Luonnolliset yksityisyysnäytöt tuovat puutarhaan uutta tunnelmaa

Puutarhan suojaaminen uteliailta katseilta on yksi jokaisen puutarhanomistajan päätehtävistä. Pyrkiessään turvaamaan yksityisyytensä monet valitsevat moderneja ja toimivia yksityisyysnäyttöjä ja aitoja. Nämä tuntuvat kuitenkin usein hieman persoonattomilta. Joten jos haluat antaa omalle ulkoalueellesi enemmän luonnetta, voit harkita pensaita ja puuta yksityisyyden suojaamiseksi. Valitse vain oikeat kasvit, jotka ovat ihanteellisia puutarhan yksityisyysnäytöiksi. Koska luonnollinen yksityisyysnäyttö kannattaa useista syistä.

Luonnollinen yksityisyysnäyttö tuo puutarhan lähemmäksi luontoa

luonnollinen yksityisyyden suoja ikivihreä puutarha -pensasetu

Harkitse huolellisesti yksityisyysnäyttöjä

Mitä tulee yksityisyyden suojaamiseen puutarhassa, mikään muu sisustuselementti ei tarjoa sellaista turvallisuuden tunnetta kuin seinä. Se voi olla kestävä ja läpinäkymätön, mutta joskus seinät voivat olla hieman ahdistavia. Lisäksi ne eivät luo millään tavalla omaan puutarhaan luonnollista tunnelmaa.

Toisaalta yksityisyyden suoja on paljon houkuttelevampi ja koristeellisempi. Se on hieman läpäisevämpi ja mahdollistaa näkymän kiinteistöön. Puutarhasuoja päästää myös valoa ja ilmaa läpi, mikä tekee paljon miellyttävämmäksi jäädä omalle ulkoalueellesi.

Kun suunnittelet luonnollista yksityisyysnäyttöä, sinun tulee valita huolellisesti oikea istutus. Sopivatko ikivihreät, kestävät pensasaidat tai loistavasti kukkivat yksityisyyssuojat paremmin ulkoalueellesi, sinun on itse päätettävä puutarha -alueen ja vaaditun kunnossapidon mukaan.

Yhdistämällä pensaita ja puita voit luoda yksilöllisen yksityisyysnäytön

luonnollinen yksityisyysnäyttö etupihaideat pensaat puut

Ikivihreä yksityisyysnäyttö on paljon hyödyllisempi kuin kausiluonteiset puutarhan kukat. Ensinnäkin sinun ei tarvitse kerätä lehtiä joka syksy, ja toiseksi puutarha on suojattu uteliailta katseilta myös talvella. Bambu ja sypressi ovat hyvin yleisiä ikivihreinä yksityisyysnäytöinä.

Mutta ne, jotka luottavat puutarhan tuoreisiin väreihin, käyttävät mieluummin kauniisti kukkivia pensasaitoja. Hibiscus, hortensia, alppiruusu ja lila ovat hyviä esimerkkejä tästä. Sinun on annettava riittävästi tilaa tähän, koska nämä puutarhakasvit kasvavat nopeasti leveiksi.

Pyökistä, tujasta, kirsikkalaakerista, jasmiinista, solmukasta, marjakuusta, norsunurmesta, sateenvarjon bambusta ja villiviinistä valmistetut näkökulmat ovat erityisen suosittuja. Mutta tietoinen monivuotisten kasvien tai korotettujen sänkyjen käyttäminen yksityisyysnäytöinä on myös loistava vaihtoehto. Ja jos haluat koristella olemassa olevia yksityisyysnäyttöjä ja aitoja, kiipeilykasvit ovat loistava vaihtoehto. Kellokukka ja erilaiset klematis -hybridit ovat tässä tapauksessa hyviä valintoja.

