75+ egyszerű és könnyű Rangoli dizájn minden fesztiválra 2021 -ben!

Egyszerű Rangoli Designs

A Rangoli része számos hindu kultúrának és hagyománynak, amelyeket kicsik és nagyok egyaránt szeretnek nézni és alkotni. Szóval, szeret kreatív Rangoli terveket készíteni? Ha igen, akkor feltétlenül próbálja ki az általunk javasolt legjobb és legújabb Rangoli mintákat. A Stylesatlife a kategóriájában a legjobb formaterveket kínálja a megfelelő technikával együtt. Mielőtt Rangoli mintát készítene, meg kell értenie a Rangoli fogalmát, fejlődését, típusait és fontosságát. A Rangoli egyedülálló pozíciót képvisel társadalmunkban. Ez művészet, és gyakran együtt használják egy adott fesztivál vagy különleges esemény fogadásával.

A rangoli különböző nevei India különböző államaiban a következők:

 • Bengáliában a rangoli rizstésztával készül, és „Alpana” néven ismert.
 • Orissa -ban „ossa” néven ismerik.
 • Keralában a rangolit Puvidalnak nevezik.
 • Tamil Naduban „kolam” -nak hívják.
 • Rajasthanban a “Mandana” névre hallgat.
 • Gujaratban „sathiya” -nak hívják.
 • Andhra Pradeshben „Muggu” néven ismerik.
 • Uttar Pradeshben a rangolit „sona rakhna” -nak hívják
 • Madhya Pradeshben „Chowkpurna” néven ismert.
 • Biharban „Aripana” néven ismert.
 • Maharashtrában Rangvalli néven ismert.

Szükséges anyagok:

 1. Kréta vagy durva fehér por
 2. Színek igény szerint
 3. Virágszirmok szükség szerint.
 4. Bármilyen más dekorációs anyag szükséges a tervezés szerint, például Diyas.

Utasítás:

 1. Először rajzolja papírra a kezdeti vázlatot. Tegye ugyanezt a földön.
 2. Ezután töltse meg a rangolit megfelelő színekkel és dekorációkkal.

Egyszerű Rangoli Designs

A Rangoli nevét a szanszkrit „Rangavalli” szóból kapta. Ez kedvezőnek tekinthető, és előre jelzi a ház bármely fesztiváljának vagy szertartásának eljövetelét. A rangoliban rajzolt minták szimbolikusak arra az alkalomra, amikor készültek. A Rangoli a gazdagság istennőjének, Sri Mahalakshmi jelenlétét jelenti. A tudomány szerint pozitív energiamezőt hoz létre és csökkenti a stresszt.

Egyszerű és könnyű Rangoli minták képekkel:

A 75+ Egyszerű és Könnyű Rangoli olyan képeket tervez, amelyeket könnyen elkészíthet otthon, sok idő nélkül. Válassza ki a tökéleteset különleges alkalmaira 2021 -ben, és kezdje el.

1. Egyszerű Devi Rangoli Design kezdőknek:

Egyszerű Devi Rangoli design kezdőknek

Ez a rangoli Navratri kedvező időszakában készülhet, hogy üdvözölje Durga istennőt. Elkészítése meglehetősen egyszerű, és nem olyan bonyolult, mint a képen. Kezdje azzal, hogy rajzol egy kört, és az istennő szemét, orrát és száját a körön belül. Nyújtsa ki onnan kifelé a mintát a minta szerint. Az arcot körülvevő, összefonódó szirmok rendkívül vonzóvá teszik a dizájnt. Az ebben a kialakításban megadott színek gyönyörűek és kiemelkednek egymással szemben. A kettős színű árnyékolás a külső szirmokban esztétikus megjelenést kölcsönöz.

2. Ganesha Rangoli Design Vinayaka Chavithi számára:

Ganesha Rangoli Design Vinayaka Chavithi számára

Ez a kialakítás bonyolultnak tűnik, de meglehetősen egyszerű elkészíteni. Kezdje azzal, hogy középen elkészíti a Ganesha körvonalat, majd a következő kört. Töltse ki a középső részt, majd rajzolja ki a szirmokat, majd a kupakokat és a ragyogó csillagokat. Kezdje a színezést belülről. Használjon kontrasztos színeket minden mintához belülről kifelé. Ebben a kialakításban a körben lévő Ganesha gyönyörűen színezett 2 árnyalatban, narancssárga és zöld. A külső virágok a Ganesha -val ellentétes színekkel vannak festve. A kék sapkák és a sokszínű csillagok összességében feltűnő megjelenést kölcsönöznek. Győződjön meg róla, hogy ezt a mintát Ganesh Chaturthi vagy bármely Ganesh Puja alkalmával készíti el otthonában.

3. Egyszerű páva Rangoli design kezdőknek:

Egyszerű páva Rangoli design kezdőknek

Ez egy gyönyörű rangoli, színes pávával. Kezdje azzal, hogy felvázolja a páva testének vázlatát, és nyújtsa ki a modellt kifelé a szirmokkal és mintákkal. Ennek a kialakításnak a fénypontja a páva különböző részeiben használt feltűnő színkombinációk. Színezés után töltse fel a leveleket a krétaporral látható mintákkal. A virág közepén sárga és fekete színekkel teli kockás minta szemet gyönyörködtető tulajdonsága ennek a rangoli-nak. Ez a rangoli bármikor rajzolható, és nem igényel sok időt.

4. Üdvözöljük a Rangoli Design kezdőknek:

Üdvözöljük a Rangoli Design kezdőknek

Ez a rangoli design nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben, és kevesebb kézi esztergálási készséget foglal magában, mivel nem tartalmazza a szabadkézi minták rajzolását. Ennek az az alapja, hogy először nagy pontokat helyez a kívánt kialakításba, majd ujjhegyeivel mozgatja a krétaport egy adott irányba a terv elkészítéséhez. Ebben a kialakításban először készítse el az ívelt sablont fehér krétaporral. Tegyen színes pöttyöket a modell köré a virágmintás szerint. Most ujjbegyével készítse el a virágmintákat és a leveleket. Írja narancssárga színű „Üdvözöljük” feliratot, hogy kiemelkedjen a fehér háttértől. A tervezés során használt különböző színek rendkívül vonzóak és vonzóak. Elkészítheti ezt a rangolit, hogy stílusosan fogadja közeli és kedvesét.

