Puutarhasuihku tuo sinulle tervetullutta virvoketta kesällä

Me kaikki odotamme tulevia kesäpäiviä ja unelmoimme viettää enemmän vapaa -aikaa ulkona. Sitten aurinko paistaa voimakkaasti, ulkona on kuuma ja nuoret ja vanhat haluavat pitää hauskaa. He myös? Mutta oletko todella valmis ottamaan aurinkoa, uimaan tai suihkuun puutarhassa? Vai haluatko mennä ulkouima -altaalle? Kaikille niille, jotka eivät halua mennä kauas kuumina päivinä, meillä on loistavia ideoita tervetuliaisviilentymiseen ja 100% virkistämiseen valmiina tämän päivän postauksessa. Meille puhutaan nyt puutarhasuihkusta ja sen eduista kuumina kesäpäivinä. Esittelemme myös erilaisia ​​malleja. Ulkoalueen yksinkertaisesta asennussuihkusta pysyvästi asennettuun suihkuun ja erittäin käytännölliseen aurinkosuihkuun ulkokylpyhuoneeseen löytyy jokaiselle maulle sopivaa. Tietysti myös jokaiseen budjettiin!

Voit määrittää puutarhasuihkun suunnittelun ja mitat itse.

Puutarhasuihku, piilotettu tila, paljon vihreää ympäri

 Tai ehkä perustaa ulkokylpyhuone, jossa on wellness -tunne?

Puutarhasuihku ylellinen muotoilu smaragdinvihreästä valkoisesta kivestä

  • Puutarhasuihkun edut ovat ilmeisiä

Puutarhasuihkun saaminen ulkoalueelle on puhdas ilo kesällä, koska se takaa halutun jäähdytyksen ja nopean virkistäytymisen joskus melkein sietämättömässä kesäkuumassa. Puhumattakaan uimisesta, koska viileä vesi on hauskaa nuorille ja vanhoille. Voit käyttää näitä, kun olet jo tehnyt puutarhanhoidon ja virkistäytynyt. Mutta ei vain tässä tapauksessa tarvitset ulkosuihkun. Voit käyttää niitä ennen ja jälkeen uimisen puutarha -altaassa tai uimalammessa. Parasta on, että puutarhasuihku vie vähän tilaa. Voit asettaa sen eristäytyneeseen paikkaan tai rakentaa sen itse, jotta voit suihkuttaa häiriöttömästi ja kaukana uteliaista katseista kesällä. Tietenkin puutarhasuihkujen hinnat vaihtelevat suuresti mallista riippuen, mutta joka tapauksessa ulkosuihku on halvempi kuin uima -allas.

 Etsi piilotettu paikka ulkopuolelta ja aloita!

Puutarhasuihku puulevy valkoisilla betonilaatoilla piilotettu paikka sitruunapuu

Ympäröi itsesi mahdollisimman paljon puutarhavihreällä!

Puutarhasuihku täydellinen muotoilu, paljon vihreää tiikkipuuta erittäin kutsuva

 Upea muotoiluidea on tuntea olosi trooppisessa metsässä suihkun aikana.

Puutarhasuihkussa on trooppisen metsän tunne suihkun aikana

  • Mikä puutarhasuihku olisi oikea sinulle??

Tämä on kysymys kysymyksistä, joihin sinun on ehdottomasti vastattava itsellesi. Haluamme vain esitellä sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta sinun on tehtävä lopullinen päätös itse, riippuen omista prioriteeteistasi, yksilöllisistä tarpeistasi ja taloudellisista mahdollisuuksistasi. Tulet varmasti olemaan hemmoteltu valinnoillesi, koska on olemassa yksinkertaisia ​​ja edullisia suihkut, jotka sopivat melkein mihin tahansa. Tätä varten tarvitset yksinkertaisia ​​materiaaleja yksityisyysnäyttöön ja puuristikon, joka voidaan sijoittaa suoraan nurmikolle. Ei ole myöskään vaikeaa rakentaa puutarhasuihkua itse. Tätä hauskaa DIY -projektia varten voit käyttää uudelleen vanhoja esineitä, kuten suihkuja, vesisäiliöitä ja vastaavia, ja antaa heille toisen mahdollisuuden. Ideoita siitä, kuinka rakentaa puutarhasuihku itse hetkessä, näet seuraavassa videossa:

Ehkä haluat saada pysyvästi asennetun puutarhasuihkun ja käyttää sitä monta vuotta? Erikoisliikkeistä löydät erilaisia ​​malleja, jotka on valmistettu hyvin erilaisista materiaaleista. Puu, ruostumaton teräs, messinki ja alumiini ovat erityisen sopivia tähän. Trooppisesta puusta, esimerkiksi tiikistä tai Shoreasta valmistetut puutarhasuihkut ovat erityisen kysyttyjä, koska ne kestävät hyvin kosteutta. Tällaiselle puutarhasuihkulle sinun on vain löydettävä sopiva paikka ulkona. Esimerkiksi asentaminen altaan vieressä oleville paneeleille tai puutarhasuihkun asentaminen erityiseen kiinnikkeeseen on erinomainen idea kesällä uimiseen!

