Hogyan lehet megszabadulni a szem alatti ráncoktól?

Mik a szem alatti ráncok?

A szem alatt a ráncok tűnnek a leggyakoribb aggodalomnak sok fiatal körében. Ezek nem más, mint a finom vonalak, ráncok és ráncok megjelenése a szem környékén, amelyek több életmódbeli tényező következményei lehetnek. Mivel a szem alatti bőr nagyon vékony, különös figyelmet kell fordítani. Ezek a ráncok a szem körül is megjelenhetnek, és a régió hajlamos gyorsabban kiszáradni az egész arc területéhez képest. Napjainkban számos olyan termék létezik a piacon, amelyek megakadályozzák a szem alatti ráncokat és megszabadulnak a szem alatti ráncoktól, például krémek és gélek. Mindazonáltal mindig javasoljuk, hogy először konzultáljon bőrgyógyászával, mielőtt bármilyen krémet önmagában elkezdene használni.

Szem alatti ráncok

Ha azt kérdezi tőlem, hogyan lehet megszabadulni a szem alatti ráncoktól, azt mondanám, hogy ez a kezdeti szakaszban könnyen megoldható természetes és otthoni gyógymódokkal. A szem alatti ráncok otthoni gyógymódjai tökéletesek hosszú távú megoldásként és gazdaságosak is. Olvasson tovább, hogy megtudja a legjobb orvosságot a szem alatti ráncok ellen. Mivel szemünk minden nap átmegy, és rendszeres és állandó aktivitási zónában van, nagyon fontos, hogy rendszeresen vigyázzunk rájuk. Ezért, hogy ismerje meg a tippeket és a legjobb módot a szem alatti ráncok eltávolítására, olvassa tovább ezt a cikket.

Mi okozza a ráncokat a szem alatt?

A szem alatti ráncok okai számosak. Gyakran ismert, hogy ráncok keletkeznek, mivel a bőr elveszíti természetes rugalmasságát, és ráncokat képez a bőrön. A ráncok általában az öregedés következtében alakulnak ki. Azonban sok fiatal korban is tapasztal szem alatti ráncokat. Ettől fáradtnak és idősebbnek tűnhetnek természetes koruknál. A szem alatti ráncok fő okai a következők lehetnek:

Leégés:

A nap UV -sugárzása általában károsítja a kollagént és az elasztint, a rostokat, amelyek a bőr feszességét és rugalmasságát kölcsönzik. A határozott megjelenés helyett a bőr leesik és nyilvánvaló ráncokat okoz. Ilyenkor használnak fényvédőket.

Dohányzó:

A dohányzás általában felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát. Hozzájárul a további ráncokhoz. Ha valaki tíz év körüli időszakban dohányzik, akkor világosan észreveheti a szem alatti ráncokat. Ezeket a nikotintartalom okozza, a bőr külső rétegeinek ereinek szűkítése miatt. Ez csökkenti a véráramlást, és a bőr kevesebb oxigént kap, ezáltal csökkenti a bőr minőségének fenntartásához szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Ahogy telnek a napok, ezek a tünetek ráncokként kezdenek megjelenni.

Arcsebészet:

A rosszul elvégzett arcműtétek sok problémát okozhatnak, és a szem alatt a ráncok csak alapvetőek a sok olyan probléma között, amelyekkel szembesülnie kell az arcműtét elvégzése után. Ez a végső dolog, amit az ember tesz minden szépségcél elérése érdekében. Inkább olyan orvosi eljárás, amely minden valószínűséggel rosszul jár.

Arc sérülés:

A szem alatti ráncok bármilyen arc sérülésének következményei is lehetnek. Egy karcolás, duzzanat, akár egy ütés a szemen lehet az oka a bőr megereszkedésének.

Kancsalság:

Az ismételt szemmozgások, például a hunyorítás, különösen azoknál az embereknél, akiknél ez a probléma természetes, azt eredményezi, hogy a szem körüli izmok dinamikus ráncokat vagy vonalakat képeznek, amelyek a mozgással összhangban jelentkeznek. Vannak, akik hajlamosak megszokni ezeket a mozdulatokat. Ezeknek a mozgásoknak a hosszabb időszaka vonalakat eredményez. Ezek marathatnak, ráncokat és ráncokat okozva a szem körül, még akkor is, ha nem hunyorít.