5. Virág Rangoli Design kezdőknek:

Virág Rangoli Design kezdőknek

Ez a Rangoli design örökzöld, mivel különböző színű virágszirmokat használ, és bármilyen alkalomra megrajzolható. Kezdje a körök és virágszirmok körvonalainak koncentrikus rajzolásával. Kezdje el feltölteni őket belülről kontrasztos árnyalatú virágszirmokkal. Ez a típusú rangoli rendkívül sokoldalú, mivel a színek testreszabhatók a virágszirmok elérhetősége, valamint a design és az alkalom alapján. Ha legközelebb különleges alkalom lesz házában, engedje szabadjára kreativitását a fenti formatervezéssel, elbűvölő színkombinációkkal.

6. Hagyományos Rangoli Design kezdőknek:

Hagyományos Rangoli design kezdőknek

Ez a rangoli design egyszerű, mégis tartalmas és hagyományos. Nagy virágot tartalmaz, benne az „OM” szimbólummal. Háromszárú hintázik a virágokon, és Lord Shiva szimbóluma. Ezért ez a rangoli MahaShivratri alkalmával készülhet. Először rajzoljon egy virágot, és töltse meg kontrasztos színekkel belülről. Ezután rajzolja meg a háromszöget, és töltse meg rózsaszínnel, hogy kiemelkedjen a virággal ellentétben. Fejezze be úgy, hogy a közepén rózsaszínnel „om” -t ír. A feltűnő színek elegáns hangulatot kölcsönöznek ennek a rangolinak.

7. Egyszerű Diya Rangoli Design:

Egyszerű Rangoli Design

Legyen az esküvő vagy vallási esemény; A rangoli elég ahhoz, hogy minden alkalommal varázslatos hangulatot teremtsen. A design nagyon egyszerű, de a merész árnyalatok kivételesé varázsolták. A „Panchpradip” a központban és a Diyas a kör körül a design más különlegességei. Gyakran tapasztalhat ilyen mintákat a templomokon, szállodákon és más, hindu kultúrát bemutató helyeken kívül.

 • Különböző típusú virágszirmokat használtak az elegáns Rangoli dizájn létrehozásához.
 • Hasonló kialakítást készíthetünk szemek, hüvelyesek vagy gyümölcsök felhasználásával is.

8. Diwali Színes Rangoli Diyákkal:

Diwali Rangoli Design

Ez a csodálatos, színes Rangoli dizájn tökéletesen illik Diwalihoz – a fények fesztiváljához! Egyedülálló szív alakú faragással és diyák világításával emlékeztet bennünket a következő fényes napokra. A rózsaszín, zöld, piros és lila szín kombinációja élénkíti a dizájnt és vonzónak tűnik. Ez a kialakítás arra szolgál, hogy megvilágítsa házát, és felhívja a vendégek elismerését. Ez az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb Rangoli minta, színekkel és diyákkal minden funkcióra és alkalomra.

 • A Diwali a fények fesztiválja, ezért győződjön meg róla, hogy a Diyas segítségével könnyíti meg a dizájnt.
 • A zöld és piros minták egy Diyát jelölnek, így ez a dizájn tökéletes Diwali design.

9. Otthonos Rangoli Design fesztiválokra:

Rangoli Design fesztiválokra

Ezt nevezi Ön tökéletes keverési formának. Ezen a képen láthatók A vörös és kék, valamint fehér és sárga virágokból álló élénk színek tökéletes otthonos Rangoli -dizájnt eredményeznek. Bár a tényleges kialakítás nagyon egyszerű, ehhez a színeket választották, és az egyedi, gyönyörű virágok teszik szemet gyönyörködtetővé! Ezt a dizájnt még szépítheti is, ha egy diyát világít a Rangoli központjában. Könnyű újra létrehozni ezt a formatervezést virágszirmokkal. Fényesebb lesz és más megjelenést kölcsönöz a dizájnnak.

 • A Rangoli kivitelben használt virágok a design fénypontjai.
 • Különböző színű virágokat választhat, hogy kontraszthatást keltsen a dizájnban.

10. Egyszerű Ganapati Rangoli Design:

Ganapati Rangoli Design

Ez az egyszerű és egyedi Ganapati Rangoli dizájn biztosan a vonzerő központja lesz, ha háza, irodája vagy villája bejáratánál rajzolódik ki. Ez ábrázolja szeretetünket az Úr Ganesha iránt, valamint szimbolizálja az indiai Ganesh fesztivált. Ez a Rangoli design nagyon könnyen rajzolható, és még kezdők is könnyen faraghatják. Kipróbálhat más típusú Ganesh avatarokat is.

 • Egy kezdő ceruza segítségével elkészítheti a körvonalat, majd dolgozhat a tervezésen.
 • A design körül további elemeket, például „om” és „Swastik” is hozzáadhat.

11. Kundan Rangoli Designs:

Kundan Rangoli Designs

Ez a Kundan rangoli dizájn egyedi gyöngyök segítségével faragott. Ezeket a gyöngyöket tervezési mintával a padlóra helyezik, így úgy néznek ki, mint egy Rangoli. Valóban egy kreatív ember kézzel készített művészete. Ezek a gyöngyök a padlón tűző ragasztóval vannak, és könnyen eltávolíthatók. Ezt akár meg is könnyítheti, ha diyákat ültet a Rangoli design középpontjába. Ez vonzóbbá teszi a Rangolit. Különböző formájú diyákat használhat ennek a kialakításnak az újraalkotásához. Ez az egyik legjobb és legszebb egyszerű rangoli dizájn kundanokkal, színesebbé téve az alkalmat vagy a funkciót.

 • Tökéletes mehndi design bemutatótermekhez és ékszerüzletekhez.
 • Az anyagokat más dekorációs célokra és alkalmakra is felhasználhatja.

12. Kolam Rangoli virágokkal a versenyekre:

Kolam Rangoli virágokkal

Most ezt hívod virágos rangolinak. Ez az egyedülálló, virágokkal teli Rangoli design különlegessé teszi az eseményt! Bár a kialakítás egyszerű, nagyon hatékonyan faragják ki, és szirmokkal és levelekkel díszítik. Ebben a Rangoli dizájnban különböző színű virágokat használtak, például rózsaszín és zöld, narancs és sárga, fehér és narancs stb. Ez a kör alakú mintázat vonzóvá teszi az egész dizájnt!

