Rakenna veranta uudelleen – virkistä ja uudista ulkoalue

rakentaa verantaidea pystysuoraan puutarhan seinään

Rakenna veranta uudelleen – virkistä ja uudista ulkoalue

Jos haluat myydä kotisi, sinun tulee tehdä hyvä vaikutelma mahdollisista ostajista. Tämä tarkoittaa, että koko asunnon tulee olla erittäin siisti ja kalustettu sekä sisältä että ulkoa. Siksi varmistat viihtyisän ulkoalueen.

Kaikki puutarhan, pihan tai kuistin hoito ja parantaminen kannattaa. Joten älä epäröi suunnitella uudelleen. RE / MAXin tutkimuksen mukaan jokainen kotitalous investoi 7% tuloistaan ​​maisemointiin. Kodin kunnostaminen on varma tapa, voit myydä sen nopeammin … ja myös kalliimmaksi.

Valoisa, kutsuva etuovi, jota koristaa vihreä seppele

rakentaa verantaidean etuovi uudelleen

Tässä olemme laatineet sinulle vinkkejä ja ehdotuksia, joiden avulla voit tehdä ulkoalueestasi käytännöllisen ja tyylikkään.

Vanha klassinen talon suunnittelu

rakentaa veranta idea on klassinen rakennusrakenne

 Nurmikko etupihalla

Leikkaa ja ylläpidä nurmikkoa säännöllisesti, se on helpoin tapa pitää se tuoreena. Käytä lannoitteita ja säädä kasvua.

Nykyaikainen talosuunnittelu – mielenkiintoinen rakenne

rakentaa veranta idea valaistus kaunis muotoilu

Sisäänkäynti, valaistus ja kuisti

Etuoven pitäisi näyttää houkuttelevalta ja miellyttävältä. Maalaa ovi tuoreella, vaalealla maalilla. Varmista, että valitsemasi väri vastaa sisustusta ja sen elementtejä; lisää ruukkukasveja ja vähän vihreyttä tuoreuden vuoksi. Vaihda tarvittaessa ulkovalaistus ja ovi ja valitse uudet. Järjestä sivupöytä ja joitakin tuoleja kuistille, jos tilaa on tarpeeksi.

Hauska ja kaunis ulkoalue

rakentaa veranta idea portaat terassi julkisivu

Puutarhasuunnittelu

Ylläpidä puutarha-aluetta ja kasvata helposti hoidettavia kasvilajeja. Poista rikkaruohot ja lisää värillinen kuorimultaa. Jos sinulla ei ole suurta puutarhaa, lisää sellaisia ​​kukkia, puita ja pensaita, jotka ovat kypsempiä täydentämään koko ulkoasua.

Eksoottinen kasvisto takapihalla – riippumatto

rakentaa verannan idea rentoutua riippumatossa

Kompakti talo, jossa on keltainen julkisivu ja hyvin hoidettu ulkoalue

rakentaa veranta idea rentoutua talo pieni kompaktiKävelytie / ajotie

Kävelytie vie jonkin verran, mutta aina tärkeää tilaa etualallasi, joten sen pitäisi olla hyvässä kunnossa. Kun se on päällystetty, lisää kerros tiivistysainetta.

Ylellinen ja tyylikäs ulkomuoto – espanjalainen huvila

rakentaa verantaidea rentoutua uima -altaan huvilassa

Kattoterassi / veranta

 Pyyhi kuisti ja värjää se. Jotkut kaikkialle järjestetyt kukkaruukut lisäävät hienoa ja raikasta aksenttia ulkoalueelle. Luo ulko -olohuone, ostajat etsivät tällaista kotia.

   Amerikkalaistyylinen pieni talorakentaa verantaidea uudelleen auringon amerikkalaiseen tyyliinYlellinen talosuunnittelu – todellinen taideteos

veranta rakentaa uudelleen idean allaslammen

Kaksi valkoista lepotuolia pihalla

rakentaa verantaidea uudelleen auringon ulkopuolelle talon Suunnittelijan talo – geometriset muodot ja ylellinen julkisivu rakentaa veranta idea rentoutua puutarha   Antiikkinen talosuunnittelu – kiviseinät ja musta puupenkki, myös vesipuutarha rakentaa verannan idea kivimuuri muinainen