Yksityisyysnäyttö istutuskoneille – yksityisyysnäytöt voivat olla myös koristeellisia!

Jokaisella, jolla on oma puutarha, on varmasti vielä yksi asia, jota pitää harkita kuin tehdä ulkoalueesta ihana rentoutumispaikka: nimittäin kuinka suojata tämä rentoutumiskulma uteliailta katseilta. Yksityisyysnäyttö tulee esiin tärkeänä puutarhaelementtinä. Varsinkin nyt, kun sää kutsuu nauttimaan upeista hetkistä ulkona. Yksityisyysnäytön valinnassa on todella suuri valikoima. Luovista ideoista ei myöskään ole puutetta. Voit myös luoda yksityisyysnäytön esimerkiksi istutuskoneilla. Joten jos yksityisyyden suoja tuntuu liian perinteiseltä ja jotenkin tylsältä, sinulla on toinen vaihtoehto, joka kuulostaa paljon houkuttelevammalta: Ja sitä kutsutaan yksityisyyden näytön istuttimeksi. Katsotaan kuinka se todella toimii!

Suuret ja kestävät istutuskoneet täyttävät yksityisyysnäytön roolin varsin hyvin

Yksityisyyden suoja istutus suuri istutuslaite koristeena ja suojana

Yksityisyysnäyttö erottaa oman puutarhan naapureiden puutarhasta. Se on käytännöllinen ja luotettava. Tällä voi olla myös koristearvo! Vihreä yksityisyysnäyttö, jossa on kasveja, tarjoaa epäilemättä sen! Siksi valitset yksityisyysnäytön istutuskoneilla paitsi omassa puutarhassa, myös parvekkeella ja terassilla.

Suojaa parvekkeen rentoutumiskulma uteliailta katseilta

Yksityisyysnäyttö istutuskoneille suuret kasvisäiliöt parvekkeen yksityisyysnäytöiksi

Mitä pitää ottaa huomioon valittaessa

Istutuskoneilla voit suojella puutarhaa sekä parveketta ja terassia. Jos etsit oikeaa yksityisyysnäyttöä kasveilla, sinun on ehdottomasti varottava:

 • Oikeilla mittasuhteilla on suuri merkitys, koska yksityisyysnäytön pitäisi tehdä kaunis kuva. Paras toimintatapa: kolmas kylvökone kahden kolmasosan korkeudella tai päinvastoin.
 • Ennen kaikkea on erityisen tärkeää, että otat huomioon kasvisäiliön koon itse kasvin kanssa, jotta kasvi menestyy siellä hyvin.
 • Kylvökoneen korkeus ja kasvin tilavuus muodostavat yhdessä yksityisyysnäytön. Riippuen siitä, käytätkö ulkoaluetta pääasiassa istumiseen vai seisomiseen, sinun on harkittava yksityisyysnäytön oikeaa korkeutta. Jos käytät puutarhaa ensisijaisesti virkistyskäyttöön, voit alentaa tällaisten puutarhaelementtien vakiokorkeuden 180 cm 150 cm: iin.

Voit myös tuoda raikasta tunnelmaa terassille!

Luo yksityisyysnäytön istutuskoneita terassille ja suojaa yksityisyyttäsi

Millaisia ​​yksityisyysnäyttöjä istutuskoneilla on??

 • Kehystys: Vain yhden istutuskoon ja yhden koon toistaminen samalla etäisyydellä on hyvä lähestymistapa, joka takaa yhtenäisen puutarhan ilmeen.
 • Saari: Voit ryhmitellä kasvisäiliöt saareksi ja luoda rentoutumisen keitaan.
 • Rivillä: Onko sinun vain suojattava ulkoalueen toinen puoli uteliailta katseilta? Järjestä ne sitten sinne, missä niitä tarvitaan.
 • Erillinen asennus: valtavat istutuskoneet, joissa on yksinäisiä kasveja, sijoitetaan vain sinne, missä niitä tarvitaan.

Käytännöllinen ja esteettinen ratkaisu häiriöttömään keskusteluun ulkona

Yksityisyyden suojaimet istuttavat rentoutumisaluetta

Materiaali

Koko puutarhan suunnittelu liittyy läheisesti käytettyihin materiaaleihin. Voit luoda kauniita kontrasteja puutarhaan, jos valitset oikean materiaalin. Teräs, alumiini tai savi. Mistä puutarhan istutuskoneet tulisi tehdä??

Betonisen näköiset ruukut ovat tyylikäs puutarhaidea

Yksityisyyden suoja -istutuskoneet luovat ja kauniit puutarhaideat kasveilla

Oikea väri

Värillä on myös suuri rooli tässä tapauksessa. Valitse oikeat värisävyt sen mukaan, miltä haluat puutarhan näyttävän. Koska värit vaikuttavat myös hyvinvointiimme täällä. Aseta kukat upeissa väreissä neutraaliin kasvisäiliöön ja anna ulkoalueelle tyylikäs ilme. Toisaalta tuoreiden värisävyjen istuttimet varmistavat, että tunnet olosi kotoisaksi …

Anna kauniiden kukkien tulla omiksi sopivilla ruukuilla

Yksityisyyden suoja -istutuskoneet toimivat puutarhaideat kasveilla

Mitkä kasvit sopivat yksityisyysnäytöiksi??

Niiden kasvien määrä, jotka voisivat tarjota mukavan yksityisyysnäytön, on suuri. Puut ovat täydellisiä tähän. Monet niistä sopivat myös yksityisyyden suojauksiin. Suuret konttikasvit ovat myös hyvä ratkaisu.

 • bambu
 • Ruusut
 • Elämänlanka
 • Buddleia
 • Heinbuchen
 • Karan holkki

Toimiva ratkaisu moderniin terassiin

Yksityisyysnäytön istutuskoneet parvekkeella ja soraa

Jos olet ylpeä puutarhanomistaja, älä unohda harkita sopivaa puutarhan yksityisyysnäyttöä! Tietyissä tapauksissa yksityisyysnäytön elementtiä ei haluta tai se ei ole mahdollista. Istutuskoneet voivat silloin olla suureksi avuksi. Jos tavoittelet miellyttävää puutarhan suunnittelua, luota puutarhan yksityisyyden suojaan istutuskoneisiin. Ne suojaavat sitä ja antavat samalla korkeamman esteettisen arvon!

Valkoiset kasvisäiliöt vangitsevat silmän

Yksityisyyden suojaimet istuttavat yksityisyyttä uteliailta katseilta

yksityisyyden suoja istutuskoneet luovat rentoutumisen keitaan, jossa on paljon kasveja

Yksityisyyden suoja istuttaa moderneja puutarhakalusteita ja luovia puutarhaideoita

Yksityisyyden suoja -istutuskoneet rentoutuvat puutarhan rauhassa

Yksityisyydensuojakasvit suojaavat rentoutumisaluetta uteliailta katseilta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80