 • Vázolja fel ceruza vagy kréta segítségével a pontosság elérése érdekében.
 • Különféle színkombinációk eléréséhez különböző színű virágszirmokat használhat.

13. Zenés páva Rangoli:

Páva Rangoli design

Az egyik legegyszerűbb rangoli minta, mégis olyan kreatívnak és gazdagnak tűnik, mint egy zenei páva képe. A rangoli kinézete még a nevénél is érdekesebb. Itt a zenés páva nevet adják, mert a pávatest itt hangszerekből készül, ellentétben a normál pávákkal. A legjobb módja annak, hogy eltakarja a testet, ha egy pár nagy hangszert használ, és mi lehet jobb, mint egy pár tabla. Ez egy intelligens módja annak, hogy kifejezze azt a tényt, hogy a zene bármilyen formában jámborul hangzik, és ez a Rangoli tökéletesen alkalmas minden alkalomra.

 • Egy ilyen kialakítás remekül fog kinézni egy művészeti vagy kulturális intézeten kívül.
 • A tablát lecserélheti másfajta hangszerre.

14. A legújabb virágos Rangoli minták:

Legújabb Virág Rangoli Designs

A virágokat mindig kedvezőnek tartják. Ez az egyedülálló négyszögletes Rangoli virágokkal és fűvel díszített dizájn tökéletes színkombinációt biztosít. Ezt a rangoli dizájnt akár diyákkal és Rangoli színekkel is szépítheti. Ez az egyik legjobb Rangoli design, amelyet nagyon könnyű és egyszerű újratelepíteni.

 • Bármilyen virágot és levelet szedhet, hogy hasonló Rangoli -mintát hozzon létre.
 • Az ilyen tervekben általában olyan virágokat használnak, amelyeket általában istenek és istennők imádására használnak.

15. Gyönyörű Rangoli minták Diyas -szal:

Gyönyörű Rangoli Designs

Nézze meg ezt a csodálatos rangoli dizájnt olyan gyönyörűen faragott levelek formájában! A rangoliban található hatalmas antik diyák fesztiváli hangulatot kölcsönöznek neki. Ez a rangoli még vonzóbbnak tűnhet a szem számára, ha a diyákat felgyújtják. Az itt használt színek élénkek és kontrasztosak. Ennek a kialakításnak a pontossága teszi különlegessé. Tökéletes műalkotás minden alkalomra!

 • A rizst és a Rangoli port használták ennek a gyönyörű dizájnnak az elkészítéséhez.
 • Használjon ételfestéket a rizs színezéséhez a kívánt színben.

16. Swastik Sign New Rangoli Design:

Swastik Új Rangoli Design

Most ezt nevezed szemet gyönyörködtető rangoli dizájnnak! Ez egy színes kivitel, sok élénk színt fröccsen a dizájnba. Gyönyörű a középen rajzolt horogkereszt jel. Ez a kontraszt és az élénk színek kombinációja, például piros és zöld, narancs és sárga, kék és sárga, piros és sötétkék. Ennek a tervnek az elkészítése időt vesz igénybe. Ha azt a kreatív személyt akarja fitogtatni magában, és nem bánja az idejének eltöltését, akkor ezt kell választania.

 • Ez a Rangoli design tökéletes Pooja vagy bármilyen hindu vallási funkció számára.
 • A középpontba „om” vagy más vallási szimbólumokat is készíthet.

17. Egyedi Rangoli tervek alkalmakra:

Rangoli Designs alkalmakra

Ez ismét egy egyedi és élénk rangoli dizájn, amely bármilyen fesztiválra vagy alkalomra alkalmas. Ez a gyönyörű rangoli dizájn egyedülálló mintázatú, fehér színű körökben a Diya körül, narancssárga és kék színű mintákkal díszítve. Ez egy egyszerű technika egy gyönyörű dizájn létrehozásához. Ez a rangoli minden bizonnyal elnyeri a vendégek elismerését.

 • Vegye igénybe a piacon kapható sablonok segítségével a Diya -szerű mintákat.
 • Próbálja párszor üres helyre tenni a fehér Chakri -t, hogy nagyobb pontosságot érjen el.

18. Egyszerű Rangoli Design mindennapi rügyekkel:

legjobb rangoli minták

Ez az egyik nagyon egyszerű, de nagyon szép rangoli minta, így rendszeresen rajzolható. Nem túl nagy, így a ház bármely részében elkészíthető, legyen az a bejárat sarkában vagy elején, biztosan szép lesz. A színes virágok kombinációja a hagyományos mintákkal együtt még szebbé teszi a megjelenést. A sok szín használata ebben a kialakításban rendkívül fényesnek tűnik, így ez a dizájn minden fesztiválon használható gondolkodás nélkül. Inspirációt meríthetsz a ruhád mintáiból. A design egyes részeit diákkal díszítheti, és a munkája elkészül!

 • Ez egy tökéletes és könnyen létrehozható kialakítás kezdőknek.
 • Használja az ujja hegyét, hogy hatást biztosítson a virágoknak.

19. Hagyományos Diya Rangoli minták:

hagyományos rangoli minták

Ez a gyönyörű Rangoli design könnyen elkészíthető, és hagyományos megjelenést kölcsönöz. Ezt gyönyörűen megvilágítják diyákkal, és barna színű foltra rajzolják. Ezt a barna -fehér kombinációt valóban érdemes észrevenni !! Ez is az egyik nagyon egyszerű rangoli dizájn, görbékkel és diyákkal, amelyek hagyományossá tehetik otthonát. A barna felületet a „geru” néven ismert vörös színű agyag használatával érik el, amelyet vízzel terítenek a padlóra, majd elkészítik a Rangoli -t.

 • Ezt a dizájnt kóser sóval vagy krétával is újrateremthetjük.
 • Kis gyertyákat is használhat, ha nincs diyája.

