Suunnittele sisäpiha tyylikkäästi – miten teet sen?

Ajatus pienen japanilaistyylisen sisäpihan suunnittelusta on niin houkutteleva, että monet asunnon omistajat eivät voi vastustaa kiusausta. Varsinkin silloin, kun ulkona ei ole tarpeeksi tilaa. Tai ulkona sää ei ole hyvä suurimman osan vuodesta. Sitten käännät katseesi loogisesti sisäänpäin ja haluat nauttia enemmän vehreydestä neljän seinän sisällä. Tässä suhteessa älykkäitä ideoita inspiraatioon sisäpihan suunnittelussa on suuri kysyntä. Seuraavassa esittelemme siksi sinulle mielenkiintoisia vinkkejä sisäpihan tyylikkääseen suunnitteluun ja sisustamiseen. Paitsi että sinulla voi olla viihtyisä paikka levätä alueellasi, voit myös tehdä kodistasi ympäristöystävällisen. Tietenkin siellä on vihreää, joka rauhoittaa silmämme ja sielumme. Mutta tarvitsetko paljon kasveja tyylikkäästi suunnittelemaan ja koristamaan sisäpihan? Ja millä tyylillä voit tehdä tämän pienen puutarhan??

Saat vastauksen näihin kysymyksiin hetkessä!

Haluatko lisätä kotiisi pala luontoa …

Sisäpiha luo tyylikkäästi pala luontoa, ei rajoja sisä- ja ulkotilojen välillä

 … ja nauti sen loistosta?

Tyylikäs sisäpihan lepopaikka nojatuoli, jossa on paljon vihreää kutsuvaa tunnelmaa

  • Sisäpihan suunnittelu tyylikkäästi tarkoittaa ennen kaikkea tämän alueen nykyaikaistamista ja kutsumista

Kun tutkimme hienoja suunnitteluideoita modernille sisäpihalle, oletimme lähinnä, että tämän alueen pitäisi taata sinulle paljon lepoa ja rentoutumista jokapäiväisessä elämässä. Tätä varten et tarvitse suurta puutarhaa. Se voi olla pieni alue, joka on upotettu vihreään. Moderni sisäpiha sopii ensisijaisesti mihin tahansa minimalistiseen puutarhasuunnitteluun. Useimmiten siellä ei ole yhteisiä puutarhakasveja. Luonnollisilla materiaaleilla voit kuitenkin tehdä todellisia ihmeitä. Täältä saamme jälleen inspiraatiota nousevan auringon maasta. Mistä löydät ajatuksen siitä, että siellä olisi pieni lampi, jossa on vesililjoja? Pienet pensaat ja matalat puut sopivat myös samaan suunnittelukonseptiin. Vain tällainen elementti tekee alueesta erittäin rentouttavan. Toisaalta se luo erehtymättömän Wabi Sabin tunnelma   pihalla. Ja älä unohda laittaa osa sisäpihalle soraa tai pieniä valkoisia kiviä. Sitten zen -ilmapiiri on täydellinen!

 Sisäpihan suunnittelu tyylikkäästi tarkoittaa sitä japanilaiseen tyyliin.

Sisäpiha on tyylikkäästi suunniteltu japanilaiseen tyyliin puun soravalkoisista kivistä

 Tämä sisäpiha, jossa on pieni lampi, on kokonaan vihreän peitossa ja hämärtää sisä- ja ulkopuoliset rajat.

Tyylikäs sisäpiha, jossa on pieni lampi, jossa on paljon vihreää, hämärtää sisä- ja ulkopuoliset rajat

Mutta pihasi ei välttämättä tarvitse olla japanilaistyylinen ja sen muotoilu on selkeä. Voit mennä minimalistiseen muotoiluun. Tai ehkä valitset japanilaisen tyylin, joka on erittäin trendikäs ja erittäin suosittu vuonna 2020? Kuten nimestä voi päätellä, tämä on moderni sekoitus japanilaisia ​​ja skandinaavisia tyylejä. Näin yhdistät modernin Scandi-suunnittelun japanilaiseen tyyliin, jolloin lopputulos on henkeäsalpaava!

 Skandinaavinen muotoilu kohtaa japanilaisen eleganssin!

Tyylikäs sisäpiha Skandinaavinen muotoilu kohtaa japanilaisen eleganssin Betonilaatat puuhun

Yksinkertainen muotoilu ja silti niin hämmästyttävän kaunis!

Sisäpiha suunnittelee tyylikkäästi puulle paljon kivibetonin minimalismia japanilaiseen tyyliin

Ennen kuin päätät valita tämän tai minkä tahansa muun tyylin voidaksesi suunnitella sisäpihaasi tyylikkäästi, haluamme kiinnittää huomiosi toiseen tämän suunnittelun tärkeään osaan. Sisäpuutarhasi tulee ehdottomasti sopia kotisi sisustukseen. Siksi sinun on sovitettava sisustustyyli sisäpihan suunnitteluun. Esimerkiksi jos sinulla on minimalistinen sisustus, voit mennä zen -puutarhaan, jossa on kiviä, soraa ja yksittäinen puu. Tai jos kotisi on täynnä trooppisia lehtiä, valitse rehevä vehreys myös ulkona. Yhdistä eri tekstuurit, jotta piha on tyylikäs. Tämä tekee siitä myös kutsuvan ja mukavan. Älä keskity vain yhteen kasvilajiin, vaan etsi hieman enemmän lajiketta!

