Puutarhan sisustusideoita edullisista muovista ja materiaaleista

Kaunista puutarhaasi – puutarhan sisustusideoita edullisista muovista ja materiaaleista

puutarhataide puutarhakoriste itse tekee ideoista muovimateriaaleja onnelliseksi

Ainutlaatuinen puutarhataide koristaa epätavallista takapihaa. Asunnonomistaja Dave käyttää muovimateriaaleja, kuten huulia, halpoja leluja ja kukkaruukkuja lisätäkseen väriä ja elämää pihalle, jonka hän jakaa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Kävelytien ja betoniseinän välissä olevassa tilassa on 6 metriä korkeat muovikukat 

muovikukat puutarhan sisustusidea puutarhataide muovimateriaalit halpoja

Pienet diskopallot luovat kuohuviinikeskuksia kiiltäville punaisille, keltaisille ja oransseille muovilehtien terälehdillediskopallot kiiltävä puutarhakoristeidea keltainen punainen aksentti puutarhataide

Mosaiikkipylväs – espanjalaisen arkkitehdin inspiraatiotalapset mosaiikki pilari puutarha sisustus ideoita puutarha taidetta

Daven luovuus sai inspiraationsa espanjalaisen arkkitehdin Antonios Gaudin omituisista suunnitelmista. Espanja -matkan jälkeen Dave päätti luoda mosaiikkisarakkeen, jossa oli lastensa nimet.

Laatta punaisella puupylväällä sijoitettu

sänky lasten mosaiikkisarakkeen laatat puutarhan sisustusidea tyylikäs tummanpunainen puu

Dave työskenteli yönä, kun lapset olivat menneet nukkumaan. Hän rikkoi laatan ja asetti sen punaisen puupylvään päälle. Myöhemmin hän huomasi asettaneensa laatan väärälle puolelle, koska hän ei nähnyt hyvin pimeässä.

Tämä veistos on koristeltu vihreillä ja hopeisilla marmorilaatoilla

mosaiikki eläimet lasi vihreä punainen kieli silmät sininen lasi

Dave käytti taitojaan myös luodakseen omituisia mosaiikkieläimiä ja olentoja.Tämä veistos on tehty vihreistä, hopeisista ja lasimarmorilaatoista. Pienet siniset helmet ympäröivät hänen punaisia ​​silmämuniaan ja kieli roikkuu hänen hymyilevästä suustaan.

Keltaisten laattojen ja harmaiden ja valkoisten pikkukivien koristama olento liukuu pitkin lyhyttä kallioseinää

veistos kiviseinä valkoinen keltainen laatat gartendeko

Ideoita puutarhan sisustamiseen – herätä mielikuvitus !

ei sääntöjä ohjeet muovimateriaalit puutarhan sisustusideoitaDave suosittelee kokeilua. Koska sääntöjä tai ohjeita ei ole, voit antaa luovuutesi valloittaa ja opastaa sinua. Koska käytät halpoja ja halpoja materiaaleja, et tule pettymään, jos lopputulokset näyttävät erilaisilta kuin odotit.

Ostanut hauskoja ja säröileviä materiaaleja yhden euron kaupasta

halpa halpa muovikauppa idea koristelu puutarhataide

Dave löytää yhden euron kaupasta hauskoja ja säröillä olevia materiaaleja, ja ne inspiroivat häntä hänen työhönsä. Hänellä ei ole siihen taideopetusta.

Paljon värikkäitä paperiympyröitä puutarhassa – sisustusidea

värikkäät studiomateriaalit puutarhan sisustusideat luovat olemisen

Ajan myötä Dave on täyttänyt värikkään studion luomillaan ja keräämillään esineillä: värikkäillä putkilla, marmorilla, muovilevyillä ja kaikella, mitä Dave saattaa jonain päivänä käyttää yhdessä tuotteessaan.

Alkuperäisiä puutarhan sisustusideoita jokaiselle takapihalle

virhe deco idea lasi marmorit muovi muovi värikkäitä värejä

“Kaikki on kokeilua ja erehdystä”, Dave sanoo. Jotkut olisivat hämmästyneitä, mutta Dave on erittäin tyytyväinen tuloksiin.

Kauniita tuloksia muovista

muovikoriste puutarhataideidea takapiha

Lopulta, kun tunnet olevasi onnellinen ja aina kun kävelet takapihallesi, jotain on tärkeää. “Usko minua”, sanoo Dave, “kukaan ei koskaan sanonut minulle:” Voisitko tulla tekemään tämän pihallani? “

Kokoelma oranssia, limenvihreää ja sinistä vaahtonuudelia on kontrasti puuaidan kanssa.

oranssi lime vihreä sininen vaahto nuudeli puutarha koristelu idea art

On myös fiksu idea tehdä erikokoisia ja -korkuisia puutarhataiteita eri syvyyksien ja näkötasojen kerrosten luomiseksi

värikäs puutarhan sisustusidea visuaalinen syvyys tason taidepuutarha

Puita ympäröi suuri joukko kuninkaallista, sinistä ja vihreää akvaario -soraa

puutarhataiteen sisustusidea takapiha muovi kierrätetty PVC

Daven takapihalla on paikkoja, joissa muovi osuu. Puita ympäröi valtava määrä kuninkaallista, sinistä ja vihreää akvaario -soraa. Mustat PVC -putket toimivat epätavallisena rajana.

Keltaisen ja sinisen väriyhdistelmä – kukkasuihkulähde

puutarhan sisustusideat kukkaruukun takapiha luovat mielikuvitusta

Keltaisen ja sinisen kukan suihkulähde pursuaa sisäpihan toisessa kulmassa. Raidalliset putket muodostavat renkaan suunnittelun pohjalle, jota ympäröi pieni uima -allas.

Halpoja, pieniä pastellisävyisiä palloja

muovimateriaalit idea puutarhan sisustus värikäs

Edulliset, pienet pastellisävyiset pallot – vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä korostavat ainutlaatuista suihkulähdettä.

 Ristikkäät valkoiset laatat ympäröivät kauniita ja värikkäitä kukkiamosaiikki ympyrä laatat valkoinen punainen keltainen vihreä puu gartendeko

Mosaiikkiympyrä puun pohjan ympärillä tarjoaa viileän ja varjoisan paikan. Ristikkäät valkoiset laatat ympäröivät kauniita ja värikkäitä kukkia.

Jokainen puulevy on maalattu viidakon eri sävyihin

penkki vihreät värit puutarhan sisustusideoita

Penkki, joka ympäröi puuta terassilla, sai erilaisen kohtelun. Jokainen puulevy oli maalattu viidakon eri sävyihin: maalari valitsi vihreän, vaaleanvihreän ja kelta-vihreän.

Ideoita puutarhan sisustamiseen muovista

puutarha sisustus ideoita taide omaperäisyys koristelu

Monet ihmiset ihmettelevät Daven mielikuvitusta ja alkuperäisiä ajatuksia, mutta lopulta hän kieltäytyy kutsumasta sitä taiteeksi. ‘Tämä ei ole taidetta. Tämä on suuri, hauska kokeilu. “

                   Daven koko perhe  puutarhan sisustusideoita edullinen muovi dave perhe  Puutarhakoristeideoita ja puutarhataidetta – tee se itsekukka suihkulähde vesipallo koristeluidea puutarhataide