20. Ganesh Rangoli Design virágokkal:

Ganesh Rangoli Design virágokkal

Ez egy gyönyörű, egyszerű rangoli dizájn, amelyet még a kezdők is elkészíthetnek! Ez egy nagyon egyszerű kivitel, és különösen virágokkal teli, nagyon kevés teret hagy a tévedéseknek. Az itt használt színek fényes megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. A háttér sárga virágokkal díszített, így a rózsaszín szín nagyon jól kiemelkedik. Választhat vörös vagy élénk lila színt is. Ha Ön kezdő a Rangolisban, akkor ez az Ön számára!

 • Ez a 3D stílusú Rangoli design virágszirmok segítségével újrateremthető.
 • A Ganesha hátterét sárga virágszirmok borítják.

21. Könnyű, elegáns Rangoli Design:

Könnyű, elegáns Rangoli Design

Bölcsen nézzen ki, egyszerűnek tűnik, de órákon át tartó erőfeszítésbe telik, hogy ezt az elegáns mintát pillanatok alatt megrajzolja. Ez egy nagyon hatékony munka éles ívekkel és körökkel. Kevesebb színt használ, de több erőfeszítést és időt. Elegánsnak tűnik két tényező miatt- elegáns kialakítás és színkombináció. Ezt a formatervezést akár színekkel és diyákkal is szépítheti, hogy világosabbá tegye megjelenését. Ezek a nagyon hagyományos egyszerű rangoli minták Diwali és más családi funkciók számára, amelyek szintén nagyon szépek.

 • Az ilyen bonyolult tervekhez, mint ez, vegye igénybe a sablont, vagy használjon pontokat a pontosság eléréséhez.
 • A középső mintát Diya -val helyettesítheti, hogy gyönyörű megjelenést kapjon.

22. Különböző virágos Rangoli minták:

Különböző virágos Rangoli minták

Milyen gyönyörű virágos rangoli design! Nagyon barátságos kialakítás, amely a legjobban alkalmas egy kedvező eseményre vagy alkalomra. Más rangoli mintákkal ellentétben ezt a művet különböző színű, méretű és formájú virágokkal és szirmokkal faragták ki ebben a rangoli képben. Az ilyen tervek könnyen elkészíthetők, és kevesebb időt és erőfeszítést igényelnek.

 • A teljes Rangoli design rizsből készült.
 • Élelmiszer -színezéket használtak a rizs kívánt színének megadásához.

23. Aranyos Rangoli világos színekkel:

Aranyos Rangoli világos színekkel

Ez valóban más típusú rangoli. Ez a kialakítás világos színek helyett világos színeket használt. A Diya a dizájn közepén helyezkedik el, a Swastik jel pedig kiemeli a többiek közül. A sárga, narancs és kék színkombináció nagyon találó, és jól illik a Holi és a Dussehra fesztiválokhoz. Ezt egy Pooja számára is létrehozhatja.

 • Ez egy kombinált Rangoli design, amely Rangoli porból és festékből készül.
 • Ezt a formatervezést több alkalommal is létrehozhatja különböző színekkel.

24. Virág Rangoli Design különleges alkalmakra:

Virág Rangoli Design

Ezt hívják grand rangoli dizájnnak, amelyet különböző színű virágok és szirmok díszítenek. A különböző színek exkluzív kombinációja extravagáns megjelenést kölcsönöz ennek a dizájnnak. Ez a remekmű több órás erőfeszítés és türelem után jön létre. Ez tökéletes választás esküvőkre, eljegyzésekre vagy különleges alkalmakra. Ennek a kialakításnak a pontossága a legnagyobb fénypontja.

 • Ez a geometrikus mandala stílusú Rangoli design tökéletes a nagy céges rendezvények vagy versenyek újrateremtésére.
 • Vegye igénybe a kollégák segítségét, hogy impulzusokkal vagy szemcsékkel újraalkothassa ezt a dizájnt.

25. Egyszerű Rangoli Design szabad kézzel:

Egyszerű Rangoli design szabad kézzel

Ez a kék Rangoli design egyedülálló tipikus Ugadi/Gudi padwa fesztivál. Ezt a küszöbön vagy az udvaron készítik, hogy köszönthessék az indiai Deccan régióban élők új évét. Ez a Rangoli design egy adott szín árnyalatait használja, így megnyugtatónak és vonzónak tűnik a szem számára. A geru -t nem használták. Ehelyett a tervezést normál padlón végezték. Ez egy finoman faragott Rangoli design, amelynek elkészítése időbe telik, de valóban szemet gyönyörködtető!

 • Ez a design nagyon hasonlít a mandalához, de virágminták ihlették.
 • Ennek a kialakításnak csak két színét használták, kék és fehér. A világoskék színt a két szín keverésével hozták létre.

26. Félkörös egyszerű Rangoli minták:

Félkörös egyszerű Rangoli minták

A félkör alakú rangoli kialakítás ugyanolyan tökéletes, mint a kör alakú. Ez egy nagyon egyszerű kialakítás, kevesebb görbével és nehéz mintákkal. Ez a dizájn valóban egyszerűnek tűnik, de nagyon elegáns és megérdemli! Ez a rangoli dizájn tökéletes választás ahhoz, hogy ezt a mintát a küszöbére, vagy egy iroda vagy üzlet elé rajzolja.

 • Használjon szitát a színek egyenletes eloszlatására a nagyobb motívumokon.
 • Papír sablont készíthet a virágok és levelek létrehozásához az egységesség elérése érdekében.

27. Egyszerű Rangoli minták a fesztivál alkalmával:

Rangoli Designs fesztiválokra

Ez az egyedi kialakítás tökéletes választás olyan fesztiválokra, mint a Holi vagy a Diwali. Ezen a gyönyörű egyszerű Rangoli képen a szirmok Rangoli dizájnja jól illik a színes fesztiválokhoz és az erős fényekhez. Ezenkívül a dizájn oldalán elhelyezett Diya tökéletes kombináció Diwali számára. Még ragyogó megjelenést kölcsönöz az egész formatervezésnek, és kiemeli a többi közül. A rózsaszín és sárga színek kombinációja rámutat a kontrasztra, amelyet kizárólag ehhez a kialakításhoz választottak. Választhat zöld és kék kombinációt is. Ez a kialakítás könnyen elkészíthető, és alig tart egy -két órát.

 • A tervezéshez több mint két színt használhat.
 • Válasszon olyan színeket, mint a rózsaszín, a piros, a sárga és a narancs, hogy virágosabb megjelenést kölcsönözhessen.
 • A koszorúkat és a virágokat az istenek és istennők kedvére használják, így virágmintát készítenek az emberek által.

