A 10 legjobb vízhasználat a ragyogó bőrért!

Mennyi az általános vízfogyasztása minden nap? Bár a szakértők szerint fontos, hogy naponta nyolc pohár vagy 2-2,5 liter víz legyen, sokan alábecsüljük, és nem hangsúlyozzuk ennek a ténynek a fontosságát. Azt is tudja, hogy az izzó bőrre való ivóvíz abszolút tény? Igen, jól hallotta. A víznek számos előnye és előnye van, és ez egészséges és jól táplált bőrhöz vezet, és a legjelentősebbek közé tartozik. Az ivóvíz a bőr ragyogásához nemcsak tisztességes és jó megjelenést kölcsönöz, hanem segít megőrizni a sima bőrt, csökkenteni a ráncokat és a finom vonalakat, valamint csökkenti az öregedési problémákat. Íme néhány, az ivóvíz legjobb előnye a bőrfehérítéshez.

A víz szerepe az izzó bőr számára:

Természetes vagy normál forrásvíz, legyen az pezsgő, vagy tartalmaz még természetes ásványi anyagokat, például kalciumot, magnéziumot, amelyek létfontosságúak a növekedésünkhöz, valamint egészséges bőr, a jód, a vas és a réz mellett. A bőrsejteket elsősorban feltalálják és vízzel borítják. Ha ezek a sejtek nem jutnak elegendő mennyiségű vízhez, a bőr valószínűleg kiszárad, és elkezd hámlani, és nagyobb valószínűséggel alakulnak ki ráncok. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet csökkenteni ezeket a következményeket, vagy elkerülni ezeket, és könnyedén elérni ezt az izzó bőr vízterápiájával. A ragyogó, fiatalos és ragyogó bőr könnyen elérhető vízzel, az arc pedig könnyen hidratáltnak és tápláltnak tűnhet. Nincs olyan, mint egy természetes ital, amely vízként könnyen ki tudja öblíteni a szervezetből az összes toxint. Ezért soha ne hagyja figyelmen kívül a víz szerepét és a bőrre gyakorolt ​​hatását.

A víz előnyei és felhasználása az izzó bőrért

A víz előnyei az izzó bőr számára:

Amint láttuk, hogyan hat ránk a víz izzó bőrre gyakorolt ​​számos előnye, mindenki könnyebben követheti ezt a természetes és egészséges módot a ragyogó és fiatalos bőr érdekében. Íme néhány víz előnye az izzó bőr számára az alábbiak szerint.

1. Egészséges bőrt eredményez:

Egészséges bőrt eredményez

Az ivóvíz nedvesen tartja a bőrt és növeli az energiaszintet. Kiüríti a méreganyagokat és a nemkívánatos anyagokat. Ezenkívül segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat. A víz ragyogóvá teszi a bőrt, mivel természetes gyógymód az emberi test méregtelenítésére. Bármilyen időjárás vagy éghajlat; legyen az nedves vagy forró, a víz hidratál bennünket, és segít a bőrünknek, hogy táplált maradjon, és természetesen hidratált maradjon.

2. A bőr karbantartása, fiatal kinézet:

Ahhoz, hogy bőrünk rugalmas és friss maradjon, elengedhetetlen, hogy bőségesen igyunk vizet. Kezdje a napot egy pohár langyos vízzel, tegyen bele mézet vagy préseljen egy citromot a további előnyökért. A bőr meglehetősen ragyogónak és frissnek tűnik. A bőrtónus igazságosabbnak tűnik, még vízfogyasztás mellett is. Az öregedéssel kapcsolatos probléma és aggodalom, valamint a finom vonalak idővel eltűnnek. A víz segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetünkből, és segít a sejtek újjáélesztésében is. Így a bőr ragyogó és ragyogó marad.

[ Olvas: Méz használata ragyogó bőrre]

3. Tisztítja a bőrt:

ivóvíz a bőr ragyogásához

Ha nem iszunk elegendő vizet, testünk minden folyamata eltúlozódik az emésztéstől a bőr regenerálásáig. Igyál tehát több vizet, és ezzel együtt gyorsan tisztább kinézetű bőrt fogsz látni. Ez az első osztályú méregtelenítő tonik, és javítja a bőrt. Annak érdekében, hogy ragyogó bőrt kapjon, naponta 2-3 alkalommal mossa le arcát hideg vízzel, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és tisztítsa meg a pórusokat. Csak mossa le az arcát tiszta vízzel szappan nélkül, és ez egyenlővé teszi az összes por és szennyeződés eltávolítását az arcon.

