15 legjobb színes Rangoli minták és minták

A Rangoli színesíti az ünnepi dekorációt. Szinte minden indiai ház sportos ezeket a művészi festményeket, üdvözölve, amikor belép. Bár csodálatosnak tűnnek, a rangolist nem olyan könnyű elkészíteni. Türelemre és nagyon határozott kézre van szükségük. Nem is beszélve a színek és a formatervezés jó ízléséről. Ezek a tervek az absztrakttól az istenségek képein át a rajzokig terjedhetnek, beleértve a rajzfilmeket is! Míg a legtöbb rangolisz nagy mennyiségű színt használ, néha az emberek úgy döntenek, hogy egyetlen színből, például fehérből vagy vörösből készítik őket. A feketét ritkábban használják, mivel a rangolist a fesztiválok vidámságának jelzésére használják, és a fekete a legkevésbé kedvező minden szín közül! Íme egy lista a tizenöt legjobb színes rangoli mintáról.

A legnépszerűbb színes Rangoli minták:

1. Virág Rangoli:

Virág Rangoli

Míg a legtöbb rangolisz színes port használ, a rangolis virágszirmokból is készülhet. Különféle színű aprított szirmokat használnak. A tervek lehetnek absztraktak vagy geometrikusak. Ezek közé tartoznak a különböző színű koncentrikus körök, szimbólummal a közepén, és a fenti rangoli virágos kivitel gyönyörűen néz ki lámpákkal.

2. Rangoli rizzsel, hüvelyesekkel stb.

Rangoli rizzsel, hüvelyesekkel stb

Ismétlem, a virágok helyett használhatja a különböző színű élelmiszereket, például rizst, hüvelyeseket, fűszereket stb..

3. Rangoli minták Diyákkal:

Rangoli Designs With Diyas

A Rangolis a legnépszerűbb az indiai fényfesztiválon, más néven Diwali. Ennek a fesztiválnak az egyik fő hagyománya az olajozott „diyák” és gyertyák meggyújtása, innen ered a fényfesztivál elnevezése. A Rangoli tervek közül sok tartalmaz diyák képeit. Más geometriai formák, például körök, háromszögek és négyzetek is szerepelnek ezekben a tervekben. Általában a különböző színek is szerepet játszanak!

4. Rangoli Design bálványképpel:

Rangoli Design bálványképpel

A legelterjedtebb isten, amelyet sok absztrakt terv ábrázolt, Lord Ganesha. Sok rangoli mintát az ő képével, mint központi mintával készítenek országszerte. Ezek a képek lehetnek egyszerű körvonalak fehérben vagy teljes színes képek. Használja diszkrécióját a választáshoz.

5. Rangoli minták virágokkal és égő diyákkal:

Rangoli minták virágokkal és égő diyákkal

A megvilágított diyák vagy tündérfények varázst adnak ezekhez a színes rangoliszokhoz. Tehát szerezzen egy zacskó gyönyörű színű virágot, és rendezze el őket szép mintákkal a határok mentén.

6. Élénk Rangoli Designs:

Élénk Rangoli Designs

A ragyogó, élénk színekkel díszített Rangoli minták elképesztőek. Még az egyszerű minták is, ha precízen készülnek, kiváló látványt nyújtanak. Tehát nem kell bonyolult mintákat választani. Mérje fel képességeit, és válasszon olyan mintát, amellyel képes lesz igazságot tenni.

7. Holi Rangoli formatervezési minták:

Holi Rangoli Designs

Holi az indiai színfesztivál neve. Ez a fesztivál úgynevezett, mert ezen a napon mindenki összeül, és Holi-t játszik, azaz úgy játszanak a színekkel, hogy egymásra kenik őket. A Holi Rangoli minták olyan kellékeket tartalmaznak, mint a kis edények és üvegek, amelyekben holi színek vannak. Ezek a rangoliszok virágokból vagy színes Rangoli porokból készülhetnek, akárhogy is, gyönyörűek.

8. Rangoli minták táncoló figurákkal:

Rangoli Designs With Dancing Figurines

A táncos lányokról és nőkről készült képek bonyolultabbak és több készséget igényelnek. Bonyolultabb természetük miatt azonban több dicséretet szereznek. Bár ezek a tervek kitűnő választásnak tűnnek, ha csak egyet készítenek közülük, ha teljesen biztosak abban, hogy sikerül megvalósítani a tervet.

9. Corner Rangoli Designs:

Corner Rangoli Designs

A sarok Rangoli minták általában körök negyedét tartalmazzák, nem pedig az egészet. A sarkokban készülnek, így az egész kör nem illeszthető be. Ugyanazokkal a geometriai formákkal és absztrakt mintákkal olyan csinosak, mint valaha.

