Hogyan készítsünk virágos arcmaszkot otthon a ragyogó bőrért?

Az arcpakolások azok a bőrápolási termékek, amelyeket a bőr ragyogására használnak, hogy szebbé tegyék. Különböző virágmaszkok állnak rendelkezésre, amelyeket minden korosztályú hölgyek és lányok használhatnak, hogy szépnek tűnjenek. A piacon sok ilyen termék áll rendelkezésre, és számos arcpakolás elkészíthető természetes összetevők felhasználásával. Meg fogsz lepődni, ha tudod, hogy a virágok azok, amelyeken keresztül arcpakolásokat és arcmaszkokat készíthetsz. Most már nem kell használnia ezeket a vegyszereket, mivel vannak természetes összetevők virágos arcmaszk típusú termékek elkészítéséhez otthonában.

virágos arcmaszk

Hogyan készítsünk virágos arcpakolást otthon:

Nézzünk néhány virágos arcpakolást ragyogó bőréhez,

1. Arcpakolás rózsavirággal:

Arcpakolás rózsavirággal

Ez a rózsavirág arcpakolás fokozza a bőrt, és fényesebbé teszi. Fényes és ragyogó bőrt ad. Por alakja segít az arcpakolás elkészítésében.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Először vegye el a rózsaszirmokat, és készítse el a por alakú formáját, majd adjon hozzá tejet és búzapelyhet, majd keverés után készítsen pasztát belőlük és vigye fel az arcra. Várjon 10-15 percet, majd szárítás után mossa le az arcát vízzel. A világosabb bőr érdekében használja ezt hetente kétszer.

Miért működik ez: Segít eltávolítani a bőrről a szennyeződéseket és ragyogóbbá teszi.

Vigyázat: Ha ez a virágos arcmaszk irritációt okoz a bőrön, mossa le vízzel.

Előnyök: Ez a legjobb virágos arcpakolás izzó bőrre, és nagyon könnyen elkészíthető, és nincs mellékhatása.

2. Hibiszkuszvirág arcpakolás:

Hibiszkuszvirág arcpakolás

Ez a hibiszkuszvirág az arc számára számos szépségápolási előnnyel jár. Segít megelőzni a bőr károsodását, javítja azt, és fiatalabbá teszi a bőrt. Minden bőrtípusra kiváló.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Először tegye a muskátli- és hibiszkuszszirmot a barna rizshez, adjon hozzá néhány csepp E -vitaminban gazdag olajat, és készítsen pasztát. Vigye fel az arcra, várjon 10-15 percet, majd szárítás után öblítse le vízzel. Használja ezt hetente 1 alkalommal a pattanások és szennyeződések eltávolítására.

Miért működik ez:

Segít eltávolítani a bőrről a szennyeződéseket és ragyogóbbá teszi.

Vigyázat:

Ha irritációt okoz a bőrön, mossa le vízzel.

Előnyök:

Nagyon könnyen elkészíthető, és nincs mellékhatása.

3. Lotus Flower Face Pack:

Lótuszvirág arcpakolás

A lótusz linolsavat és sok ásványi anyagot tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr ragyogását. Ez a lótuszvirág arcpakolás segít eltávolítani a mitesszereket és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Először vegye le a lótuszvirág leveleit, és engedje le róla a vizet, majd miután pasztát készített belőle. Ezután használja arcpakolásként. Ezt követően vigye fel az arcára. Várjon 5-10 percet, és hagyja megszáradni. Néhány perc múlva öblítse le az arcát vízzel. Törölje le, és azonnal ragyogóbb bőrt kap.

Miért működik ez:

Segít eltávolítani a bőrről a szennyeződéseket és ragyogóbbá teszi.

Vigyázat:

Ha irritációt okoz a bőrön, mossa le vízzel.

Előnyök:

Nagyon könnyen elkészíthető, nincs mellékhatása és azonnali tisztességet biztosít.

Tehát ezek különböző virágos arcpakolások voltak. Teljesen természetes termékek, és nincs mellékhatása. Könnyen használható és könnyen elkészíthető. A virágok az egyik legjobb összetevők a szennyeződések természetes eltávolítására és a bőr ragyogására. A virágok gazdag értékes olajokat tartalmaznak, amelyek sima és tápláltá teszik a bőrt.