Ulkotakka tarjoaa enemmän lämpöä ja kodikkuutta ulkona

Ulkotulipalo on usein suosittu rentoutumis- ja viihdepaikka. Periaatteessa se ei ole kaukana talosta ja on ihanteellinen kodikkaille tapaamisille ystävien ja perheenjäsenten kanssa, erityisesti viileinä iltoina. Puutarhan takka lämmittää ja korostaa puutarhan yleistä tyyliä. Suunnittelustaan ​​riippuen tulipesät voidaan helposti kirjoittaa puutarhoihin ja takapihoille ja tuoda koko ulkoalue uudelle tasolle sen suunnittelun kannalta. Tässä olemme keränneet sinulle upeita esimerkkejä tulipaloista. Tämän pitäisi ainakin motivoida sinua hankkimaan se pian. Tässä esitetyt ulkotakat esittävät puutarhan suunnittelun viimeisimmät suuntaukset ja ovat tässä suhteessa uraauurtavia. Oletko jo kiinnostunut?

 Takka voidaan helposti lisätä omaan puutarhaan sen tyylistä ja koosta riippumatta.

Erittäin kivestä rakennettu takka pienessä puutarhassa, mukavat ulkokalusteet

  • Takan historia yhdellä silmäyksellä

Ennen kuin siirrymme palorakenteiden trendikkäisiin malleihin, puhutaan myös ulkotulipesien historiasta. Ulkotakka ei tietenkään ole mitään uutta puutarhan suunnittelussa. Voimme edelleen löytää niiden alkuperän alkeellisista ihmisistä, sitten paimentolaisista kansoista.

Tämä on vain todiste siitä, että takka on melkein yhtä vanha kuin ihmiskunta. Pitkien ja tapahtumarikkaiden vuosisatojen aikana, muinaisista ajoista keskiaikaan ja nykypäivään, niiden mallit ja toiminnot ovat kehittyneet niin, että meillä on tänään upeita, moderneja ja erittäin tyylikkäitä palorakenteita. Erikoismarkkinoilla on valmiita takkoja, mutta myös sellaisia, jotka voidaan valmistaa tiettyjen mittojen ja yksilöllisten toiveiden mukaan. Ne on valmistettu eri materiaaleista, kuten teräksestä, raudasta, savesta, kivestä tai keramiikasta. Polttoaine on puu tai hiili, mutta on olemassa nykyaikaisempia vaihtoehtoja kaasulla. Mallien valikoima on valtava, joten olet varmasti yllättynyt.

 Kivitakka on klassinen ja sopii erinomaisesti jokaisen maalaistalon kanssa.

Klassinen kivitakka sopii täydellisesti maalaistalon kanssa

  • Tulipalon avulla patio näyttää kodikkaammalta ja tyylikkäämmältä

Nykyaikaisessa ja hieman hektisessä maailmassa pyrimme usein rauhaan ja luonnon läheisyyteen ja yritämme jatkuvasti hemmotella itseämme stressaavassa jokapäiväisessä elämässä. Tämä johtaa myös vahvaan taipumukseen laajentaa asuintilaa ja siirtää sitä ulos. Hyvällä säällä ihmiset haluavat viettää aikaa ulkona ja tuntea ympäröivän luonnon läheltä. Tällä on rauhoittava ja virkistävä vaikutus. Patio tai katettu terassi on nyt isoilla kirjaimilla, koska ne vastaavat täsmälleen tätä suuntausta olla raikkaassa ilmassa pidempään. Pation takka ei ole enää monille perheille ylimääräinen, vaan välttämättömyys. Suunnittelusi on tyylikkäästi kirjoitettu ulkoiluun. Se muuttuu kohtaamispaikaksi, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja kuunnella räikeää tulta. Takan ympärillä siitä tulee erittäin romanttinen illalla pullon viiniä ja pehmeää musiikkia.

 Ihana paikka levätä ulkona, jossa voit viipyä päivällä ja yöllä.

Takka ulkopuolella kivitiileistä, ihana paikka rentoutua

  • Trendit puutarhan takan suunnittelussa

Ulkotulien suunnittelulle on ominaista niiden rajaton valikoima ja täydellinen toteutus. Seuraavasta kuvagalleriasta löydät erilaisia ​​malleja, jotka vaihtelevat maalaismaisesta klassiseen erittäin moderniin. Ne ovat täydellisessä harmoniassa ulkoalueen kanssa, sulautuvat täydellisesti siihen ja parantavat puutarhan yleistä ulkoasua. Vieritä nyt alas nähdäksesi erilaisia ​​palorakenteita ja saada inspiraatiota omaan suunnitteluusi.

 Moderni pyöreä, valkoisesta betonista valmistettu takka on entistä houkuttelevampi sen ympärillä olevien värikkäiden nojatuolien ansiosta.

Moderni pyöreä takka valkoisesta betonista

Ulkona voit hemmotella itseäsi paljon mukavuutta ja rentoutumista

Moderni ulkotakka keskellä mukavia ulkokalusteita

Mustaksi petsattu puu, kivipäällyste ja mukavat istuimet takan ympärillä lisäävät tämän ulkoalueen klassista estetiikkaa.

Takka pieni puutarhakeidas kaupungissa mukavat istuimet

Hyvä esimerkki asuintilan laajentamisesta ulkona. Takka on suunniteltu onyx -paneeleilla ja näyttää erittäin trendikkäältä.

moderni takka, joka on suunniteltu onyx -paneeleilla

 Tästä ylellisestä keidas rauhasta voit katsella merta ja unta päivä ja yö.

Takat ylellinen keidas rauhallinen lähellä merenrantaa erittäin tyylikäs huonekalut

Jopa pienellä terassilla tai puutarha -alueella on varmasti tarpeeksi tilaa modernille takalle.

Modernissa takassa on tarpeeksi tilaa jopa pienellä terassilla tai puutarha -alueella

Kuva 5: Tämä on itse asiassa kaasutakka, mutta se on maalaismainen. Joten se sopii täydellisesti magnoliapuiden alla olevaan oleskelualueeseen. Monet etniset mallit täydentävät tämän ulkoalueen luonnon kauneutta.

Takka kaasu maalaismainen muotoilu, mukava oleskelualue

Nyt on aika asua ulkona ja nauttia ympäröivän luonnon rauhasta.

Moderni takka ulkona patiolla nauttia luonnon rauhasta

Patio on erittäin moderni muotoilu, jossa on takka ja mukavat istuimet

mielenkiintoinen ulkosuunnittelu maalaismainen ja viehättävä kivitakka rannikolla

tyylikäs pyöreä takka keskellä puolipyöreä sohva värikkäitä tyynyjä aksentteina

neliön muotoinen takka harmaissa istuimissa tummanpunaisessa kauniissa ulkomuodossa

Suorakulmainen moderni takka nojatuoli metalliverkosta, mielenkiintoinen ulkomuoto

yksinkertainen muotoilu suorakulmaisen modernin takan ulkopuolella

Betonitakka pieni neliömäinen mies grillin vieressä terassilla

mukava patio palo kuoppaan

Tulipalo puutarha -aita monia värikkäitä puutarhakukkia kaunis kuva