4. Hidratálás:

Még akkor is, ha sokat izzad, további hidratálást kell végeznie, hogy pótolja az elveszett vizet! A bőr megfelelő hidratálásához elegendő mennyiségű vizet kell fogyasztania, és a víz elengedhetetlen a szárazság elkerülése érdekében. Az egyik módja annak megállapítására, hogy valaki ivott -e elegendő mennyiségű vizet, annak ellenőrzése, hogy a vizelet színe tiszta -e. Ezért mindennap vigyen magával vizes palackot, és ápolja azt a szokást, hogy egész nap igyon vizet. Minél többet izzad, annál inkább hidratálnia kell magát ivóvízzel. Ezért a tiszta bőrre való víz népszerű és jól ismert módszer a tiszta és hidratált bőr megszerzésére.

[Olvassa el még: Hogyan készítsünk Ubtan -t izzó bőrre]

5. Bármilyen formában jól jön:

A forró víz és a gőz fontos szerepet játszik az eltömődött pórusok kinyitásában, a hideg borogatás pedig segít a nyitott pórusok bezárásában és a bőr tisztításában. Ez segít a mitesszerek távol tartásában és a pattanások csökkentésében. Ezért a víz olyan ragyogást kölcsönöz a bőrnek, mint semmi más!

6. Re hidratálja a bőrt:

Az olyan külső tényezők, mint az alkohol, a hő, a szennyezés, a dohányzás stb. Kiszárítják a bőrünket, fénytelenné és élettelenné teszik. Tehát szükség lesz másra, mint az arcpakolások külső használatára, és belülről is hidratálja a bőrt ivóvízzel. Azonnali segítség a barnító bőr számára az arc vízzel való mosása, vagy egy jégkocka dörzsölése. Akár a forró naptól, akár a fáradt naptól származik, az ivóvíz azonnal segít a bőr ragyogásában és hidratálásában. Fontos, hogy ne csak innivaló legyen, hanem víz is fröccsenjen az arcra, amikor belép egy forró kinti nap után.

[ Olvas: A Multani Mitti szépíti a bőrt]

7. Csökkenti az arczsírt:

A legtöbben nem ismerjük fel, hogy az arc zsírja gyorsan felhalmozódik, de nem könnyű eltávolítani. A titkos összetevő számunkra itt a víz. A rendszeres és meghatározott időközönként történő ivás segít a bőrnek nemcsak ragyogni, hanem csökkenti az arczsírt is, méregtelenítve és kiürítve a szervezetből az összes káros anyagot. Ez a legegyszerűbb és legkönnyebb módja annak, amit bárki más követhet. Próbáld ki magad, és megdöbbensz a hatékony eredményektől.

8. A bőr rugalmasságának növelése:

Íme további nyomok, víz izzó bőr tippekhez. A víz jelentős tényező és elengedhetetlen a saját szépségének fokozásához, és itt van a mögöttes igazság. Ha meg akarja hosszabbítani a ragyogó és fiatalos megjelenést, és nem szeretne ráncosnak, finom vonalakkal és foltokkal kinézni, nincs olyan, mint a víz. A bőr nedvességtartalmával feltölti a bőrszöveteket, és növeli azok rugalmasságát.

9. A bőr sűrűségének javítása:

Bár sokan gondoljuk és tudjuk, hogy szükség van vízre a szép bőr érdekében, azt is tudja, hogy a szükséges mennyiségű víz fogyasztása növeli a bőr sűrűségét? A test víztartalma a becslések szerint körülbelül 30%, hogy megelőzze a bőrproblémákat és a nedvességvesztést. Ha megfelelő mennyiségű vizet fogyaszt, akkor a bőre sűrű és vastag is lehet ebben a pillanatban, megakadályozva a kiszáradást és a száraz bőrsejteket, valamint biztosítva a szükséges tápanyagokat.

10. Csökkenti a szem gyulladását és bőrpírját:

Ez tény, amelyet sokan nem tudunk. A megfelelő vízbevitel nemcsak az arcunk és testünk egészségét és hatékonyságát segíti elő, hanem segít csökkenteni a szemgyulladást és a bőrproblémákat, például a bőrpírt és az eltömődött pórusokat. Csökkenti a pattanások, pattanások és viszketés megjelenését is. Csepegtessen rendszeresen hideg vizet az arcra, hogy maga is láthassa az eredményeket, és meglepődve látja a hatékony változásokat.

Áttekintés:

Tekintettel ezekre a legfőbb előnyökre és előnyökre, ha vizet adunk az izzó bőrnek. Bár ezek többsége nincs tisztában, és nem tulajdonít kellő jelentőséget, mindannyiunknak meg kell határoznunk a szükséges mennyiségű vizet minden nap. Nincs olyan, mint a víz jósága és hatása bőrünk általános jólétére és egészségére. Legyen szó bármilyen életkorról vagy nemről, ez egy régi és örökzöld gyógymód az egészséges életmódhoz. Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit, és szeretnénk hallani tapasztalatairól és általános egészségi állapotának javulásáról.

A víz előnyei és felhasználása az izzó bőrért