Suunnittele etupiha uudelleen

 uudistaa etupihan yksinkertainen veranta puulla

Etupihan uudelleensuunnittelu – 8 neuvoa etupiha -alueen muuttamiseksi sosiaaliseksi tilaksi

Monet ihmiset järjestävät erilaisia ​​illallisia ja kokoontumisia ystävien ja perheen kanssa puutarhassa. Pienet tapahtumat järjestetään yleensä takapihoilla, ja mielestäni tämä ei ole missään nimessä välttämätöntä.

Edut? Etupihat tarjoavat enemmän viihdettä ja ovat sosiaalisempia. Siellä tuntuu useimmissa tapauksissa mukavammalta ja viihtyisämmältä. Tämän päivän artikkelissamme on sinulle 8 helppokäyttöistä vinkkiä, joita on helppo seurata.

Rakenna toinen aurinkoterassi

Jos tämä elementti toimii takapihalla, mikä vastustaa sen käyttöä myös etualueella? Muista tutustua säännöksiin ja tarvittaviin rakennuslupiin etukäteen.

On parasta valita puu tai kierrätysmateriaalit ja luoda tehokas ja helppohoitoinen ratkaisu. Kompostin aurinkoterassit näyttävät orgaanisilta ja lämmität nopeasti tunnelman sisäpihalla ja jokaisen juhlan aikana.

Sulje piha

Pihalla on erittäin tärkeä rooli sekä suurissa että pienissä kodeissa. Vähemmän laajoilla alueilla ne ovat keskipiste ja laajemmilla alueilla salaperäinen paikka.

Viihtyisä ja eristäytynyt, romanttinen tunnelma

Suunnittele etupihan takorautatuolit ja pyöreä pöytä uudelleen

Sisäpihan käsite sisältää myös seinät, jotka voivat puolestaan ​​olla hyvin erilaisia. Ne tarjoavat enemmän yksityisyyttä ja eristäytymistä. Sinulla on laaja valikoima erilaisia ​​materiaaleja – stukki, tiili, puu. Mutta sinun pitäisi ehdottomasti valita jotain etualueelta, joka sopii hyvin talosi julkisivuun.

Luo uusia alueita kokouksille

Onko sinulla jo veranta, terassi tai katettu sisäpiha? Sinun ei tarvitse tuntea rajoitusta tällaisen alueen rakentamiseen. Tällä voi olla toissijainen vaikutus koon ja edustavan toiminnan kannalta.

Käyttämällä materiaaleja, jotka sopivat yhteen, saavutat tasaisen vaikutuksen

uudistaa etupihan tiikkituolit luonnonkivistä

Hyödynnä verannasi täysimääräisesti

Oletko yksi niistä onnekkaista, jonka talossa on kuisti? Silloin mielestäni sinun pitäisi ottaa siitä kaikki irti, koska se on ylellisyyttä, johon kaikilla ei ole varaa.

Alla olevassa kuvassa tämä huone on suunniteltu ulkoarkkitehtuurin mukaisesti

suunnittele uudelleen etupihan tukevat tuolit vaaleasta puusta

Sulje kuistisi

Onko sinulla veranta, mutta et halua käyttää sitä aktiivisesti monimutkaisten sääolosuhteiden ja muiden huonojen olosuhteiden tai vikojen vuoksi? Ehkä asut erittäin tuulisella alueella, jossa on paljon hyönteisiä kesällä? Voit sulkea tämän kuistin tai suojata sen jollakin muulla tavalla. Entä tuuletin, joka on kiinnitetty kattoon?

Perinteinen ja arvokas

Suunnittele etupihan roikkuvat istuimet ja takorautatuolit uudelleen

Eräänlainen paviljonki sisäänkäynnin suunnittelema CRISP Arkkitehdit

Suunnittele etupihan paviljongin ilmapiiri uudelleen

Harkitse joidenkin kivialueiden suunnittelua

Ranskalaiset ja italialaiset käyttävät kiviä paljon, ja siitä on paljon sanottavaa. Se on orgaaninen, ympäristöystävällinen ja erittäin kaunis materiaali. Sen avulla voit korostaa tiettyä aluetta, rakentaa koko verannan ulkonäön ja varmistaa vakaan pohjan puutarhakalusteille.

Pyöreä ulkoterassi kivistä – erittäin käytännöllinen ja tyylikäs

Suunnittele etupihan pyöreä terassi turkoosilla tuoleilla

Harkitse osion lisäämistä

Ystävällisen ja avoimen alueen luominen etupihalle ei varmasti sulje pois yksityisyyden säilyttämistä. Sinun ei tarvitse tuntea olevasi vitriinissä.

Muutama helppohoitoinen kasvi kadulle päin tai kävelytien vieressä voi olla erittäin hyödyllinen tässä

suunnitella etupihan rehevä kasvillisuus uudelleen yksityisyysnäytöksi

Matalat trellises ovat toinen tapa saavuttaa sama vaikutus.

Rypäleet lisäävät pehmeyttä ja väriä

Uudista etupiha mukavasti viiniköynnöksellä

Artikkelin viimeisessä kuvassa näet rei’itetyistä paneeleista valmistetut seinät. Näin voit luoda puoliksi avoimen alueen. Tämä on juuri etupihan pointti – voit nauttia tunnelmasta talon edessä, joka on yleensä sosiaalisempi kuin näkymä takapihalta ja takaa samalla riittävän yksityisyyden.

Suunnittele etupihan puiset yksityisyysnäytön chevron -kuviotyynyt uudelleen