Puutarhasuunnittelu: upeita esimerkkejä Välimeren lämmöstä

puutarhasuunnitteluesimerkkejä kivipurkkien suihkulähde

Esimerkkejä puutarhasuunnittelusta, jossa on italialaista tunnelmaa

“Kansallinen” lähestymistapa löytää hienoja esimerkkejä puutarhasuunnittelusta ei jotenkin koskaan mene pois muodista. Kasvavan globalisaation vuoksi maantieteellisiä rajoituksia ei enää sovelleta. Ei ole enää harvinaista kokea puutarhaa, jolla on italialainen luonne Pohjois- tai Etelä -Amerikassa.

Kiinnostus italialaiseen muotoiluun on kaikkialla Euroopassa vastustamaton, täällä se on ollut vallitsevaa joka tapauksessa vuosisatojen ajan.

Taideteos

Perinteisesti italialaiset ja ranskalaiset puutarhurit ovat vallanneet näkemyksen, jonka mukaan puutarhan on näytettävä yhtenä taideteoksena. Jos jaat myös tämän filosofian, olet tullut oikeaan paikkaan tällaisten puutarhasuunnitteluesimerkkien kanssa.

Lisäksi italialaisia ​​puutarhoja määrää muutama muu ominaisuus. Ne ovat aina hyvin romanttisia ja runollisia. Vaikka ne näyttävät aina moderneilta, niissä on myös joitain renessanssin tunnusmerkkejä. Yhteys voi olla ilmeinen esimerkiksi veistoksissa) tai symbolisella tasolla.

Koristeelliset patsaat ja herkät suihkulähteet

puutarhasuunnitteluesimerkkejä koristeellisista suihkulähdeveistoksista

Runsas visio merkitsee myös italialaistyylisiä puutarhasuunnitteluesimerkkejä. Tärkeä erottava piirre englantilaisessa lähestymistavassa on se, että veistoksellisesti leikatut puut ja pensaat seisovat kukkivien kasvien edessä.

Valitsemasi puutarhasuunnitteluesimerkit ovat hyvin näkyvissä. Mutta he voivat välittää loistavan ilmapiirin, jonka tällainen viheralue voi luoda. Sillä on väliä. Normaalissa puutarhassa riittää joskus toteuttaa yksi tai toinen elementti tai suunnitelma pienemmässä mittakaavassa saman vaikutuksen saavuttamiseksi.

Suuri alue tai yhden visuaalinen illuusio

Taidehistorian kannalta italialaiset puutarhat liittyivät tuomioistuimen elämään. Niitä ovat pitkät kulkutiet, suuret suihkulähteet ja korkeat veistokset. Mutta älä anna sen häiritä sinua. Katso puutarhaasi kuin kuva. Opi maalareilta kuinka laajentaa tilaa visuaalisesti ja luoda perspektiiviä. Tämä toimii esimerkiksi siksi, että eri elementit liittyvät toisiinsa.

Jos jatkat tällä tavalla, saavutat edustavan luonteen myös pienemmillä elementtien mitoilla.

Vapaus ja selkeys suunnittelun suorien viivojen kautta

puutarhasuunnitteluesimerkkejä italialainen puutarha suorat polut nurmikko

Yksivärinen ulkonäkö

Italialaiset puutarhurit luottavat yksiväriseen kuvaan. Kuten jo lyhyesti mainittiin, vihreät veistokset ovat ratkaisevia täällä eivätkä niinkään kukat. Jälkimmäiset pyrkivät ottamaan takaapäin värikkäillä vivahteillaan.

Näet itse puutarhasuunnitteluesimerkeistä, että ne näyttävät hyvin yksivärisiltä. Tämä johtuu siitä, että vallitsevia sävyjä on kaksi – vihreä ja sininen. Tietysti maan ja puiden beigen ja ruskean värit myös jotenkin häiritsevät. Mutta se on tarpeeksi hillitty, jotta se ei pilaa yhtenäistä ulkoasua. Sininen väri liittyy merimaisemiin ja integroitujen uima -altaiden suosioon.

