Puutarhasuunnittelu: luo upeita roikkuvia koreja puutarhaan

Kauniit roikkuvat kukkakorit puutarhassa – puutarhasuunnittelu

Puutarhasuunnittelun ripustuskorit

Luo puutarhaan kätevä mehikasvien säiliö. Olemme löytäneet suuren haasteen kauniiden kukkakorien järjestämisessä näiden kasvien kanssa, joissa ne voivat kestää vielä pidempään ennen kuivumista. Voit istuttaa erilaisia ​​mehikasveja yhdessä, esimerkiksi: kestäviä “kanoja ja poikasia”, echeveriaa, sedumia tai muita kuivuutta sietäviä lajeja.

Se on helppoa kuin piirakka! Mehikasvit ovat epätavallinen valinta, mutta ne eivät vaadi kastelua, jopa kuumina, aurinkoisina päivinä.

Punaiset pelargoniat

Upeat korit puutarhassa

Vaikka olisit vanhanaikainen, geraniumit ovat edelleen suosituimpia lämpimiä, aurinkoisia paikkoja – ja sopivat hyvin yhteen lähes kaikkien muiden kukkien kanssa. (Ei ihme, he ovat kokeneita ja todellisia suosikkeja kotiäitien kanssa!) Näiden punaisten geraniumien parissa on muratti ja sininen lobelia, ja niissä on yksinkertaisesta lohikäärmepuusta valmistettu hattu klassiseen ilmeeseen.

Geranium (Pelargonium ‘Designer Cherry’) – 1

Dracaena marginata – 1

C.Lobelia ‘Waterfall Blue’ – 4

D. muratti (Hedera helix) – 3

Kukkasekoitus

Puutarhasuunnittelu kukkia

Nämä ovat joka tapauksessa upeita värejä, jotka kiinnittävät katseesi tietystä etäisyydestä. Neuvomme: Kun suunnittelet ja järjestät puutarhaasi tai talosi uudelleen, valitse kirkkaat, eloisat värit. Naapureillasi olisi varmasti toinen aihe, jonka kanssa keskustella!

Geranium (Pelargonium ‘Designer Cherry’) – 1

Swan River Daisy (Brachyscome iberidifolia ‘Mini Yellow’) – 1

C.Nirembergia ‘Purple Robe’ – 3

Marigold (Tagetes ‘Lemon Gem’) – 3

E.Petunia ‘Supercascade Rose’ – 1

tehokas kukkien yhdistelmä

kasvit-pienillä lehdillä

Kasvit, joissa on pieniä lehtiä ja kukkia, luovat hienon yhdistelmän, joka tuo puutarhaan tai parvekkeelle hienostuneisuutta. Pidämme tästä yksinkertaisesta mutta tehokkaasta sekoituksesta – se on kuin ripaus lunta kesällä. Tämä kori on paras sijoittaa auringossa.

Joutsenjoen päivänkakkara (Brachyscome iberidifolia) – 3

Bacopa (Sutera ‘lumimyrsky’) – 3

Koristeellinen parsa (Asparagus sprengeri) – 1

Riippuva kori hienoilla kukillaan

Puutarhasuunnittelu riippuvat tehokkaat korit

Olemme näyttäneet sinulle paljon kukkakoria, jotka on todella luotu värikontrastin ja erityyppisten kukkien yhdistelmän perusteella. Tavoitteenamme on aina näyttää hyvältä, näyttää hyvältä – liioittelematta.

A. Impatiens ‘Victorian Lilac’ – 3

Impatiens Xtreme Pink – 3

Kauniit violetit lehdet

Puutarhasuunnittelu kukkia

Violetit lehdet kirjoitetaan nykyään isoilla kirjaimilla, mutta ne eivät toimi niin hyvin varjossa, koska niiden tummalla värillä on taipumus haalistua. Onneksi puutarhassa on myös kultaisia ​​lehtiä – ja tämä on erinomainen valinta, joka lisää väriä ja varjoa puutarhaan.

A.Fuchsia magellanica ‘Variegata’ – 1

Bataatti Vine (Ipomoea batatas ‘Margarita’) – 1

violetti alternanthera ja violetti kukkiva torenia

Puutarhasuunnittelu kukkia

Tässä on loistava esimerkki siitä, kuinka hauskaa uudet kasvit voivat olla pihallasi. Vanhanaikaiset impatiensit ja vahabegoniat ovat täydellisiä valintoja puutarhan varjostamiseen-mutta nyt niitä täydentävät kaksi upeaa tulokasta, purppuralehtinen Alternanthera ja purppurakukkainen Torenia. Neuvomme: Voit tehdä suuren vaikutuksen, jopa ilman kukkia, istuttamalla lajikkeita, joilla on suuret lehdet, kuten tämä Alternanthera.

A. Alternanthera ‘Ruby’ – 1

B. Torenia ‘Catalina Blue’ – 2

C. Impatiensin Accent -sarja – 5

Vaha Begonia (Begonia ‘Prelude Red’) – 2

Tämä kori kasvaa parhaiten auringossa

Puutarhasuunnittelu kukkia

Käytä tällaisia ​​reheviä ryömintävaiheita täyttääksesi perinteisen roikkuvan korin ja peitä se sitten kirkkaanvärisellä hameella. Tämä kori kasvaa parhaiten auringossa.

Calibrachoa ‘Cabaret Purple’ – 2

B.Verbena ‘Aztec Cherry Red’ – 1

Snapdragon (Antirrhinum ‘Bells White’) – 2

 Calibrachoa kukkii lähes kaikissa sävyissä

Puutarhasuunnittelu riippuvat tehokkaat korit

Et voi unohtaa Calibrachoaa (jota kutsutaan myös miljooniksi kelloiksi) sen uskomattoman kukkavirran vuoksi! Täytä kori täynnä värejä vain yhdestä lajikkeesta. Tämä on loistava tapa luoda upea riippuva kori upeista kasveista, jotka näyttävät upeilta yhdessä. Calibrachoa kukkii melkein missä tahansa varjossa, löydät sen, joka on täydellinen lisä puutarhaan.

Calibrachoa ‘Cabaret Rose’ – 4

Vaaleanpunaiset kukat

Riippuvat korit puutarhassa