Alvás az egyik oldalon:

Nem vette észre, hogy a párnahuzat hímzésnyomata az arcára van vésve, amikor reggel felébred az álomból? Ez azt jelzi, hogy az arc egyik oldala nagy nyomás alatt áll, ami azt eredményezheti, hogy a bőr laza és megereszkedett, és átadja helyét a szem alatti karikáknak.

Pislogás:

A kacsintás a szemmozgás, amikor erőteljesen becsukja az egyik szemét, ami nagy terhet ró a szeme közelében lévő izmokra. Ennek eredményeként a bőr laza lesz, és nem tanítják az izmokat. Azok az emberek, akik gyakran rángatják a szemüket, hajlamosak a szem alatti ráncok kialakulására.

Mosoly, ami nyomást okoz a szem alatt:

A gömbölyded orcájú emberek hajlamosak lehunyni a szemüket, amikor teljes mosolyuk van. Ez ráncokhoz is vezethet a szem alatt és az oldalán.

Száraz bőr:

Technikailag a száraz bőr és a szem alatti ráncok egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz. Ez csak általánosan elterjedt hiedelem, és az is tény, hogy a száraz bőrű embereknek láthatóan jobban láthatóak a szem alatti ráncok, mint a normál vagy zsíros bőrűeknek. A száraz bőr meséi eltávolítják az arc ragyogását, sápadtá válnak, ami miatt minden hibája kiemelkedik.

Hogyan távolítsuk el a szem körüli ráncokat:

Egyszerű erőfeszítéssel távolítsa el a szem alatti ráncokat. Számos ilyen dolog könnyen elhelyezhető a hűtőszekrényben, és felhasználhatja a ráncok kezelésére. Arra a kérdésre, hogyan lehet eltávolítani a szem alatti ráncokat, megemlíthetjük, hogy van egy speciális gyakorlat az arc számára, amely segít a szem alatti ráncok kezelésében. Néhány külső tényező is befolyásolja vagy akár rontja a szem alatti ráncok állapotát, beleértve a napfényt, a szennyeződést stb., Ezekre is ügyelni kell.

Az alábbiakban néhány otthoni jogorvoslatot és gyakorlatot mutatunk be a szem alatti ráncok csökkentésére.

Az 5 legjobb otthoni gyógyszer a szem alatti ráncok kezelésére:

Íme néhány hazai jogorvoslat a szem alatti ráncok ellen. Ezek teljesen természetes gyógymódok a szem alatti ráncok ellen, mivel ugyanolyan hatékonyan tudnak működni, mint bármely gyógyszertár a szemkrémek alatt.

Kevés a legjobb orvosság a szem alatti ráncok és a szem alatti ráncok megszüntetésének módjai közé tartozik,

 • Ananászlé.
 • Nyers tej.
 • Uborka aloe juice.
 • Tejkrém és méz.
 • Geránium olaj.

Ezek a leggyakrabban javasolt otthoni jogorvoslatok a szem alatti ráncok természetes eltávolítására.

1. Ananászlé szem alatti ráncokhoz:

Ananászlé a szem alatti ráncok ellen

Hogyan segít?

Hogyan lehet megszabadulni a szem alatti ráncoktól? Nos itt a megoldás. Az ananászlé az alfa -hidroxilsav nagyszerű forrása. Ezenkívül létezik egy bromelain néven ismert aktív enzim, amely segít a szem alatti gyulladáscsökkentő kezelésben. Ezek tovább segítik a gyulladás csökkentését, és viszont gyorsan csökkentik a szem alatti ráncokat. Összehúzó tulajdonságával ez is segít a bőr jó kezelésében és hámlásában. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy a fiatalember a szem alatti ráncokat kezelje.

Hozzávalók:

 • Ehhez az otthoni gyógymódhoz csak a következőkre van szüksége.
 • Friss ananászlé – 2 evőkanál.
 • Pamutpárna – 2.

