5 különleges 3 pontos Rangoli/Pulli Kolam Designs

A Rangoli az, amit a legtöbb nő reggel készít otthonának bejáratánál. Napi használatra a létrehozott rangoli egyszerű. Csak alkalmanként készítenek bonyolult és gyönyörű mintákat, amelyek sok időt vesznek igénybe. A rangolit általában úgy készítik, hogy négyzet ponttal kezdik. Ez lehet egy 3*3 négyzet is.

A legjobb 3 pontos Rangoli/Pulli Kolam minták:

Itt megmutatjuk az összes rangoli fajtát, amelyet egy 3*3 négyzet segítségével lehet létrehozni,

1. Egyszerű hárompontos Rangoli:

Egyszerű 3 Dot Rangoli

Itt van a nagyszerű 3 pontos rangoli, amelyet könnyedén, minden erőfeszítés nélkül elkészíthet. A tervek közül ez a legegyszerűbb, amit meg lehet tenni. A 3*3 -as kivitel általában egy folyamatos kialakítás, amely az egyik pontból indul ki, és a másikban ér véget. 3 pontból álló rangoli mintája is lehet, amelyek több pontot összekapcsolva a teljes minta két vagy három részét alkotják. Próbálja ki ezeket a mintákat, ha kezdő, és később képes lesz jobb mintákat létrehozni.

2. Kezdő 3 pont Rangoli:

Kezdő 3 pont Rangoli

Az egyik könnyen kezdő terv a 3 pontos kollam. Ez a kialakítás a virágok és levelek alapmintáit tartalmazza a 3*3 pontmátrixban. Itt improvizálhat és sok bonyolult mintát is készíthet. A kezdő rangolit sokan használják arra, hogy a bejáratuk csodálatos legyen. Görbék és vonalak segítségével számos csodálatos darabot hozhat létre. Mivel ez a kialakítás kezdőknek szól, a minták egyszerűek. De kiegészítheti a tervezést, és létrehozhatja saját egyedi mintáját is.

3. 3 pont Kolangal:

3 Dots Kolangal

Itt van egy 3 pulli kolangal, amely 3*3 négyzetet használ bonyolult minták létrehozásához. A rangoli vonalakat vagy görbéket használhat a tervezéshez. A kolangal úgy készül, hogy nem egyesíti a pontokat, hanem köröket tesz a pontok körül. Tehát itt a pontok is a tervezés részét képezik. Ezt használhatja a templom díszítésére, valamint a ház bejáratához. Próbálja ki ezt az egyszerű tervezést, és biztosan élvezni fogja a rangoli újra és újra elkészítését.

4. Egyszerű Kolam Rangoli:

Egyszerű Kolam Rangoli

Próbálja ki ezt a színes, 3 ponttal rendelkező sikku kolamot, amely csodálatos mintákkal rendelkezik. A lehetőségek sokfélék, és kétnél több színt is hozzáadhat ehhez a rangolihoz. Élénk színt kölcsönöz az élénk színeknek, fehér szegéllyel. A hárompontos kolam nagyon fontos a nagy fesztiválok számára, és minden nő szereti ezeket a bonyolult terveket készíteni. Választhat a virágmintás vagy a geometriai minták közül. Töltse ki a színeket tetszés szerint, és a végeredmény nagyon szép lesz. A kolam mintákat bárki megteheti.

5. Különleges Rangoli minták:

Különleges Rangoli minták

Kipróbálhatja a kezét ebben a csodálatos, különleges rangoli kialakításban, amely 3 pontot tartalmaz. A design egy szép virágos alap, amely görbéket és pontokat használ. Egy pontból kell kiindulni, és megállás nélkül folytatni az utolsó pontig. Ez folyamatos folyamot hoz létre, és virágos képet eredményez. A négyzet néhány pontját több porral is kiemelik, hogy nagyobbnak tűnjenek. Nagyon sokféle rangoli típus létezik, amelyeket egyszerűen elkészíthet a megadott lépések követésével.

A 3*3 négyzetet használó Rangoli minták kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiválóak. A tervek elkészíthetők napi fehér porból, vagy több színben is elkészíthetők ünnepi alkalmakkor. Próbálja ki a mintákat a 3 pontos mintával, hogy virágos vagy akár geometrikus mintákat hozzon létre.