15 Bedste Kolangal Rangoli -designs med billeder

Kolangal rangoli -kunsten er en fuldstændig kombination af traditionelle og kulturelle designs. Generelt ved vi alle, at kolam også er kendt som rangoli. Disse designs er også så naturlige og lette at lære. Selv begyndere kan også professionalisere sig på kort tid. Kolangal rangoli designs udføres for det meste af kvinder, som er meget smukke. Du kan også dekorere disse med farver, sten, lys, blomster og ris.

Rangoli Kolangal Designs

Bedste Rangoli Kolangal -designs med billeder:

Her er de til 15 Kolangal Rangoli -designs med fotos, der let kan laves derhjemme.

1. Pongal Kolangal Rangoli Designs:

Bedste Kolangal Rangoli -designs

Dette kolangal Rangoli -design udgør fire Kalash- og fire kokospalmer, der er tegnet i en symmetrisk form. Basen er firkantet, og grænserne er blevet meget symmetrisk designet med hvidt Rangoli-pulver. Interiøret i Kalash følger også et geometrisk mønster, og alle fire Kalash- og kokospalmer er identiske med hinanden.

2. Enkelt Kolangal Rangoli -design:

Simpelt Kolangal Rangoli -design

Dette kolangal -design er ekstremt enkelt, men alligevel attraktivt og kan også laves af begyndere. Det er baseret på prikkonceptet, og linjer er tegnet rundt om prikkerne efter et fast mønster. Selvom mønsteret ser lidt svært og tungt ud, kan det dog let øves med fri hånd. Forskellige farver på prikker kan bruges for at gøre Rangoli farverig og dragende.

3. Cirkulære Kolangal Rangoli -designs:

Cirkulære Kolangal Rangoli -designs

Cirkulært i form er dette Rangoli-design baseret på regnbuefarvetema og udgør alle syv farver i en regnbue. Rangoli er blevet opdelt i tre hovedcirkler, men mønsteret fortsætter i alle kredse. Centret er upåklageligt udført ved hjælp af forskellige farver, mens grænserne for cirklerne er udført ved hjælp af hvidt. Den yderste grænse kræver stor dygtighed og tålmodighed for at opnå et så perfekt og attraktivt design.

4. Star Rangoli Kolangal Design:

Star Rangoli Kolangal Design

Dette er et af de enkleste kolangal Rangoli -designs, der følger et stjernemønster og trekant. Det er også baseret på dot Rangoli -designet, hvor i prikkerne er forbundet med lige tynde linjer. Der er en lille prik og en cirkel i midten, og næsten enhver person vil kunne lave dette kolangal -design. En person kan gøre denne Rangoli mere dekorativ ved at bruge forskellige farver til det mønster, han/hun bruger til at fremhæve.

5. Indviklede Kolangal Rangoli -designs:

Indviklede Kolangal Rangoli -designs

Sådan et kolangal Rangoli -design er en fusion af en række designs udført med den største perfektion. Linjerne er perfekt tegnet med den samme mængde bredde, der kræves for hvert design, hvilket giver det et tungt og tiltalende udtryk. Rangoli indeholder en firkant indeni og et antal halvcirkler uden for hver af dem er blevet minutiøst dekoreret. En person skal være meget forsigtig, når han vælger farverne, så der er en ensartethed, der opretholdes i hele Rangoli -designet for at gøre det mere fængslende.

6. Farverigt Kolangal Rangoli -design:

Farverigt Kolangal Rangoli -design

Det er et meget farverigt kolangal design, der består af lyse farver. Dets hovedtema er blomster, og den ydre blomst indeholder også fire diyas. Den ene kant hjælper med at give hvert mønster den rigtige form og form og hjælper med at få Rangoli til at se smukkere ud. Originale diyas kan også placeres uden for Rangoli eller endda i midten på Rangoli for at gøre det mere attraktivt om natten.