Elkészítési módszer:

 • A pamutpárnákat áztassa egy kis ananászlében.
 • Préselje ki a felesleges folyadékot.

Hogyan kell alkalmazni:

 • Tisztítsa meg arcát, és takarja le a szemét az ananászlével áztatott párnákkal.
 • Hagyja a szemén 20 percig.
 • Öblítse le sima vízzel.

Milyen gyakran teheti ezt:

 • Szokássá teheti, hogy ezt a rutint minden nap vagy minden második napon elvégzi a gyorsabb eredmények érdekében.

2. Nyers tej a szem alatti ráncok kezelésére:

Nyers tej a szem alatti ráncok kezelésére

Hogyan segít?

Amikor megkérdezi, hogyan lehet gyorsan megszabadulni a szem alatti ráncoktól, a nyers tej a válasz. A nyers tej olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megszabadulni a szem alatti ráncoktól. Segít általában a bőr tónusának halványításában, és nagymértékben simítja az izmokat. Az elhalt hámsejtek eltávolíthatók ebben a folyamatban, amely a bőr felszínén halmozódik fel. Ezenkívül hidratálja a bőrt anélkül, hogy finom vonalakat vagy ráncokat hagyna. Abban az esetben, ha még nincsenek teljesen ráncai, de szeretné megszüntetni a szem alatti ráncokat, akkor ez a legjobb megoldás az Ön számára.

Hozzávalók:

 • Nyers tej – 2 evőkanál.
 • Pamutpárna – 2.

Készítmény:

 • Áztasson be egy vattakorongot a nyers, hűtött tejbe, és préselje ki a felesleges tejet.

Hogyan kell alkalmazni:

 • Tisztítsa meg a szem környékét, és takarja le vattával
 • Mosás előtt hagyja hatni 20 percig.
 • Legjobb lefekvés előtt használni.
 • Milyen gyakran lehet ezt megismételni?
 • Ezt a rutinban minden nap megteheti.

3. Uborka aloe juice szem ráncokhoz:

Uborka aloe juice szem ráncokhoz

Hogyan segít?

A szem alatti ráncok eltávolításának egyik módja az uborka és az aloe juice. Mind az uborka, mind az Aloe Vera hagyományos, mégis a legjobb módszer a szem alatti ráncok kezelésére. Hatékonyan dolgoznak azon, hogy megszüntessék ezeket a ráncokat, antioxidáns tulajdonságaikkal. Az uborka jól megvilágítja a bőrt, így megvilágítja a szem alatti bőrt és feszesíti a bőrt. Összehúzó tulajdonságai segítenek a bőr mély tisztításában és elősegítik a bőrszövetek regenerálódását. Továbbá elősegíti a bőr minőségét és rugalmasságát.

Hozzávalók:

 • Uborkalé – 1 evőkanál.
 • Aloe vera gél – 1 evőkanál.

Készítmény:

 • Keverjük össze az uborka levét és az aloe vera gélt.

Hogyan kell alkalmazni:

 • A gélt körkörös mozdulatokkal vigye fel a szem körüli területre.
 • Masszírozza 5 percig, és hagyja hatni egy ideig.
 • Használja ezt rendszeresen, hogy észrevegye az eredményeket.

Milyen gyakran lehet ezt megtenni??

 • A hatékony eredmények érdekében minden nap megismételheti ezt a rutinot.

4. Tejkrém és méz:

Tejkrém és méz

Hogyan segít?

Amikor megkérdezi, hogyan lehet megelőzni a szem alatti ráncokat, a legtöbb hagyományos és öregségi válasz tejkrémen. A tejkrém, mint tudjuk, hidratálja a bőrt. Az indiai kultúra aktívan támogatta a tejkrém, más néven „malai” használatát korok óta a bőr természetes kezelésében történő kezelésére. Segít kisimítani a bőrt és lágy ragyogást kölcsönöz. Ezenkívül a tejszín segít megelőzni a megereszkedést és a finom vonalakat a szem alatti ráncokkal együtt. Mézzel kombinálva, amely egy másik természetes összetevő, amely behozza a ragyogást és gyógyítja a bőrt, varázslatosan működik. Ez az egyik legkeresettebb arcpakolás a bőrproblémák kezelésére.

