15 bedste farverige Rangoli designs og mønstre

Rangoli tilføjer farven til dine festlige dekorationer. Næsten hvert indisk hus dyrker disse kunstfærdige malerier og hilser dig, når du går ind i det. Selvom de ser fantastiske ud, er rangolis ikke så let at lave. De kræver tålmodighed og en meget stabil hånd. For slet ikke at tale om en god smag af farver og designs. Disse designs kan variere fra abstrakt til billeder af guder til andre tegninger, herunder tegnefilm! Mens de fleste rangolis bruger en stor mængde farve, vælger nogle gange folk at lave dem ud af en enkelt farve som hvid eller rød. Sort bruges sjældnere, da rangolis bruges til at markere festlighedsstemning, og sort er den mindst lovende af alle farver! Her er en liste over de femten bedste farverige rangoli -designs.

Top farverige Rangoli -designs:

1. Blomst Rangoli:

Blomst Rangoli

Mens de fleste rangolis gør brug af farvede pulvere, kan rangolis også laves af blomsterblade. Strimlede kronblade i forskellige farver bruges. Designene kan være abstrakte eller geometriske. De indeholder koncentriske cirkler i forskellige farver med et symbol i midten og ovenstående rangoli -design med blomster ser smukt ud med lamper.

2. Rangoli med ris, bælgfrugter osv.

Rangoli med ris, bælgfrugter osv

Igen, i stedet for blomster kan du gøre brug af de forskellige farvede madvarer som ris, bælgfrugter, krydderier osv., Designene omfatter for det meste geometriske mønstre med koncentriske cirkler og den typiske hinduistiske ‘satya’.

3. Rangoli -designs med diyas:

Rangoli Designs With Diyas

Rangolis er mest populære under den indiske lysfestival, også kendt som Diwali. En af de store traditioner for denne festival er at tænde olierede ‘diyas’ og stearinlys, deraf navnet lysfestival. Så mange af Rangoli -designs indeholder billeder af diyas i dem. Andre geometriske former som cirkler, trekanter og firkanter findes også i disse designs. Alle forskellige slags farver spiller generelt også deres roller!

4. Rangoli Design Med Idol Billede:

Rangoli Design Med Idol Billede

Den mest primære gud, der er skildret af mange et abstrakt design, er Lord Ganesha. Mange rangoli -designs med hans image som det centrale mønster er lavet over hele landet. Disse billeder kan være enkle konturer i hvide eller komplette farvede billeder. Brug dit skøn til at træffe dit valg.

5. Rangoli -designs med blomster og brændende diyas:

Rangoli designs med blomster og brændende diyas

Tændte diyas eller eventyrlys tilføjer mere charme til disse farverige rangolis. Så få en pose smukt farvede blomster og arranger dem i flotte mønstre med diyas langs grænserne.

6. Levende Rangoli -designs:

Levende Rangoli -designs

Rangoli designs med lyse levende farver er fantastiske at se på. Selv de enkle mønstre, når de er lavet med præcision, giver et glimrende syn. Så det er ikke nødvendigt at vælge komplicerede designs. Vurder din evne, og vælg et mønster, som du vil være i stand til at gøre retfærdighed over for.

7. Holi Rangoli -designs:

Holi Rangoli Designs

Holi er navnet på den indiske farvefestival. Denne festival er såkaldt, fordi på denne dag alle mødes og spiller Holi, dvs. de leger med farver ved at smøre dem på hinanden. Holi Rangoli -designs inkluderer rekvisitter som små gryder og krukker med holi -farver indeni. Disse rangolis kan laves af blomster eller farvede Rangoli -pulvere, uanset hvad, ser de smukke ud.

8. Rangoli -designs med dansende figurer:

Rangoli designs med dansende figurer

Billeder af dansende piger og kvinder er mere komplicerede og kræver mere dygtighed. Men deres komplicerede natur er, hvad der får dem mere ros. Selvom disse designs ser udmærket ud, kan du kun lave et af dem, hvis du er helt sikker på, at du kan følge din plan.

9. Corner Rangoli Designs:

Hjørne Rangoli Designs

Corner Rangoli -designs omfatter generelt fjerdedele af cirkler frem for det hele. De er lavet i hjørnerne, og derfor kan hele cirklen ikke tilpasses. Med de samme geometriske former og abstrakte mønstre ser de så smukke ud som nogensinde.

