Järjestä moderni puutarhasuunnittelu hetkessä

Kevät on paras aika korkealaatuisen nurmikon rakentamiseen. Monille asunnonomistajille nurmikko on ehdoton katseenvangitsija puutarhassa. Syynä tähän on se, että saat täysin vihreän nurmikon hetkessä. Tasaisesti kasvava nurmikko on täydellinen kotipuutarhoihin, julkisiin tiloihin tai päiväkodeihin. Valikoima sisältää lajikkeita, joita voidaan käyttää leikkikentällä tai ammattimaisena urheilukentänä. Voit yleensä laittaa nurmikon itse, mutta oikea organisaatio on erittäin tärkeä tähän. Tästä syystä haluamme paljastaa sinulle tärkeimmät nurmikkoa koskevat tiedot.

Nurmikko rullataan koneiden avulla, kun ruoho on riittävän tiheä. Turve on neliömetriä ja hinta riippuu valmistajasta. Useimmissa tapauksissa hinnat ovat jopa 10 euroa ja tilaus toimitetaan kuormalavoilla.

Siirrä rullat 24 tunnin kuluessa toimituksesta

rulla valmiiksi asetettavaksi

Kuinka laittaa nurmikko oikein?

Nurmikko voidaan asentaa erittäin helposti ja käytännöllisesti, jolloin saat täydellisen näköisen nurmikon. Asennus voidaan suorittaa vaiheittain, mutta valmistelun tulee olla hyvin suunniteltu. Ensin sinun on päätettävä, kuinka monta neliömetriä nurmikkoa tarvitset ja vasta sitten voit tehdä tilauksen.

Ennen kuin saat turpeen sisältävän toimituksen, sinun on valmisteltava alue sen mukaisesti, koska nurmikko on asetettava korkeintaan 24 tunnin kuluttua toimituksesta. Aluslattian pinnan on oltava sileä ja puhdas, jotta asennuksen aikana ei esiinny vaikeuksia. Oikean nurmityypin valinta puutarhaan on myös erittäin tärkeää. Ruohotyypit ovat ratkaisevia ja niitä tulee harkita huolellisesti, koska jokaisella nurmityypillä on erityinen tarkoitus. Jotkut lajikkeet sietävät enemmän varjostunteja ja kykenevät siksi hyvin uudistumaan. Rullaaminen on erittäin helppoa kuin matto, mutta sinun on oltava erittäin varovainen.

Huolellinen organisointi on ykkösprioriteetti

turpeen maanalaista tietoa

Valssatun nurmikon tärkeä etu on, että levyt on helppo asentaa. Ne voidaan myös leikata mittojen mukaan. Tämän avulla voit myös luoda luovia muotoja, jotka sopivat puutarhan yleiseen ulkonäköön. Viimeinen askelvaihe on valaminen. Aloita kastelu mahdollisimman pian, koska nurmikko tarvitsee riittävästi vettä heti sen asettamisen jälkeen. Ensimmäisinä päivinä sinun on tarkistettava aluslattia, onko se tarpeeksi märkä. Tämä prosessi on erityisen tärkeä, kun nurmikko kasvaa. Kastelu on suoritettava aamulla ja illalla kahden seuraavan viikon ajan muninnan jälkeen.

Jos olet pienen puutarhan omistaja, nurmikko on täydellinen ratkaisu tyylikkääseen puutarhan suunnitteluun. Inspiraationa olemme valinneet lukuisia ideoita ja muotoja nurmikosta, joista on tullut todellisia katseenvangitsijoita puutarhassa.

Turve voidaan suunnitella eri muodoilla

tyylikkäät muodot turve

Kiinnitä huomiota nurmen oikeaan kasteluun

tietoa kasteluruoasta

Puutarhapolut voidaan suunnitella täydellisesti nurmikolla

muotoinen nurmikko

Kahden kuukauden kuluttua lopputulos on mitä odotit

puutarhan suunnittelu turve

Moderni puutarhan muotoilu nurmikolla

puutarhan suunnittelu, jossa nurmikko

Play nurmikon lajike on yksi valikoiman suosituimmista vaihtoehdoista

  nurmikon nurmikon ideoita puutarhan suunnitteluun

nurmikkoa puutarhan ympärillä  Nurmikon yksityiskohtien asettaminen  Laita nurmikkoa itse nurmikentän urheilukenttäideoita turpeen asettamisesta nurmen asettamisen trendi pyöreät muodot turve kaunis puutarhan muotoilu nurmikolla Leikkikentän nurmikon asettaminen