5 særlige 3 prikker Rangoli/Pulli Kolam designs

Rangoli er noget, som de fleste kvinder laver om morgenen ved indgangen til deres hjem. Til daglig brug er den skabte rangoli enkel. Kun ved lejligheder skaber de indviklede og smukke designs, der tager meget tid. Rangoli laves normalt ved at starte med en firkant med prikker. Dette kan også være en 3*3 firkant.

Bedste 3 prikker Rangoli/Pulli Kolam -designs:

Her viser vi dig alle de typer rangoli, der kan oprettes ved hjælp af en 3*3 firkant,

1. Easy 3 Dot Rangoli:

Nem 3 Dot Rangoli

Her er de flotte 3 dots rangoli, som du nemt kan oprette uden anstrengelse. Dette er det enkleste af de designs, der kan udføres. 3*3 -designet er normalt et kontinuerligt design, der starter fra en prik og ender i en anden. Du kan også have 3 prikker rangoli designs, der forbinder flere prikker for at danne to eller tre dele af det komplette mønster. Prøv nogle af disse mønstre, hvis du er nybegynder, og du vil derefter kunne oprette bedre mønstre senere.

2. Begynder 3 Dot Rangoli:

Begynder 3 Dot Rangoli

Et af de lette begynderdesigner er 3 prikker kollam. Dette design har de grundlæggende mønstre af blomster og blade alle udført i 3*3 dot matrix. Her kan du også improvisere og lave mange indviklede designs. Begynderens rangoli bruges af mange mennesker til at få deres indgange til at se vidunderlige ud. Ved hjælp af kurver og linjer kan du oprette flere vidunderlige stykker. Da dette design er for begyndere, holdes mønstrene enkle. Men du kan tilføje til designet og også skabe dit helt eget unikke mønster.

3. 3 prikker Kolangal:

3 prikker Kolangal

Her er en 3 pulli kolangal, der bruger en 3*3 firkant til at skabe nogle indviklede designs. Rangoli kan bruge linjer eller kurver til at lave designet. Kolangalen laves ved ikke at forbinde prikkerne, men laver runder rundt om prikkerne. Så her er prikkerne også en del af designet. Du kan bruge dette til tempeldekoration samt indgang til huset. Prøv dette enkle design, og du vil helt sikkert nyde at lave rangoli igen og igen.

4. Enkel Kolam Rangoli:

Enkel Kolam Rangoli

Prøv denne farverige sikku kolam med 3 prikker, der har vidunderlige mønstre. Mulighederne er mange, og du kan tilføje mere end to farver i denne rangoli. Giv det et levende touch ved at bruge lyse farver med en kant af hvidt. De tre prikker kolam er meget vigtige for store festivaler, og alle kvinderne elsker at lave disse indviklede designs. Du kan vælge mellem blomstermønsteret eller de geometriske mønstre. Udfyld farverne som du vil, og du vil finde slutresultatet meget smukt. Kolam -mønstrene kan udføres af alle.

5. Særlige Rangoli -designs:

Særlige Rangoli -designs

Du kan prøve din hånd på dette vidunderlige specielle rangoli -design, der indeholder 3 prikker. Designet er en smuk blomstret base, der bruger kurver og prikker. Du skal starte fra en prik og fortsætte uden at stoppe til den sidste prik. Dette skaber en kontinuerlig strøm og giver anledning til blomsterbilledet. Nogle prikker på pladsen accentueres også med mere pulver for at få dem til at se større ud. Der er så mange typer rangoli -designs, som du nemt kan lave ved blot at følge trinene.

Rangoli -designs, der bruger en 3*3 -firkant, er gode til begyndere såvel som eksperter. Designene kan laves med bare hvidt pulver til daglig brug, eller de kan udføres med flere farver til festlige lejligheder. Prøv designs ved hjælp af 3 -punktsmønsteret for at skabe blomster eller endda geometriske designs.