Kauniita parvekekasveja kylmään vuodenaikaan

kauniita parvekekasveja kylmän kauden kurpitsille

Kauniita parvekekasveja syksyyn

 On aika miettiä ikkunalaatikoiden istuttamista kylmäksi kaudeksi. Olipa kyseessä eri kanerva, kestävät ruohot, kuorinta, muratti, hopealehti tai ikivihreät hissit – nyt valikoima taimitarhoissa ja puutarhakeskuksissa on suurin.

Mitkä kasvit ovat talvikestäviä?

Erilaisia ​​kesäkanerva -kukkaruukkuja kauniita parvekekasveja syksyyn

Kukkivien kasvien joukossa on kanervalajeja, Esim. Tavallinen kanerva, sopii parhaiten talviseen istutukseen. Ne pitävät kukat ja värit jopa ikuisessa pakkasessa ja lumessa. Suosittelemme Calluna “Gardengirls” -lajiketta, joka on saatavana eri punaisen ja valkoisen sävyinä. Myös ikivihreät hissilaitokset ovat kestäviä. Täällä voit valita matalan ja pallomaisen tai hieman korkeamman ja pystysuoran kasvun välillä.

Jotkut kanervalajit parvekkeelle

Puutarha syksy parveke kasvit kukkaruukut lajit kestävä

Hopeiset sävyt tuovat piikkilankaa ja hopealehteä istutukseen

hopealehti hopeiset sävyt kauniit parvekekasvit kylmään vuodenaikaan

Skimmia, joka on saatavana hedelmä- ja kukkikasvina, soveltuu myös talviseen parvekkeen istutukseen. Ivy ja kestävä ruoho ovat muita ikkunoiden ja ruukkujen kasveja.

Skimmia talviseen istutukseen

kauniita parvekekasveja kylmän kauden skimmille

Mitkä kasvit sopivat parvekkeelle?

Parvekekasvien tyypit kylmäksi kaudeksi

Periaatteessa kaikki kestävät kasvit sopivat parvekkeelle. Siksi istutettu jätetään henkilökohtaiseen makuun ja tyyliin. On kuitenkin kiinnitettävä huomiota parvekkeen istutuslaatikoiden kestäviin kasveihin. Nämä laatikot on yleensä kiinnitetty parvekkeen kaiteeseen, ja siksi ne ovat erityisen alttiita tuulelle ja kylmyydelle, toisin kuin istutetut ruukut, jotka voidaan asentaa suojattuna. Erityisen sopivia ovat kanerva-, piikkilanka-, nosto- ja murattilajit. Voit löysätä istutusta haarojen ja silkkisen männyn oksilla, jotka asetetaan niiden väliin.

Erilaisia ​​kestäviä kasvilajeja parvekkeella

kauniita parvekekasveja kylmään vuodenaikaan

Milloin ja miten istuttaa?

Alueesta riippuen kasvit on istutettava tuoreeseen, hyvään ruukkumaaseen lokakuun alusta lokakuun loppuun, jotta ne voivat edelleen juurtua. Voit istuttaa suhteellisen tiheästi, koska kasvit eivät enää kasva tai kasvavat vain vähän. Samalla ne suojaavat toisiaan pohjassa kylmältä ja pakkaselta. Kaikki viemärillä varustetut kasvilaatikot ovat sopivia, koska kastelu on suoritettava pakkasettomina päivinä myös kylmänä vuodenaikana.

        Värikkäitä, raikkaita syksyn kukkia Syksy kukkii kauniita parvekekasveja syksyn kylmään aikaan Koristele parveke violetilla kanervalla syksyllä kanerva violetti väri kasvilajit parveke suunnittelu  Useita syksyn kasveja Parvekekasvit kylmän kauden syksyn koristeluun