28. Lord Ganesha Rangoli virágokkal:

Lord Ganesha Rangoli virágokkal

Ha nagy gyeped van, és szereted a virágokat, akkor ez a megfelelő rangoli kialakítás. Ez Lord Ganesha végső tervezése a narancs és a rózsaszín virágszirmok egyedülálló kombinációjával. Ezek a színek kiemelkednek és felderítik ezt az egész rangoli dizájnt. Ez a rangoli biztosan elismerést fog kapni a vendégektől. Most már tudod, mit kell újrateremteni Ganesh Chaturthi számára.

 • Ez a rózsasziromból és körömviráglevélből készült dizájn könnyen újrateremthető.
 • Hasonló kialakítás hozható létre hüvelyesek vagy szemek használatával is.

29. Egyszerű horogkereszt jel Rangoli:

Svastik Sign Rangoli

Ez a rangoli kialakítás kifogástalannak tűnik. Ez egy remekmű, amelyet különféle színes szirmok felhasználásával hoztak létre. Ez az egyedülálló színválasztás nagyon megnyugtatja a szemet. Világos és világos színek kombinációja jellemzi, így a középen található Swastik jel kiemelkedik a design többi részétől. A külső körbe rajzolt minta szemet gyönyörködtető! Ezt a mintát könnyen elkészítheti otthon, ha a külső körben háromszög alakú mintát készít, majd színes szirmokkal tölti meg.

 • Különféle gabonaféléket, főként rizst és hüvelyeseket használtak ennek a kialakításnak az elkészítéséhez.
 • A geometrikus stílus tökéletesebb megjelenést kölcsönöz, valamint könnyebb újrateremteni.

30. Egyszerű Rangoli Design színekkel:

Egyszerű Rangoli Design színekkel

Ez most egy egyszerű Rangoli design fehér, zöld és piros kombinációkkal. Néha az egyszerű dolgok is nagy hatást gyakorolnak. Ez a kialakítás elegánsnak tűnik, és még világosabbnak tűnik a sárgák és a kék színek kombinációjával. Mivel semmilyen geru -t nem használnak, a kialakítás a háttér egy részének tűnik. Minél sötétebbek a színek, annál vonzóbbnak tűnik!

 • A tervezést úgy végezzük, hogy először egy piros és zöld színű virágot készítünk.
 • Bármilyen színkombinációt használhat, például rózsaszín-sárga, kék-zöld stb.

31. Diwali Kolam Rangoli Design:

Diwali Kolam Rangoli Design

A virágos minták ugyanolyan vonzóak, mint a színekből álló rangoli minták. Virágok, diyák és színek teszik a tökéletes környezetet Diwali számára! A rangoli közepén található félkör alakú minták nagyon vonzóak, különösen a négyszínű megjelenésükkel. Tartsa kéznél a krétát, hogy tökéletesen elkészítse ezt a formatervezést. A középre helyezett Diya még vonzóbbnak tűnne, és biztosan elnyerné az elismerését!

 • Ez a kialakítás tökéletes irodai és otthoni helyiségekbe.
 • Különböző színű virágszirmokat és hüvelyeseket használhat.

32. Kör Rangoli Design Diwali számára:

Kör Rangoli Design Diwali számára

Ez egy tipikus Diwali rangoli kialakítás, kör alakú mintával. Általában az ilyen egyszerű rangoli mintákat „Sanskar Bharati” mintáknak nevezik, ahol egy adott mintát választanak ki, és kör alakban rajzolnak. Többnyire ilyen formatervezéseket fog látni az épületek vagy bungalók bejáratánál, mert több helyet foglal el. Nehéz ezt az egész mintát a küszöbére rajzolni. Azonban választhat egy részét, és ugyanazt félkör alakban rajzolhatja.

 • Kis és közepes méretű szitán egyenletesen oszlassuk el az alapszíneket körökben.
 • Készítse el ezt a Rangoli formatervezést a középpontból kiindulva, majd kifelé haladva.

33. Jó és szép Rangoli minták:

Gyönyörű Rangoli Designs

Most ezt nevezi kifogástalan remekműnek! Élénk színek, elegáns és tökéletes kialakítás, a kör alakú állandó minta, ami ehhez hasonló rangoli elkészítéséhez szükséges. A közepére rajzolt OM jel indiai érintést kölcsönöz a rangolinak. Készítsen körvonalat krétával vagy ceruzával a pontosság elérése érdekében. Ez tökéletes választás lehet, ha Pooja van a házában.

 • Ez a kialakítás alkalmas kulturális és vallási funkciókra is.
 • Ezt a formatervezést különböző színekkel újrateremtheti, és néhány diát is hozzáadhat, hogy esztétikusabb legyen.

34. Sarok Rangoli Design:

Sarok Rangoli Design

A sarokban különböző típusú rangoli mintákat láthat, több színben és mintával. Most ez egy kiváló rangoli sarokdarab. Jól illik a sarokba helyezett nagy antik Diyához, és azt borító rangolival. Bár nincs sok dizájn és változatosság, a rangoliban használt színek nyugtató hatást kölcsönöznek neki. Ez a legjobb választás, ha rangoli dizájnt szeretne készíteni a küszöbén! És ez az egyik egyszerű rangoli kivitel, amely minden típusú púdzsra alkalmas.

 • Ez egy Rangoli dizájn, amely alkalmas kis terekre, zugokra és sarkokra.
 • Ilyen Rangoli mintákat gyakran készítenek és találnak templomokban.

35. A legújabb Rangoli tervek minden alkalomra:

Rangoli Designs minden alkalomra

A Rangoli geometriájának nem mindig négyzetekről és körökről kell szólnia, és lehet több is. Nos, ez egy spirál egy körön belül. Ideális azok számára, akik egy gyönyörű rangoli dizájnt keresnek, amely megfelel minden fesztivál hangulatának és szellemiségének. Csak változtassa meg a színeket minden egyes létrehozásakor, és készen áll egy friss és új Rangolival minden alkalomra.

 • Különféle fajták gabonaféléit és hüvelyes hüvelyeit használták fel ezeknek a Rangolinak a létrehozásához.
 • A kívánt pontosság elérése érdekében ceruzával előzetesen készítsen körvonalakat.

