Ideoita puutarhan suunnitteluun pienille puutarhoille

Kesän alkaessa lähestyä, odotamme lämpimää auringonpaistetta ja kirkasta taivasta joka päivä. Ehkä siksi oma koti näyttää hieman ahtaalta ja me kaikki vedetään ulos yhä useammin. Tämä on täysin ymmärrettävää, koska tulevien kuukausien motto on: luo viihtyisä ulkoalue ja pysy siellä mahdollisimman pitkään. Mutta miten voit ryhtyä sellaiseen? Monilla asunnonomistajilla on pieni puutarha, ja suurkaupungin lapsilla ei ehkä ole sitä ollenkaan. Mutta sinun ei pitäisi lannistua tästä, koska jopa pienet puutarhat voidaan suunnitella upeasti ja muuttaa kauniiksi hyvinvoinnin keitaiksi ulkona. Tässä artikkelissa haluamme esitellä upeita puutarhasuunnitteluideoita pienille puutarhoille, jotka sopivat myös pienille parvekkeille ja terasseille. Haluamme jatkaa olohuoneen siirtämistä ulos tai ainakin pidentää sitä. Saat selville, miten tämä tehdään hetkessä!

 Asu ulkona – tämä on kaikkien luonnon ystävien ja puutarhanomistajien motto tänä kesänä!

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin

Jokaisella ulkoalueella on suuri suunnittelupotentiaali, jota sinun tarvitsee vain kehittää kunnolla. Mutta onko sinulla aina aikaa ja vapaa -aikaa huolehtia yksityiskohdista ja ottaa pienet tekijät huomioon? Ainakaan! Siksi yritämme tänään hyödyntää rajoitettua ulkotilaa muutamalla vinkillä ulkokalusteille ja -lattialle.

Toisessa artikkelissa käsitellään sopivia värejä, koristeita ja valaistusta houkuttelevaan puutarhan suunnitteluun jälleen pienessä tilassa. Molemmissa tapauksissa meitä ohjaa ajatus, että sinun ei tarvitse hukata mukavuutta, joka sinulla on omassa pienessä puutarhassa sijaitsevissa neljässä seinässäsi. Luo siksi ihanasti suunniteltu rentoutumispaikka, lyhyesti sanottuna viihtyisä ulko -olohuone. Yksinkertaiset mutta mukavat huonekalut, paljon kodikkaita heitotyynyjä, valot, lyhdyt ja kynttilät luovat kodikkaan ilmapiirin. Olemme valmistelleet kolme suunnitteluideaa, jotka johtavat haluttuun hyvinvoinnin keitaan pienellä alueella.

 Tee olosi mukavaksi pienessä puutarhassa ja pidä tauko!

Suunnitteluidea pienille puutarhoille Puinen säleseinä

  • Puutarhasuunnitteluidea 1: valitse strategisesti paikka rentoutumiseen

Ensin sinun on strategisesti valittava paikka rentoutumiseen pienessä puutarhassa. Toisaalta ulkopuolisen tilan tulisi olla helposti saavutettavissa joka puolelta. Olisi hienoa, jos se olisi vain muutaman askeleen päässä päärakennuksesta. Lisäksi paikka on suojattava tuulelta ja näkymiltä, ​​mahdollisimman aurinkoinen ja lämmin. Muista käyttää olemassa olevia olosuhteita puutarhan suunnittelussa. Katso ympärillesi, mitä ympärilläsi on ja mitä voit käyttää tarkoituksiisi. Kivi- tai tiiliseinä olisi juuri siellä. Ensinnäkin suojaat itsesi tuulelta suojatulle paikalle ja toiseksi voit suojata yksityisyytesi. Mutta jos sinulla ei ole tällaista seinää, sinun on mietittävä luovia mahdollisuuksia halutulle puutarhasuunnittelulle. Esimerkiksi suitset, yksinkertainen puinen lattiaseinä tai korkeat koristekasvit voivat toimia hyvänä kerroksen suojana ulkona.

 Paras puutarhasuunnittelu suojaa yksityisyyttäsi.

kaunis huonekalumatto

  • Puutarhasuunnitteluidea 2: Hanki säänkestävät ulkokalusteet

Puutarhasuunnittelussa et voi ohittaa mukavien puutarhakalusteiden osaa. Se on selvää. Erikoisliikkeissä on myös valtava valikoima verhoiltuja ja hyvin yksinkertaisia ​​kappaleita, jotta jokainen puutarhan omistaja voi löytää oikeat huonekalut tai sarjat suunnittelukonseptiinsa. Tarpeetonta sanoa, että näiden on kirjoitettava itsensä täydellisesti pieneen puutarhaan. Sinun tarvitsee vain valita säänkestävät ja kestävät ulkokalusteet, jotka kestävät auringon ja sateen.

