15 enkle Rangoli Kolam -designs til enhver lejlighed

simpel rangoli kolam

Kolam Rangoli har et andet navn forskellige steder og traditioner. Folk får Rangoli til at dekorere deres huse, gårdhave og vægge for velstand ved enhver lykkebringende lejlighed. Kolam tiltrækker lykke, glæde, held og held i familien og repræsenterer lysstyrke til livet som farver, der bruges i den. Det løfter den festlige glæde ved at øge husets skønhed og hjælper med at holde negative energier uden for huset.

15 Smukke og farverige Kolam Rangoli -designs med billeder:

1. Blomst og stjerne Kolam til festivaler:

Blomst og stjerne Kolam til festivaler

Blomst- og stjernetema -designet er den bedste rangoli kolam, hvor blomster og stjerner er lavet med hvid kridt eller lime -kraft eller rispasta som vist på billedet. Dette blomst- og stjernemønster er meget let at lave, som dækker hele overfladen på pladsen. Prikkerne mellem designene tilføjer mere skønhed, men endnu mere enkelhed. Uden brug af nogen farve er designet fascinerende. Disse mønstre er geometrisk symmetriske, så før dette mønster skitseres overfladen.

 • Der er stor betydning for at lave det geometriske mønster på gulvet, da det sløjfer den negative energi og ikke lader det passere gennem huset eller komme ind i huset.
 • Rismelet, der bruges i designet, hjælper insekter med at spise.
 • Hver kurve og punkter angiver respekten for gud.

2. Særligt Kolam -design til Pooja:

Særligt Kolam -design til Pooja

Dette enkle rangoli kolam -design giver et glimt af Kalash over det, der er kokos, der er omgivet af lotusblomst og diyas. Dette design er enkelt at skitsere et mønster uden brug af farver. Det virker mere som et pooja -design til enhver ceremoni i templer, ægteskab og velkomst i huset. Alle kan lave dette enkle design, men tilføjelse af farver i det kan forskønne det.

 • Pongal er den bedste festival til at lave dette design, hvor Kalash viser velstand og palmetræ viser vækst.
 • Det angiver begyndelsen eller fødslen.
 • Enten farver eller kun hvid farve kan bruges.

3. Dot Kolam Rangoli Design:

Dot Kolam Rangoli Design

Dette rangoli kolam -billede er det samme som dot kolam -design, men den eneste forskel er i dets geometriske mønster. Det siges at gøre dette design til at forbedre hjernens funktionalitet, og kvinder bør lave rangoli -design foran deres hus for at byde held og lykke velkommen. Men at lave et geometrisk design kan berolige sindet og fylde det med lykke. Designet er lavet omkring prikkerne, der giver den perfekte diamantform.

 • Firkantet mønster angiver spiritualitet.
 • At lave sløjfer og mønster er sindearbejde, der beroliger sindet hos vrede kvinder.
 • Hvid farve bringer lykke og fred.

4. Rangoli Kolam med blomster:

Rangoli Kolam med blomster

Dette enkle rangoli kolam -design er kun for begyndere, der har lært at lave rangoli. I dette er blomster lavet symmetriske sammen med bladene i en form og størrelse. Brug den hvide farve til kanten på designet, og fyld derefter farverne inde i den.

 • Disse blomster rangoli -designs ligner mere geometriske former, hvor prikker er forbundet.
 • Unik blomst lavet sammen viser enhed og kærlighed blandt husets mennesker.
 • Levende farver viser beroliger sindet.

5. Pongal Kolam med blomster og blade:

Pongal Kolam med blomster og blade

Et perfekt Kolam -design er symmetrisk, farverigt, let at lave og cirkulært i mønsteret. Symmetrien af ​​blade og blomster gør det mere fængslende. Hver blomst startes med en prik derefter efterfulgt af cirkel og derefter blomsterblade, og forskellige farver gør det til et mere forbundet og levende look.

 • Denne blomsterformede rangoli er meget almindelig i Indien, fordi skyggen-baharblomsten er meget almindelig og findes overalt.
 • Blomsterne og bladene er et symbol på levende ting, der viser respekt for naturen eller levende ting.

6. Prikket påfugl Kolam:

Prikket påfugl Kolam

Dette enkle rangoli kolam -billede ser meget let ud at lave, men det er mere kompliceret end at lave noget tilfældigt moderne design. Den indeholder fugle, blomster og orlov, men det man skal lægge mærke til er prikker. Alle linjer og designs er lavet ved at forbinde prikkerne i et symmetrisk mønster.

 • Påfugle viser lykke, når det regner, og symboliserer derfor lykke i personen og blandt familiemedlemmer.
 • Regntiden er den bedste anledning til at lave den med hvid farve.

7. Star Rangoli Kolam:

små rangoli kolam designs

Det nye design i stjerneformet rangoli kolam er meget let at lave, og derfor kan alle lide det. Dette Kolam -design indeholder kun de geometriske figurer, den ene efter den anden er meget let at lave af enten stencil- eller mønsterproducenter, der er tilgængelige på markedet. Fremhæv designet med hvid farve, og fyld derefter farverne inde i designet.

