5 enkle og nemme 7 prikker Rangoli/Pulli Kolam -designs i 2021

I hver indisk stat giver rangoli en særlig tilknytning til tradition, syv prikker kolam af rangolis kan holde kulturen i hinduistisk religion. 7 prikker rangoli under festivaler eller sæsoner lavet af farverige ris eller mønstre kan også designe ved at bruge farvet sand. Brug af pegefinger og tommelfinger kan bruges til 7 prikker rangoli. I 7 dots rangoli kan vi prøve en anden type former, linjer eller kurver, hvilket er fordelagtigt at udforske det positive miljø for hus eller jord.

Bedste 7 prikker Rangloli/Pulli Kolam -designs:

Her er de få 7 pulli kolam/7 prikker Rangoli designs, som også er den bedste måde at designe dig selv på,

1. Enkel Kolam 7 Dots Rangoli:

Enkel Kolam 7 Dots Rangoli

Få designs er de bedste rangoli -designs, der er nyttige til dørtrin eller som effektive mønstre til en lejlighed eller i tempelindgangen. Enkle 7 pullikolam -designs er den bedste måde at lette designet på. Tag hvidt farvet sand efter dit farvevalg og giv 7 gange 7 prikker på gulvet. Giv en firkant på hvert hjørne, bortset fra denne prøvekurveunderstøttelse til midterdesign. Giv en hættetype på fire designs ved hjælp af kreative små cirkler. Dette er den mindre tid på 7 dots rangoli -design, som er nyttigt til din pongal eller enhver lejlighed. Du behøver ikke bruge mere materiale til dette design. Du kan kun bruge dine fingre til at få cirkler og uden for skyggen til at røre ved. Dette er den enkleste måde at lave et kolamønster af rangoli -design. Du behøver ikke mere plads, hvis du er ok med lille plads, så vil dette design være velegnet til dit hjem udendørs rum.

2. Easy 7 Dots Rangoli:

Let 7 prikker Rangoli

To linjer midt lodret og vandret begge med kun 7 prikker. Dette er en frihåndstype af rangoli -design, som kun er den nemme måde at lave med fingre. Midterste prik skal du lave en lille cirkel og derefter uden for prikkerne give en kurve oval formet blomsterbladstykkeform. Midt i den ovale form af tegnede kurver skal du tegne blomstertype af kurvedesign ved hjælp af fingre. Dette er 7 chukkala muggulu rangoli designs, som er nyttige at lave på en let måde til din hverdag. Giv et skraveret finish til dette design i blomst. Hvis du vil, kan du bruge mere farve til at udfylde de tomme rum i designet. Brug lille diva midt i cirklen, hvilket er den bedste idé til at tiltrække seernes opmærksomhed. Dette er også en simpel kolam med 7 dots rangoli -design til dine almindelige funktioner.

3. Kolam med 7 × 7 prikker:

Kolam med 7x7 prikker

Dette er et 7 dots muggulu rangoli -design, der er udført med fingre på små mellemrum og også hurtigt. Giv lige 7 × 7 prikker på gulvet, og tegn derefter lille firkant på hvert hjørne ved hjælp af fingrene, derefter tegner du lille firkant i midten af ​​prikker. Lav parallelle linjer fra hjørne til centrum. Dette skal vi gøre for alle firkanter i alle hjørner. Saml alle i midten og mellem hjørnerne får du sorte prikker, hvor du kan tegne et hjertesymbol ved hjælp af dine fingre. Disse prikker kan du bruge i henhold til din kreativitet. Hvis du vil, kan du også lave blade eller andre OM -symboler. Tegn tykke linjer, mens du vil tegne streger. Du får en chance for at fylde de sorte mellemrum ved hjælp af farverigt sand eller ris. Dette er den gode dekorative idé om rangoli design i kolam 7 dots samling af designs.

4. 7 × 4 prikker Rangoli:

7x4 prikker Rangoli

En simpel måde at tegne blomster vil være et godt valg for begyndere, det er den bedste idé om blomsterdesign i rangoli -mønster, der kan tiltrække din gæsts opmærksomhed. Du kan prøve dette design, der flettede 7 ind i 4 prikker. Omkring fire blomster vil du prøve i henhold til dit design og din form, og den midterste fulde blomst kan være et godt valg. Du kan bruge fingre til at sprede tykke linjer. Brug farvet ris til at fylde det sorte rum af blomster. Brug andre prikker, som du kan krydse med andre prikker. 7 til 4 prikker rangoli Blomst rangoli kan inspirere den positive energi; du kan bruge dette design til Diwali eller enhver lejlighed. Få dette design til regelmæssig brug på indgangsdøren for positiv energi. Dette design vil også være nyttigt til velkomst af gæster.

5. Chukki Rangoli 13 til 7:

Chukki Rangoli 13 til 7

Forskellig form på kurver og oval form giver et attraktivt look til design. Rangoli kan udføres med en anden hånd til design. Kurver og former giver en korrekt finish til designet. Dette er Chukki rangoli 13 til 7, som er det bedste ekspertniveau af rangoli, dette design kan du prøve i henhold til din kvalitet og tid. Du kan bruge alle dine prikker med din kreativitet og ideer. Tykke til tynde teksturlinjer giver et særligt præg på designet. Du får blomster- og bladdesign på dette 13 til 7 prikker af rangoli -design. Sådan design kan du lære dine børn til rangoli -konkurrence i skolen. Prøv forskellige farver til blomster som lyserød, gul, orange eller blå, og giv kun en grøn farve til bladene. Dette er den bedste idé til design til enhver festival eller lejlighed. Læg en lille diva midt i rangoli. Thick line rangoli med prikker 7 af 7 kan også være gavnligt for dine kommende begivenheder.

Rangoli definerer vores kultur, og det giver en ordentlig følelsesmæssig tilknytning til vores tradition, det hjælper med at få en positiv Guds energi til at velsigne. Vi kan bruge flere symboler, mens vi tegner 7 prikker rangoli. I henhold til designbehovet kan vi mærke farve ved hjælp af sand eller ris. En sådan type rangoli kan udføres på muddergulv eller på fliser i vores udendørs rum. Når vi designer 7 prikker rangoli dengang, vi ikke har brug for nogen lineal eller nogen måling af nøjagtigt design, kan vi prøve vores fingre for at give et blødt strejf til denne rangoli -kunst.