Hibiscus -pensasaita – kukkiva yksityisyyden suoja puutarhaan

Yksityisyyden suoja puutarhassa on paljon keskusteltu aihe kanssamme. Erityisesti siksi, että puutarha näyttää viihtyisältä ja kutsuvalta vain silloin, kun se on suojattu uteliailta katseilta. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, oikea yksityisyysnäyttö on täydellinen ja koristaa oman ulkoalueesi. Kaikista näistä syistä haluamme esitellä sinulle toisen idean tehokkaasta yksityisyyden suojaamisesta omalla ulkoalueellasi, nimittäin hibiscus -suojauksella. Mikä erottaa ne ja mitkä ovat niiden edut, voit selvittää seuraavilta riveiltä.

Hibiscus -suojaus edustaa värikästä ja tuoretta yksityisyysnäyttöä

hibiscus hedge kauniita puutarha pensaita pensaskasveja

Hibiscus -suojaus – miksi siitä on hyötyä??

Jotkut pensaat sopivat hyvin pensaskasveiksi. Varsinkin kun he näyttävät kauniita kukkia. Hibiscus on usein edullinen puutarhan kukkivaan pensasaitaan. Sitä kutsutaan edelleen ruusun vaahtokarkiksi, ja siinä on kauniita kukkia ja tiheitä lehtiä. Leikkauksesta riippuen hibiscus voi kasvaa nopeasti ja luoda suuren lyhyen ajan kuluttua läpinäkymätön yksityisyysnäyttö Tarjous.

Se voi nousta 1,5–2 metrin korkeuteen. Joten voit istuttaa useita hibiscus -pensaita vierekkäin suojaksi ja nauttia upeasta kukkien runsaudesta kesällä. Mutta vain kesällä hibiscus tarjoaa läpinäkymättömän puutarhan suojauksen, joten se on puutarhan kausiluonteinen yksityisyysnäyttö.

Mutta jos ikivihreä puutarhasuoja suojaa kiinteistöä uteliailta katseilta ympäri vuoden, mikään thuja- tai marjakuusi -pensasuoja ei voi saavuttaa hibiscus -puutarhan suojan koristeellista arvoa. Hibiscus kukkii sekoitettuna ja miellyttää siksi silmiä koko kesän. Se tekee siitä suositun koriste -elementti jokaisessa puutarhassa. Tämä pensaskasvi on ihanteellinen yksityisyyssuoja kesällä, jos haluat saavuttaa lomatunnelman omalla ulkoalueellasi. Voit myös luoda viihtyisän oleskelualueen ulkoalueelle, jossa voit rentoutua rauhassa ja ladata akkuja. Hibiscus on myös kokonainen helppo hoitoinen ja tästä syystä se on erittäin edullinen yksityisyysnäytönä. Koska oma puutarha on suunniteltu rentoutumispaikaksi kesällä, ja hoidon on oltava mahdollisimman vähän.

Monille puutarhureille hibiscus on ihanteellinen vaihtoehto puutarhan yksityisyyden suojaamiseen

hibiscus hedge kukkivat hedge kasvit puutarha -ideoita

Useat vierekkäin asetetut hibiscus -pensaat tarjoavat kauniin värien vuorovaikutuksen. Joten voit valita sopivan värisen hibiscus -lajikkeen puutarhatyylistä riippuen. Lukuisat hibiskuslajikkeet eroavat toisistaan ​​myös kukan muodon ja pakkasenkestävyyden suhteen. Useat lajikkeet ovat kestäviä pensaskasveja, ja sinun on vain suojattava niitä asianmukaisesti talvella, jotta ne kukkivat jälleen seuraavana vuonna.

Itse asiassa hibiscus -pensasuoja soveltuu vain läpinäkymättömäksi yksityisnäytöksi kesäkuukausina. Mutta jos istut hibiscus-pensaita yhdessä varhaisen kukinnan tai ikivihreiden pensaiden kanssa, suojauksesta tulee ympärivuotinen yksityisyysnäyttö.

Ruusun vaahtokarkki kukkii vaaleanpunaisena, sinisenä ja valkoisena

hibiscus pensas valkoinen hibiscus puutarha hedge ideoita kesä

Hoitovinkkejä hibiscus -puutarhan pensasaidalle

Hibiscus kuuluu malvaperheeseen. Hän on kotoisin Aasiasta.