36. Klasszikus páva Rangoli minták:

Páva Rangoli Designs

Ez a gyönyörű páva Rangoli design gyönyörű kombinációt kínál különleges eseményekhez, például évfordulókhoz vagy születésnapokhoz. Egyszerű, mégis vonzó alkotás. Ebben a kialakításban különféle színeket használhat, és más megjelenést is kölcsönözhet. Akár ugyanezt a Rangoli -mintát is faraghatja, és virágokkal vagy rózsaszirmokkal szépítheti, vagy élelmiszer -szemekből készítheti el, hogy egyedi megjelenést kölcsönözhessen. A rangolit diyákkal világíthatod meg, vagy egyszerűen csak egyszerűsítheted. Ne feledje, minél egyszerűbb, annál jobb!

 • Használhatja a Rangoli port a fehér háttérhez, vagy választhat más krétát és tengeri sót. lehetőségek
 • A tervezés itt teljesen hüvelyesek és szemek segítségével történik, hogy rusztikus megjelenést kölcsönözzön a Rangoli -nak.

37. Kör Rangoli minták különböző színekben:

Rangoli minták különböző színekben

Ez egy nagyon színes, egyszerű rangoli design körkörös mintákkal. Mi van ezekkel a nagy körökkel, különböző színekben? Nem kell kifejezni az egyik legmegdöbbentőbb rangoli mintát, amelyet valaha is látni lehet. Vendégei egyszerűen lenyűgözni fogják a művészet káprázatos színeit. Ez a kialakítás mindenképpen süteményes, még a legkevésbé művészi ember számára is.

 • A meleg és az elsődleges színek keverékével hozza létre ezt a Rangoli mintát.
 • Használjon virágszirmokat a széleken, hogy teljes megjelenést kapjon.

38. Egyszerű „Om’Rangoli Designs:

Om Rangoli Designs

Ez a rangoli teljesen egyedi formával és elképesztő dizájnnal rendelkezik. Amint láthatja, az „Om” van a középpontban, és körülötte félkör alakú, nagyon részletes grafika. A fehérek választása a kiemelkedő kékkel, pirossal és zölddel ellentétben valóban észrevehető. Ez a kialakítás határozottan nem gyerekjáték, és több gyakorlatot és precizitást igényelhet az újratelepítés.

 • Ennek a Rangoli -dizájnnak a bonyolultsága szakemberek munkája.
 • Hasonló pontosságot érhet el, ha sablonokat használ a tervezés befejezéséhez.

39. Határ Rangoli minták különböző színekben:

Rangoli minták különböző színekben

Azok, akik jó néhány éves tapasztalattal rendelkeznek a Rangolis elkészítésében, kipróbálhatják. A hatalmasság, valamint a rangoli kialakítása kétségkívül rendkívüli. A színek csodálatosan egyesültek, és a fehér szegély kompakt megjelenést kölcsönzött az egész alkotásnak. Rózsaszín és narancssárga színkombinációt is használhat sárgával.

 • Ezt a kialakítást és pontosságát csak szakemberek készíthetik el.
 • Könnyű minták segítségével újra létrehozható a templomi vegyületekhez megfelelő hasonló kialakítás.

40. Rangoli minták különböző árnyalatokkal:

Rangoli minták különböző árnyalatokkal

Ez a rangoli kialakítás egyszerű, de nem utolsósorban; ez egy hihetetlen, lenyűgöző színekkel. Ha kívánja, a mintákat különböző árnyalatokkal töltheti fel, és saját kreativitásával személyre szabhatja őket. Ez az egyik nagyon egyszerű rangoli kivitel, vonzó színekkel. Ezzel a fényesebbé teheti ünneplését is. Töltse ki a helyeket szirmokkal és Diya -val, hogy javítsa a megjelenést.

 • Hozzon létre hasonló stílusú Rangoli dizájnt virágszirmok vagy szemek és hüvelyesek segítségével.
 • Tegyen egy Diyát a középpontba, hogy a megjelenés teljes legyen.

41. Egyszerűen gyönyörű zenekar Rangoli:

Egyszerűen gyönyörű banda Rangoli

Ha minden nap otthon kell rangolit készítenie, mintha sok családban lenne rituálé, nyilvánvaló, hogy kifogyhat az ötletekből. Másodszor, senkinek sincs ideje minden nap bonyolult és gazdag ünnepi Rangoli -t készíteni, mivel ez sok erőfeszítést igényel. Egy ilyen rangoli zenekar remek ötlet az egyszerű rangoli tervekhez, amelyeket bármikor használhat, és biztosan nem fog lenyűgözni az embereket. Meghosszabbíthatja a sávot úgy, hogy ismét virágokat készít a virágok másik sarkába, majd kiterjeszti a külső részeket más formatervezéssel és vonalakkal, valamint görbékkel..

 • A virágok hozzáadásával vagy kivonásával nagyobb vagy kisebb méretűvé teheti ezt a mintát.
 • Használhat valódi virágszirmokat is.

42. Átlós páva minta:

Átlós páva minta

Semmi sem lehet jobb, mint ez a gyönyörű páva, amikor gyönyörű rangoli mintákról beszélünk. Ez nagyon nehéznek tűnik, de ha úgy érzi, hogy rendben van a rangoli, akkor biztosan sikerülni fog. A trükk itt az, hogy a színárnyalatokat megfelelően egyesítse, és ugyanazt a hatást hozza létre, mint a képen. Ez az egyik rangoli, amely a legjobban illik a ház sarkaihoz, amelyek üresek és mégis mindig láthatók. Ezt a rangolit sok csillogó színnel és fehér béléssel is díszítheti, hogy fényesebb és kiemelkedőbb megjelenést kapjon. A megfelelő hatás érdekében készítse el ezt házán kívül vagy belül egy félreeső sarokban.

 • Használjon hegyes pálcát a tervezés részleteinek elkészítéséhez.
 • Fehér Rangoli port is használhat bonyolult részletezéshez.

