Perusta luomupuutarha omalle terassillesi

ideoita orgaanisen puutarhan suunnitteluterassille

Luomupuutarha – vinkkejä oman terassin suunnitteluun

Turvallisin tapa saada laadukasta ruokaa on valmistaa se itse. Et välttämättä tarvitse paljon tilaa tähän tarkoitukseen. Puutarha ja maalaistalo olisi täydellinen. Mutta itse asiassa pieni terassi joskus riittää luomaan pienen Bio puutarha istuttaa ja sitten hoitaa sitä.

Loistava idea suunnitella pieni parveke vihanneksilla

orgaaninen puutarhan suunnittelu pieni parveke vihannekset

Luo luomupuutarha terassille

orgaaninen puutarha parveke suunnittelu ideoita kasveja

Luomupuutarhan vaatimukset

Luomupuutarhan onnistunut hoito edellyttää, että terassisi täyttää useat vaatimukset. Tutustu tarkistuslistaamme ja selvitä, sopiiko terassisi tähän tarkoitukseen.

Haluatko kasvattaa yrttejä terassilla?

patio design puutarha yrtit ulkoalue ideoita

Tomaatit ja yrtit sopivat täydellisesti terassin luomupuutarhaan

luomupuutarhan suunnittelu terassi tomaatit yrtit

Aurinkoterassi, joka on hyvin suojattu ankarilta ulko -olosuhteilta

Ei pitäisi olla liian tuulista terassilla, jolla haluat ylläpitää luomupuutarhaa. Lisäksi se ei saa vetää lujaa missään olosuhteissa. Myös auringonvaloa pitäisi olla riittävästi. Auringon pitäisi paistaa siellä vähintään 5, mutta mieluiten myös 6 tuntia päivässä. Parhaat tulokset saavutetaan etelään päin olevilla terasseilla.

Kukkaruukut oikeilla mitoilla ja erittäin hyvä vedenpoisto

Jos haluat puutarhan terassilla, tarvitset myös oikeat kukkaruukut ja astiat. Niillä pitäisi olla riittävästi tilaa, jotta kasvien juuret voivat kehittyä hyvin. Kukkaruukkuissa tulee olla myös vähintään neljä reikää. Tämä mahdollistaa riittävän tyhjennyksen. Voit tehdä reiät myös poran avulla.

Huolehdi luomupuutarhan säännöllisestä huollosta

terassi suunnittelu vihannekset vastaava säiliö

Valitse yrtteille sopivat kukkaruukut

orgaaninen puutarha parveke pieni parveke suunnittelu kasvaa yrttejä

Erityinen maaperä ja sopivat luonnon lannoitteet

Tarvitset erityisen maaperän. Sinun pitäisi käyttää tätä Bio puutarha ostaa. Toisaalta se ei saa sisältää tuholaisia. Lannoitus on tehtävä luonnollisin keinoin. Niitä on useita. Turvetta ja kookoskuituja käytetään laajalti. Näitä voi ostaa myös erikoisliikkeistä.

Kun käytät sitä, muista noudattaa pakkauksen ohjeita

terassi suunnittelu vihannekset parveke huonekalut ulkoalue

Tee luomupuutarhasta houkutteleva

terassisuunnitteluideoita vihannesten kasvattamiseen

Siemenet

Luomutarhan siemenet on tietysti ostettava luomutilalta tai luomuliikkeestä. Sen pitäisi olla myös lajikkeita, jotka ovat tyypillisiä asuinalueellesi. Tällä tavoin annat positiivisen panoksen hyönteis- ja eläinmaailmaan.

Kuinka suunnitella kaunis luomupuutarha terassille

terassi suunnittelu kauniita ideoita kasvit puutarha

Kastele säännöllisesti aurinkovedellä

Voit tehdä tämän täyttämällä mahdollisimman monta pulloa vedellä ja jättämällä ne auringolle. Tällä tavoin monet haitalliset aineet, joita vesi saattaa sisältää, katoavat. Esimerkiksi kloori liukenee nopeasti ilmaan.

Muista, että kasvit eivät pidä vedestä, joka tulee suoraan hanasta

terassisuunnittelun yrtit viljelevät puutarhasuunnittelua

Mikä on parhaiten hoidettua luomupuutarhassa?

Keskity haluamiisi kasveihin yhdessä Bio puutarha voi ylläpitää terassilla. Nämä ovat monenlaisia ​​pieniä vihanneksia ja mausteita. Salaatit ja muut lehdet ovat myös erittäin sopivia.

Kasvata mausteita omalla terassillasi

orgaaninen puutarhaterassi suunnittelu mausteet kasvavat

Vielä hyödyllisiä vinkkejä luomupuutarhaasi terassilla

Kaikki alkaa oikeasta asenteesta. Sinun pitäisi ensinnäkin olla erittäin kärsivällinen. Koska et käytä keinotekoisia lannoitteita, kaikki kestää hieman keskimääräistä kauemmin.

Kasvit on istutettava aikaisin keväällä tai viimeistään tämän kauden puolivälissä. Sen jälkeen tarkkailu on hoidon lisäksi tärkeää. Jos jotkut kasvit kehittyvät hyvin ja toiset eivät, ensimmäiset voivat olla vain istutettu oikeaan paikkaan, toiset eivät.

Aseta parvekekalusteet luonnonpuutarhan keskelle

terassisuunnitteluideoita puutarhasuunnitteluun

Vihannekset tarvitsevat paljon hoitoa ensimmäisten viikkojen aikana. Mutta tietyn ajan kuluttua kaikki kehittyy melkein kuin itsestään. Ole kärsivällinen ja kaikki maksaa!

Kauden lopussa

Kauden päättyminen on tärkeä hetki luomupuutarhasi ylläpidolle.Heti kun juurista ei tule enää juuria, maaperä ja kasvit on poistettava astiasta. Suurin osa kasveista on yksivuotisia. On lähes 100% varmaa, että ne ovat jo täynnä tuholaisia.

Hyödynnä oma terassi toiminnallisesti ja luo luomupuutarha

luomupuutarhaideoita terassisuunnitteluideoita

Monivuotiset ovat poikkeuksia. Pyydä myyjiltä tai muilta asiantuntijoilta neuvoja heidän hoitamisestaan. Yleensä tästä on paljon tietoa Internetissä.