Hibiscus -pensas on istutettava keväällä. Se kukkii heinäkuusta syyskuuhun. Hibiscus -paikan on oltava aurinkoinen tai osittain varjoinen, ja maaperän on oltava hyvin valutettu ja runsaasti ravintoaineita. Hibiscus -puutarhan pensasaidan ylläpito ei vaadi paljon vaivaa. Leikkaus vaaditaan keväällä. Vasta sitten kasvi kukkii runsaammin. Siksi vuosittainen karsiminen on välttämätöntä hyvin hoidetulle ja kauniille pensasaidalle. Sinun on leikattava pensas puoliksi puolisuunnikkaan muotoiseksi, jotta myös kasvin alaosat saavat tarpeeksi valoa. Mutta jopa vapaasti kasvava hibiscus -pensas näyttää varsin mukavalta. Ellei puutarha -alue salli. Mutta sitten sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota hyvin hoidettuun puutarhasuojaan ja poistettava esimerkiksi kuivuneet oksat säännöllisesti.

Lisää vinkkejä hibiscus -pensasaidan asianmukaisesta hoidosta:

  • Vesi Hibiscus Garden Hedge säännöllisesti. Suojakasvi tarvitsee riittävästi vettä etenkin kuivina aikoina. Pensasta on suositeltavaa lannoittaa nestemäisellä lannoitteella kahden viikon välein. Huomaa kuitenkin, että koristepuu on erittäin herkkä veden kastumiselle!
  • Sairastuneet lehdet on poistettava välittömästi. Tällä tavoin tauti ei leviä koko suojaan.
  • Talvella sinun on peitettävä maaperä kuorimallalla, pensaspuulla tai kuivilla lehdillä, jotta voit tarjota kasveille hyvän talvisuojan.

Hibiscus -puutarhan pensasaidan huolto on erittäin vähäistä

hibiscus pensas tuore puutarha ideoita puutarha suunnittelu kesä

Hibiscus tuo viileän, eksoottisen tunnelman ulkoalueellesi

hibiscus hedge hibiscus syriacus garden yksityisyysnäyttö

Johtopäätös: Hibiscus kukkii erityisen kauniisti ja muuttuu erittäin läpinäkymättömäksi, mikä tekee siitä täydellisen yksityisyyden näytön kesällä. Joten jos etsit omaisuudellesi luonnollista ja myös koristeellista yksityisyysnäyttöä, sinun on luotettava hibiscusiin. Mutta mieti etukäteen huolellisesti, miten suunnittelet hibiscus -pensasaidan. Olisi hyvä keskustella ideastasi naapureidesi kanssa, jotta kukkivasta hibiskipuutarhan pensasaidasta ei tulisi ongelma.

Ruusun vaahtokarkki luo puutarhan loma -tunnelman

hibiscus pensas kukkiva pensas puutarha suunnittelu ideoita kesä

Hibiscus on loistava kausiluonteinen yksityisyysnäyttö

hibiscus -suojaus huolehtii asianmukaisista yksityisyysnäytöistä kesällä

Säännöllinen karsiminen on välttämätöntä kompaktille suojaukselle 

hibiscus hedge hibiscus kukkia lil tuoreita puutarhaideoita

Ruusun vaahtokarkki on erittäin helppo leikata

hibiscus hedge punaiset kukat värikkäitä puutarhaideoita

Kukkivan hibiscus -pensasaidan avulla voit myös rajata puutarhan yksittäiset alueet

Hibiscus -suojaus hyödyttää kesäisiä yksityisyyden suoja -ideoita

Kukkiva yksityisyysnäyttö on suuri nähtävyys jokaisessa puutarhassa

hibiscus pensas pensas hedge kasvit

Hibiscus-pensasaita ei tarjoa ympärivuotista yksityisyyttä puutarhassa, mutta se on suuri katseenvangitsija kesällä

Hibiscus pensasmuotojen hoito vinkkejä

Hibiskusta kutsutaan myös puutarhahaukkaksi

Hibiscus -pensasaidat kukkivat eri värit

Jos hibiscus istutetaan aurinkoiseen paikkaan, se ilahduttaa puutarhan omistajaa rehevillä kukilla

Hibiscus -pensasaita huolehtii erilaisista tuoreista väreistä

Nauti kauniista kukkamerestä kesällä

hibiscus pensas info hoito vinkkejä puutarha yksityisyyden suoja