Tulipalo puutarhassa tai kuinka toteuttaa unelma?

Sää muuttuu kauniimmaksi, lämpimämmäksi ja aurinkoisemmaksi. Lämpötilat nousevat ja sen myötä myös mielialamme. Pian on kuuma päivällä ja miellyttävän viileä illalla. Silloin kaikilla on halu viettää mahdollisimman kauan ulkona raittiissa ilmassa. Haluatko myös nauttia lempeistä iltoista ystävien ja perheen kanssa puutarhatulen ympärillä ja kokea unohtumattomia hetkiä yhdessä? Jos näin on, on korkea aika päättää puutarhan tulipalosta! Näyttääkö se sinusta liian monimutkaiselta? Haluamme vakuuttaa sinut päinvastaisesta. Haluatko tehdä puutarhastasi tyylikkään ja tehdä siitä kutsuvamman ja kodikkaamman? Sitten vain lue eteenpäin, koska olemme valmistelleet sinulle mielenkiintoisia ideoita ja monia käytännön vinkkejä. Tämän ansiosta voit rakentaa takan puutarhaan itse ja viettää siellä loputtomasti mukavuutta. Mutta mennään askel askeleelta unelmoimaan ulkona. Pysy kanavalla!

 Suunnittele puutarhasi niin, että sinusta tuntuu viihtyisältä ja mukavalta.

Ulkokalusteet monissa paikoissa rentoutumisalue

Puutarhan takka tuo erityisen kokemuksen koko perheelle ja myös ystävillesi ja sukulaisillesi. Siitä tulee usein rauhan ja rentoutumisen paikka, jossa kaikki haluavat viipyä. Mutta jotta tämä unelma toteutuisi, on otettava huomioon muutama asia, kun rakennat takkaa ulkona. Tässä olemme luetelleet tärkeimmät vaiheet, jotka johtavat unelmasi toteutumiseen.

Seuraa heitä ja pian voit järjestää upeat juhlat puutarhassa takan ympärillä ja kokea unohtuneen kodikkuuden ja lämmön tunteen.

Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit perustaa rentoutumisalueen ulkopuolelle

Rentoutumisalue ulkona, yksinkertaiset vaiheet rakentaa palo kuoppaan puutarhassa

  • Valitse takan paikka huolellisesti

Tulipalon rakentaminen omaan puutarhaan on tärkeä ja väistämätön osa koko DIY -projektia. Ensin sinun on selvitettävä kaupunkisi tai kunnasi turvatoimet, jotka selittävät tarkasti puutarhan ilmaisten tulisijojen määräykset. On myös suositeltavaa kiinnittää huomiota näiden kirjallisten asiakirjojen pieniin yksityiskohtiin, jotta et joudu ongelmiin ja komplikaatioihin myöhemmin. Asiantuntijat neuvovat periaatteessa, että löydät takalle vapaan ja tasaisen paikan, jossa ei ole puita, pensasaitoja tai pensaita välittömässä läheisyydessä. Ihannetapauksessa tämä paikka olisi vähintään 50 metrin päässä talosta ja muista palovaarallisista esineistä. Suunnittele myös riittävästi vapaata tilaa takan ympärille, koska voit sijoittaa siihen erilaisia ​​istuimia rakentamisen jälkeen. Nämä ovat tietysti pakollisia, koska ilman niitä et voi tuntea ainutlaatuista nuotion tunnetta omassa puutarhassa.

Ennen kuin aloitat takan rakentamisen, kerro itsellesi yksityiskohtaisesti asianmukaisista toimenpiteistä palovaaran torjumiseksi paikkakunnallasi

Tulipalotoimenpiteet Luo takka puutarhan rentoutumisalueelle

  • Määritä puutarhan takan tyyli ja muotoilu

Nyt kun olet jo määrittänyt puutarhan takan sijainnin, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka on harkita sen tyyliä ja muotoilua. Nämä kaksi näkökohtaa ovat hyvin yksilöllisiä ja niiden on oltava sopusoinnussa puutarhan yleisen suunnittelun kanssa. Takin on sovittava saumattomasti puutarhaan eikä seistä siinä kuin jotain ylimääräistä tai jopa käyttökelvotonta. Mitä tulee takan tyyliin ja muotoiluun, olet varmasti hemmoteltu valintasi suhteen. Täällä voit valita maalaismaisesta klassiseen erittäin moderniin malliin. Muoto voi myös olla hyvin erilainen. Takka voidaan tehdä soikeaksi, mutta myös neliömäiseksi tai suorakulmaiseksi. Hyvin moderneilla tulipaloilla on joskus futuristinen muotoilu, ja ne ovat todellisia kohokohtia ulkoalueella.