7. Lord Ganesha Kolangal Rangoli Designs:

Lord Ganesha Kolangal Rangoli Designs

Dette Rangoli -design udgør en simpel tegning af Lord Ganesh i midten. Der er blevet brugt cirkulære grænser og designs, som alle synkroniserer meget godt med hinanden. De integrerede designs er udført ved hjælp af hvidt Rangoli -pulver, der faktisk giver kolangal -designet et overdådigt og fascinerende look. Tegning af Herren er også sket med uber perfektion og enkelhed.

8. Flower Kolangal Rangoli Design:

Blomst Kolangal Rangoli Design

En enorm veldesignet blomst er tegnet og dekoreret som kolangal Rangoli deign. En positiv kombination af lyse og dybe farver er blevet brugt, og store kronblade er blevet tegnet. Selve midten indeholder et mindre blomsterdesign indeni, mens hvert stort kronblad også har en lille blomst designet i det. Begyndere kan også designe denne Rangoli, og det tager ikke lang tid at fuldføre kolangalen.

9. Velkommen Kolangal Rangoli Design:

Velkommen Kolangal Rangoli Design

Sådanne Kolangal -designs betragtes som stedsegrønne og egner sig hele året rundt, uanset hvilken festival eller lejlighed det er. Ordet ‘Velkommen’ er blevet skrevet to gange, med bogstavet ‘C’ støder op til begge ord. Fire blomster er blevet tegnet i hvert hjørne, og hele Rangoli er firkantet. Hvert bogstav i ordet er skrevet med en anden farve.

10. Kolangal Diyas Rangoli Design:

Kolangal Diyas Rangoli Design

Dette er et ekstremt smukt og betagende Kolangal -design bestående af diyas og enkle teksturer. Fem diyas er blevet placeret i midten, som alle vender i forskellige retninger. Resten af ​​Rangoli er designet enkelt ved hjælp af hvidt Rangoli -pulver. Teksturerne og stregerne er perfekt tegnet, og derfor ser dette design unikt og fascinerende ud.

11. Peacock Kolangal Rangoli Designs:

Påfugl Kolangal Rangoli Designs

Fire ænder er blevet tegnet i fire hjørner af dette Rangoli -design. Dette Kolangal -design består af prikker, der er forbundet til forskellige designs. To cirkler med pile er blevet tegnet på modsatte sider, mens alle fire ænder næsten er en nøjagtig efterligning af hinanden og danner en ensartet tekstur.

12. Diamantform Rangoli Kolangal Rangoli -designs:

Diamantform Rangoli Kolangal Rangoli designs

Dette kolangal Rangoli -design kræver masser af tålmodighed og øvelse og kan ikke let laves. Linjerne, farvningen, kantens tykkelse skal alle passe ordentligt på for at gøre dette design fascinerende. Tiden brugt på at lave denne Rangoli vil dog være det værd og vil helt sikkert være ærefrygtindgydende. Designet som helhed er diamant/firkantet.

13. Klassiske Kolangal Rangoli -designs til Diwali:

Klassiske Kolangal Rangoli -designs til Diwali

Det er en blomsterformet Kolangal med seks kronblade tegnet. Hvert kronblad indeholder en tegning af en diya, og en person kan endda placere en diya på tegningen for at tilføje lidt lys til Rangoli. Der er tegnet et lille mønster på kanten af ​​hvert kronblad, hvilket utvivlsomt tilføjer skønhed til Kolangal. Dette design er også velegnet til begyndere, da en person let kan tegne denne charmerende kolangal Rangoli.

14. Nye Kolangal Rangoli -designs til festivaler:

Nye Kolangal Rangoli -designs til festivaler

Dette er et meget enkelt design bestående af seks unikke kronblade med små hvirvler i kanterne. En almindelig rød prik er tegnet i midten, og kronbladene består af grønne striber med gul som grundfarve. Hvirvlerne er tegnet med hvid farve, og de grønne striber er altid tegnet.

15. Lotus Kolangal Rangoli Designs:

Lotus Kolangal Rangoli Designs

Fire blomster er tegnet på hver af firkanten, med en anden blomst i midten. De fire blomster ligner hinanden og er designet som lotuser af grønne og ferskenfarver. Midterblomsten består af kronblade, der er farvet gul og fersken, mens den firkantede kant er tegnet med brun