43. Absztrakt Ganesa Rangoli:

Absztrakt Ganesa Rangoli

Az emberek egyre tudatosabbak a házaik díszeivel és sok hagyományt követnek, mert egy kicsit hagyományosnak lenni most az új menő. A hagyományos Rangoli formatervezési stílusok most a ház stílusa is. Az egyetlen különbség az, hogy ezeket most másként és kreatívabban teszik. Ez az aranyos Ganesh Rangoli például egy hagyományos rangoli ötlet, de az elkészítési módja annyira modernnek és kreatívnak tűnik. Így alakultak ki az elképzelések, és az idők is, de mindennek az alapja természetesen változatlan! Próbálja ki ezt a dizájnt Ganesh Chaturthi vagy a ház melegítő Pooja számára.

 • Bármely Isten vagy istennő sziluettjét használhatja hasonló stílusú Rangoli létrehozásához.
 • Használja ki a virágszirmokat, szemeket és hüvelyeseket, hogy egyedi csavarja a dizájnt.

44. Egyszerű üdvözlő indiai Rangoli minták:

Indiai Rangoli Designs

Ez az egyik tipikus rangoli dizájnkép, amelyet a ház bejáratához terveztek. Ezek örvendetes Rangoliszok abban az értelemben, hogy kicsik és csinosak, és csak a ház előtt alkalmasak, és a „WELCOME” szavak is ugyanazokkal a rangoli színekkel vannak írva itt. Jobb, ha ezt a rangolit nem virágszirmokkal díszíti vagy készíti, ami azért is lehetséges, mert a színek állandóbbak, mint a virágszirmok. Elkészítheti a rangolit, és ezután néhány napig hagyja állni. Ezt nagyon könnyű elkészíteni, és nagyon szépnek és fényesnek tűnik. Most már biztosan tudja, mit készítsen újévre vagy új házra.

 • Ez a kialakítás épületen vagy irodán kívül is létrehozható.
 • Hasonló, de kisebb méretű kialakítást is készíthet a küszöbükhöz.

45. Nagyon egyszerű geometriai Rangoli:

Egyszerű geometriai Rangoli

Többféle Rangoli létezik, és ez az egyik azok közül, amelyek mára meglehetősen magasak lettek a listákon. A név az, mert a szegélyek vagy az alapkeret mindig geometriai, különösen a négyzetek és a téglalap vagy gyémánt alakzatok. Még a mainframe -en belül is szinte geometrikusak a kialakítások, de a jó rész az, hogy igazán, nagyon okosnak tűnhet. Mint például ebben a kialakításban, egyszerű rangoli kialakítást készítettek, és sok virágszirmot használtak benne. A dekorációkhoz használt Diyák könnyen beszerezhetők, és sokkal jobban kinézik a helyet.

 • Ezt a dizájnt újra létrehozhatja házában vagy irodájában.
 • Használja a virágszirmokat, hogy ez a dizájn gyönyörű legyen.

46. ​​Egyszerű Diya Rangoli minták:

Egyszerű Diya Rangoli minták

A legtöbb rangoli mintában, különösen az ünnepi mintákban, láttuk, hogy kis és nagy dívákkal díszítették őket, hogy megvilágítsák a mintákat és világosabbá tegyék őket. Itt ezen a fotón egy lépéssel feljebb vesszük a Diyát, és a rangoli design alapjává tesszük. Itt ebben a rangoliban egy nagy diyát rajzolunk a rangoli alapjául, és különböző színekkel és sok mintával töltjük meg. A rangoli határvonalát ezután apró diyák díszítik, és világosabbá teszik. A szirmokat vonzóbbá is teheti. Nagyon stílusos és nagyon kreatív!

 • Lehet használni egy botot, hogy a bonyolult részleteket, ha nem kényelmes létrehozni por.
 • A diyák a design körül elhelyezhetők, hogy szebb hatást érjenek el.

47. Virág és Diya Rangoli tervei otthonra:

Diya Rangoli Designs for Home

Ez egy nagyon egyszerű Diya Rangoli design kezdőknek. Ez a színek és virágok nagyszerű kombinációja, amely csodálatos rangot kölcsönzött ennek a rangolinak. Szirmok helyett telt virágokat használtak. Nincs szükség sok készségre vagy szakértelemre. De az, ahogy a rózsákat a tervezés során használják, valóban dicséretes. A Diyák nagymértékben növelték a dizájn szépségét.

 • Ennek a Rangolinak a központja a fénypontja.
 • Virágszirmokat is használhatunk egy hasonló kialakítás létrehozásához.

48. Krishna hagyományos Rangoli Art:

Krishna Hagyományos Rangoli Art

Miért csak a virágokkal és pávafélékkel készült egyszerű rangoli minták felé forduljon, ahol ennél sokkal több is lehet. Tény, hogy amikor Rangolisról van szó, Lord Ganesh a leggyakrabban használt arc, de most kitaláltunk egy remek ötletet, hogy Lord Krisna legyen a rangoli arca. A gyermek Krisna ártatlansága kelti életre ezt a rangolit, és az élénk színek használata nagyon -nagyon szépnek tűnik. Ez egy egyszerű vázlat, amelyet rangolivá kell kidolgoznia, és ennyi!

 • Ezt a dizájnt impulzusok és szemek segítségével lehet újra létrehozni.
 • Használjon ceruzát a körvonalak előzetes elkészítéséhez, hogy elérje a szem és a furulya pontosságát.

49. Táj Rangoli minta:

Tájkép Rangoli minta

Nem kell ragaszkodnia az alkalmakhoz, ha a Rangolis elkészítése a szenvedélye. Szükségtelen minden alkalommal páva és virág rajzolása rangoli mintázatként, amikor egyszerűen készíthet más szabadkézi mintákat. Például ezen a képen a keret egyszerű és fehér kiemeléssel van megrajzolva, majd egy szép táj rajzolódik belül, ami valószínűleg falusi jelenet. Ezek azok a tájak, amelyeket a falusi emberek rajzolnak a falakra, mert nincsenek festékeik és egyéb díszeik. Ezek is nagyon kreatívak és a művész jelei.

 • Használjon szitát az árnyékoló hatás eléréséhez a háttérben.
 • Ehhez a kialakításhoz használhat előre elkészített papírkivágást, amelyet a tervezés befejezése után gondosan fel lehet venni.