Hozzávalók:

 • Friss tejszín – 1 evőkanál.
 • Méz – 1 evőkanál.

Készítmény:

 • Keverjük össze a tejszínt és a mézet, hogy sima masszát kapjunk.

Hogyan kell alkalmazni:

 • Vigye fel ezt a pasztát a szem környékére, és finoman masszírozza be.
 • Hagyja hatni 15 percig.
 • Öblítse le vízzel és szárítsa meg.

Milyen gyakran alkalmazható ez?

 • Ez az arcpakolás hetente kétszer -háromszor alkalmazható a hatékony eredmény érdekében.

Óvintézkedések

 • A tejkrém a legjobb természetes hidratáló, párhuzamosan a piacon vásárolt hidratáló krémmel. De nem ajánlott azoknak, akiknek már zsíros bőrük van. Még a pattanásos bőrű embereknek is kerülniük kell a tejkrémet.

5. Geránium olaj a szem alatti ráncok eltávolítására:

Geránium olaj a szem alatti ráncok eltávolítására

Hogyan segít?

Azok, akik a szem alatti ránctalanítást és a bőr feszesítését szeretnék, muskátli olajjal menjenek orvosolni. ez nagyszerű összehúzó és legjobb módja a szem alatti ráncok megszüntetésének. Segít természetes módon is csökkenteni a szemek puffadtságát, és segít megőrizni a bőr simaságát és frissességét. Mindig is az egyik legjobb gyógymódnak tekintették a szem alatti ráncok ellen.

Hozzávalók:

 • Geránium olaj.
 • Hidratáló krém.

Készítmény:

 • Használjon jó minőségű muskátli olajat, és keverje össze hidratáló krémmel.

Hogyan kell alkalmazni:

 • A krém segítségével körkörös mozdulatokkal masszírozza a szem környékét.
 • Hagyja éjszakára.

Milyen gyakran alkalmazható ez??

Ez hetente egyszer vagy kétszer alkalmazható a kényelem érdekében. De győződjön meg róla, hogy ezt egyszer enyhén teszteli, mielőtt folytatná az egész felületet.

Az 5 legjobb arcgyakorlat a szem alatti ráncok megállítására:

Ami a szem alatti ráncok kezelését illeti, az arcgyakorlatokat nem lehet legyőzni. Ez az egyik legjobb módszer a szem alatti ráncok kezelésére. A gyorsabb eredmény érdekében a legkeresettebb arcgyakorlatok közül néhány a következő.

 • A szemgolyó forgatása.
 • A szem masszírozása.
 • A Nagy V..
 • A szem hegye hunyorog.
 • Változó szemgyakorlatok.

1. Eye Ball Forgatás:

Eye Ball Forgatás

Ez a gyakorlat segít a szem körüli izmok tonizálásában. Ez magában foglalja a szem általános mozgását, és így a környező izmok és bőr feszesebbé és erősebbé válik.

Hogyan kell csinálni?

 • Kezdje el gyakorolni a szemét azzal, hogy forgatja, egyszer az óramutató járásával megegyezően, egyszer pedig az óramutató járásával ellentétes irányba.
 • Ehhez először tágítsa ki a szemét és forgassa el a szemgolyóját, ötször az óra szerint, a következő ötször pedig az óra szerint.
 • Ez pihenteti a fáradt szemeket, és azonnal ellazítja.

2. Masszírozó szem:

Masszírozó szem

Gyakran egy lusta hétvégén vigyázhat fáradt szemére, ha alaposan megmasszírozza illóolajokkal. Ezek az illóolajok segítenek feszesíteni és feszesíteni a bőrt, míg a masszázs fiatalítja és revitalizálja a szem körüli bőrt.

Hogyan kell csinálni?

