15 legjobb plakát Rangoli mintákkal

A Rangolis az indiai népművészet hagyományos formája. Nagy mennyiségben látható az indiánok otthonát díszítő fontos fesztiválokon, mint például Diwali, Holi és így tovább. Nagy készségre és türelemre van szüksége ezen gyönyörű tervek elkészítéséhez. Az emberek aprított virágszirmokat, kréta színű porokat és sok más dolgot használnak a rangolisz készítéséhez.

A mai modern világban az embereknek már nincs sok időjük ahhoz, hogy a rangolit alaposan elkészítsék a semmiből! Tehát, szem előtt tartva a mai India igényeit, a rangolist különböző formákban módosították. Ezek egyike a rangoli matrica. Csak annyit kell tennie, hogy lehámozza és a padlóra ragassza. Egész öt percet vesz igénybe, és az emberek annyit léphetnek rajta, amennyit csak akarnak!

A legújabb és egyszerű plakátos Rangoli minták képekkel:

Itt található a legjobb tizenöt matrica/poszter rangoli design listája.

1. Om matrica Rangoli Designs:

Om matrica Rangoli Designs

Ezek a minták koncentrikus köröket tartalmaznak, amelyek középpontjába az om szimbólum van bevésve. A körök hagyományos mintákat és mintákat tartalmaznak. Lehetnek csak fehérek vagy többszínűek. A sokszínűek megfelelőbbnek és ünnepibbnek tűnnek.

2. Fehér absztrakt Rangoli minták:

Fehér absztrakt Rangoli Designs

A rangolis fehér matrica is kiválóan néz ki. De ezeket nem lehet fehér padlóra ragasztani. A tervek finom részletekkel készülnek. A kis hurkok és minták gazdag és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. A virágok és a levelek gyakori elemek az ilyen tervekben.

3. Művészi matrica Rangoli Designs:

Művészi matrica Rangoli Designs

Ezek a rangoli minták simaak és egyszerűek, általában fehér és csak egy színnel. Nem sok hagyományos mintája van, és talán ezért inkább elegánsnak tűnik, mint ünnepi.

4. Többszínű Rangoli minták:

Többszínű Rangoli Designs

A többszínű rangolisz mindig vonzóbbnak tűnik, mint a sima fehér. Ezek a tervek is sok finom részlettel rendelkeznek, ami bonyolultnak és bonyolultnak tűnik. A különböző színárnyalatok nagylelkű használata még jobb megjelenést kölcsönöz!

5. Hagyományos Rangoli minták:

Hagyományos Rangoli Designs

A hagyományos rangoli minták virágmintákat, spirálokat és más absztrakt mintákat tartalmaznak. Ezek általában színesek és kör alakúak. Digitális nyomtatása óta a terveket könnyebb elkészíteni, mint kézzel.

6. White Footsteps Rangoli Designs:

Fehér lépések Rangoli Designs

A Rangolis általában a küszöbön áll. Üdvözlő szőnyeg, amelyre nem szabad dörzsölni a lábát. Annyi matricás rangoli mintán vannak lépések. Ezek a tervek valahogy intenek a belépéshez.

7. Ganesha Mandala matrica Rangolis:

Ganesha Mandala matrica Rangolis

Lord Ganesha mindig az első istenség, akit Indiában mindenhol imádnak. Ő is a fő istenség, akinek Diwali elkötelezett. Olyan sok rangoli mintát használtak Diwali során, Lord Ganesha képeit. Ezeknek a mintáknak koncentrikus körök vannak az istenség képével közvetlenül a közepén. Minden kör tele van különböző mintákkal. Az élénk színek használatával vonzóbbá válik.

8. Ünnepi matrica Rangoli Designs:

Ünnepi matrica Rangoli Designs

Az ünnepi tervek közé tartozik az élénk színek és a hagyományosabb formák és minták használata. Ezek többnyire mindig kör alakúak. Használjon sok spirált és hurkot. A központi virág sokszínű szirmokkal rendelkezik számos ilyen kivitelben. A virágot körülvevő körök különböző mintákkal vannak tele. Néha más alakzatok vannak elrendezve a külső körben.

9. Csillag alakú matrica Rangoli minták:

Csillag alakú matrica Rangoli minták

A matricás rangoli minták digitális nyomatok. Tehát gyönyörű hátteret adhat ezekhez a mintákhoz! A csillag alakú mintáknak egy középső körük van, amelyet nagyjából ugyanúgy díszítenek, mint a többi mintát, majd a körből származó hegyes szirmok vannak. Fantasztikusan néz ki, különösen a digitalizált háttérrel.

