Mitä sinun pitäisi tietää maan sisäisestä trampoliinista? – Hyödyt ja haitat

Todennäköisesti olet tuttu maan trampoliinista. Viime aikoina siitä on tullut muodikasta sen erinomaisten etujen vuoksi maanpäällisiin trampoliiniin nähden. Maanalaiset trampoliinit ovat ottaneet käyttöön innovatiivisia ominaisuuksia, minkä vuoksi yhä useammat ihmiset ostavat niitä. Nyt saatat miettiä, haluatko liittyä joukkoon vai ei.

Kun olet tutustunut parhaiden maanpäällisten trampoliinien etuihin ja haittoihin, sinun on helppo päättää, hankitko sen vai et. Ja olemme täällä helpottaaksesi päätöstäsi. Joten lue ja saat puolueettoman mielipiteemme!

Maa trampoliini – edut ja haitat

Maatrampoliini Edut Haitat Sisäisen trampoliinin asentaminen

Mikä on maan sisäinen trampoliini?

Yleensä ajatellessamme trampoliinia ajattelemme seuraavaa kuvaa: Lapset hyppäävät leikkivälineellä, joka on maanpinnan yläpuolella. Mutta skenaario muuttuu makumme muuttuessa. Nykyään on uudenlainen trampoliini, joka on asennettu maan alle ja siten integroitu ihanteellisesti puutarhan suunnitteluun On. Tämä on nimittäin lattiatrampoliini tai ns. Maanalainen trampoliini. Tätä trampoliinia kutsutaan joskus myös upotetuksi trampoliiniksi tai maanalaiseksi trampoliiniksi. Alla luetellaan lyhyesti joitakin maan sisäisen trampoliinin tärkeimpiä etuja ja haittoja.

Maatrampoliinin edut haitat puutarhan sisäinen trampoliini

Maatrampoliinin edut

Maan sisäinen trampoliini on loistava lisä puutarhaan ja takapihalle. Se tarjoaa erinomaiset akrobaattiset koulutusmahdollisuudet lapsille ja aikuisille. Tässä on muutamia syitä, miksi sisäinen trampoliini on hyödyllinen.

Se on turvallinen lapsille ja lemmikeille

Monet vanhemmat eivät salli lapsensa käyttää trampoliinia mahdollisen henkilövahingon vuoksi. Hyvä uutinen on, että maanpäälliset trampoliinit poistavat suurimmat riskit. Näissä malleissa ei ole metallirunkoa, joka on vastuussa useimmista trampoliinionnettomuuksista.

Maatrampoliinilla ei tarvita tikkaita tai suojaverkkoa. Lapset voivat hypätä milloin haluavat, koska tikkaita ei tarvitse kiivetä. Tämä pidentää peliaikaa ja edistää terveyttä.

Jos lapset putoavat lattialle hyppiessään maan sisäiseen trampoliiniin, se ei ole suuri ongelma. Voit kuitenkin laittaa turvaverkon paikoilleen, jotta ne eivät putoa maahan.

Joskus lapset ja lemmikit joutuvat maanpäällisen trampoliinin alle ja loukkaantuvat vakavasti. Mutta se on yksinkertaisesti mahdotonta maan sisäisellä trampoliinilla.

Maatrampoliini Edut Haitat Puutarhan sisäinen trampoliini verkolla

Se mahdollistaa tilan paremman käytön

Tämä on yksi maan päällä olevan trampoliinin käytön suurimmista eduista. Jos asennat puutarhaan maanpäällisen trampoliinin, et useimmiten pysty käyttämään tilaa muihin tarkoituksiin. Mutta upotettujen trampoliinien avulla voit käyttää samaa tilaa muihin toimintoihin.

Se ei melkein vaadi huoltoa

Maanpäälliset trampoliinit vaativat asianmukaista huoltoa parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Mutta maanalaiset trampoliinit eivät tarvitse niin paljon huoltoa.

Jos sinulla ei ole budjettia kausihuoltoon, se ei ole ongelma tälle trampoliinille. Toisaalta sinun on käytettävä rahaa maanpäällisten trampoliinien tarvittavan huollon suorittamiseen.

Talvella lumi voi vahingoittaa maanpäällisen trampoliinin teräsrunkoa. Siksi osat on purettava. Sinun on myös ryhdyttävä tarvittaviin toimenpiteisiin estääksesi trampoliinien räjähtämisen voimakkaassa tuulessa.

Koska sisäiset trampoliinit eivät ole alttiina elementteille, näiden vaarojen esiintymismahdollisuus on pienempi.

Maa trampoliini etuja haittoja takapihalla

Maan sisäisten trampoliinien haitat

Kuten kaikissa muissakin puutarhatarvikkeissa, lattiatrampoliinissa on myös joitain puutteita, joita ei voida sivuuttaa. Nyt kun olemme oppineet tuntemaan positiiviset puolet, katsotaanpa maahan upotetun trampoliinin haittoja.

Korkeammat asennuskustannukset ja aika

Haitat, joita et pidä maan sisäisestä trampoliinista, ovat todennäköisesti korkeammat asennuskustannukset ja siihen kuluva aika. Ennen trampoliinin asentamista sinun on suoritettava muutama vaihe. Sinun on kaivettava reikä, rakennettava lujitettu seinä ja valmisteltava viemäröinti, mikä tietysti lisää asennuskustannuksia. Tämä kestää paljon enemmän aikaa kuin maanpäällisen trampoliinin asentaminen.

Saatat kohdata myös muita ongelmia. Maaperän valmistelu on tärkeä asia, etenkin savimaassa. Lisäksi trampoliinin ympärillä oleva epätasainen pinta on tasoitettava. Kaikki tämä lisää maan sisäisen trampoliinin rakentamisen kustannuksia.

Maatrampoliini Edut Haitat Maanalainen trampoliini

Oikea vedenpoisto

Monilla maanalaisten trampoliinien käyttäjillä on ongelmia viemäröintitilojen puutteen vuoksi. On tärkeää rakentaa vedenpoisto upotetun trampoliinin alle seisovan veden tyhjentämiseksi. Muuten se täytetään vedellä sateen jälkeen. Sinun on myös toteutettava tarvittavat toimenpiteet varmistaaksesi viemärin veden virtauksen. Jos ei -toivotut tavarat joutuvat viemäriin, sinun on poistettava se mahdollisimman pian.

Siirrettävyys

Toinen maanpäällisen trampoliinin heikko kohta on liikkuvuus. Maanpäälliset trampoliinit voidaan helposti siirtää uuteen paikkaan. Voit siirtää tämän trampoliinin takapihan toiseen nurkkaan. Mutta maa trampoliinit eivät salli tällaista mahdollisuutta. Ne ovat liikkumattomia malleja, ja ne voidaan asentaa vain yhteen paikkaan puutarhassa tai takapihalla.

Jos haluat mahdollisesti muuttaa, se on iso juttu. Voit kuitenkin asentaa maan sisäisen trampoliinin uuteen kotiin, mutta tämä aiheuttaa lisäkustannuksia.

Maa trampoliini edut haitat puutarha

Onko sisäänrakennettu trampoliini jotain sinulle?

Maan sisäisessä trampoliinissa on muutamia puutteita, mutta kun katsot etuja, se ei ole valtava ongelma. Tämä trampoliini pitää lapsesi aktiivisina ja pitää hauskaa heille. Toivomme, että voit helposti päättää, mitä tehdä. Hauskaa hyppäämistä trampoliinilla!

Maatrampoliinin edut haittaavat lapsen maanalaista trampoliinia