Luo hyvinvoinnin keidas oikealla puutarhasuunnittelulla

Yksinkertaisin keinoin puutarhaan voidaan luoda hyvinvoinnin keidas, jotta loma olisi aina vain lasioven päässä. Jokapäiväisen elämän stressi voidaan jättää täydellisesti taakse, koska se voi keskittyä täysin näkymään ja kaikki vihreän puutarhan sivuvaikutukset.

Oikea puutarhasuunnittelu on jopa jotain, mitä ei periaatteessa pitäisi puuttua, koska tämä on ainoa tapa antaa itsellesi tauko ajoittain. On tärkeää, koska arki muuttuu yhä kiireisemmäksi ja stressaavammaksi, tuskin on hiljaista päivää, koska siellä voi olla tapaamisia tai vastaavia. Siksi puutarhan hiljaiset hetket kotona ovat niin tärkeitä.

Oikean puutarhasuunnittelun avulla voit luoda hyvän olon keitaan luovilla kattokalusteilla

Vesi ei saisi puuttua puutarhan suunnittelusta

Puutarhasuunnittelussa veden ei pitäisi puuttua, koska se luo oman hyvinvointikeitaan. Se voi olla uimalampi tai tavallinen uima -allas. Sen ei myöskään tarvitse olla suuri uima -allas. Jos sinulla ei ole tilaa uima -altaalle tai lampille, voit käyttää myös jalkakylpyä. Tämä virkistää ja varmistaa, että voit sammua ajoittain.

Tuoksuvia kasveja voidaan sitten sijoittaa uima -altaan tai lammen ympärille, mikä luo kodikkaan tunnelman. Tämä on ihanteellinen lisä wellness -alueelle, joka voi myös rentoutua laventelin tai ruusujen kanssa. Mutta jos alueella pitäisi olla virkistävä vaikutus, voidaan istuttaa sitrushedelmien tuoksuja sisältäviä kasveja.

Luo hyvinvoinnin keidas oikealla puutarhasuunnittelulla

Luo suojattu paikka

Puutarha ilman suojausta tai kiipeilykasveja on myös tietyllä tavalla stressaava tilanne. Jos sen vieressä on katu, myös ajoneuvoista tulee melua. Lisäksi naapurit voivat aloittaa keskustelun. Siksi on suositeltavaa perustaa “suojattu paikka”. Puutarhan ei pitäisi olla avoinna yleisölle.

Esimerkki siitä, miltä tällainen paikka voi näyttää, on zen -puutarha, koska se todella takaa rauhan ja hiljaisuuden. Näissä tapauksissa käytetään kiviä, soraa, lohkareita ja sammalta. Tämä minimalismi helpottaa rauhan löytämistä. Toisaalta ruuhkainen puutarha on enemmän taakka. Mutta tätä ei oteta huomioon puutarhakalusteet, koska ne voidaan myös integroida täydellisesti puutarhan ilmeeseen.

Myös uudet ovat trendikkäitä halvat sohvat, jotka jäävät sitten (talvi) terassille. Tämä varmistaa, että puutarhassa on sama tunnelma kuin olohuoneessa. Tämä on itse asiassa se, mitä tällä saavutetaan.

Luo maaginen hyvinvoinnin keidas rentoutumiseen

Oikealla puutarhasuunnittelulla lasten puutarhatuolit luovat hyvinvoinnin keitaan

Varmista optimaalinen valaistus

Tuskin mikään muu alue on yhtä tärkeä kuin valaistus, koska sen avulla saadaan paljon irti ja ehkä tästä syystä valaistus on aina pidetty koriste -elementtinä. On esimerkiksi pieniä kohdevaloja, jotka on kiinnitetty talon julkisivuun ja joita voidaan käyttää liiketunnistimina tai koristeena. Pääsääntöisesti näissä on myös älykäs kotiliitäntä, joten valot voidaan määrittää myös älypuhelimella.

Tällä on se etu, että valot voidaan myös himmentää mielialan mukaan, mutta väriä voidaan myös muuttaa ilman ongelmia, koska useimmat LEDit sallivat oletusarvoisesti yli 16 miljoonaa väriä.

Oikean puutarhasuunnittelun avulla voit luoda hyvän olon keidas puutarhapenkki Herbst Luo hyvinvoinnin keidas oikeilla puutarhasuunnitteluterassin parvekekalusteilla