Evergreen -pensaskasvit – luonnollinen yksityisyyssuoja puutarhallesi myös talvella

Evergreen -pensaskasvit ovat suosittu valinta puutarhaan tai osana ulkotilaa. Evergreen -pensasaidat ovat lehtien peitossa ympäri vuoden ja tarjoavat rehevän, täydellisen ilmeen, joka luo puutarhaan luonnollisen yksityisyyden suojan. Joillakin ikivihreillä pensasaiteilla on voimakas äänenvaimennuskyky, mikä tekee niistä ihanteellisia kaupunkialueilla asuville. Näistä ja muista syistä ikivihreät pensaskasvit ovat suosittuja. Vieritä alas ja saat lisätietoja siitä …

Ikivihreät pensaskasvit saavat puutarhan näyttämään raikkaalta myös talvella

Evergreen -hedge kasvit hyötyvät yksityisyyden aidan ideoista

Mitkä ovat ikivihreiden pensaskasvien edut?

Paitsi että ikivihreät pensaat näyttävät upeilta, ne myös absorboivat epäpuhtauksia ja auttavat suodattamaan myrkyllisiä hiukkasia pois ilmasta ja tekevät ilman puhtaammaksi. Ympäristötietoiset puutarhurit arvostavat myös ikivihreitä kasveja niiden kyvystä vakauttaa maaperää ja estää siten maaperän eroosiota.

Ne imevät myös ylimääräisen pohjaveden ennen kuin se saavuttaa kovia pintoja tai koteja, joten ikivihreät pensasaidat ovat erinomainen ennaltaehkäisevä toimenpide.

Luovia puutarhaideoita pensaskasveilla

Ikivihreät pensaskasvien aidat, jotka on valmistettu pensasaidasta

Ympärivuotinen vihreä ja värikäs ikivihreiden puiden ja pensaiden lehvistö tekee niistä erityisen suosittuja ja koristaa siksi monia puutarhoja kaikkialla Saksassa ja ympäri maailmaa. Ikivihreillä pensaskasveilla on monia etuja, ja tärkeimmät niistä on lueteltu alla:

  • Tiheät, aina läsnä olevat lehdet;
  • Houkutteleva ulkonäkö ympäri vuoden, mukaan lukien talvisuoja;
  • Tiheät lehdet tarjoavat tehokkaan yksityisyysnäytön;
  • Lehdet suodattavat ja vähentävät tuulen ja melun vaikutuksia puutarhassa;
  • Monipuoliset ominaisuudet, kuten lisäväri kukkivista lajikkeista;
  • Murtovarmat laadut tarjoavat erinomaisen suojan;
  • Auta imemään vettä alueilla, joilla on huono viemäröinti;
  • toimivat epäpuhtauksien absorboijina ja ilmanpuhdistimina erityisesti kaupunkien ja esikaupunkien alueilla, joilla liikenteen päästöt ovat suurimmat.

Hyödynnä ikivihreiden pensaskasvien edut

Evergreen hedge kasvit yksityisyys näytön ideoita

Ikivihreiden pensaskasvien merkitys ei lopu tähän. Näiden kasvien luonne luo turvallisen ja suojatun elinympäristön puutarhan eläimistölle lukuisille lajeille. Valitsemalla ikivihreitä pensaskasveja voit nähdä puutarhassa vierailevia eläimiä. Kiinnostus villieläimiä kohtaan jatkuu, kun linnut kokoontuvat nauttimaan värikkäistä, herkullisista marjoista, joita joukko ikivihreitä pensaskasveja tuottaa.

anna itsesi inspiroitua!

Evergreen -pensaskasvit tarjoavat luovaa yksityisyyden suojaa

Millaiset ikivihreät pensaskasvit ovat eniten kysyttyjä?

Nopeasti kasvavat ikivihreät pensaskasvit

Nopeasti kasvavilla ikivihreillä pensaskasveilla on suuri kysyntä ja ne ovat yksi myydyimmistä suojaustyypeistä. Muista kuitenkin, että lajit, jotka voivat tavoittaa tähtiä, on harkittava huolellisesti. Oikein hoidettuna ja hoidettuna he voivat kuitenkin palkita sinut houkuttelevalla ja vaikuttavalla suojauksella hetkessä!

