Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a homlokról?

A ráncok és a finom vonalak az öregedési folyamat részei, amelyen mindannyian keresztülmegyünk, de rossz érzéseket keltenek bennünk, mivel az arc tompának és megereszkedettnek tűnik. Nem akarjuk gyorsan elveszíteni fiatalos arcunkat, nem? Ennek leküzdéséhez jó bőrápolásra és egészséges szokásokra van szükségünk, hogy elhalaszthassuk és elkerülhessük az arcunkkal okozott kárt, és ellenállhassunk az idő fáradalmainak. Ezért itt van egy útmutató, hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a homlokról.

Tekintettel arra, hogy az arc öregedni kezd, és vonalak vagy ráncok kezdenek megjelenni, fontos, hogy megtesszük a szükséges óvintézkedéseket és bőrápolási rendszereket ennek a hatásnak a csökkentése érdekében. A bőr kezd finomodni és vékonyodni, és rajtunk áll, hogy ezt bizonyos mértékig elkerüljük. Például a napsugárzás, a szennyeződések, a por és a szennyeződés durvasága, a dohány és így tovább okozzák az öregedést. Tekintettel ezekre, ebben a cikkben nézzük meg, hogyan lehet egyszerűen elkerülni és kezelni a homlokráncokat otthon. Ez az útmutató a homlokráncok otthoni gyógymódjairól meglehetősen könnyű megtenni és rendszeresen követni. Ezek a tippek a homlokráncok csökkentésére hasznosak lehetnek az egyenetlen bőrszín, a bőr keménysége, a ráncok és vonalak, a vékony bőr és a sötét foltok eltávolításában.

Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a homlokról

A homlok ráncainak okai:

Hogyan lehet megszabadulni a homlok ráncoktól? Mielőtt válaszolnánk erre, tudnunk kell a ráncok okait. Ahogy az ember elkezd öregedni, elkezdheti látni a mély homlokráncok jeleit. A mély homlokráncok eltávolításához jól kell vigyázni a bőrre, hogy megőrizze fiatalos és egészséges bőrét. Számos szokást kell fenntartani és nevelni. Azonban ezeknek a ráncoknak az okai az életmódbeli tényezők, a bőrápolási rutin és az egészségügyi problémák. Lássuk, mi okozza az aggodalomra utaló vonalak megjelenését a homlokán:

 • Az aggodalom az egyik fő oka a ráncoknak a homlokon. Minél jobban aggódsz és szorongsz, annál több ráncot kaphatsz.
 • Bizonyos arckifejezések, például zavartság, meglepetés stb., Ismert, hogy ráncokat okoznak a homlokon. Vannak, akik többet használnak animált arcokat, mint a többiek, viszonylag több ráncuk van.
 • A stressz óriási tényező, mivel aggodalomhoz, mozgáshiányhoz, egészséges táplálkozáshoz és alváshiányhoz vezet. Mindezek a tényezők hozzájárulnak a ráncokhoz. Ez az életmódbeli tényező köztudottan a ráncok fő oka.
 • A korai öregedést az egészségtelen életmód okozza. Ez növelheti az arc vonalait és ráncait is.
 • A dohányzás egy másik módja annak, hogy növekedjenek a ráncok a homlokon.
 • Ha rendszeresen túl sok gyorsételeket fogyaszt, hamarosan vonalak és ráncok jelenhetnek meg a homlokon.

Ha csalódott vagy ezek után a ráncok után, akkor ez a cikk hasznos lehet számodra. Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a homlokról különféle kezelések és otthoni jogorvoslatok segítségével, és ebben a cikkben röviden megvizsgálom őket.

Hogyan távolítsuk el a ráncokat a homlokról:

Íme néhány legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a homlok ráncaitól. Először nézzük meg, hogyan lehet orvosolni a homlok ráncait, majd jöjjenek az életmódbeli tényezők és jogorvoslatok.

A. Orvosi kezelés:

Orvosi kezelés

1. Botox injekciók:

Íme, hogyan lehet megelőzni és csökkenteni a homlok ráncait. A Botox injekciók egy új módszer, amelyet sok fiatal követ, hogy azonnal csökkentse a ráncokat. Bár ez lehet a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a homlok ráncok eltávolításától, ezeket nem mindig javasoljuk, hacsak nem szenved túl sok fiatalon. Mielőtt ezt a lehetőséget választaná, konzultáljon bőrgyógyászával vagy orvosával. Ezeket az injekciókat szükség szerint 4-6 havonta kell bevenni.

