Taitavia puutarhaideoita ulkoalueesi suunnittelusta Feng Shui -sääntöjen mukaisesti

Kaikki Feng Shuin kannattajat tuntevat Kiinan tunnetun taolaisen filosofian ja harmonian perussäännöt. Feng Shui pyrkii kaikkialla harmonisoimaan ihmiset ympäristöönsä. Tämän opetuksen säännöt perustuvat termiin Qi. Tämä tarkoittaa näkymätöntä elämänenergiaa, joka virtaa ympärillämme. Ehkä tiedät jo Feng Shuin perusperiaatteet tai haluat vain tutustua niihin paremmin nyt. Molemmissa tapauksissa olet tullut oikeaan paikkaan tänään, koska tässä artikkelissa haluamme esittää upeita puutarhaideoita siitä, miten voit suunnitella ulkoalueesi Feng Shui -sääntöjen mukaisesti. Feng Shui -asiantuntijamme suosittelevat, että kaikki asunnonomistajat suunnittelevat oman puutarhansa siten, että se tarjoaa heille suojaa, rauhaa ja energiaa. Jos olet kiinnostunut aiheesta, pysy kanssamme saadaksesi lisätietoja!

 Paras puutarhaidea on tasapainoa luova ja harmoniaa säteilevä.

Puutarhaidea puutarhasuunnittelu Feng Shuin harmonian tasapainon mukaan

Haluatko myös enemmän mukavuutta omassa puutarhassa? Jotta voimme varmistaa tämän ulkoalueella, löytääksemme sieltä enemmän rauhaa ja seesteisyyttä ja samalla saadaksemme siitä uutta energiaa, meidän on löydettävä Yinin ja Yangin välinen tasapaino puutarhassa Feng Shui -sääntöjen mukaisesti. Yin ja Yang ovat kiinalaisen filosofian ja harmonian kaikki ja loppu.

Molemmat ovat aluksi napaisia ​​vastakkaisia ​​voimia, jotka vetävät jatkuvasti toisiaan puoleensa. Yin on naisellinen periaate, joka säteilee rauhallisuutta. Yang edustaa maskuliinista elementtiä, joka on aktiivinen ja aina liikkeessä.

 Yin ja Yang ovat kiinalaisen harmonia -teorian Feng Shuin perustermejä.

Kiinalainen harmonia Feng Shui Yin Yang

  • Puutarhaideoita, jotka luovat tasapainoa puutarhaan

Yinin ja yangin välinen tasapaino on välttämätön. Yksi periaate (riippumatta siitä, onko se mies vai nainen) ei saisi olla läsnä muita enemmän, koska tämä voi johtaa epätasapainoon. Tämä voi puolestaan ​​aiheuttaa vakavia ongelmia perhe -elämässäsi ja jopa urallasi. Ja se olisi täysin toivotonta, eikö niin?

Naisellisen ja maskuliinisen periaatteen välinen tasapaino on ensiarvoisen tärkeä kaikissa puutarhanhoitoideoissa.

Puutarhaideat tasapainottavat naisellisen yinin ja maskuliinisen yangin välillä

Koska tämän päivän viesti käsittelee puutarha -ideoita, jotka perustuvat Feng Shui -sääntöihin, katsotaanpa kuinka Yinin naisellinen periaate ilmaistaan ​​ulkona. Istuta kukkia pienillä kukilla ja lehdillä, jotka herättävät erityistä viehätystä. Pyöreät kivet, jotka on järjestetty hahmoiksi, ovat Feng Shuin mukaan tyypillisiä naispuolisia elementtejä. Vaakasuoraan sijoitetut puutarhahahmot kuuluvat myös Yin -elementtiin.

Pyöreitä kiviä ei saisi puuttua puutarhasta, ne edustavat naisellista yiniä.

Puutarhaideoita Puutarhasuunnittelu Feng Shui pyöreä kivet naisellinen Yin

Ja mitä Yang -elementti edustaa, eli miehen periaate puutarhassa? Sitä voivat edustaa pystysuuntaiset hahmot, suihkulähteet, erittäin kirkkaat värit ja kasvit, joilla on suuret lehdet ja kukat. Jos olet kiinnostunut kukan merkityksestä ja symboliikasta Feng Shui -sääntöjen mukaisesti, voit saada siitä lisätietoja yhdellä napsautuksella. Älä unohda jakaa tasaisesti tyypillisesti naisellisia ja täysin maskuliinisia elementtejä ulkopuolelle, jotta ne ovat aina tasapainossa. Ilman yhtä heistä dominoivan.

Feng Shuin mukaan vesi on yksi puutarhan peruselementteistä puun, kiven, tulen ja metallin ohella.

Suihkulähde puutarhaideoita Suunnittele puutarha Feng Shuin mukaan säteilevän harmoniaa

  • Taitavia puutarhaideoita, jotka ottavat huomioon pääkohdat

Yksi ensimmäisistä vaiheista puutarhanhoidossa Feng Shui -tyyliin on tunnistaa pääkohdat ja miten ne sopivat puutarhaideoihin. Kun suunnittelet puutarhaasi, sinun on ennen kaikkea oletettava, että puutarhaideoidesi täytyy tuoda harmoniaa joka nurkkaan. Tätä varten sinulla on oltava hyvät tiedot kunkin puutarha -alueen ja ulkona olevan nurkan ominaisuuksista.

