5 egyszerű és könnyű 7 pontos Rangoli/Pulli Kolam dizájn 2021 -ben

India minden államában a rangoli különleges ragaszkodást ad a hagyományokhoz, a rangolis hét pöttyös kolamja tartja a hindu vallás kultúráját. A színes rizs vagy minták által készített 7 pontos rangoli a fesztiválok vagy a szezon során színes homok felhasználásával is megtervezhető. Az ujj- és hüvelykujjmutató használatával 7 pont rangoli használható. A 7 pontos rangoliban különböző formákat, vonalakat vagy görbéket próbálhatunk ki, amelyek hasznosak a ház vagy a föld pozitív környezetének felfedezéséhez.

A legjobb 7 pont Rangloli/Pulli Kolam minták:

Íme néhány 7 pulli kolam/7 pont Rangoli minták, amelyek a legjobb módja annak, hogy saját magadat is megtervezd,

1. Egyszerű Kolam 7 Dots Rangoli:

Egyszerű Kolam 7 Dots Rangoli

Kevés minták a legjobb rangoli minták, amelyek hasznosak a küszöbön való bejáratnál, vagy amelyek hatékony minták egy alkalomra vagy a templom bejáratánál is. Az egyszerű 7 pullikolam kivitel a legjobb módja a könnyű tervezésnek. Vegyünk fehér színű homokot a választott szín szerint, és adjunk 7-7 pontot a padlón. Adjon négyzetet minden sarkon, ettől eltekintve próbálja meg a középső kialakítás görbe támogatását. Adjon sapkát négy mintából kreatív kis körök segítségével. Ez a kevesebb idő a 7 pontos rangoli tervezésnél, amely hasznos lehet a pongal vagy bármilyen alkalomra. Nem kell több anyagot használni ehhez a kialakításhoz, csak ujjaival karikákat készíthet, és az árnyékon kívül is felér. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy rangoli formájú kolam mintát készítsünk. Nincs szükség több helyre, ha rendben van a kis hely, akkor ez a kialakítás alkalmas lesz az otthoni kültéri helyiségre.

2. Könnyű 7 pontos Rangoli:

Egyszerű 7 Dots Rangoli

Két vonal középső függőleges és vízszintes, mindkettő csak 7 ponttal. Ez egy szabad kézi típusú rangoli kialakítás, amelyet egyszerűen csak ujjakkal lehet elkészíteni. Középső pontot egy kis kört kell készítenie, majd a pontokon kívül görbe ovális alakú virágleveles darab alakot ad. Középen a rajzolt görbék ovális alakjában virágos típusú görbéket kell rajzolni ujjaival. Ez a 7 chukkala muggulu rangoli tervezés, amelyek segítenek abban, hogy minden nap egyszerűen elkészítsék. Adjon árnyékos befejezést ennek a virágos kialakításnak. Ha szeretné, több színt használhat a design üres terének kitöltéséhez. Használjon kis dívát a kör közepén, ami a legjobb ötlet, hogy felkeltse a nézők figyelmét. Ez is egy egyszerű kolam, 7 pontos rangoli kialakítással a szokásos funkciókhoz.

3. Kolam 7 × 7 ponttal:

Kolam 7x7 ponttal

Ez egy 7 pontból álló muggulu rangoli kialakítás, amelyet ujjaival végeztek kis helyeken és gyors idő alatt is. Adjon egyenlő 7 × 7 pontot a padlóra, majd rajzoljon kis négyzetet minden sarkára az ujjaival, majd rajzoljon kis négyzetet a pontok közepére. Készítsen párhuzamos vonalakat a saroktól a középpontig. Ezt meg kell tennünk az összes sarok négyzetéhez. Gyűjtse össze mindet középen és a sarkok között, fekete pontokat kap, ahol ujjaival szívrajzot rajzolhat. Ezeket a pontokat használhatja kreativitásának megfelelően. Ha akarod, levelet vagy bármilyen OM típusú szimbólumot is készíthetsz. Rajzoljon vastag vonalakat, miközben vonalakat rajzol. Lehetőséget kap arra, hogy színes homokkal vagy rizzsel kitöltse ezeket a fekete tereket. Ez a rangoli dizájn jó ötlete a kolam 7 dots minták gyűjteményében.

4. 7 × 4 pont Rangoli:

7x4 pont Rangoli

Egy egyszerű módja a virágok rajzolásának jó választás lesz a kezdőknek, ez a legjobb ötlet a virágtervezéshez rangoli mintával, amely biztosan felkelti a vendég figyelmét. Kipróbálhatja ezt a kialakítást, amely 7 -ből 4 pontot váltott össze. Körülbelül négy virágot fog kipróbálni a tervezés és az alak szerint, és a középső teljes virág jó választás lehet. Az ujjakkal vastag vonalakat terjeszthet. Színes rizzsel töltse ki a virágok fekete területét. Használjon más pontokat, amelyeket metszhet más pontokkal. 7–4 pont rangoli A virágos rangoli inspirálhatja a pozitív energiát; ezt a formatervezést Diwali vagy bármilyen alkalomra használhatja. Ezt a formatervezést rendszeresen használhatja a bejárati ajtón a pozitív energia érdekében. Ez a kialakítás hasznos lesz a vendégek fogadására is.

5. Chukki Rangoli 13–7:

Chukki Rangoli 13-7

A görbék különböző formája és ovális alakja vonzó megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A Rangoli elkészíthető egy másik kézzel is. A görbék és formák megfelelő befejezést nyújtanak a tervezéshez. Ez a Chukki rangoli 13–7, amely a rangoli legjobb szakértői szintje, ezt a formatervezést kipróbálhatja minőségének és idejének megfelelően. Minden pontját felhasználhatja kreativitásával és ötleteivel. A vastag és vékony textúravonalak különleges tapintást kölcsönöznek a dizájnnak. Virág- és levéltervezést kap ezen a 13-7 pont rangoli kivitelben. Ilyen tervezést taníthat a gyerekeinek az iskolai rangoli versenyre. Próbáljon más színű virágokat, például rózsaszín, sárga, narancs vagy kék, és csak a leveleknek adjon zöld színt. Ez a legjobb ötlet a tervezéshez bármilyen fesztiválra vagy alkalomra. Tegyél egy kis dívát a rangoli közepére. A vastag vonalú rangoli 7–7 ponttal jótékony hatással lehet a közelgő eseményekre is.

A Rangoli meghatározza kultúránkat, és megfelelő érzelmi kötődést kölcsönöz hagyományainkhoz, segít abban, hogy Isten pozitív energiája legyen. Több szimbólumot használhatunk, miközben 7 pont rangolit rajzolunk. A tervezési igényeknek megfelelően homok vagy rizs segítségével érezhetjük a színt. Az ilyen típusú rangoli elvégezhető sárpadlón vagy kültéri helyiség burkolólapjain. Amikor ekkor 7 pont rangolit tervezünk, nincs szükségünk vonalzókra vagy pontos tervezési mérésekre, megpróbálhatjuk ujjainkat, hogy lágy tapintást kölcsönözzenek ennek a rangoli művészetnek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80