Kukkivat pensaat yksityisyysnäytöinä ovat ilo silmälle

luonnollinen yksityisyyden suoja puutarha välttää uteliaita katseita

Mutta kun valitset sopivia kasveja, sinun on varmistettava, että ne eivät häiritse asuinalueen yleistä ulkonäköä. On myös säädetty, että suojaus on korkeintaan 1,80 m. Lisäksi puutarhasuojaa on myös leikattava säännöllisesti naapurin puolelta.

Suojaa yksityisyytesi kauniilla kasveilla

luonnollisen yksityisyyden näytön hortensian koristeelliset yksityisyysnäytön ideat

Luonnollinen yksityisyyden suoja – edut ja haitat

Luonnollinen yksityisyysnäyttö ei ole vain omaisuuden raja, vaan myös epätavallinen koriste -elementti omassa puutarhassa. Tämä voidaan suunnitella kiipeilykasveista valmistetuksi vihreäksi säleiköksi tai kauniiksi kukkivaksi pensaaseinäksi. Joka tapauksessa se on hieno visuaalinen katseenvangitsija!

Lisäksi luonnolliset näköalat tarjoavat elinympäristön joillekin linnuille ja hyönteisille. Lisäksi näitä voidaan kuvata ympäristöystävällisiksi.

Luonnollinen yksityisyysnäyttö tarjoaa myös laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja. Kokenut puutarhuri voisi esimerkiksi tuoda esiin korkean yksityisyyden suojan paremmin pienillä monivuotisilla tuoreilla väreillä.

Tietenkin suojauksen ylläpitäminen vaatii paljon enemmän työtä. Ennen kaikkea se riippuu valittujen puiden ja pensaiden pituudesta, korkeudesta ja leveydestä. Joillakin on suuri elinvoima, mikä edellyttää usein leikkaamista ja säännöllistä lannoitusta. Nämä suhteellisen nopeasti kasvavat puut on leikattava vähintään kahdesti vuodessa. Ivy sen sijaan on esimerkki helposti ylläpidettävästä yksityisyyden suojauksesta, kun taas pyökki ja weigela vaativat enemmän hoitoa.

Tietyt kasvit ovat luotettava suoja naapureiden ja ohikulkijoiden uteliailta katseilta

luonnollinen yksityisyysnäyttö bambu luonnollisesti raikas lähellä luontoa

Johtopäätös: Luonnollinen yksityisyysnäyttö on täydellinen vaihtoehto puutarhan seinälle. Työmäärä on suurempi, mutta visuaalinen vaikutus on suuri ja vaiva on sen arvoista. Riippumatta siitä, valitsetko klassikoita, kuten privet ja muratti, tai pensaita, joissa on silmiinpistäviä kukkia, se on täysin sinun. Käytä sopivia puutarhakasveja ja puita luodaksesi luotettavan ja houkuttelevan yksityisyysnäytön ja anna mielen vaeltaa!

Kukista valmistettu yksityisyysnäyttö? miksi ei?

luonnollinen yksityisyyden suoja kukkiva hedge tuoreet värit

Jasmiini sopii erityisen hyvin yksityisyyden suojaksi puutarhassa

luonnollinen yksityisyyden suoja kukinnan pensas jasmiini

Runsaasti istutusta on päivän tilaus tuoreelle puutarhasuunnittelulle

luonnollinen yksityisyysnäyttö tuore puutarhaideat paljon vihreää

Luonnollinen yksityisyysnäyttö tarjoaa usein eri optiikkaa joka kausi

luonnollinen yksityisyys näytön suunnittelu tuoreita ideoita puutarhassa

luonnollinen yksityisyyden suoja puutarha boxwood ikivihreät kasvit

luonnollinen yksityisyyden suoja puutarhan sisustusideoita puutarhakasveja

luonnollinen yksityisyyden suoja puutarha pensas säännöllisesti ylläpitää vinkkejä

luonnollinen yksityisyyden suoja puutarha suojaa eri värejä kasveja

luonnollinen yksityisyyden suoja kukkivat puutarhan pensashortensiat

ikivihreät kasvit suojaavat yksityisyyttä

luonnolliset yksityisyyden suoja -ideat puutarhakasvit


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80