Puutarhataidetta puksipuulla ja yrteillä

puutarhasuunnitteluesimerkkejä italialaisesta puksipuusta

Suihkulähteet ja puutarhalammet

Siten suihkulähteet ja puutarhalammet eivät puutu yhdestäkään tänään esitetystä puutarhasuunnitteluesimerkistä. Käytettävissä oleva tila ja budjetti ovat tässä erittäin tärkeitä. Tapauksesta riippuen puutarhasuunnittelijat valitsevat pienen tai suuren suihkulähteen tai pienen lampin.

Isot veistokset

Yksi Italiaan liittyvistä tyypillisistä yhdistyksistä tuo mieleen suuria renessanssiajan veistoksia. Puutarhasuunnittelijat integroivat ne aina mielellään.

Tätä tarkoitusta varten voit myös käyttää esineitä, jotka edustavat veistosta sellaisenaan, vaikkakin sovelletussa muodossa. Mielenkiintoiset valkoiset maljakot ja koristeet olisivat tyypillisiä.

Renessanssiveistokset ovat yksinkertaisesti ajattomia

esimerkkejä puutarhasuunnittelusta italialaisia ​​suuria veistoksia

Välimeren kasvit

Välimeren kasvisto esittelee myös italialaisten puutarhasuunnitteluesimerkkien luonteen. Monet näistä ovat paitsi kauniita myös erittäin käytännöllisiä. Ne ovat täynnä hedelmiä ja vastaavasti kauniita kukkia keväällä ja koko kesän.

Kylmemmässä ilmastossa puutarhurit suosivat lämpöä rakastavia kasveja kasvisäiliöissä. Joten voit käyttää vain tyypillisiä kirsikoita ja omenoita, mutta myös hoitaa eksoottisia lajeja, kuten sitruunoita, appelsiineja ja granaattiomenia.

Haluaisimme sanoa vielä muutaman sanan pensaista. Italialaisista puutarhakasveista arvostetuimpia ovat viburnum, tavallinen laatikko ja italialainen sypressi.

Kyprokset ovat erittäin tärkeitä italialaisissa puutarhoissa

puutarhasuunnitteluesimerkit yrtit välimeren kasvillisuus sypressipuut

He haluavat myös lisätä muutamia tyylejä, jotka on erityisesti valittu lisää väriä ja eleganssia varten.

Yksittäisten elementtien järjestely

Keskeisimmän elementin tulisi olla suihkulähde, uima -allas tai muu sileäpintainen vesielementti. Mieluiten neliön muotoinen. Linnun näkökulmasta se voi näyttää peililtä.

Samasta näkökulmasta tähän johtavien polkujen pitäisi myös olla selvästi näkyvissä. Ne voivat olla betonia tai sileää kiveä. Yhdessä ne muodostavat suorien ja niiden poikittaisten pisteiden järjestelmän. Polut yhdistävät monia kiehtovia elementtejä italialaisessa puutarhassa ja johtavat paikkoihin, joissa voit todella nauttia ulkoilusta.

Monikerroksiset koristeelliset suihkulähteet, kivileijonat ja subtrooppiset puut

esimerkkejä puutarhasuunnittelusta italialainen pihapuutarha

Upeat kukat ja puksipuu

puutarhasuunnitteluesimerkkejä italialainen design boxwood -veistoksia

Tyypillinen italialaistyylinen sisäpiha

esimerkkejä puutarhasuunnittelusta italialainen muotoilu renessanssin puutarha

Vihreät sokkelot ovat myös erittäin suosittuja Välimeren puutarhoissa

esimerkkejä puutarhasuunnittelusta labyrintti vihreä

Soikeat keraamiset urnat istutuskoneina

puutarhasuunnitteluesimerkit Välimeren kasvillisuuskasvit yrtit saviruukut

Tilava ulkouima -allas ja tyylikkäät takorautaiset pergolat

esimerkkejä puutarhasuunnittelusta suorakulmaiset altaat suihkulähteet

Pienillä koristeellisilla suihkulähteillä on myös viehätyksensä

puutarhan suunnittelu esimerkkejä pyöreä suihkulähde lampi


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80