 • Kezdje a szem közepétől, és csukott szemmel masszírozza az egész szemkörnyéket.
 • Masszírozza meg a szem alatti területet mandulaolaj, ricinusolaj, rozmaringolaj vagy E -vitamin olaj segítségével. Mindkettő rengeteg antioxidánst tartalmaz.
 • Az antioxidánsok szabad gyökök elleni harci tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek ellensúlyozzák a sejtek és a DNS szintjén okozott károkat.

3. A nagy V:

A Nagy V.

Ez a gyakorlat az arc jóga egyik formája. Ez eltávolítja a szemzsákokat, amelyeket mindenhol hordoz. Segít a fejfájás gyógyításában is.

Hogyan kell csinálni?

 • Kezdje azzal, hogy mindkét kezének középső ujját a belső szemöldökhöz nyomja, miközben a mutatóujj a szemöldök végein nyugszik.
 • Most enyhén nyomja meg, miközben felfelé hunyorodik, és tartsa ott a pozíciót.
 • Az ujjainak szigorúan egy nagy V -re kell hasonlítaniuk mindkét kezükön.

4. Szemhéj Squint:

Szem tipp Squint

Ez a gyakorlat is felismerhető a jóga egyik formájaként. Ez a gyakorlat javítja a szem mozgását, melynek köszönhetően a szemet körülvevő bőr rugalmassága.

Hogyan kell csinálni?

 • Itt csak a mutatóujjakat használjuk, amikor a szemünk két oldalára, a külső sarkokra helyezzük őket, és kissé befelé nyomjuk őket, túl nagy erő alkalmazása nélkül.
 • Most hunyorítjuk a szemünket, és tartjuk a tekintetünket, mielőtt elengednénk az álláspontot.

5. Shifty Eyes gyakorlat:

Váltó szem gyakorlat

Ez a gyakorlat segít összehúzni a szem körüli izmokat. Könnyű végrehajtani, és bárhol és bármikor elvégezhető.

Hogyan kell csinálni?

 • Pihenjen és nézzen egyenesen.
 • Mozgassa a szemgolyóit lassan jobbra anélkül, hogy a fejét vagy a nyakát mozgatná.
 • Hozd vissza őket a központba.
 • Most ismételje meg a másik oldalon.
 • Csukja be a szemét néhány másodpercre, hogy ellazuljon.

Legjobb tippek a szem alatti ráncok kezelésére:

Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet a szem ráncok megelőzésére. Mielőtt bármilyen gyógyszert használna, határozottan javaslom, hogy végezzen foltvizsgálatot annak megállapítására, hogy allergiás -e valamely összetevőre. Ez azért fontos, mert a szem alatti terület érzékeny. A természetes alternatívák rendszeres használatot igényelnek az eredmények megjelenítéséhez, általában hónapok alatt, ezért ne várjon egyik napról a másikra. Olvassunk többet ezekről a természetes bőrápolási receptekről. A legfontosabb tippek, amelyek segítenek a szem alatti ráncok kezelésében, a következők.

 • Kiegyensúlyozott étrend.
 • Vitaminok.
 • A stressz oldása.
 • Jóga.
 • Egészséges alvás.
 • Hidratált marad.
 • Hidratáló.
 • Védelem a naptól.

Részletesen tudassa velünk mindegyiket.

1. A kiegyensúlyozott étrend eltávolíthatja a szem alatti ráncokat:

Az egészséges kinézetű bőr első és legfontosabb követelménye az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, amely különösen gazdag olyan alapvető bőrápoló vitaminokban, mint a C-, E-vitamin & A. Segítenek csodákra, mivel behozzák a ragyogást és csökkentik a szem alatti ráncokat.

 • A C -vitamin ételek elősegítik a prokollagén kollagénné történő átalakítását és a hidroxiprolin képződését &hidroxilizin. Sok friss gyümölcsöt és zöldséget kell fogyasztania, amelyek gazdag C -vitamin / aszkorbinsav forrásai.
 • Néhány C -vitaminban gazdag élelmiszer felsorolása: Amla, eper, áfonya, narancs és citrom fogyasztható.
 • Az A -vitamin fontos a test összes hámfelületének textúrájának fenntartásához, beleértve a bőrt is.
 • Ha elegendő mennyiségű kollagén van a szervezetben, akkor a bőr reparatív és regeneráló aktivitása növekszik..
 • A bőr dúsnak és rugalmasnak tűnik, és a ráncok megjelenése jelentősen csökken.

