5 gyönyörű 13 pontos Rangoli minták képekkel!

A Rangoli egyesíti a színeket és a fényeket egy közös platformon, és más megjelenésű, hogy különböző emberek lenyűgözhessék. Ez egy másik módja egy fesztivál ünneplésének Indiában. Általában dekoratív kritériumként használják, vagy mondhatjuk, hogy kreativitásunk megtervezésével ez a legjobb módja a fesztivál élvezetének. Az egyik ilyen kivitel a 13 pontból álló rangoli minták, amelyek a nevük alapján egy rangoli 13 pont segítségével készültek. Ez egyszerűen tökéletes megjelenést kölcsönöz a rangoli áttekintésében.

A legjobb 13 pontos Rangoli minták képekkel:

Itt található a top 5 13 pont rangoli listája, hogy kipróbálja ezeket a terveket, és a legjobb elismerést kapta vendégei számára.

1. Gyönyörű 13 pontos Rangoli:

Gyönyörű 13 pontos Rangoli Design

A rangoliknak megvan a maguk melegsége és kreativitása. Az ember olyan kreatív lehet, amilyet akar. A gyönyörű, 13 pontból álló kolam minták használhatók nézésre és vonzerőként az emberek számára. Ezek a gyönyörű minták a fesztiválok idején az otthonon vagy a templomon kívül is ábrázolhatók. A legjobb az egészben az, hogy több színt is használhat vele. A fénykeverék biztosan kiemelkedő megjelenést kölcsönözne.

2. Egyszerű 13 pontos Rangoli:

Könnyű 13 pont Rangoli

A 13 ponttal ellátott kolam lehet a legjobb választás az egyszerű rangoliszhoz. Ezt az egyszerű rangolist egyszerű emberek tervezhetik, és nincs szükség semmilyen szakemberre. A 13 pulli kolam is kipróbálható a könnyű rangoli tervezéshez. Az egyszerű rangolist kifejezetten egy kisebb eseményre tervezték, és a templomon vagy a házon kívül is kialakítható. A 13 pontos rangolis csodálatra méltó megjelenést kölcsönözhet a nézőknek. Még ezt a fajta kialakítást is ki lehet próbálni verseny célokra rangoliban.

3. Egyedi 13 pontos Rangoli:

Egyedülálló 13 pont Rangoli

A 13 pont általában a rangoli tervekben használt pontok számát jelenti. Pont is használható a pontszerű chukka rangoli 13–7 ellen, ahol 13 pont használható 7 pont ellen. Ezek egészen egyedi tervezési típusok, amelyeket általában Kolkata lakói követnek. A 13-7 pulli kolam mintát szakemberek kipróbálhatják nagy eseményekre. A pulli kolam tervek némileg haladó szintű tervezés, amely csak nagyszerű céloknak felel meg.

4. Határ 13 pont Rangoli:

Border 13 Dot Rangoli

A rangoli szegélytervek meglehetősen gyakoriak, amelyeket általában a templomokban látnak. A 13 pöttyös muggulu a falak mellett kipróbálható, mint szegély rangoli. Ezek a tervek növelik az önbizalmat és környező környezetet alkotnak. Sőt, a 13 chukkala muggulu mintát ki lehet próbálni a border 13 dots rangoli formátumban is. Ez a design népszerű design Indiában, amely növelheti az emberek vonzerejének esélyét.

5. Mérsékelt 13 pont Rangoli:

Mérsékelt 13 pont Rangoli

A mérsékelt szint csak a kezdő és a komplex szint között helyezkedik el. Ez a fajta szint nem annyira nehéz, és egy egyszerű ember könnyen kipróbálhatja. A 13–7 pontos rangolisznak sok fajtája van, amelyekkel mérsékelt szinten lehet találkozni, és ezek kis és nagy fesztiválokra egyaránt tervezhetők. A nyugat -bengáli 13 pulli kolangal dizájn mérsékelt szintnek tekinthető rangolisz szempontjából. A templomon kívül az ilyen típusú rangoliszok imádnivaló megjelenést kölcsönözhetnek.

A 13 pöttyös rangolisnak sok ilyen terve van, amelyeket különösen Kolkata népe követ. A 13 pulli kolam kivitel a legjobban alkalmas nagy célokra. A mérsékelt szint mind a 13-7, mind a 13 pontos rangoli kivitelnél kipróbálható.