Vinkkejä suureen maisemaan pienellä puutarha -alueella

suuri maisema pieni puutarha vaaleanpunaiset kukat tiilet punainen

Vinkkejä suureen maisemaan pienellä puutarha -alueella

Jos haluat luoda pienen kasvisängyn, valitse teema tai tyyli. Kehitys ja suunnittelu tulisi järjestää pienessä mittakaavassa. Teema tarjoaa yhden painopisteen, jonka avulla voit nauttia maisemasta kokonaisuutena sen sijaan, että häiritsisit väärin sijoitettuja yksityiskohtia.

Tässä teemana on trooppinen bistro. Suuret, trooppiset kasvit, kuten filodendron (aitaa vasten) ja jättiläinen kuningatar strelitzia (vasemmalla), tietä. Rento ruokailuryhmä luo tarkoituksen tunteen.

Kasvit, aksentit, kivikivet, seinät ja päällystys

suuri maisema pieni puutarha -alue kasvilaji

Varmista, että kasvit, aksentit, portaat, seinät ja päällystys näyttävät hyvältä yhdessä. Pienessä puutarhassa mikään ei jää tutkimatta. Tässä yksinkertaisessa suihkulähteessä on suuret, rohkeat muodot, jotka antavat lausunnon, joka on ristiriidassa punapuun laudan punertavien sävyjen, herkkien kukkien ja lehtien kanssa.

Kaikki mosaiikin osat sopivat hyvin yhteen

suuri maisema pieni puutarha -alue puutarhaseinä

Huomaa, kuinka kasvit, polku ja aksentit ovat vuorovaikutuksessa. Koska niin vähän elementtejä, kaikkien mosaiikin kappaleiden on sovittava yhteen hienosti. Täällä punainen ja puinen ympäristö saavat puutarhan näyttämään huomaamattomasti kauniilta ja miellyttävältä.

Järjestä päällystetyt pinnat

suuri maisema pieni puutarha -alue oleskelualue

Järjestä päällystetyt pinnat niin, että ne sulautuvat hyvin kodin tyyliin. Puutarhan yksinkertainen, luonnollinen tyyli sopii täydellisesti hallitseviin materiaaleihin ja tekstuureihin. Mustaksi maalattu kattorakenne tarttuu puutarhan seinien päällä olevaan reunaan.

Raikas tuoksu ja viehättävä lehvistö

suuri maisema pieni puutarha -alue puukasvien monimuotoisuus

Valitse kasveja, joiden lehtikoko, väri ja kukinta -aika vaihtelevat, mutta pidä eri kasvilajien määrä mahdollisimman pienenä. Yhden kasvin laaja nurmikko näyttää paljon suuremmalta kuin sama alue, jossa on kolme tai neljä erilaista kasveja. Kaikki valitut lajit, jotka palvelevat useita tarkoituksia, ovat ihanteellisia. Täällä jasmiini lisää tuoksua ja houkuttelevia lehtiä sekä hankaavaa tapaa pehmentää muurausta.

suuri maisema pieni puutarha -alue pystysuorat kivilaatat

Jos et voi työntää puutarhan muureja ulospäin, voit silti mennä ylöspäin. Pystysuuntaiset aksentit ja muutokset vetävät huomion pois puutarhan rajoista ja saavat sen tuntumaan tilavammalta. Tässä esimerkissä vahva pystysuora jättiläinen kuningatar Strelitzia kehystää korotetun oleskelutilan yhdessä puutarhan kulmassa.

Tuoretta luonnon kauneutta

suuri maisema pieni puutarha -alue pehmeä suora kulma

Terävä kulma ei ole tavallinen osa luontoa, joten kaiken tekeminen suorakulmien piilottamiseksi auttaa tekemään puutarhasta luonnollisemman ja nautinnollisemman. Täällä valkoinen avoauto ruusu kiinnittää huomion itseensä.

Ylisuuret kasvien lehdet – eksoottiset kasvilajit

suuri maisema pieni puutarha lehdet vihreä trooppinen      suuri maisema pieni puutarha -alue puu pajuhuonekalutsuuri maisema pieni puutarha -alue yksityiskohdatKirkastaa pimeitä iltoja puutarhassa    suuri maisema pieni puutarha yö valaista valaistus suuri maisema pieni puutarha avoin alue

Suunnitelma on erittäin tärkeä ja hyödyllinen – tee se ennen kuin aloitat puutarhan maisemoinnin

suuri maisema pieni puutarha -alue suunnitelma on