5 hagyományos 10 pontos Rangoli/Pulli Kolam Designs

A rangoli tökéletes módja annak, hogy fogadja a vendégeket és fogadja őket otthonában. Ez megmutatja, hogyan szereti otthonát, és szeretné, ha mások jönnének be, és áldottaknak éreznék magukat. Különösen érdekes a rangoli, amely nagy és színes. Itt megmutatjuk, hogyan használható egy 10 pontos rangoli fesztiválokra és más alkalmakra.

A legújabb 10 pontos Rangoli/Pulli Kolam formatervezési minták:

Keressük meg itt az említett 5 legjobb 10 pontos Rangoli mintát.

1. Egyszerű 10 pontos Rangoli:

Egyszerű 10 pontos Rangoli

Ha már tudja, hogyan készítsen kisebb rangolist, akkor kipróbálhatja magát ebben az egyszerű 10 pontos rangoliban. A rangolit könnyű elkészíteni, és ezt napi gyakorlattal könnyedén elkészítheti. A 10 pontos kolam jó választás más alkalmakra is. A legjobb eredmények elérése érdekében ezeket folyamatos színárammal kell kipróbálnia. A rangoli tipikus, és minden korosztály számára elvégezhető.

2. Egyenes Rangoli 10 pont:

Egyenes Rangoli 10 pont

Egy másik egyszerűbb rangoli kivitel a 10 pontos rangoli. Ezek a minták népszerűek Dél -Indiában. A sarkokban tükörképekkel készíthetők. A 10 pullikolam szintén csodálatos dolog, amelyet mindennapi használatra készíthet. Próbálja ki ezt otthonán kívül, a bejáratnál, hogy üdvözölje vendégeit. A terveket fiatal lányok is elkészíthetik, akik megtanulják a rangolisz készítésének művészetét. A 10 pontos muggulut mindig a nők is választják. Használja a pontokat egy csodálatos dizájn létrehozásához.

3. Fesztivál különleges Rangoli:

Fesztivál Különleges Rangoli

A fesztivál otthonának díszítésének egyik fő szempontja egy szép rangoli létrehozása a ház bejáratánál. Minden ház megteremti ezt a szép dizájnt élénk színekkel az ima előtt. Ez a 10×10 ponttal rendelkező rangoli szép módja az ünneplés megkezdésének. Sűrű színt adhat ehhez a rangolihoz, majd fehérrel szegélyezheti. A fesztivál rangolisa általában közepes méretű, és egyszerűvé tehető. Mivel ezek világosak és színesek, nagyon értékesek Diya -val a középpontban.

4. Sankranti Rangoli:

Sankranti Rangoli

Egy másik bonyolult fesztivál rangolis a sankranti rangoli. Ez a 10 pontból álló kolam jó módja annak, hogy a fesztivál fő tárgyait a padlóra rajzoljuk. A 10–10 pontos rangoli elegendő az edény és a kókusz elkészítéséhez a lótuszvirággal együtt. A rangoli nagy, így könnyedén elfér mindezek a figurák és tárgyak. A rangolit élénk színekkel is színezheti. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a rangolit szent fesztiválra készítsék.

5. Geometriai tervezés Rangoli:

Geometriai tervezés Rangoli

A virágmintákon kívül geometriai mintákat is készíthet 10 x 10 pontos rangoli használatával. Itt a design a négyzet alakú és más geometriai formák alakja. A rangoli 10 pontban szép módja annak, hogy megmutassa művészetét. Könnyen összekapcsolhatja a pontokat, és egyenes vonalakat hozhat létre négyzetek készítéséhez. A rangoli így a szegmensekhez hozzáadott színnel jön létre. Használjon élénk színeket, hogy kiemelje a rangolit. Ez jól mutat fesztiválokra és különleges alkalmakra otthonának bejáratánál. Érezze jól a vendégeket ezzel a csodálatos rangolival, amelyet könnyű elkészíteni.

Egy 10 pontból álló rangoli gyönyörű képet készít otthonának bejáratánál. A rangoli tökéletes vonalakkal vagy ívekkel. A színek használata növeli a vibrációt. Próbálja ki az egyszerű rangolit vagy a különleges fesztivál rangolit.