8 legjobb szépségápolási termék ragyogó bőrre

Egy jó krém megszabadíthatja az embert a foltoktól és egyéb foltoktól. Számos olyan termék van a piacon, amelyek rendszeres használattal ragyogást kölcsönözhetnek a bőrnek.

A legjobb szépségápolási termékek ragyogó bőrre

Szépségápolási termékek izzó bőrre:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobban ragyogó bőrterméket, amelyeket egy személynek ki kell próbálnia.

1. Garnier Skin Naturals krémek SPF 17 -el:

Garnier Skin Naturals krémek SPF 17 -el

Ez egy nagyon népszerű termék, amely UVA és UVB védelemmel rendelkezik. Ez csökkenti a pigmentációt és egyéb foltokat a felületen. Ez meglehetősen megfizethető, és sok ember kedvenc és hatékony terméke. Ez egy kis csomagban kerül forgalomba, és körülbelül 80 INR -ba kerül. Ez a legjobb termék ragyogó bőr eléréséhez.

2. Kaya pigmentáció csökkentő krém:

Kaya pigmentációt csökkentő krém

Ez egy nagyon népszerű termék, amelyet üvegben kapnak. Ez megfizethető, mégis drága 30 ml -es áron 1500 INR vagy annál alacsonyabb áron. Ez fitinsavat tartalmaz, és segít eltávolítani a felületen lévő foltokat. Ez gátolja a foltok kialakulását. Ezt a Kaya termékeket forgalmazó kiskereskedőktől lehet megvásárolni.

3. Himalája tisztességes krém:

Himalaya Natural Glow and Fairness krém

Ez egy nagyon népszerű termék, és minden 25 grammos csomagban körülbelül 40 INR -ért kapható. Ezeket a legtöbb gyógyszertárban és más kozmetikai üzletben lehet megvásárolni. Ez egy nagyon kedvező árú és zsebbarát termék. A-, D-, E -vitaminokat és fitokivonatokat tartalmaz. Ez kesar -t tartalmaz, és rendszeres használatra alkalmas. Ezt a legtöbb kozmetikai áruházban lehet megvásárolni.

4. Lotus Herbals bőrfényesítő krém:

Lotus Herbals bőrfényesítő krém

A Lotus nagyon népszerű márka, és ez egy nagyon hatékony anyag, amelyet sokan szeretnek használni. Ez egy közepes árú termék. Ez körülbelül 325 INR 60 grammba kerül. Ez látható eredményeket ad a foltok megszüntetésére néhány hét használat során. Ez az egyik legjobb szépségápolási termék a ragyogó bőr számára.

5. Aroma Treasures Golden Glow krém:

Aroma Treasures Golden Glow krém

Ez egy népszerű márka. Ezt a legtöbb boltban lehet megvásárolni, ahol ezt értékesítik. Ezt kiskereskedőktől és más üzletekből lehet megvásárolni. A tonerekhez és más bozótokhoz hasonló termékcsaládot is tartalmaz, amely hatékonyabbá teszi a foltok és egyéb foltok eltávolítását. Ez meglehetősen költséges, és körülbelül 450 INR 50 grammba kerül.

6. VLCC Insta Fairness krém:

VLCC Insta Fairness krém

Ez egy nagyon zsebbarát termék, amelyet rendszeresen lehet használni az eredmények eléréséhez. Ez megszabadíthatja a felületet a foltoktól, és a legtöbb eladónál és a kozmetikai üzletekben kapható. Ezt a közeli drogériákban is meg lehet vásárolni. Ez körülbelül 100 INR -ba kerül egy közepes méretű cső esetében. Lehetnek más kezelési költségek is. Ez az egyik legjobb termék ragyogó bőrre.

7. Ponds Gold Radiance fiatalos krém SPF 15 -el az öregedő bőrért:

Ponds Gold Radiance Fiatalító krém SPF 15 -tel az öregedő bőrért

Ez egy közepes árú termék, de jó az öregedők számára. Rendszeresen használhatják ezt a maximális előny elérése érdekében, és ez megfiatalítást is ad. UVA- és UVB -védelemmel rendelkezik, ezért használatakor nem szükséges fényvédő használata. Ez azonban meglehetősen költséges, körülbelül 1000 INR 50 ml -es palack esetén. Ezt a legtöbb gyógyszertárban és kozmetikai üzletben lehet megvásárolni. Ez az egyik legjobb szépségápolási termék a ragyogó bőr számára.

8. Jovees Fairness And Glow Facial Kit:

Jovees Fairness and Glow Facial Kit

Ez egy készlet, amely krémet és egyéb termékeket, például csomagolást és bozótot tartalmaz, amelyeket rendszeresen használhat a maximális előnyök érdekében. Ez egy népszerű készlet sok vásárló körében. Ezt a legnépszerűbb kiskereskedőktől lehet megvásárolni, és ára is mérsékelt. Ez használható arcápolásra és masszázsra. Ennek ára körülbelül 600 INR. Ez az egyik legjobb bőrfehérítő termék.