8. Prikket Kolam Rangoli Design:

Prikket Kolam Rangoli Design

Dette prikede Kolam rangoli -design er meget enkelt at lave, men kræver masser af tålmodighed at lave i en enkelt og lige linje. Kurverne skal være lige store fra hinanden, så prikker let kan placeres. Enten sige firkantet eller diamant, kurverne og prikkerne giver den perfekte synkronisering. Kun hvide farver kan bruges til at lave dette design.

 • Man kan sige, at det er et sindespil for kvinder, der beroliger sindet efter at have lavet det.
 • Rismelet kan blive mad til insekter, og det er miljøvenligt.
 • Dette design betegner den gamle tradition i Sydindien, hvor folk undgår at lave billeder af levende ting.

9. Lille Diya Kolam Design:

små rangoli kolam -billeder

Diyas rangoli kolam designs og mønstre laves kun i anledning af Deepawali, hvor Diya repræsenterer velstand og lys i ens liv. Dette design er lavet i et cirkulært mønster, hvor diyas er tegnet symmetrisk. Det foreslås at skitsere først og derefter udfylde de gule eller orange farver i diyas for at gøre det mere realistisk.

10. Mango Design Kolam:

Mango Design Kolam

For at lave denne rangoli kolam design prikker blev placeret på jorden i firkantet mønster, var disse prikker forbundet på en sådan måde, at det genererer designet. Det er vigtigt at placere prikker i samme position og i samme afstand. Mangoer, blade og forskellige fascinerende mønstre fremstilles kun ved hjælp af disse prikker.

11. Traditionelt Kalash og Tree Kolam Design:

Traditionelt Kalash og Tree Kolam Design

Dette traditionelle Kalash- og trædesign er lavet i anledning af Basant Panchami, når landmænd byder nye afgrøder velkommen, og det er tid til at klippe dem, Kalash, palmetræ og andet mønster er lavet før pooja. Ved at se på dette kolam rangoli -design kan du se dets klarhed, brug af levende farver og enkle mønstre. Hvert design er skitseret, så det fremstår mere klart og skarpt.

12. Rose Kolam Rangoli:

Rose Kolam Rangoli

S blanding af moderne og traditionelt Kolam Rangoli -design, hvor rosen skildrer det moderne mønster, hvorimod linjer og andre kurver eller trekantede blomster viser det traditionelle mønster. Tilføjelse af lyse farver gør denne rangoli smuk og præsentabel.

13. Enkelt Kolam blomstermønster:

Enkelt Kolam blomstermønster

En blomst er blevet tegnet ved hjælp af rødt og orange Rangoli -pulver. Kronbladene er farvet ved hjælp af rødt, mens midten er blevet farvet ved hjælp af orange Rangoli -pulver. Hovedarbejdet er udført med hvidt pulver over og omkring bunden af ​​rødt og orange.

 • Dette rangoli kolam design og mønster er meget populært i disse dage, og du kan finde dette design ved enhver lejlighed som gæstebud, indvielsesceremoni og til dekoration.
 • Levende farver skaber lykke.

14. Diwali Kolam Rangoli Design med 3 nuancer:

Diwali Kolam Rangoli Design med 3 nuancer

Et enkelt, men stilfuldt design, især til Diwali eller pooja, det består af en firkant, cirkel og trekant med firkantet design i cirkel. Senere placeres diyas på hjørnet af pladsen, i en cirkel og inde i trekanterne.

 • Den geometriske form hjælper med at løfte de negative energier fra huset og holder den negative energi i skak.
 • Du kan bruge farver eller blomster til at dekorere designet.
 • Dette tempelformede design viser Guds velkomst.

15. 6 formet påfuglfjer Kolam Design:

6 formet påfuglfjer Kolam Design

En hvirvel som en form, der danner tallet ‘6’, er designet med gul Rangoli -pulver. Flere enkle og farverige påfuglefjer er trukket på hvirvelens ydre dele. Swirlen er også perfekt designet med det nødvendige hul i tankerne.

 • Kolam rangoli -designet afspejler sin egen overdådighed og er velegnet til enhver lejlighed eller festival.
 • Hver påfuglefjer er blevet upåklageligt tegnet, og hver af dem er en fuldstændig efterligning af den anden, der bringer lykke.
 • Den passende lejlighed er konkurrencer.

Yderligere tips til Kolam Rangoli -designs

 • For at tegne det prikkede mønster i symmetri skal du tegne mønsteret på gulvet med kridt eller skitsere det, så designet ser symmetrisk og smukt ud.
 • I stedet for at bruge ris kraft bruge kalk pulver til den forbedrede lyse farve.
 • For farverige rangoli skal du først skitsere farven i den og derefter lave en hvid farvegrænse.
 • Brug flydende farve til skarpt og klart rangoli -design.

Vil du vælge rangoli kolam -designs, men er ikke sikker på, hvilken du skal vælge imellem, eller hvilken der er let at lave. Her i denne artikel er der en liste over 15 bedste kolam rangoli -designs med billeder, hvorfra du kan vælge de designs, der passer til lejligheden, såvel som lette at lave. Disse designs er lette at lave, og begyndere kan lave det ved enhver lejlighed. At lave rangoli er den bedste hjerneøvelse for kvinder.