Tässä tapauksessa houkutteleva mutta paloturvallinen muotoilu on toivottavaa

Tulipalo puutarhassa

Monet puutarhanomistajat kysyvät edelleen itseltään loogista kysymystä siitä, mistä kaunis ja turvallinen takka tulisi rakentaa. Käytetyt materiaalit riippuvat myös takan tyylistä ja suunnittelusta. Mutta ennen kaikkea on kiviä, pikkukiviä ja sementtiä, eli tulenkestäviä materiaaleja, joiden kanssa on helppo työskennellä. Mutta on myös muita mahdollisuuksia, esimerkiksi vanhojen metallisäiliöiden käyttäminen tähän tarkoitukseen. Näet sitten tällaisia ​​ideoita kuvagalleriamme.

Jos suunnittelet oikein, voit myös saada tämän ulkoasun

Suunnittele tulipesä oikein, paljon istuimia korkeiden vihreiden kasvien ympärille

  • Rakenna takka itse – miten se toimii?

Ja nyt olemme tulleet DIY -projektin viimeiseen ja ratkaisevaan vaiheeseen. Jos olet valmistellut kaiken tarvittavan, sinun on tietysti aloitettava todellinen rakentaminen mielialasi ja vapaa -aikasi mukaan. Asiantuntijat erottavat eri rakennusvaiheet ja vaikeusasteet puutarhan takan asentamisessa. Ehdotamme yksinkertaisinta vaihtoehtoa, jonka puutarhan omistajat, joilla ei ole teknisiä taitoja tai teknistä tietämystä, voivat toteuttaa tämän rakenteen. Seuraava video osoittaa, kuinka helppoa tämä on!

Kuten näette, voit rakentaa takan omassa puutarhassa itse vain muutamalla askeleella. Tarvittavien rakennusmateriaalien ja sopivien työkalujen lisäksi tarvitset myös mielikuvitustasi. Ota tämä käyttöön ja toteuta unelmasi. Rakenna paikka ulkona, jossa voit istua perheenjäsenten ja ystävien kanssa pitkään ja hengittää raikasta, leutoilmaa illalla. Se on rentouttavaa ja erittäin romanttista. Älä myöskään unohda suunnitella takan ympärillä olevaa tilaa niin, että sinusta tuntuu viihtyisältä ja mukavalta.

Freshideenin toimittaja toivottaa onnea puutarhan takan rakentamiseen ja monia mukavia tunteja siellä!

Voit myös tehdä jotain ainutlaatuista yksinkertaisilla keinoilla

Rakenna takka itsesi ulkopuolelle

 Rakenna takka itsesi ulkopuolelle yksinkertainen tarkoittaa kaunista muotoilua

Rakenna omat ulkotakkaideasi

Rakenna takka itsesi ulkopuolelle yksinkertainen tarkoittaa kaunista muotoilua

Rakenna takka itsesi ulkopuolelle yksinkertainen tarkoittaa kaunista muotoilua

 Voit unohtaa arjen stressin tämän takan ympärillä

Moderni takka puutarha ulkona

 Retrotyylin ystäville …

Tulipalo puutarhassa

 Kun käytät kekseliäisyyttäsi hyvin …..

Takka metalli mielenkiintoinen muotoilu kaunis puutarhakeidas

Takka metalli mielenkiintoinen muotoilu kaunis puutarhakeidas

 Takka metalli mielenkiintoinen muotoilu

 Yhdessä vesi ja tuli puutarhassa luovat täydellisen pakopaikan

 Tulipalo vesiputous puutarha täydellinen pakopaikka

 … ja vihreät puutarhan kukat

Tulipalon vesi vihreä kasvi täydellinen muotoilu ulkona

 Tulipalon vesi vihreä kasvi täydellinen muotoilu ulkona

Tulipalo vesi vihreä kasvi

 Tulipalon vesi vihreä kasvi täydellinen muotoilu ulkona

Tulipalon vesi

 Näyttääkö unelmiesi puutarha tältä??

Puutarha unelma allas palo kuoppaan kansituolit puutarhassa

 Tai haaveiletko tällaisesta puutarhasuunnittelusta?

Puutarha unelma -allas

 Takka paljon istuimia erinomainen puutarha suunnittelu paljon tyyliä korkein maku

Palopuutarhan modernit ideat

 Jos haluat valita tyylikkään mutta täysin paloturvallisen suunnittelun takkaasi ….

Palo kuopan suunnittelu pieni vetäytyä vihreitä kasveja

Sisäänrakennetut tulipesät ovat trendikkäitä

Moderni ulkomuotoilu

 Toivotamme sinulle lukemattomia viihtyisiä tunteja ulkona puutarhan takan ympärillä!

Takka ulkopuolella järven rannalla monet istuimet puu miellyttävä tuntia