Mitkä ovat tekokurpeen edut ja miten tunnistat hyvän laadun

Keinotekoisen nurmikon ei tarvitse näyttää keinotekoiselta. Mutta päinvastoin. Laadukas tekonurmi ei ainoastaan ​​näytä oikealta ruoholta, vaan myös tuntuu siltä. Ne muuttavat välittömästi terassit ja parvekkeet rentouttavaksi retriitiksi ja imartavat silmää rauhoittavalla, rehevällä vihreällä. Tämä ei tietenkään poista niiden lukuisia mahdollisia käyttötarkoituksia. Keinotekoista nurmikkoa voidaan käyttää monin tavoin ja nauttia monista eduista. Voit selvittää meiltä tänään, mitä nämä ovat ja mikä erottaa korkealaatuisen tuotteen.

keinonurmi

Keinotekoisen ruohon tärkeimmät edut

Ei ole harvinaista, että puutarhurit ihmettelevät, eikö heidän pitäisi vaihtaa keinotekoiseen nurmikkoon. Tähän kysymykseen ei voi vastata niin yleisellä tavalla, koska sekä oikealla että keinotekoisella ruoholla on omat etunsa ja haittansa. Vertailun perusteella voit sitten päättää yksilöllisesti, mikä on sinulle parempi. Näiltä osin keinotekoinen nurmikko sijoittuu aidosta ruohosta valmistetulle nurmikolle:

  • Kestävyys

Luonnolliseen nurmikkoon verrattuna keinotekoinen nurmikko on paljon joustavampi. Voit maata hiljaa, juosta tai järjestää puutarhajuhlia. Regenerointiaika sen jälkeen? Ei mitään. Tekonurmi näyttää aina täydelliseltä ja kestää paljon ilman ongelmia. Hän ei myöskään välitä sääolosuhteista, kuten suorasta auringonvalosta ja lämmöstä. Se on aina raikasta ja vihreää. Ruskeita täpliä ja kaljuja täpliä ei enää näy siellä edes pitkiä kesäkausia. Tärkeä edellytys kaikelle tälle on tietysti virheetön ja korkea tekonurmen laatu. Turvallisuuden vuoksi sinun tulee luottaa hyvin todistettuihin valmistajiin, kuten www.premium-kunstrasen.de.

  • Helppo hoito

Täydellisen ulkonäön säilyttämiseksi sinun ei tarvitse tehdä laajaa huoltoa. Ärsyttävä nurmikon leikkaaminen yksinkertaisesti putoaa pois, samoin kuin jatkuva kastelu ja lannoitus. Tämä säästää paljon aikaa, jolloin voit maata hiljaa nurmikolla ja rentoutua.

tekonurmi uima -altaalla

  • Säästä resursseja

Keinoturpeen kohdalla helppohoitoinen tarkoittaa myös tarpeettoman vedenhukan lopettamista. Lisäksi maaperä ei ole saastunut kemiallisilla valmisteilla tuholaisia ​​vastaan. Säästät myös rahaa, koska et tarvitse leikkuupuimuria, lannoitetta tai kylvöä.

  • Monipuoliset sovellusmahdollisuudet

Erilainen kuin oikea ruoho "kasvaa" Keinotekoinen nurmikko monenlaisissa paikoissa. Se voidaan asentaa paitsi puutarhaan tai sisäpihalle myös kaikkiin sisätiloihin, kattoterasseille, parvekkeille sekä leikkikentille ja urheilukentille. Koska keinotekoinen ruoho ei tarvitse ravinteita sisältävää maaperää tai substraattia. Se voidaan sijoittaa suoraan betonille, laattoille, maahan, kiville tai muulle pinnalle.

  • Voidaan käyttää heti

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on korostettava myös keinotekoisen nurmikon erittäin käytännöllistä etua, nimittäin sitä, että sitä voidaan käyttää heti sen asettamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että säästät odotusaikaa luonnollisen nurmikon kylvämisen jälkeen, joka kestää yleensä vähintään 6 viikkoa.

Mistä tunnistat korkealaatuisen keinotekoisen nurmikon??

Useimmissa tapauksissa voit nähdä ja tuntea hyvän laadun. Sama juttu tekonurmella. Laadukkaat tuotteet näyttävät aidolta aidon ruohon jälkeen. Ne koostuvat usein paitsi samanvärisistä kuiduista myös niistä, jotka on värjätty eri vihreillä ja ruskeilla sävyillä. Lisäksi rakenne on pehmeä ja erittäin joustava samanaikaisesti. Keinotekoiset ruohonkorret eivät naarmuta, ne tuntuvat melkein kuin ne olisivat todellisia.

keinotekoinen nurmikko

Toinen laatuominaisuus tekokurpeen osalta on synteettisten kuitujen tiheys ja pituus. Nämä puukotetaan aluskerrokseen, minkä vuoksi puhumme ompeleiden määrästä, kun kyse on nurmikon tiheydestä. Suurempi ompeleiden määrä 10 cm: llä tarkoittaa myös parempaa laatua. Pituuden sen sijaan tulisi olla jossain 3-4 senttimetriä, samanlainen kuin vakiopituus nurmikon leikkaamisen jälkeen.

Myös keinoturpeen veden läpäisevyys osoittautuu yhtä tärkeäksi. Tämän seurauksena sadeveden pitäisi pystyä poistumaan nopeasti ja helposti suurina määrinä. Muuten muodostuu ruma lätäköitä, jotka voivat vahingoittaa pintaa tai näyttää yksinkertaisesti epämukavalta puutarhassa.

Kun ostat tekonurmaa, sinun on kiinnitettävä huomiota myös turvallisuustodistukseen, jossa kuvataan, että tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita. Tässä tapauksessa olisi tärkeää, että keinotekoinen nurmikko ei sisällä lyijyä ja kadmiumia ja soveltuu siksi myös lapsille ja lemmikkieläimille.

lasten keinotekoinen nurmikko

Johtopäätös

Tekonurmesta ei ole tullut todellinen trendintekijä turhaan. Tämä ei ainoastaan ​​näytä aitolta, vaan sillä on myös monia käytännön etuja verrattuna luonnonruohoon. Pääasia on valita korkealaatuinen tuote. Koska tämä on ainoa tapa saada kaikki irti. Aluksi hieman korkeammat hankintakustannukset maksavat varmasti useita kertoja myöhemmin. Säästät paljon aikaa ja resursseja, koska tavallinen nurmikonhoito yksinkertaisesti epäonnistuu. Mikään ei tietenkään voi korvata juuri leikatun ruohon ainutlaatuista tuoksua, mutta keinotekoinen nurmikko on paras valinta, jos sinulla on vähän vapaa -aikaa ja sinulla ei ole vihreää peukaloa. Terassin ja parvekkeen omistajat voivat myös hyötyä siitä.

keinotekoinen nurmikkoinen sisäpihan puutarha

tekonurmi parveke