2. Homlok ráncok krém:

Homlok ráncok krém

Egy másik legjobb orvosság a homlokráncok ellen a piacon kapható ránctalanító krémek. A homlok ránctalanító krém olyan összetevőket tartalmaz, mint a hidroxilsavak, amelyek segíthetnek a bőr hatékony hidratálásában. Bőrösszehúzó szereket is tartalmaz, amelyek javítják a természetes kollagén termelést. A rendelkezésre álló legjobb homlok ránctalanító krém vehető és követhető ebben az eljárásban.

 • Finoman masszírozza be a halántékát egy jó minőségű ránctalanító krémmel, amelyet kifejezetten erre a célra készítettek.
 • A kiváló minőségű ránctalanító krémek fényűzőek, kivéve, ha első osztályúak, és elkerülik az esetleges veszélyeket, valamint aggódnak a műtéti beavatkozás miatt..

3. Dysport:

A Dysport injekció hasonló a Botox injekciójához, de állítólag majdnem egész életen át hosszú távú eredményeket ad. Ezt azonban nem szabad úgy venni, ahogy szeretné, hanem orvosi ellenőrzésre és receptre van szükség.

4. További terápia:

A homlokráncok eltávolításának egyéb módjai közé tartoznak a kollagén injekciók, az arcemelés, a bőr töltőanyagai és a kozmetikai sebészet. Ezeket az orvosi eljárásokat is be kell tartani az orvos és a bőrgyógyász ajánlása szerint.

5. Retin:

Egy másik lehetőség a homlok ráncok csökkentésére a retin. Bár sokan követik ezt a kezelést, hogy hatékonyan és gyorsan csökkentsék a ráncokat és a vonalakat, néhányan nem rendelkeznek jó tapasztalatokkal a bőrrel való kompatibilitás miatt. Ezért forduljon orvosához, és végezze el a szükséges vizsgálatokat, mielőtt ezt a lépést megtenné

6. Kémiai hámlasztás vagy dermabrázió:

Kémiai hámlasztás vagy dermabrázió

Ez egy meglehetősen gyakori kezelés a ráncok eltávolítására. A kémiai hámlasztás segít eltávolítani a gyűrött rétegeket és a bőr vonalát. Ez triklór-ecetsavakat (TCA) vagy alfa-hidroxi-savakat (AHA-kat) tartalmaz, a fenolokat a bőr külső rétegének eltávolítására használják, a magas megvilágítás kevésbé sérül az alsó réteg.

[ Többet látni: Otthoni jogorvoslatok a kézráncok ellen]

B. Otthoni kezelés:

Nincs olyan, mint az otthoni és dinamikus kezelés hosszú távon a ráncok csökkentésére, mellékhatások nélkül. Lássunk néhányat közülük.

1. Dinamikus életmód:

Dinamikus életmód

Sokak számára ez a legjobb módszer a homlok ráncok természetes eltávolítására. Csak egészséges életmódra van szüksége, és olyan ételekre, mint a zöldségek, amelyek számos antioxidánst tartalmaznak. A testmozgás és a rendszeres séták is segíthetnek abban, hogy fiatalos maradjon és fitt maradjon. Ezeket ne hagyja ki, rendszeresen végezze el.

 • Rendszeresen fogyasszon zöld zöldségeket
 • Ezenkívül minden nap fogyasszon jó gyümölcsöket
 • Végezzen rendszeres testmozgást

2. Szokjon le a dohányzásról:

Leszokni a dohányzásról

Nincs olyan, mint a dohányzás abbahagyása a fiatalos és ragyogó bőrért. Ez a természetes módszerek egyike a homlokráncok megszüntetésére. Összehúzza az epidermisz ereit, ami korlátozza a bőr vérellátását, ami korai ráncokat és homlokráncokat eredményez.

 • Lassan és fokozatosan csökkentse a dohányzást
 • Hagyja abba a dohányzást néhány nap múlva, és egyértelműen észreveszi a változást

3. Kiegyensúlyozott étrend:

Kiegyensúlyozott étrend

Mi jó a homlok ráncaihoz? Nincs olyan, mint egy jó és egészséges étrend. Ez nagyban segít csökkenteni a vonalakat, és ragyogó és ragyogó bőrt eredményez.

