Hogyan lehet ragyogó bőrt szerezni télen?

Szereted a téli szezont? A legtöbb ember nehéz szezont talált, mert elengedhetetlen az egészséges és ragyogó bőr megőrzése. Mint tudják, a bőr kiszáradhat, és nem lesz nedves. Télen a bőrápolás lesz az elsődleges a ragyogó bőr érdekében. Minden embernek különböző a bőrtípusa, és télen kevesen kapják rózsaszínű ragyogást az arcukon, míg mások az arc, a láb és a kéz bőrének szárazságával érintkeznek.

A bőr tónusának típusa, amelyet a naphoz való érintkezés hiányával hoz létre, halálos fehérség. A télen hiányzik a napsütötte bőr egészséges ragyogása, ha már teljesen elmerült és „beteg” a megjelenése.

Hogyan lehet ragyogó bőrt szerezni télen

Hogyan lehet ragyogó bőrt szerezni télen:

Íme a legjobb tippek a ragyogó bőr eléréséhez télen, az alábbiak szerint:-

1. Vegyen egy kis uborkát, hogy kiszedje a gyümölcslevet, és masszírozza a gyümölcslevet az arcon. Tartsa rajta néhányszor, majd mossa le. Kiváló természetes gyógymód a ragyogó bőrre. Ez csökkenti a szem alatti sötét karikát is.

2. Használja a test olajait a bőr dörzsölésére a mesterséges kenőcs alternatívájaként. A testét dörzsölheti nyugtató olajjal, például olívaolajjal vagy mustárolajjal, fél órával a fürdés előtt. Gondoskodik arról, hogy az olaj átitatódjon a bőrödön, és mosás után is nedvességet biztosítson. Előnye, hogy a bőr zsírosodása és zsírosodása megmosódik, de a nedvesség megmarad.

3. Készítsen pasztát egy mennyiségű zabpehellyel és tejjel. Tegye az arcra, és hagyja megszáradni. Enyhén dörzsölje le az arcot az összes elhalt bőr eltávolításával. Az elhalt bőr előfordulása halálosnak tűnik.

4. A mandulaolaj létfontosságú otthoni gyógymód a téli izzó bőr számára. Ez az olaj előnyös az arc hidratálásához az arc és a kéz dörzsölésével. Maradj éjszakára. És hajlékony bőrt kap reggel.

5. A testápoló krémekkel ellentétben különösen megfelelő a bőrének egész télen. Az olaj folyékony, egyenletes, a krémnél simább kenésekkel. Tehát a krém vastagsága miatt vastag réteget erősít a bőrön, még akkor is, ha a krém vékony biztonsági filmet képez.

6. Vegyen egy kis hidratálót, és tegye a jégkocka tetejére. Dörzsölje az arcát ezzel a jégkockával körülbelül 5 percig. A hidratáló helyett a tejkrémet is használhatja.

7. Kenje be az egész otthoni arcmaszkot, amelyet krémmel készítenek, mint a normál bőr receptjeinek alján. A krémes arcápolás mézzel támogatja a szép bőr elérését és a bőr hidratálását egyszerre.

8. Ha melegvizes fürdőt vesz, akkor ez az egyik fő oka annak, hogy télen eltűnjön néhány ragyogása. A forró víz felelős a bőr szárításáért, valamint durva megjelenésért. Ezért meleg vízben kell fürdeni.

9. Keverjen össze egy kevés mézet citromlével. Tegye ezt a pasztát az arc, a lábak, a nyak, a kezek stb. Tetejére. Hagyja, hogy körülbelül 15 percig leülepedjen. Ezt követően öblítse le hideg vízzel. Télen segít a bőr ragyogásában.

10. Vigyen fel széles spektrumú fényvédő krémet az arcára, valamint a kezére körülbelül 30 perccel korábban, kint. Ez azért van, mert; a téli nap olyan hóviszonyokkal társul, amelyek károsíthatják a bőrt.

11. Főleg elengedhetetlen a bőr hidratált állapotának megőrzése télen. Tehát igyon rengeteg vizet, és kerülje a szódát alkohollal együtt.

12. Hidratálja bőrét többször. Utazás közben nedves törlőkendőt szerezzen, és néhány óránként tisztítsa meg az arcát, hogy a por ne üljön le az arcra. Ezután minden alkalommal tegyen egy nappali krémet az arcára.

A kép forrása: Shutterstock