2. Vitamin beültetés:

Minden hámfelületnek lágyított textúrájúnak kell lennie, és ez az, ahol az A -vitamin növeli a dicsőséget. Segítenek csökkenteni a ráncokat és hámlasztani a bőrt a pórusok összehúzásával.

 • Az E -vitamin a bőr feszesítéséhez szükséges, ahol az E -vitamin feszessé és tónusúvá teszi a bőrt.
 • A C -vitamin felelős a kollagén termeléséért, nem csak hámlasztja a szem körüli bőrt, hanem puhává és feszessé is teszi a bőrt.
 • A vitaminbevitelnek sok köze van a bőrápoláshoz és a szem ránctalanításához.

3. Stresszoldás:

A stressz meghatározó szerepet játszik az egykor csillogó szemek tompításában, vagy egyszerűen felelős a szeme ráncaiért. Biztosan kíváncsi vagy, hogyan lehet megszabadulni a szem alatti ráncoktól a stressz fegyverként való használatával.

 • Próbálja a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni a stresszt, mivel ez nemcsak a bőr szerkezetére, hanem a szeme csillogására is hatással van.
 • Hagyja a munkahelyi nyomást, ha lusta napot tölt otthon, és ne okozzon stresszt.
 • A lelki béke elősegítheti a jó alvást, ami nagymértékben csökkentheti a szem alatti ráncokat.
 • Ügyeljen arra, hogy mindennap 7 órát aludjon, bármi áron.

4. Jóga a mentéshez:

A legjobb jóga kiváló módja annak, hogy megszabaduljon a ráncoktól és a tompulástól. A jóga tökéletesíti a bőr rutinszerű ellenőrzését. Segít a béke megteremtésében is, és békés napot vár ránk.

 • Próbáljon meg minden nap beiktatni egy egyszerű jóga rutint, ha legalább harminc percig felébred.
 • Szokjon gyakorolni egy késő esti jógát, mielőtt lefeküdne az éjszakára.
 • A jóga ellazítja és megnyugtatja a bőrt, miközben feszesíti és tonizálja, így a leggyorsabban és legbiztonságosabban megszabadulhat a szem ráncaitól.
 • A jóga tovább segíti a jó alvás előmozdítását a teljes relaxáció révén a testben, ami ismét hatással lehet a szem alatti ráncok eltüntetésére.

5. Az egészséges alvás segít eltávolítani a szem alatti ráncokat:

A szem alatti ráncok csökkentésének titka csak az egészséges alvók számára fenntartott. Az álmatlanság gyakran a stressz felhalmozódásának súlyos következménye lehet.

 • A nehéz munkarend és a mozgalmas napok egész nap elfoglalják Önt, és hogy megszabaduljon a makacs ráncoktól, rendkívül fontos, hogy az éjszaka végén ürítse ki fejét, és jókat aludjon.
 • Az alvás segíthet a szem alatti duzzanat csökkentésében is.
 • A szem környékén lévő finom vonalak csökkenthetők jó alvással, elősegítve az egészséges életmódot.
 • Ügyeljen arra, hogy jó alvás révén csökkentse a stresszt a szemekben.

6. Hidratált marad:

A víz mindig kiöblíti a méreganyagokat a rendszerből, és gondoskodik arról, hogy rendszere tiszta és egészséges maradjon.

 • A rendszerben lévő víz lehetővé teszi, hogy bőre jól táplált és dús legyen, ezáltal csökkentve a szem körüli idő előtti öregedés esélyét.
 • Ezenkívül segít csökkenteni a duzzanatot a szem környékén.
 • Semmi más, mint a jó mennyiségű víz és a hidratálás, ami elősegítheti az egészséges életmódot
 • A víz akár azt a ragyogást is hozhatja belülről, amely segít felderíteni a szemet.