10. Charan on Rangoli Coach plakát:

Charan on Rangoli Coach poszter

A Charan szanszkrit név az ura vagy istennői érzéseinek, akiket szívesen fogadnak az ajtón, ami azt jelenti, hogy Lakshmi istennő belép a lakásba a deepawali különleges alkalmával. A tengeri kagylót szent szimbólumnak is tekintik, amely Vishnu urat jelenti. A lótusz Lakshmi istennő isteni székhelye a hindu vallásban. A tengeri kagyló, a charan és a lótusz ilyen gyönyörű kombinációja ritkán fordul elő. A rangoli poszter kialakítás, amely mindezt egy matricán tartalmazza, és a ház ajtó lépcsőjén, holisztikus bejáratot biztosít a fesztivál idején, és egész évben istenien nézhet ki.

11. Páva nyomtatott üvegezés matrica poszter:

Páva nyomtatott üvegezés matrica poszter

A pávaféléket az egyik legszebb madárnak tartják. Színes és vonzó megjelenésű páva mindig számít a természet szépségében. A páva képet mindig nagyra értékelik a ház díszítésében. Amikor egy páva nyomtatású üvegező matrica plakát rangoli kép éppen a ház ajtó lépcsőjén van, a vendégek biztosan csillogást kapnak a szemükben, amikor belépnek a házba.

12: Virágos matrica poszter Rangoli:

Virágos matrica poszter Rangoli

A virágos kivitel a plakát rangoli mintákban az egyik legkedveltebb az ünnepi időszakban. A virágok színes árnyalatai és a virágok gyönyörű kivitele fényt visz a házba. Az ilyen kialakítású rangoli poszter az anganra vagy a bejárat küszöbére is elhelyezhető. Az emberek úgy döntenek, hogy ilyen rangoli plakátot ragasztanak a bejárati falakra, amelyek távolról is vonzónak tűnnek.

13: Minta Rangoli Plakát:

Minta Rangoli poszter

Digitális tervezésű rangoli poszter választható versenyképes rangoli plakátra. A plakáton lévő digitális nyomtatás még távolról is káprázatosnak tűnik. A sötét és elbűvölő színek megzavarják az embereket a dizájn miatt. Amikor befejeződik a rangolis poszter, akkor egy ilyen digitális plakát matrica esélyt nyerhet.

14: Kalash Rangoli plakát:

Kalash Rangoli poszter

Az a kalash, amelyen kókuszdió található az angolul Ashoka tree néven ismert Asopalav fa levelein, nagyon isteni a ház tisztasága vagy egy új munka kezdete szempontjából. A kalaszi rangoli plakáttervét nagyon isteninek tartják a hindu ünnepekben; az ilyen emberek úgy döntenek, hogy állandó rangoli plakátot készítenek a bejáraton, sőt a konyhában vagy a templomban is.

15: Square Rangoli Plakát:

Négyzet alakú Rangoli poszter

Egy négyzet alakú rangoli plakát biztosan sok járókelőt vonz. Az élénk színek és formák digitális nyomtatása megvilágítja a küszöböt. Charan a sarkokra nyomtatott, Diya pedig a rangoli plakáton csodálatra méltó.

A Rangoli plakát matricákat könnyű lehetőségnek tekintik a rangoli tervek elkészítéséhez a házhoz. A hindu házak bejáratát mindig rangoli díszíti. De a napi porított színű rangolist nehéz elkészíteni, és nehéz fenntartani őket hosszabb ideig. Ilyen helyzetben az emberek hoztak egy lehetőséget rangoli poszter matrica minták díszítésére a küszöbön. Egy másik lehetőség a rangoli karbantartására a bejáratnál az olajfestett rangoli, de ez nem könnyű feladat, amelyet mindenki meg tud tenni. Tehát a rangoli plakát, amely a boltokban is könnyen elérhető, a legjobb megoldás. Vannak, akik a hindu bálványokat és az isteni szimbólumokat nem ragasztják a padlóra; ezért úgy döntenek, hogy ilyen mintákat ragasztanak a bejárati falakra, hogy a házba belépő emberek ne lépjenek a szent szimbólumokra vagy az istenek és istennők képeire.

A rangoli plakátmintákat leginkább a rangoli padlón és falakon való hosszú távú díszítésére lehet használni, hogy hosszabb ideig megvilágítsa annak szépségét.