 Perustaa kodikas ulkona olohuone ulkopuolella!

Suunnitteluideoita kodikas ulko -olohuone

Mutta ennen kuin lähdet läheiseen huonekaluliikkeeseen tai teet Internetissä tutkimusta kauniista puutarhakalusteista, haluamme antaa sinulle lisävinkin: Katso talosi kellarista tai ullakolta, ehkä siellä on unohtunut huonekalu, joka voisi saada toisen mahdollisuuden. Tällaiset löydetyt esineet voidaan herättää uuteen elämään edullisesti maalaamalla ne uudelleen tai ompelemalla niille uudet verhoilutyynyt. Ei voida kiistää, että tällaiset huonekalut antavat puutarhasuunnittelullesi yksilöllisen ilmeen ja tuovat ulkoalueellesi maalaismaisen kodikkuuden ja erehtymättömän viehätyksen.

Vanhat huonekalut ja tekstiilit saavat nyt toisen mahdollisuuden.

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin

  • Puutarhasuunnitteluidea 3: Suunnittele pienen ulkokeitaan lattia

Haluatko, että jalkojesi alla on lämmintä tai melko kylmää, kun vietät pitkään ulkona pienessä pakopaikassasi? Laattalattia voi sopia erinomaisesti tarpeisiisi ja hitsata visuaalisesti koko puutarhasuunnittelukonseptin yhteen. Mutta on myös muita vaihtoehtoja, kuten mukulakivi, tiili tai puulattia. Voit myös laittaa maton ulos, jos alueellasi ei sata liian usein. Kuvioitu matto lisäisi väriä ja visuaalista vaihtelua pieneen puutarhaan ja saisi sen näyttämään entistä houkuttelevammalta. Siksi suosittelemme, että et koskaan hylkää tätä vaihtoehtoa ja mieti muutaman kerran, tarvitsetko maton ulkona vai et.

Harmaa, geometrisesti kuvioitu matto sopii upeasti harmaille puulattioille ja lisää tämän ulkomuotoilun viehätystä.

Mukavia suunnitteluideoita pieni puutarha

Lue myös seuraava artikkeli pienten puutarhojen suunnitteluvinkkejä ja rakenna oma suunnittelukonseptisi ulkoisen tilan ja budjetin mukaan.

Jos noudatat älykkäitä puutarhasuunnitteluideoitamme, luot pian mukavan ulkoalueen itsellesi, perheenjäsenillesi ja parhaille ystävillesi. Pidetään peukkuja!

 Yksinkertaiset puutarhakalusteet voidaan tehdä houkuttelevammiksi värikkäillä heitotyynyillä.

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin yksinkertaisia ​​puutarhakalusteita

 Voit myös antaa itsellesi aksentteja tyylikkääseen muotoiluun.

Tyylikkäät suunnitteluideat korostavat värikkäitä aksentteja

Kaikki viettäisivät pitkään tässä pienessä rauhan keidas, eikö??

Suunnitteluideoita pienen rauhallisen keitaan rakentamiseksi maaseudulle

Ennen kaikkea suunnittelemalla ulkoalueesi ilmaiset yksilöllisyytesi.

Suunnitteluideoita ulkoalueelle

 … ja osoittavat loistavaa estetiikkaa

Tyylikkäitä suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin

Kuvioidut lattialaatat tuovat dynaamisuutta tähän ulkoalueeseen.

 Lattiamalliset laatat

 Ruokailutilan siirtäminen ulos – tämä on monien pienten ja suurten puutarhojen suunnitteluideoiden motto.

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin, ulkoruokailutilojen siirtämiseen

Mutta rentoutumisalueen luominen boho -tyyliin on ehdottomasti sen arvoista.

Suunnitteluideoita pienet puutarhat Relax-Zine Boho Style

 Yksinkertaisesti suunniteltu, kutsuvan näköinen!

Suunnitteluideat pieniin puutarhoihin ovat yksinkertaisia ​​ja houkuttelevia keinoja

 Kaikki olisi mahdollista, jos haluat rentoutua ulkona!

Pudota kankaan sisustus

Pajuhuonekalut, joissa on raidalliset pehmustetut tyynyt, ovat edelleen erittäin muodissa!

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin pajuhuonekalut

 Puutarhakalusteiden rakentaminen itse on myös trendikästä.

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin Rakenna omat puutarhakalusteet

 Käytettävissä olevan tilan mukaan sinun on valittava ulkokalusteet.

Suunnitteluideoita pieniin puutarhoihin, jotka sopivat huonekaluihin

 Suunnittele ulkoalueesi tyylikkäästi ja vietä siellä useita aurinkoisia päiviä!

Suunnitteluideoita pehmeille puna -valkoisille ulkokalusteille