 • Fogyasszon kiegyensúlyozott étrendet, amely sovány húst, teljes kiőrlésű gabonát, zöld leveles zöldségeket és gyümölcsöket, valamint olyan ételeket tartalmaz, amelyek nagyszerű antioxidánsok, hogy csökkentsék a homlokráncokat..

[ Többet látni:  Hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól]

4. Sebészeti szalag:

Ezután, amikor megkérdezi tőlünk, hogyan lehet megszabadulni a homlokomon lévő ráncoktól, ez egy másik megoldás. Ez a sebészeti szalag segít eltávolítani a ráncokat természetesen az arcon. Manapság sok bőrgyógyász ajánlja őket hatékony kezelésre.

 • A bőrgyógyászok azt fejezték ki, hogy ezt egy bizonyos ideig tartó, hosszú ideig, ha nem hónapokig tartó következetes elvégzésével mindenesetre csökkentheti a finom ráncok mértékét.
 • Ez annak köszönhető, hogy a szalag megakadályozza, hogy az este folyamán csípje vagy ráncolja az arcát, és ez a ráncok egyik oka.

5. Igyál sok vizet:

Igyál sok vizet

Nincs olyan, mint hogy hatékonyan hidratáljunk egész nap. Ez jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy arcunk fiatalos, friss és ragyogó legyen. Ez a legegészségesebb és a legegyszerűbb még hosszú távú eredmények eléréséhez.

 • Maradjon fizikailag hidratált belül, ha sok vizet iszik egész nap.
 • Igyon körülbelül nyolc üveg vizet naponta

[ Többet látni:Hogyan lehet csökkenteni a szem alatti ráncokat]

Természetes otthoni gyógymódok a homlok ráncaihoz:

Most nézzünk meg néhány legjobb házi készítésű természetes gyógymódot a mély homlokráncok könnyű eltávolítására, mellékhatások nélkül.

1. Alkalmazzon vazelint:

Bár sokan ismerjük a vazelin jóságát, valójában még nem próbáltuk ki, hogy lássuk, hogyan néz ki a legjobban az arcunkon. A vazelin és a szokásos citrusfélék együttesen rövid időn belül hatékonyan csökkenthetik a ráncokat. Ez a homlokráncok eltávolításának legjobb módja. Segít az arc hidratálásában is

Hozzávalók:

 • vazelin
 • Citrusfélék

Módszer:

 • Lépés: Öblítse le arcát éjszaka,
 • 2. lépés: Vigyen fel egy könnyű vazelinréteget kifejezetten a szemöldök ráncaiba. Masszírozza tovább a ráncokba.

Citrusfélék:

 • Őrölje le a citrusfélék, például a citrom és a narancs bőrét, és használja fel őket, amikor reggel felébred
 • Készítsen arcpakolást úgy, hogy rózsavízzel keveri.
 • Vigye fel az arcára.

A hosszú távú előnyök érdekében vegyen be citrusféléket az étrendjébe.

Milyen gyakran kell használni: Ez minden nap alkalmazható a jó eredmények érdekében.

2. Kókuszolaj:

A kókuszolaj telíti a bőrt és szilárdan tartja. A szükséges sejterősítéseket tartalmazza. A szabad gyökök felhalmozódnak a bőrben, tompítják és elősegítik a ráncok kialakulását. A kókuszolaj életképesen törli ezeket, és idővel elmossa a halántékvonalakat.

Hozzávalók:

 • Kókuszolaj

Módszer:

 • Csak tisztítsa meg arcát gyengéd tisztítószerrel.
 • Masszírozza a kókuszolajat a homlokára körülbelül 10 percig, és hagyja egy éjszakán át a legjobb eredmény érdekében.

Milyen gyakran kell csinálni: Ezt meg lehet tenni minden egyes nap sikertelenül és rendszeresen, hogy pillanatok alatt teljesen eltüntesse a homlok ráncait.

3. Ricinusolaj:

A ricinusolajban található ricinoleos korrozív váratlan és csodálatos bőrformázó. A ricinusolaj emellett megerősíti a sejteket, amelyek megtartják a szemöldök bőrét, és mentesek a ráncoktól. Hetente négyszer gyengéden masszírozza ricinusolajat a homlokára. Alternatívaként akár jojobaolajat is használhat. A jojobaolaj E -vitamin tartalma magas, és ez felhasználható a szemöldök ráncainak eltüntetésére. Az E -vitaminon kívül a jojobaolaj észtereket is tartalmaz, amelyek lassítják a bőr érési folyamatát.