10. Szabadkézi színes virágos design Rangoli:

Szabad kéz színes virágos design Rangoli

A különböző színek nélküli Rangoli elhalványul. A színek élénk és vonzóvá teszik a rangolist. A virágos kivitel fehér szegéllyel és árnyalatokkal teszi a rangolit kiemelkedővé. A tervek egyenes vonalai más megjelenést kölcsönöznek egy színes rangoli kialakításának. Egy egyszerű forma, mint a körök és a hozzájuk kapcsolódó hibátlan minták, kombinálja és létrehoz egy mintát. Az ilyen formájú színes árnyalat a vonzerő központjává válik a padlón.

11. Félkör színes Rangoli:

Félkör színes Rangoli

A fal melletti fél rangolis mindig vonzó a maga különleges módján. A félköríves minta hiányos marad, inkább hatékony stílust hoz, amely arra készteti az embereket, hogy ránézzenek. A fal oldalán található színes rangoli dizájn nemcsak megvilágítja a padló díszítését, hanem vonzza a felette lévő fal díszítését.

12. Színes Maa Durga Rangoli:

Színes Maa Durga Rangoli

Maa Durga, a hatalom istennője többnyire Navratri és az indiai dushera idején díszeleg. Ezekben a napokban egy színes rangoli a Maa Durga -n élénk érzést kelt a kép körül minden emberben. A rangoli Maa Durga képének színes mintájával Diya, virágok és ékszerek szimbólumai felhasználásával készülhet.

13. Gyönyörű színes pillangó Rangoli:

Gyönyörű színes pillangó Rangoli

A pillangók az Anyatermészet gyönyörű teremtményei, amelyeken Isten megáldotta a gyönyörű színeket, amelyek szépségükkel kifújják az elméket. Amikor ilyen szép és színes pillangókat hoznak a padlóra, a rangoli színei kivirágozzák a padlót a hízelgő lepkékkel. A virágok a pillangókkal kombinálva vonzóbbá teszik az aranyos pillangó kartondobozokat. A gyerekek könnyen részt vehetnek egy ilyen színes pillangó rangoli minták elkészítésében, mivel egyszerű és szórakoztató az elkészítése.

14. Félelmetes páva tavi színes Rangoli:

Félelmetes páva tó színes Rangoli

A páva világszerte színes madárnak számít, ha a színekről és a rangoliról beszélünk. A páva színes rangoli és színes tollai a padlónak semmi másra nincs szüksége, hogy élénk legyen. A páva zöld és kék, ibolya, sárga és vörös árnyalatai szinte minden elsődleges színt és akár annak árnyalatát is hozzák. A páva alakja és tollai is elbűvölően fantasztikusak.

15. Egyszerű fehér vonalak színes Rangoli:

Egyszerű fehér vonalak Színes Rangoli

Egy nagyon egyszerű, de nagyon vonzó módja a színes rangoli minták készítésének, ahol különböző színű köröket készíthetünk, majd fehér körvonalakat készíthetünk a különböző színek rétege felett. A színes rangoli ilyen egyedi és egyszerű módszere világszerte híres a rangoli művészek körében. A fehér bélések kifejezetten rangoli körvonalakhoz készült kúpokkal készíthetők.

A rangoliban sokféleképpen lehet színes mintákat készíteni. Még a gyerekek is szívesen játszanak a színekkel, és fantáziájukkal rangolit készíthetnek. A gyerekeknek egyszerű módszerekkel színes rangolist készíthetnek, ha egymáshoz közeli alakzatokat rajzolnak, és mintát képeznek, és színes porított színekkel töltik fel, hogy elragadó rangolit készítsenek. Még a különböző színű természetes virágok, mint például az összes lehetséges színű rózsa is összehozhatnak egy színes rózsa rangolit. Más virágok, mint a napraforgó, a rózsa és a tulipán, ezeknek a virágoknak a szirmai gyönyörű rangolit és színeset varázsolnak, mint valaha. Még a különböző színű szemek, mint például a zöld gramm, a fekete gramm, a jowar, a búza, a sabudana stb., Sok különböző szem kombinál és színes rangoli mintát hoz létre. Amikor rangoliról beszélünk, nem ez az egyetlen anyag, amire gondolni kell, de sokféle lehetőség van színes rangolisz készítésére..

A színek szépsége soha nem fakul, és amikor rangoliszról beszélünk, maga a név hordozza benne a színek jelentését.