Ulkopuolella oleva zen -puutarha on täydellinen minimalistiseen sisustukseen.

Tyylikäs sisäpiha kutsuu mukavaa minimalistista muotoilua zen -puutarhan ulkopuolella

Tuo sisälle ja ulos visuaalista harmoniaa!

Tyylikäs sisäpihan minimalismi japanilaistyylisellä sohvapöydällä kukkamaljakolla taustalla pieni puutarha sisätiloissa ja ulkona harmoniassa

  • Pienet koriste -elementit ovat viimeistely tyylikkäille sisäpihoille

Sisäpiha on lähes aina pieni puutarha kahden talon välissä tai jopa sisätilojen nurkka, joka on erityisesti suunniteltu rentoutumiseen. Näistä paikoista voi tehdä entistä houkuttelevampia, jos sisustat ne oikein. Esimerkiksi pienellä lampilla, suihkulähteellä tai muulla vesielementillä voi olla valtava WOW -vaikutus. Jos haluat tehdä puutarhastasi tyylikkään, voit valita hieman enemmän vihreää ja lisätä siihen luonnollisen ilmeen. Tässä tarkoitetaan esimerkiksi tiettyjen alueiden koristamista ruoholla tai sammalla. Kuten jo mainittiin, myös pienet pensaat ja matalat puut kuuluvat tyylikkäästi suunniteltuun sisäpihaan. Nämä leikkaavat aina hyvän hahmon siellä.

 Täydellinen sisustus pihalle – ruoho ja sammal peitetty pylväs!

Tyylikäs sisäpihan muotoilu täydellinen koristepylväs, joka on peitetty ruoholla ja sammalta loistava idea

 Usein yksi puu riittää koristeeksi tyylikkäästi sisustetulle sisäpihalle.

Tyylikäs sisäpiha, yksi puu tuo vihreän nuotin

Kukkivat perennat tai muut kauniit puutarhan kukat ovat harvinaisuus modernilla sisäpihalla. Nämä kukat tarvitsevat pohjimmiltaan paljon luonnonvaloa menestyäkseen ja näyttääkseen kukinnan. Sisäpihalla ei yleensä ole tarpeeksi valoa. Useimmissa tapauksissa se tulee kattoikkunan tai lasikaton läpi. Tämä ei missään tapauksessa riitä kukkiville kasveille, joten on parempi välttää niitä, jos luot tyylikkään sisäpihan.

 Kukkivat kasvit eivät sovi tähän suunnittelukonseptiin ollenkaan.

Tyylikäs sisäpihan minimalistinen japanilaistyylinen suunnittelukonsepti ilman kukkivia kasveja

Mutta jos pidät rehevästä vehreydestä ja pienestä trooppisesta tunnelmasta, sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi täällä.

Pihalla monet vihreät kasvit luovat vehreän trooppisen tunnelman ulkopuolelle

Toinen idea voi tuoda pihalle enemmän vihreää ja väriä. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa ulkona, voit perustaa koko terassin, jossa on ruokailu- tai oleskelualue, ja luoda viihtyisän rentoutumiskeitaan sinulle, perheellesi ja ystävillesi.

Jokaisena vuodenaikana voit nauttia paljon luonnosta ja vehreästä vehreydestä ympärilläsi.

Tyylikäs sisäpiha, rentoutumiskeidas, ruokailu- ja oleskelualue ulkona, nauttien vehreydestä ja luonnosta ympärilläsi kaikkina vuodenaikoina

 Näin sisä- ja ulkopuoliset rajat häviävät.

Tyylikäs sisäpihan rentoutumiskeidas, jossa on paljon vihreää ilman rajoja sisä- ja ulkotilojen välillä

Katso seuraavia ideoita ja päätä itse, miten haluat suunnitella sisäpihasi tyylikkäästi. Freshideenin toimittaja toivottaa hauskaa ja menestystä!

Kauneus piilee yksinkertaisuudessa!

Tyylikäs sisäpiha, yksinkertainen muotoilu, mutta erittäin houkutteleva minimalismi japanilaisella tavalla

Tyylikäs sisäpiha takka -alueen edessä, joka on peitetty sammal suurella kivipuulla

Tyylikäs sisäpihan kattoikkunavalo pieni japanilainen puutarha sisätiloissa

Tyylikäs sisäpihan istuinalue avoimen taivaan alla Japanilainen muotoilu on erittäin kutsuva

Tyylikäs sisäpihan minimalismi japanilaisella tavalla puu käytävän minimalistisessa suunnittelussa