5 egyszerű és kreatív 12 pontos Rangoli Designs

Rangoli gyönyörűvé teszi az otthont, és nagyszerű üdvözölni az isteneket, valamint a barátokat és a vendégeket. A különböző színekkel színezett rangoli kiemelkedően és fényesen néz ki. A nagyobb rangolist ünnepi alkalmakra, például 12 pontos rangoli mintára tervezték, és valamivel több időt vesz igénybe.

A legjobb 12 pontos Rangoli minták képekkel:

Itt található a legnépszerűbb 12 pontos rangoli minták listája képekkel.

1. Egyszerű 12 pont Rangoli:

Egyszerű 12 pontos Rangoli

Próbálkozzon egy egyszerű 12 pontos rangolival, amely nagy méretű lehet, de egyszerűen elkészíthető. Az egyszerű kialakítás valójában különböző tárgyak kombinációja, amelyek egymáshoz kapcsolódva tükörképeket képeznek a négy sarokban. A virág és a szívformák, amelyek ott vannak a rangoliban, tökéletesen egyenes vonalakkal készülnek. Mindegyik szegmens más színnel van színezve, hogy világos és vonzó legyen. Próbálja ki ezt a szép rangolit otthonában.

2. Színes 12 pont Rangoli:

Színes 12 pontos Rangoli

A 12 x 12 -es ponttal rendelkező rangoli szép módja az új tervek készítésének. A mintákat egyszerű vonalakkal vagy görbékkel könnyen elkészíteni. Ez a rangoli különböző szegmens objektumokat tartalmazhat, például egy virágot, amelyeket a tér különböző sarkaiban helyeznek el. A rangoli a legegyszerűbb, mert nem kell újra színezni. A szegély tökéletes és ünnepélyesnek tűnik. Próbálja ki ezt a dizájnt, hogy otthonos hangulatot kölcsönözzen otthonának. Próbáld ki a gyerekeidet a tervezésben is, és imádni fogják.

3. Pot 12 Dot Rangoli:

Pot 12 Dot Rangoli

A fehér rangoli kialakítás közül még egy az edény kialakítása. Itt minden sarok közepére rajzolják a tulsi növényt tartalmazó edényt. A sarkok másik vége geometriai kialakítású. Készítse el ezt fesztiválra vagy más alkalomra. A 12 pontos kolam érdekes módja annak, hogy értelmezzük a sok vallási szimbólumot. Ezt könnyedén megrajzolhatja, mivel a figurákat a pontok összekapcsolásával készítik. Ugyanez az ábra a másik három sarkon is megismétlődik.

4. Kagyló alakú Rangoli:

Kagyló alakú Rangoli

Az imádság szimbolikus szép formája a kagyló. Ez a rangoli kagyló kialakítással nagyon jó. Színes és ragyogó nézni. Ezeket a 12 pulli kolamot könnyen elkészítheti a pontok összekapcsolásának egyszerűsége miatt. A 12 pontos rangoli kialakítás bőven elegendő, de amikor békét és imát jelent, erőteljes kijelentést tesz. Ezt fesztiválra vagy különleges napra készítheti el. A kagyló görbéinek könnyen áramlónak és szépnek kell lenniük, hogy reálisnak tűnjenek. Hozzáadhat színeket, amelyek világosak lesznek, és a hat kagyló mindegyikénél eltérő lehet.

5. Geometriai virágos Rangoli:

Geometriai virágos Rangoli

Jó látni a rangolit, ha geometrikus kialakítású, ami valami virágot hoz létre. Ez a virágokkal és geometriai tárgyakkal díszített minta virágmintát hoz létre. A 12 pontból álló muggulu nagyon csinos, mivel akár öt színben is megtalálható. A geometriai tárgyak virágai és görbéi különböző színekben vannak színezve. Kipróbálhatja magát ebben a rangoliban, hogy mindkét formatervezési típusból a legjobbat hozza ki. A geometria egyszerűen létrehozható, mivel csak pontokat és görbe vonalakat kapcsol össze.

A 12 pont rangoli egy szép rangoli design, amellyel fesztiválokra és különleges napokra tervezhet. A nagy rangoli elég nagy ahhoz, hogy sok különböző tárgyat rajzoljon egy mintába. A leggyakoribbak közé tartoznak az imára szánt tárgyak.