10. Frihånds farverigt blomsterdesign Rangoli:

Fri hånd Farverigt blomsterdesign Rangoli

En Rangoli uden forskellige farver ser falmende ud. Farver gør rangolis levende og attraktiv. Et blomstret design med hvide kanter og nuancer gør rangoli fremragende. Lige linjer på designene bringer designet af en farverig rangoli et anderledes udseende. En simpel form som cirkler og så fejlfrie mønstre forbundet fra dem kombinerer og laver et mønster. En farverig skygge i sådanne former bliver attraktionens centrum på gulvet.

11. Halvcirkel farverige Rangoli:

Halvcirkel Farverig Rangoli

Halv rangolis ved væggen er altid attraktiv på sine egne særlige måder. Det halvcirkelformede mønster forbliver ufuldstændigt, men bringer snarere en effektiv stil, der får folk til at nå mod det for at få et blik på det. Et farverigt rangoli -design på væggen oplyser ikke kun gulvdekorationen, men tiltrækker også dekorationen på væggen over den.

12. Farverige Maa Durga Rangoli:

Farverig Maa Durga Rangoli

Maa Durga, magtens gudinde, er for det meste prydet i Navratri og dushera i Indien. I løbet af disse dage bringer en farverig rangoli på Maa Durga en levende følelse til alle mennesker omkring billedet. En rangoli med det farverige mønster på Maa Durgas billede kan laves ved hjælp af symboler på Diya, blomster og smykker på hende.

13. Smuk farverig sommerfugl Rangoli:

Smuk farverig sommerfugl Rangoli

Sommerfugle er smukke skabninger af Moder Natur, hvor Gud har velsignet smukke farver, der blæser sindene ud med deres skønhed. Når sådanne smukke og farverige sommerfugle bringes på gulvet, blomstrer rangoli farver gulvet med smiger sommerfugle. Blomster kombineret med sommerfuglene forbedrer de søde sommerfuglkartoner mere attraktive. Børn kan let deltage i at lave sådan et farverigt sommerfugl rangoli design, da det er let såvel som sjovt at lave det.

14. Awesome Peacock Pond Colorful Rangoli:

Fantastisk påfugldam Farverig Rangoli

Påfugl betragtes som en farverig fugl over hele verden er et must, når vi nævner farver og rangoli. En farverig rangoli af påfugle og deres farverige fjer gulvet behøver ikke andet for at gøre det levende. De grønne og blå, violette og gule og røde skygger i påfuglen bringer næsten alle primære farver og endda nuancer af det samme. Formen på en påfugl og dens fjer er også fortryllende fantastisk.

15. Enkle hvide linjer farverige Rangoli:

Enkle hvide linjer farverige Rangoli

En meget enkel, men meget attraktiv måde at lave farverige rangoli -designs på er en, hvor vi kan lave cirkler i forskellige farver og derefter lave hvide konturmotiver over laget med forskellige farver. Sådan en unik og let metode til at lave farverige rangoli er verdensberømt blandt rangoli -kunstnere. Hvide foringer kan laves med kegler specielt lavet til rangoli -konturer.

Der er mange måder at lave farverige designs på i Rangoli. Selv børn elsker at lege med farver og kan lave rangoli med deres fantasi. Enkle måder, hvorpå børn kan lave farverige rangolis, kan også være at tegne former tæt på hinanden og danne et mønster og udfylde farverige pulveriserede farver for at lave en dejlig rangoli. Selv naturlige blomster i forskellige farver som roser i alle mulige tilgængelige farver kan samles til en farverig rose rangoli. Andre blomster som solsikker og roser og tulipaner, kronblade af disse blomster gør en smuk rangoli og farverig som nogensinde. Selv korn i forskellige farver som grønne gram, sorte gram, jowar, hvede, sabudana osv. Kombinerer mange forskellige korn og skaber et farverigt rangoli -mønster. Når vi taler om rangoli, er det ikke det eneste materiale, man skal tænke på, men der er en række muligheder, som de kan lave farverige rangolis med.

Farvernes skønhed falmer aldrig, og når man taler om rangolis, bærer selve navnet betydningen af ​​farver i den.