Hozzávalók:

 • Ricinusolaj vagy jojobaolaj tetszés szerint

Módszer:

 • Masszírozza homlokát jojobaolajjal vagy ricinusolajjal felfelé irányuló mozdulatokkal körülbelül két percig.
 • Öblítse le az arcát 20 perc múlva.

Milyen gyakran kell használni: Ezt minden nap vagy heti négy -ötször meg lehet tenni a hatékony eredmények érdekében.

4. Olívaolaj masszázs:

Olívaolaj masszázs

Masszírozáshoz használjon további szűz olívaolajat a ráncok eltávolításához. Ez kiválóan alkalmas a bőr hidratálására, mélytisztítására és a pórusok összehúzására is. Pillanatok alatt csökkenti a ráncokat, rugalmassá teszi a bőrt és könnyen eltávolítja a réteget.

Hozzávalók:

 • Olivaolaj

Módszer:

 • Csak néhány cseppet kell gyakran használni erre a célra.
 • Dörzsölje meleg olívaolajjal a ráncok környékét, ezt óvatosan, körkörös mozdulatokkal végezze 10 percig.
 • Tehetünk bele néhány csepp kókuszolajat is.

Milyen gyakran kell csinálni: Ezt minden nap meg lehet tenni a jó eredmények érdekében. Segít megtartani a bőr nedvességtartalmát, rugalmassá és rugalmassá teszi a homlokráncok megállítását vagy csökkentését.

5. Tojásfehérje Aloe Vera géllel:

Tojásfehérje Aloe Vera géllel

Az Aloe Vera és a tojásfehérje gazdag E-vitamin-források, amelyeket serdülőkori vitaminként ismernek el. Az Aloe Vera krém több szempontból is jól ismert összetevő az arcproblémák számára. Ez segít eltávolítani a finom vonalakat és csökkenti az öregedést, hogy az arc ragyogó és fiatalos legyen. Természetes és mellékhatások nélkül, és hosszú távú ragyogásra is jó.

Hozzávalók:

 • Aloe Vera gél

Módszer:

 • Készítsen gélt az Aloe Vera növényből
 • Alternatív megoldásként használhatja a piacon kapható Aloe Vera gélt is, azonban az otthoni növényi gél hatékony
 • Kenje be a pasztát a homlokára.
 • Tartsa a pasztát 15 percig, és öblítse le langyos vízzel a nagyszerű eredmények érdekében.

Milyen gyakran kell használni: A hatékony eredmények érdekében ezt minden nap meg kell tenni.

Arcgyakorlatok a homlok ráncaihoz:

Arcgyakorlatok a homlok ráncaihoz

Számos szakember azt javasolja, hogy gyakorolja az arcgyakorlatokat a tükör előtt azzal a céllal, hogy figyelje magát és tökéletesítse a módszert. Ezek segítenek fokozatosan, minden nyom nélkül csökkenteni a vonalakat és a ráncokat. Ezek a gyakorlatok segítenek csökkenteni az arc rugalmasságát és fiatalos bőrt hozni, eltávolítva a bőr megereszkedését is.

1. Feladat

Gyakorlat

 • Először óvatosan helyezze el ujjait minden szemöldök legmagasabb pontjával együtt
 • Hajlítsa fel a szemöldökét a szemöldök felhúzásával
 • Közben óvatosan nyomja meg az ujjait, hogy a szemöldöke összeálljon
 • Tarts és számolj ötig
 • Lazítsa el az arcát, és ezt követően ismételje meg az alkalmakat

2. gyakorlat

2. gyakorlat

 • Feküdj hanyatt az ágyadon
 • Vonja fel a szemöldökét a lehető legmagasabbra
 • Addig is nyissa ki a szemét, amilyen óvatos lenne
 • Tartsa és számolja 5 -ig
 • Lazítsa el az arcát, majd ismételje meg ugyanazt 5-10 alkalommal

Gyakorlat3

3. gyakorlat

 • Hüvelykujjával és mutatójával finoman nyomja össze a szemöldökét a halántékcsont mentén
 • Emelje fel a szemöldökét, miközben szabadon tartja a halántékcsontot
 • Használja az ujját a szemöldök lenyomásának védelmére, és igyekezzen ellenállni a felfelé irányuló erőnek
 • Eközben „simító” érzést kell éreznie a homlokán
 • Tartsa és számolja 5 -ig
 • Lazítsa el arcát és ismételje meg az alkalmakat

