5 enkle og kreative 12 prikker Rangoli designs

Rangoli får hjemmet til at se smukt ud og er også fantastisk til at byde guderne velkomne såvel som venner og gæster. Rangoli, der er farvet med forskellige farver, ser fremragende og lys ud. Den større rangolis udføres til festlige lejligheder som 12 prikker rangoli designs, og de tager lidt mere tid.

Bedste 12 prikker Rangoli -designs med billeder:

Her er listen over de mest populære 12 dots rangoli designs med billeder.

1. Enkel 12 Dot Rangoli:

Enkel 12 Dot Rangoli

Prøv din hånd på en simpel 12 dots rangoli, der kan være stor i størrelse, men let at lave. Det lette design er faktisk en kombination af forskellige objekter, der er forbundet til at danne spejlbilleder på de fire hjørner. Blomsten og hjerteformerne, der er der på rangoli, er lavet med helt lige linjer. Hvert af segmenterne er farvet med en anden farve for at gøre det lyst og attraktivt. Prøv denne dejlige rangoli til dit hus.

2. Farverige 12 Dot Rangoli:

Farverig 12 Dot Rangoli

En rangoli med prikker 12 x 12 er en god måde at lave nye designs på. Mønstrene er enkle at lave med kontinuerlige linjer eller kurver. Denne rangoli kan have forskellige segmentobjekter som en blomst, der er placeret i de forskellige hjørner af pladsen. Rangoli er den enkleste, fordi du ikke skal farve den igen. Grænsen er perfekt og ser festlig nok ud. Prøv dit design for at give dit hjem en indbydende stemning. Få også dine børn til at prøve deres hånd på designet, og de vil elske det.

3. Gryde 12 Dot Rangoli:

Pot 12 Dot Rangoli

Et mere af det hvide rangoli -design er grydesignet. Her er potten med tulsi -plante tegnet i midten af ​​hvert hjørne. De andre ender af hjørnerne har nogle geometriske designs. Lav dette til en festival eller anden lejlighed. De 12 prikker kolam er en interessant måde at fortolke de mange religiøse symboler, vi har. Du kan nemt tegne dette, da figurerne er lavet ved bare at forbinde prikkerne. Det samme tal replikeres derefter også på de tre andre hjørner.

4. Conch -formet Rangoli:

Konkylformet Rangoli

Et dejligt design, der er symbolsk for bøn, er konkylien. Denne rangoli med konkylie -design er meget god. Det er farverigt og lyst at se på. Du finder disse 12 pulli kolam nemme at oprette på grund af enkelheden ved at forbinde prikkerne. De 12 prikker rangoli -designs er masser, men når det betyder fred og bøn, afgiver det en kraftfuld erklæring. Du kan lave dette til en festival eller til en særlig dag. Konveksens kurver skal være letflydende og smukke for at få det til at se realistisk ud. Du kan tilføje farver, det vil lyse og kan være anderledes for hver af de seks conchies.

5. Geometriske blomster Rangoli:

Geometrisk blomstret Rangoli

Det er rart at se rangoli, når den har et geometrisk design, der skaber noget blomster. Dette mønster med blomster og geometriske objekter skaber et blomstret design. Muggulu med 12 prikker er meget smuk, da den har op til fem farver. Blomsterne og kurverne på de geometriske objekter er farvet i forskellige farver. Du kan prøve din hånd på denne rangoli for at få det bedste ud af begge designtyperne. Geometrisk er let at oprette, da det bare er at forbinde prikker med kurvelinjer.

12 dot rangoli er et flot rangoli -design, som du kan bruge til at lave designs til festivaler og særlige dage. Den store rangoli er stor nok til at tegne mange forskellige objekter i et mønster. De almindelige inkluderer de ting, der er beregnet til bøn.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80