5 legjobb éjszakai arcmaszk a bőr fehérítésére és ragyogására

Most tegye helyre bőrét és javítsa meg alvás közben. Nem kell több időt töltenie a bőrével, hogy elérje fényességét és ragyogását. Azért vagyunk itt, hogy megbeszéljünk néhány éjszakai arcmaszkot a ragyogó bőr számára, hogy felvihető legyen a bőrére, és egy éjszakán át tartható legyen. Ami másnap reggel ragyogást és simaságot kölcsönöz?

A legjobb éjszakai arcmaszk a bőr fehérítésére és ragyogására:

Íme néhány top 5 éjszakai arcpakolás,

1. Lotus Herbals éjszakai arcpakolás:

Lotus Herbals éjszakai arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A Lotus Herbals India egyik legjobb természetes bőrápoló és kozmetikai vállalata. A növényi és ayurvédikus bőrápoló kozmetikai termékek változatos elrendezéséről ismert. Azért vagyunk itt, hogy leírjuk a Lotus Herbals White ragyogó nappali és éjszakai arcmaszkot, amely hatékonyabb az érzékeny bőr számára, és elképesztő megjelenést kölcsönöz, így a bőr puha és sima lesz.

Amire szüksége lesz/ Módszer/ Hogyan kell jelentkezni

A csomagoláshoz üvegtálra és kefére lesz szüksége. És nedves pamutszövetre is szüksége lesz, hogy letörölje a csomagot az arcáról.

Vigye fel a tisztító arc habot a bőrre és dörzsölje 2 percig. Ezután tisztítsa meg az arcát, ezután vigye fel a hidratáló és védő gél krémet az arcára, és állítsa be további 2 percig. Most végre felviheti az éjszakai krémcsomagot az arcára, és hagyhatja egy éjszakán át. Ha másnap reggel megmossa az arcát, az a vakító pillantás lesz az arcán.

Milyen gyakran kell ezt tennie

Kétségtelen, hogy ezt az éjszakai csomagot minden nap alkalmazhatja a jobb eredmény érdekében. Ha pedig megtalálja az eredményt, folytathatja rendszeres használatát, ha alternatív napokban is alkalmazza.

Miért működik ez

Ez az éjszakai arcpakolás a bőrfehérítéshez világosítja az arcbőr tónusát azáltal, hogy csökkenti az egyenetlen pigmentációt az arc körül.

Vigyázat

Ha irritációt észlel a bőrén, miután egyenként felvitte a krémet, azonnal mossa le az arcát, és hagyja abba a használatát.

Előnyök

Világosítja, ragyogóvá és fehéríti a bőrt, rendszeres használat mellett minden nap jobb egészséges bőrt biztosít. Valóban természetes módon javítja az arcbőrt.

2. Lakme Abszolút éjszakai arcmaszk:

Lakme Abszolút éjszakai arcmaszk

Vásárolja meg ITT

A Lakme bőrfényű éjszakai arcmaszk táplálja és jól hidratálja a bőrt. Ásványi anyagokkal gazdagítja, amelyek folyamatosan pótolják az arcbőr nedvességét. Emellett ragyogóvá teszi a bőrt.

Amire szüksége lesz/ Módszer/ Hogyan kell jelentkezni

Csak arctisztítóra lesz szüksége, hogy alaposan megtisztítsa az arcát és szárítsa meg a bőrt. Vigye fel ezt a Lakme bőrfényű éjszakai maszkot az arcára, teljesen ujjbegyével borítva. Ez az éjszakai maszk lényegében olyan, mint egy gélkrém, és olajmentes. Finoman masszírozza be a gélt a bőrbe lefekvés előtt, és hagyja egy éjszakán át.

Milyen gyakran kell ezt tennie

Ezt a maszkot naponta használhatja a legjobb eredmény elérése érdekében.

Miért működik ez

Ez az éjszakai arcpakolás ásványi anyaggal töltött jeges vizet tartalmaz, amely mélyen áztatja a bőrt, és így képezi a maszkot.

Vigyázat

Kerülje a szemmel való érintkezést. Szembe kerülés esetén azonnal mossa le a szemét hideg vízzel.

Előnyök

Hidratálja a bőrt, hogy ragyogóvá váljon, és fényes megjelenést kölcsönöz a nedvességnek. Láthatjuk, hogy a bőr napról napra rugalmasabbá válik, és rendszeres használat mellett kifehéredik.

3. VLCC Insta Glow Face csomag:

VLCC Insta Glow Face csomag

Ez az indiai szépségiparban jól ismert márka. A VLCC Natural Sciences feltalálta az azonnali ragyogású arcpakolást a tisztább bőrért. Ez egy lágy krémes csomag, amely felderíti az arcszínt, lágyságot, ragyogást és ragyogást kölcsönöz.