4. gyakorlat

4. gyakorlat

 • Helyezze négy ujjbegyét a szemöldökére, hogy lapos vonalat alakítson ki
 • Csukva tartva a szemét, csúsztassa ujjait a hajszálvonal felé
 • Húzza vissza ujjait a kiindulási helyzetbe
 • Ismételje meg ugyanezt akár 30 -szor enyhítő, tisztító mozdulattal

Ránctalanító krémek a homlokra:

Mielőtt bármilyen ránctalanító krémet választana, ismerje meg bőrtípusát. Ami másoknak beválik, nem biztos, hogy az Ön bőrtípusára. Itt összeállítottuk a top 4 ránctalanító krémet, amelyek hatékonyak a homlokráncok ellen.

Roc Retinol Correxion mély ráncok éjszakai krém:

Roc Retinol Correxion mély ráncok éjszakai krém

Ez évek óta a legjobb homlok ránctalanító krémek közé tartozik. Ez egy jól ismert cső, amely fokozatosan csökkenti a ráncokat. Ezt alvás közben kell alkalmazni, és segít csökkenteni a ráncokat alvás közben. A retinol, egy erőteljes öregedésgátló összetevő, jelentősen rövidebb idő alatt csökkenti az expressziós vonalakat. Ez a krém klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncokat 12 hét alatt.

 • Ár: Rs 3100
 • Értékelés: 4/5

Neutrogena Ageless Intensives:

Neutrogena Ageless Intensives

A Neutrogena egy jól ismert bőrápolási márka, amelyet sokan vakon követnek. Ránctalanító krémet állítottak elő, amely segíthet a bőr gyógyulásában és ragyogásában. Megfogadják, hogy mindössze két hét alatt felfedezik élénk és fiatalabb bőrét ezzel a ránctalanító hidratálóval. Ez a termék klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom vonalak, öregségi foltok és ráncok megjelenését, és 2 hét múlva látni fogja az eredményt.

 • Ár: Rs 3870
 • Értékelés: 4.2/5

Dr. Brandt’s Lines No More:

Dr. Brandt's Lines No More

Ez egy díjnyertes öregedésgátló termék, amely egy pillanat alatt drámaian javítja a bőrt, sima és fiatalabb kinézetű bőrt biztosítva. Ez köztudottan a homlokvonalak legjobb ránctalanító krémjei közé tartozik, mivel gyógyszeres és nincs mellékhatása. jól. Ezt egy egészségügyi szakember végzi, és innen ered a ránctalanító krémek sorába tartozó név. Megfogadják, hogy kisimítják a bőrt és jól hidratálnak, és rövid idő alatt ellazítják a homlokot

 • Ár: 7000 rubel
 • Értékelés: 4.8/5

Kinerase krém:

Kinerase krém

Ez a krém minden típusú bőrproblémára alkalmas, és hidratálja a bőrt, hogy hidratált maradjon. Ez egy természetes antioxidáns Kinetint tartalmaz, amely segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, valamint megőrzi az egészséges bőrt. Ez egy másik homlok ránctalanító krém, amely gyógyszeres és jó az érzékeny bőrre is. SPF -je is van, amely a napsugarak elleni küzdelemben van, amikor kilép a házból a napon. Ezért a hatékony használat és az eredmény érdekében reggelente is alkalmazható, mielőtt kiment

 • Ár: Nem elérhető
 • Értékelés: 4.2/5

Most, ha valaki tudni akarja, hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a homlokról, reméljük, hogy mindegyikre válaszoltunk. Ez az útmutató a homlokráncok orvoslásáról tartalmaz életmódbeli változtatásokat, gyógyszeres kezeléseket, otthoni gyógymódokat és krémet. Ezeket szükség szerint és az életkori tényezővel együtt lehet használni a ráncok intenzitásával együtt, hogy jól kezeljék őket. Felkeresheti orvosát vagy bőrgyógyászát is, ha további tanácsokat szeretne adni, ha súlyos ráncok és vonalak vannak az arcán. Mondja el nekünk, mit gondol róluk, és ezek közül melyek voltak hasznosak az Ön számára!