7. Hidratálás:

A száraz bőr minden eddiginél jobban hajlamos a ráncosodásra. A bőr nedvességhiánya eltávolítja a puffadtságot, így a bőr kiszárad és repedezik. Ezért a mindennapos hidratálás óriási hatást gyakorol a mindennapi finom ráncokra, és belülről csökkenti a ráncokat.

 • A száraz vagy érzékeny bőr hajlamosabb a ráncosodásra, ezért a hidratálás fontos része a bőrápolási rutinnak.
 • Segít csökkenteni a szem körüli finom vonalakat
 • A szemkörnyék tonizálása elvégezhető mindennapos tisztítással és hidratálással, amely magában foglalja a szem körüli lassú és finom masszázst is a rutin során.
 • Továbbá csökkenti a duzzanatot a szem körül.

8. Napvédelem:

A szem körüli terület az egyik legpuhább folt az arcodon, amely lehetővé teszi, hogy a nap és az UV -sugarak a legtöbbet érjék el ezeken a területeken. Ezért fontos a napfény elleni védelem a ráncok csökkentése és az egészséges szem kezelésének elősegítése érdekében.

 • Ezért tettünk be egy szépségápolási tippet a bőrápolási követelményekkel együtt, hogy a csillogó szemeket biztonságban és távol tartsa a naptól.
 • Mindig viseljen árnyalatokat magán.
 • Használjon napvédőt minden áron, legalább 30 SPF értékkel.
 • Feltétlenül alkalmazzon egyszer jégcsomagot, hogy tompítsa az arc erős napsugarait, ami csökkentheti a finom vonalakat.

Ezeknek a természetes gyógymódoknak a használata mellett elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük az életkor, az életmód és az egészségi állapot tényezőit, mielőtt e kezelések hatékonyságáról döntenénk. Az egészséges életmód követésével és a kiegyensúlyozott étrenddel megelőzhető a szem ráncainak megelőzése. A rendszeres arcmasszázs és gyakorlatok jelentősen javíthatják az állapotot. Ha észreveszi, hogy ezek a ráncok nem halványulnak el, akkor érdemes orvoshoz fordulni, és megszerezni a megfelelő gyógyszert. Adja meg szemének jól megérdemelt törődését!

Gyakran Ismételt Kérdések

K. Használhatom a Regularanti ránctalanító krémemet a szem alatti ráncok kezelésére?

A. Nem, egyáltalán nem. Soha ne használja az arcára szánt termékeket a szemét körülvevő bőrön. A szem alatti bőr sokkal érzékenyebb, és sokkal könnyebb vegyszerekre van szüksége ahhoz, hogy eltávolítsa a ráncokat ezen a területen. Ha nem voltál tisztában ezzel, abba kell hagynod a ránctalanító krémek használatát a szem alatti ráncok gyógyítására. Erre csak a szem alatti ránctalanító krém ajánlott. Forduljon bőrgyógyászhoz a legjobb szem alatti ránctalanító krémért.

K. Miért kapom ezeket a szem alatti ráncokat?

A. A szem alatt nagyon gyakoriak a ráncok, ha a bőr kiszáradt. Ha sportol, a szennyeződés és a napfény ráncokat okozhat a szem alatt. Továbbá, ha sok időt tölt a számítógép vagy a TV képernyője előtt, a szem alatti ráncok is kialakulhatnak.

K. Hogyan lehet gyorsabban eltávolítani a szem alatti ráncokat?

A. Számos egyszerű otthoni jogorvoslat létezik, amelyek jobban működnek, mint a ránctalanító krémek és szérumok, feltéve, hogy fenntartják a rendszerességet. A kókuszolaj, az aloe vera, a tojásfehérje stb. Hatékonyan kezelik a szem alatti ráncokat. A szem alatti bőr is érzékeny, enyhébb kezelést igényel. Abban az esetben, ha a szem alatti ráncok túl sok, forduljon bőrgyógyászhoz a krém eltávolításához a szem alatti ráncokról.

[ Többet látni: Hogyan lehet csökkenteni a ráncokat a kezeken]