 Jokainen puutarha -alue on suunniteltava Feng Shui -sääntöjen mukaisesti, joten ulkoalueella saavutetaan visuaalinen tasapaino

Puutarhaideat suunnittelevat jokaisen puutarha -alueen Feng Shuin mukaan

Pohjoinen alue liittyy jokaisen perheenjäsenen uraan. Tässä puutarhan nurkassa kaikki asiat on jätettävä mahdollisimman luonnollisiksi, eikä mitään kasvavaa saa pysäyttää. Siihen on ihanteellinen sijoittaa pieniä puutarhahahmoja ja patsaita.

 Pienet puutarhahahmot kuuluvat pohjoiseen puutarha -alueeseen

Feng Shui -puutarhaideoita pienille puutarhahahmoille

Värit, jotka auttavat meitä lisäämään energiaamme ja joita voimme käyttää puutarhan pohjoiskulmassa, ovat harmaa, sininen, turkoosi ja valkoinen, mikä edustaa sielun puhtautta.

Vihreät ja punaiset värit hallitsevat eteläisellä puutarha -alueella Feng Shui -säännöistä riippuen.

Feng Shui hallitsee puutarhaideoita

Eteläinen puutarha -alue Feng Shuin mukaan edustaa arvostusta ja tunnustusta. Jos sinulla on puutarha, joka on sisustettu Feng Shui -sääntöjen mukaisesti, sinun pitäisi löytää asenteesi elämään ja persoonallisuutesi etelässä. Värit, joita haluamme löytää tästä kulmasta, ovat vihreä ja punainen.

Puutarhan eteläkulma on ihanteellinen paikka grilli tai avotakka. Voit myös koristella tämän osan kaikenkokoisilla kynttilöillä hyötyäksesi liekkien positiivisesta energiasta.

 Tässä värit vihreä ja valkoinen ovat täydellisessä tasapainossa.

Feng Shui -puutarha -ideoissa on paljon vehreän harmaan ja valkoisen kivin tasapainoa

Feng Shuin asiantuntijat väittävät niin puutarhan itäosassa tärkein niistä on se, että se edustaa perhettä. Kasvi, jonka ei pitäisi puuttua tästä puutarhan kulmasta, on bambu, koska se tuo onnea. Värit, joita ei pitäisi puuttua, ovat sininen ja vihreä.

Voit sijoittaa tähän pieniä vesikouruja (tietysti täynnä vettä) houkutellaksesi pieniä lintuja puutarhaan. Sinun pitäisi myös sijoittaa tähän puisia veistoksia tai puutarhahahmoja.

Feng Shui -sääntöjen mukaan lintujen vesikouru kuuluu itäiselle puutarha -alueelle.

Feng Shui -puutarhaideoita vesikouru linnuille punainen kukka

Puutarhan viimeinen kulma on läntinen. Tämä puutarha -alue symboloi projekteja, luovuutta ja lapsia. Tässä vaiheessa suosittelemme sijoittamaan sinne metalliesineitä. Suosittelemme myös leikkipaikkojen luomista lapsille. Värit, jotka eivät saisi puuttua tästä paikasta, ovat harmaa, valkoinen ja keltainen.

Etsi seuraavaksi paikka viettää aikaa ystäviesi kanssa. Tämän pitäisi olla puutarhan luoteisosassa, koska tämä alue edustaa ihmisen viisautta.

 Tällä rentoutumisalueella voit viettää loputtomia tunteja perheen ja ystävien kanssa.

Feng Shui -puutarhaideat rentoutumisvyöhykkeen kansituolit bambu paljon vihreää

Jos harkitset kaikkia näitä vinkkejä ja puutarhaideoita, voit luoda kauniin feng shui -puutarhan. Siellä, missä vallitsee harmonia ja tasapaino, tunnet olosi rauhalliseksi ja täynnä energiaa jokaisena vuodenaikana. Seuraa täällä kuvattuja puutarhaideoita Feng Shui -sääntöjen mukaisesti ja suunnittele oma taivaasi maan päällä! Haluamme toivottaa sitä myös sinulle.

 Tällainen puutarhapolku ei jätä mitään toivomisen varaa

Feng Shui hallitsee puutarhaideoita puutarhapolulla

 Vesi symboloi ikuista liikettä luonnossa.

Puutarhaideat Veden peruselementti Feng Shui ikuinen liike luonnossa

 Puutarhaideoita veden peruselementti Feng Shui

Vesilampi on enemmän kuin toivottavaa Feng Shui -puutarhassa.

Puutarhaideoita Feng Shui -vesilampun puutikkujen mukaan vesikasvillisuus

Feng Shui -puutarhahahmot

 Perusta puutarhaan erityinen nurkka, jossa vetäydyt mielellään.

Feng Shui -puutarhaideoiden erityinen kulma vetäytyä, levätä, rentoutua

 Täydellinen puutarhan suunnittelu on aina houkutteleva.

Puutarhaideoita Kukat Pensaat Puut erittäin houkuttelevia Feng Shui -sääntöjä

Tarvitset myös todellisen katseenvangitsijan Feng Shui -puutarhassa.

Feng Shui -puutarhaideoita kaunis puutarhasuunnittelu punainen pallo

Feng Shui -puutarhasta löydät varmasti sisäisen rauhan ja tasapainon.

Puutarhaideoita Feng Shui pyöreä kivi valkoinen kukka