Puutarhavaja -ideoita viehättävällä ja tyylikkäällä muotoilulla

Puutarhavaja ideoita valkoisena ja harmaana ruusupensaalla

Puutarha -ideoita – mikä malli sopii sinulle?

Etsitkö uusia puutarhavaja -ideoita? Ehkä olet äskettäin vuokrannut tai ostanut tontin ja mökkiä ei ole vielä olemassa tai sitä ei ole rakennettu juuri sinun makuusi. Tai sinulla on ollut mukava puutarha pitkään ja jatkat puutarhatalon rakentamista.

Kaikissa näissä tapauksissa puutarhavaja -ideat, jotka haluamme esitellä sinulle, ovat varmasti mielenkiintoisia ja hyödyllisiä sinulle. Katso vain niitä.

On jotain maagista nähdä kesämökkiä kauniiden kukkien ympäröimänä tai vehreiden pensaiden ja puiden piilossa. Kun omistat tällaisen puutarhatalon itse, viihtyisyys ja rentoutuminen tulevat tämän päälle. Kauniilla säällä voit istua auringossa verannalla ja nauttia lämmöstä, ja huonolla säällä voit helposti istua mukavan luennan parissa ja nauttia vapaa -ajastasi.

Puutarha -ideoita – mikä tärkein vaihtoehto meillä on sinulle?

  1. Viehättävät, romanttiset puutarhatalot
  2. Luovia, innovatiivisia mökkejä
  3. Tyylikkäät, modernit rakennukset hienostuneella suunnittelulla

 Oletko enemmän romanttinen tyyppi??

puutarhavaja ideoita tummanharmaa valkoisilla reunoilla ja pieni veranta

Sitten sinun pitäisi ehdottomasti katsoa kolme ensimmäistä puutarhavajaa. Kuvan yläpuolella esittelemme viehättävän puutarhatalon, joka perustuu Glenna Partridge Garden Designin ideaan. Se sijaitsee Vancouverissa, mutta siinä on hienovarainen skandinaavinen maku. Ympäristö on viehättävä, joen välittömässä läheisyydessä. Puinen veranta sopii täydellisesti puutarhavajaan ja johtaa laiturille, jossa omistajan vene sijaitsee.

Samalla luotiin kaunis puutarhapolku, jonka molemmin puolin oli reheviä, värikkäitä monivuotisia kasveja

puutarhavaja ideoita koboltinsinisellä kapealla puupolulla

Voit nauttia aamiaisen rauhassa ja tyylikkäästi vehreällä niityllä

puutarhavaja ideoita takorautaiset tuolit ja pyöreä ruokapöytä

Tämä munakoisovärinen puutarhavaja on omistajiensa kodin ulkoasu. Hyvin perinteisesti terävä katto, valkoiseksi maalattu ovi ja ikkunakehys, tämä puutarhavaja on otettu satukirjasta.

Salaperäinen ja unenomainen

puutarhavaja ideoita teräviä kattoja ja reheviä puita

Seuraavat kaksi puutarhavaja -ideaa kuuluvat kokoelman luoviin projekteihin. Alla on entinen hylätty mökki, joka on kunnostettu ja muutettu houkuttelevaksi, viihtyisäksi piilopaikaksi, jossa on oma puutarha. Pienellä verannalla on jopa pieni yrttitarha, jossa on siemenvuoteet.

Raikkaat neonkeltaiset aksentit valaisevat puun tumman sävyn

puutarhavaja ideoita yrttitarhan ja tähden kanssa

Idea tulee Atmoscaper -keittiön suunnittelu ja on erittäin ympäristöystävällinen ja kestävä – loistava puutarhavaja niille, joilla on todella vihreä peukalo.

Nauti luonnosta rentoutuessasi verannalla

puutarhavaja ideoita taitettavat tuolit ja oranssi rottinkinen sivupöytä

Alla näet Hawk Housen. Ainutlaatuinen mökki suuresta punapuusta. Alex Wyndham on tämän mökin suunnittelija, jonka ulkoseinäverhous on tehty puun kuoresta. Se on onnistunut yhdistelmä modernia sisustusta ja maalaismaista ulkonäköä.

Katolla kasvaa rannikkoruohoja ja alkuperäisiä luonnonkasveja

Puutarhavaja ideoita bungalow, jossa on luonnonpuinen seinäverhous

Lämpiminä iltoina kaikki kolme seinää voidaan taittaa helposti ulos

puutarhavaja ideoita taitettavilla seinillä

Kaksi viimeistä puutarhavajaideaa ovat erityisen suosittuja niiden keskuudessa, jotka pitävät modernista ja hienostuneesta suunnittelusta. Niillä on myös erityinen tehtävä omistajilleen.

Ensimmäinen kesämökki on oikeastaan ​​joogastudio

puutarhavaja ideoita minimalistinen jooga -studio

Kuva Gray Crawford käyttäjälle Kova Brownlee & Associates Sisustussuunnittelu

Välimeren tyylinen puutarhavaja ideoita uima -altaan äärellä

Tässä ylellisessä puutarhatalossa, jossa on välimerellinen tunnelma, voit tuntea olosi mukavaksi kuin omassa olohuoneessasi ja samalla viipyä uima -altaan äärellä lomamatkalla.

Löysitkö jotain itsellesi? Haluamme toivoa niin. Jos haluat, katso kaikkea uudelleen ja nauti näistä upeista, tyylikkäistä ja alkuperäisistä puutarhavaja -ideoista.