Nopeasti kasvavat pensaslajit tarvitsevat säännöllistä karsimista

Ylläpidä ikivihreitä pensaskasveja

Värikkäitä ikivihreitä pensaskasveja

Älä mene lankaan termillä “ikivihreä”, koska kaikilla ikivihreillä kasveilla ei ole vihreitä lehtiä. Tälle kasvilajille ei ole tunnistettavaa väriä, koska lehdet vaihtelevat vihreistä punaisiin ja keltaisiin. Siksi nämä pensaskasvit ovat ihanteellisia puutarhureille, jotka haluavat väriä ympäri vuoden.

On pensasaitoja, joilla on kirkkaanväriset lehdet

Evergreen hedge kasvit hyötyvät värikkäistä yksityisyysnäytöistä

Tuoreita punaisia ​​aksentteja puutarhassa

Ikivihreät pensaskasvit hyötyvät värikkäistä lehdistä

Kukkivat ikivihreät pensaskasvit

Kukat ovat toinen ihana ominaisuus monille ikivihreille lajeille. Kukkivat ikivihreät pensaskasvit tuovat väriä ja monet heistä ihanan tuoksun viheralueelle. Joten ne varmistavat kausittaisen kiinnostuksen ympäri vuoden.

Joillakin pensaskasveilla on myös marjoja

Evergreen pensaskasvit kukkivat pensaslajit

Keltaiset marjat

Ikivihreät pensaskasvit hyötyvät vihreistä kukista

Murtovarastoiset ikivihreät pensaskasvit

Murtosuojatut suojaukset ovat erittäin kysyttyjä, koska ne ovat vihreämpi ja houkuttelevampi vaihtoehto aidoille tai seinille. Jotkut ikivihreät pensaskasvit ovat täydellisiä valintoja puutarhoille tai yrityksille, joissa turvallisuus ja / tai yksityisyys on huolestuttavaa niiden pistävien tapojen ja pitkien piikkien vuoksi. Mutta jos he pitävät tunkeilijat poissa, ne tarjoavat myös suojatun ja turvallisen elinympäristön pienille linnuille ja nisäkkäille.

Tunne olosi turvalliseksi kotonasi!

Evergreen -pensaskasvit hyötyvät aidan yksityisyysnäytöistä

Varjoa sietävät ikivihreät pensaskasvit

Varjoa sietävät ikivihreät pensasaidat ovat suosittu halu. Tällaisia ​​suojauksia ovat laakerikasvit, jotka ovat erittäin varjoa sietäviä ja joiden kiiltävät vihreät lehdet eri muodoissa ja väreissä ovat erittäin houkuttelevia. Yleensä kuitenkin varjossa kasvavat lehtipuut eikä kukkivat lajikkeet.

Tämäntyyppiset suojaukset toimivat hyvin myös varjossa

Evergreen -hedge -kasvit hyötyvät koristeellisista yksityisyysnäyttöideoista

Vaihtoehtoisia ikivihreitä puutarharatkaisuja

Valittavana on monia ikivihreitä pensaskasveja, joilla on lukuisia houkuttelevia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Jos kuitenkin etsit täydentävää ikivihreää istutusta tai vaihtoehtoa todelliselle suojaukselle, löydät markkinoilta lukuisia pensaita, ruohoja ja myös vihreitä sateenvarjoja, kuten muratteja ja muita pensasateenvarjoja. Nämä tilaa säästävät ja turvalliset suojausvaihtoehdot ovat fantastisia kapeille alueille tai rajoitetulle ulkotilalle, mutta myös rumaiden seinien tai aitojen peittämiseen.

Luo viihtyisä puutarha -ilmapiiri! Vieritä alas saadaksesi lisää ideoita …

Evergreen -hedge -kasveilla on etuja yksityisyyden suojaamiseksiEvergreen -pensaskasveissa yhdistyvät suojaustyyppien edutIkivihreät pensaskasvit hyödyttävät suojauksia Evergreen -hedge -kasveilla on luonnollisen yksityisyyden etuja Evergreen hedge kasvit hyötyvät punaisista kukista Evergreen -pensaskasvit Yksityisyyden suojauksen suojausvaihtoehtojen edut Evergreen -pensaskasvit hyötyvät yksityisyyden suojaamisesta suojaustyypeiltä Evergreen -hedge -kasvit hyötyvät yksityisyyden suoja -aidasta Evergreen -hedge kasvit hyötyvät yksityisyysnäytön ideoista Evergreen -pensaskasvit hyötyvät yksityisyyden suojaamisesta Evergreen -pensaskasvit hyötyvät yksityisyyden suojaamisesta