5 traditionelle 10 prikker Rangoli/Pulli Kolam designs

En rangoli er den perfekte måde at tage imod gæster og byde dem velkommen i dit hjem. Dette viser, hvordan du elsker dit hjem og ønsker, at andre skal komme ind og føle sig velsignede. Rangoli, der er stor og farverig, er særligt interessant. Her viser vi dig, hvordan en 10 dots rangoli kan bruges til festivaler og andre lejligheder.

Seneste 10 Dots Rangoli/Pulli Kolam -designs:

Lad os finde her med nævnte 5 bedste 10 prikker Rangoli designs.

1. Enkle 10 prikker Rangoli:

Enkel 10 prikker Rangoli

Når du ved, hvordan du laver mindre rangolis, kan du prøve din hånd på denne enkle 10 dots rangoli. Rangoli er let at oprette, og du kan nemt lave dette på daglig basis med lidt øvelse. De 10 dots kolam er også et godt valg at lave til andre lejligheder. Du bør prøve disse med en kontinuerlig strøm af farve for at opnå de bedste resultater. Rangoli er typisk og kan udføres af alle aldersgrupper.

2. Lige Rangoli 10 prikker:

Lige Rangoli 10 prikker

En anden af ​​de enklere rangoli designs er de 10 prikker rangoli designs. Disse designs er populære hos Sydindien. De kan laves med spejlbilleder i hjørnerne. 10 pullikolam er også en vidunderlig ting, du kan lave til daglig brug. Prøv dette uden for dit hjem ved indgangen for at hilse på dine gæster. Designene kan også laves af unge piger, der lærer kunsten at lave rangolis. De 10 prikker muggulu vælges også altid af kvinder. Brug prikkerne til at skabe et design, der er storslået.

3. Festival Special Rangoli:

Festival Special Rangoli

Et af hovedaspekterne ved indretning af dit hjem til festivalen er at skabe en dejlig rangoli ved indgangen til dit hus. Hvert hus skaber dette flotte design med lyse farver før bønnen. Denne rangoli med prikker 10 gange 10 er en god måde at starte festlighederne på. Du kan tilføje tyk farve til denne rangoli, og du kan derefter afgrænse den med hvid. Festival rangolis er normalt mellemstore og kan gøres det enkelt. Da disse er lyse og farverige, er de også meget dyrebare med Diya i midten.

4. Sankranti Rangoli:

Sankranti Rangoli

En anden af ​​de indviklede festival rangolis er sankranti rangoli. Denne kolam med 10 prikker er en god måde at få festivalens hovedobjekter tegnet på gulvet. De 10 til 10 prikker rangoli er nok til at skabe gryden og kokosnoten sammen med lotusblomsten. Rangoli er stor, så den let kan rumme alle disse figurer og objekter. Du kan også farve rangoli med lyse farver. Dette er en fantastisk måde at lave rangoli til en hellig festival.

5. Geometrisk design Rangoli:

Geometrisk design Rangoli

Bortset fra blomstermotiver kan du også lave geometriske designs ved hjælp af 10 x 10 dots rangoli. Her er designet i form af firkantede og andre geometriske former. Rangoli med 10 prikker er en dejlig måde at vise din kunst på. Du kan let forbinde prikkerne og oprette lige linjer til at lave firkanter. Rangoli er skabt således med farve tilføjet til segmenterne. Brug lyse farver til at få rangoli til at skille sig ud. Dette vil se godt ud til festivaler og særlige lejligheder ved indgangen til dit hjem. Få gæsterne til at føle sig velkomne med denne vidunderlige rangoli, der også er let at lave.

En 10 dots rangoli laver et smukt billede ved indgangen til dit hjem. Rangoli er perfekt med linjer eller kurver. Brug af farver øger livskraften. Prøv den simple rangoli eller den særlige festival rangoli.