Joskus tarvitset vain muutamia materiaaleja, mutta paljon mielikuvitusta, jotta voit luoda pienen täydellisen rauhallisen ja märän virvoituksen keitaan.

Itä -Aasian kuvioihin perustuva puutarhasuihku, rauhan ja virkistyksen keidas

On olemassa yksinkertaisia ​​versioita ….

Puutarhasuihku kuistilla yksinkertainen muotoilu

… korkealaatuisista materiaaleista valmistettujen ja erittäin modernin muotoilun lisäksi.

Puutarhasuihku moderni muotoilu mielenkiintoinen suunnitteluidea korkealaatuisista materiaaleista

Modernin puutarhasuihkun suuri etu on, että se tarjoaa kuumaa vettä ilmaiseksi. Tältä osin puutarhan aurinkosuihkut ovat erityisen kysyttyjä. Nämä voidaan asentaa pysyvästi, mutta on olemassa mobiilimuodossa olevia malleja. Aurinkoisina päivinä säiliössä oleva vesi kuumenee suoraan auringon säteiltä ja voi saavuttaa jopa 60 asteen lämpötilan. Joten voit saada tarpeeksi kuumaa vettä suihkussa ja ilmaiseksi. Loistava idea ulkoiluun, eikö olekin?

 Täällä voit saada todellisen sademetsän tunteen ulkona suihkussa.

Puutarhasuihkussa sademetsän tunne suihkussa on maalaismainen kiviseinä

Mutta myös tämän pysyvästi asennetun puutarhasuihkun alla.

Puutarhasuihku pysyvästi asennettu, paljon vihreää vieressä

Puutarhasuihkun sijasta voit hemmotella itseäsi enemmän mukavuudella ulkokylpyhuoneessa, jossa on hyvinvointitekijä.

Puutarhasuihku ulkokylpyhuone, maalaismainen, paljon mukavuutta ja hyvinvointia

  • Ulkosuihku puutarhasuihkun sijaan

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme esitellä teille muita hienoja ideoita mukavuuden lisäämiseksi, kun virkistytte ulkona. Epäilemättä ulkokylpyhuone on juuri monien koti- ja puutarhanomistajien unelma. Jos sinulla on vanha kylpyamme, jota et enää tarvitse kotona viimeisen kylpyhuoneremontin jälkeen, sille voidaan antaa toinen mahdollisuus puutarhassa. Sinun on myös löydettävä viihtyisä ja jälleen kerran eristäytynyt paikka uintikeidasasi varten. Tietenkin tarvitset myös kuumavesiliitännän sekä viemäriputken. Esteettinen muotoilu on sitten täysin mielikuvituksesi mukaista. Esimerkiksi muutama kivi, kylpypyyhkeiden puiset telineet ja muut lisälaitteet vievät sinut maailmaan ilman stressiä ja kiireitä. Jokainen, joka voisi nauttia tästä erityisestä wellness -tunteesta, voi pitää itseään onnekkaana. Virkistävä uinti ulkona vehreyden ympäröimänä on puhdas ilo.

 Täällä voit antaa mielesi vaeltaa!

Puutarhasuihku Ulkouima -amme Kylpyamme Ulkouima -paratiisi

 Ja unohda täysin arjen stressi!

Puutarhasuihku Ulkokylpyamme Kylpyamme Ulkouima -paratiisi -ideoita

Jokainen voi kuitenkin itse päättää, mihin hänellä on varaa – puutarhasuihku tai ulkokylpyhuone. On tärkeää, ettet halua tehdä ilman märkää ja erittäin miellyttävää virkistystä ulkona kesällä. Toivottavasti puutarhasuihkumme ja ulkoiluideamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun elämäntyylillesi ja budjetillesi. Hauskaa katselemista ja selaamista alla olevien kuvien läpi!

 Hemmottele itseäsi enemmän mukavuudella ulkona!

Puutarhasuihku Ulkokylpyhuone on maalaismainen ja moderni samanaikaisesti

 Vielä muutama idea ulkokylpyhuoneeseen.

Puutarhasuihku ulkokylpyhuoneeseen sopiva valaistus illalla kylpee ulkona

Puutarhasuihku, ulkokylpyhuone, ulkouima -paratiisi, moderni muotoilu

 Ja nauti puutarhan suihkusta!

Puutarhasuihku ulkona tuntuu hyvältä puutarhan vihreyden keskellä

Puutarhasuihku ulkosuihku Erityisesti suunniteltu suihkunurkka keskellä puutarhan vihreää

Puutarhasuihku ulkosuihku puutarha vihreä

Ideoita puutarhasuihkusta

Puutarhasuihku yksinkertainen muotoilu vähän tilaa

Puutarhasuihku yksinkertainen muotoilu vähän tilaa ideoita

Puutarhasuihku, jossa on pääsy puutarhaan