Amire szüksége lesz/ Módszer/ Hogyan kell jelentkezni

Vegyen 4-5 csepp Revital ampullát, és finoman keverje össze ezzel az arcpakolással. Ezt a csomagot bőven vigye fel a megtisztított arcra. Hagyja száradni 15-20 percig, majd törölje le nedves szivaccsal. És most készen áll az ágyra, anélkül, hogy bármi mást felkenne a bőrére, és éjszakára szabadon hagyja.

Milyen gyakran kell ezt tennie

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente háromszor használhatja éjszaka.

Miért működik ez

Ez az éjszakai arcmaszk a tisztesség érdekében szantálfa és mogyoró kivonatát tartalmazza, amely jól működik a bőrrel, hogy növelje ragyogását és fényességét.

Vigyázat

Mivel ez egy gyógynövény kombináció, nem okoz semmilyen irritációt a bőrön. De ha szembe kerül, azonnal öblítse ki a szemét.

Előnyök

Biztosan simábbá és puhábbá teszi a bőrt. Másnap reggel nagyon szép ragyogást kölcsönöz az arcnak.

4. Aroma Magic Anti Acne Calamine Pack:

Aroma Magic Anti Acne Calamine Pack

A Blossom Kochhar Aroma magic a világ egyik vezető gyártója, több mint 150 aromaterápiás olajjal. Bőrtermékek ezreinek gyártásával hozta létre a korszakát. Ez az Aroma magic pattanások elleni Calamine csomag lefekvés előtt alkalmazható, hogy a legjobb eredményeket érje el a pattanások megelőzésében.

Amire szüksége lesz/ Módszer/ Hogyan kell jelentkezni

Aroma magic menta arctisztítóra lesz szüksége az arc tisztításához. És vagy az Aroma magic rózsavizet, vagy annak festékét, hogy porral keverje össze.

Ez a csomag por alakú, és keverni kell tonerrel vagy rózsavízzel, hogy pasztát kapjon. Miután megtisztította az arcát és megszárította, megszórja ezt a pasztát. Hagyja száradni 30 percig. Ismét mossa le az arcát, és hagyja érintetlenül egy éjszakán át.

Milyen gyakran kell ezt tennie

Ezt az éjszakai arcpakolást pattanásokra csak hetente kétszer alkalmazhatja.

Miért működik ez

Calamine, menta, Need, fokhagyma szantálfa és multani mitti tartalmaz, amelyek kombinációjában jól megakadályozzák a bőr pattanásokkal való kitörését.

Vigyázat

Tartsa távol az arcpakolást a szemétől, orrától és szájától.

Előnyök

Azonnali fényt ad, miután lemosta ezt az arcpakolást. Ezenkívül ragyogóvá teszi a bőrt, pattanások és olajmentes megjelenést kölcsönöz, még az éjszakai alvás után is.

5. Boutique Fruit Whitening Night Face Pack:

Boutique Fruit Whitening Night Face Pack

Vásárolja meg ITT

A butik termékek 100% -ban növényi eredetűek és szerves növényi összetevőket tartalmaznak. Minden terméknek megvannak a maga előnyei. Itt a Boutique bio fruit hibátlan fehérítő és depigmentációs arcpakolás világosítja és fehéríti az arcbőrt. Segít távol tartani a bőrt a kiütésekkel és más bőrfertőzések ellen.

Amire szüksége lesz/ Módszer/ Hogyan kell jelentkezni

Tisztítsa meg arcát bármilyen arctisztítóval, és szárítsa meg. Vegyen egy kis mennyiséget ebből a krémből, és vigye fel az egész arcára. Hagyja száradni 20 percig, majd mossa le teljesen az arcát. Tartsa ezt szokásos szokásaként minden este lefekvés előtt.

Milyen gyakran kell ezt tennünk

A krémmel minden nap együtt dolgozhat.

Miért működik ez

Ezek az éjszakai arcpakolások a szép bőrért ananász-, citrom-, paradicsom- és papaya -lé kivonatokat tartalmaznak, amelyek mélyen a bőrbe hatolva hibátlan fehérítést eredményeznek, és eltávolítják arcbőrünket a pigmentációtól.

Vigyázat

Ha irritáció lép fel a bőrén, hagyja abba a használatát.

Előnyök

Ez a fehérítő csomag puhává és simává varázsolja a bőrt, így fiatal megjelenésű textúrát kölcsönöz neki. Ezenkívül segít eltávolítani a bőr pigmentációs problémáját.

Kétségtelen, hogy a bőr extra vitaminokat és tápanyagokat kap, amelyek szükségesek az egészséges ragyogó megjelenéshez. Abban az időben, amikor alszik, az arcbőrét javítják, és távol tartják a különböző bőrbetegségektől és fertőzésektől. A ragyogó bőrre készült, éjszakai arcmaszkhoz képest ezekkel a kombinációkkal jobb, hibátlan, ragyogóan egészséges bőrt kaphat.