50. Rangoli Designs with Sand Art:

Rangoli Designs with Sand Art

Itt van egy gyönyörű rangoli homokból és kövekből. A rangoli szépségét a homok és a homok tompa szürke árnyalatai mutatják, amelyek színt kapnak és szárítanak. A kövek hozzászoktak ahhoz, hogy hatást fejtsenek ki a rangoliban. Napjainkban van egy új, homokból készült művészeti forma, az úgynevezett homokművészet. Itt a rangoliról beszélünk, ez tökéletes példa a homokos rangolira. A Rangoli versenyeken további ilyen mintákat lehet látni.

 • Szitával egyenletesen oszlassa el a színeket a design alapján.
 • A részleteket szabadon kézzel lehet elvégezni a tervezés során.

51. Rangoli a vízen:

Rangoli a vízen

Itt láthatjuk a vízen készült rangolit. Nagyon könnyű rangolit készíteni a vízen, valódi rangoli por színekkel. A folyamat a következő: vizet veszünk az edénybe, ahol a rangolit szeretné készíteni. Ezután öntsön néhány cseppet vagy egy kanál olajat az edénybe, ami olajréteget képez a víz felett. És amikor a rangoli porpor színeket terítesz az edénybe, hogy kialakítsd, akkor az az olajrétegre tapad, ahelyett, hogy a vízzel keveredne. Ez egy egyedülálló módja a rangoli elkészítésének. Ez egy gyors és egyszerű módja a hosszú távú tervezés elkészítésének.

 • A geru -n hasonló stílusú Rangoli dizájn hozható létre.
 • Helyezzen el egy lebegő gyertyát, hogy teljes megjelenést kapjon.

52. Hagyományos Durga Rangoli minták:

Durga Rangoli Designs

A Navratri és a Dussehra fesztivált mindig Maa Durga imáival és istentiszteletével várják. Itt van egy gyönyörű rangoli, amelyet Durga bálványával készítettek rangoli színekben. A rangolit egy halom rangoli színű kör alakú pöttyökkel emelik ki. A kialakítás megfelelő Durga Pooja és Navratri számára, valamint egy hasonló kialakítás újjáépíthető a templomokon kívül az istennők számára.

 • Azt is megteheti, hogy különböző istenek és istennők hozzanak létre hasonló mintát.
 • Ez a fajta Rangoli design professzionális munka.

53. Rangoli gabonafélékkel:

Rangoli gabonafélékkel

Ha művészi hatású, akkor nincs szüksége anyagra. Itt egy ehető gabonafélékből készült Rangoli. A természet olyan sok színt adott nekünk, hogy nem kell magunknak készítenünk. Itt a Rangoli különböző szemekből készül, amelyek különböző színűek. Van zöldborsó, rajma, búza, rizs, zöld gramm, fekete zöld, csicseriborsó, hasított borsó, abulia stb. Használhat bármilyen szemet, amely más színt kölcsönöz a Rangoli -nak. Tegyen egy Diyát a kettő közé, hogy ünnepi megjelenést kölcsönözhessen.

 • Adjon hozzá különféle típusú diókat, hogy vonzóbbá tegye ezt a kialakítást.
 • Hasonló kialakításhoz virágszirmokat is használhat.

54. Rangoli színes rizzsel:

Rangoli színes rizzsel

Itt van egy gyönyörű és színes Rangoli rizsszemekből. A rizsszemeket először színek alatt feldolgozzák, majd szárítják. Aztán gyönyörű dizájnt készítettek. A rizsszemeket ételfestékkel és mesterséges színezékekkel is színezheti. A gabonán kívül diót és hüvelyeseket is használhat.

 • Használjon ételfestéket, hogy színt adjon a rizsszemeknek.
 • Hasonló formatervezést hozhat létre újra Rangoli por és virágszirmok használatával.

55. Rangoli régi újsággal készült:

Rangoli régi újsággal készült

Ha az olló kezelése kényelmesebb az Ön számára, mint a Rangoli por, akkor ez megfelelő kialakítás. Itt a Rangoli régi újságokból készült, tekercselve és ragasztva, hogy kerek gyűrűket készítsen a Rangoli kialakításának javítása érdekében. A Rangoli Rangoli színekkel készül, a gyűrűk pedig újságpapírból készülnek. Ez a gyönyörű kivitel geometriai formákkal készült, amelyek vonzóbbá teszik.

 • Használjon készen álló bolti sablont egy ilyen kialakítás létrehozásához.
 • A választott porszíneket szitán használhatja az árnyékoláshoz hasonló hatás elérése érdekében.

56. Rangoli Design agyaggal:

Rangoli Design agyaggal

Itt van egy agyag tészta rangoli. Egy gyönyörű és kreatív Rangoli, amely még időigényes is. Mivel vannak agyag motívumok, amelyeket úgy alakítottak ki, majd terveztek és állítottak be, hogy gyönyörű Rangoli -dizájnt alkossanak. Fevicryl gyermektésztát kapunk, amelyet tetszőleges módon formálhatsz. Ezt a fantasztikus Rangolit még a gyerekek is könnyen elkészíthetik. Hasonló kialakítást újrateremthet színes kréta segítségével.

 • Az agyag helyett virágszirmokat is használhat hasonló stílusú tervezéshez.
 • Színes krétákkal is készíthető ez a design.

57. Rangoli gyümölcsökkel:

Rangoli gyümölcsökkel

Itt van egy Rangoli, amelyet az Úr Krisnának kínálnak, és friss gyümölcsökből készül. Láthatjuk, hogy páva készítéséhez friss gyümölcsöket használnak. Láthatunk banánt, ananászt, almát, narancsot, gránátalmát, szilvát, körtét és még sok más gyümölcsöt, amelyek Rangoli gyümölcsből vannak elrendezve és elkészítve. Ez a kialakítás garantálja a pazarlást, mivel a gyümölcsöket a nap végén eloszthatja a vendégek között.

 • Ez a stílusú Rangoli templomokon vagy éttermeken kívül is elkészíthető.
 • Hasonló kialakítás létrehozásához zöldségeket is használhat.

58. Kezdők Easy Rangoli Designs with Dots:

Egyszerű Rangoli Designs with Dots

Ez általában egy kezdő rangoli kialakítás. Kis finom pöttyökből áll, amelyeket először közvetlenül a padlóra rajzolnak, vagy barna színfolt. A fenti képen a pontokat finom vonalakkal összeillesztve olyan egyszerű és gyönyörű kialakítást kaphat. Ez a kék színű kacsák jellegzetes kialakítása szemet gyönyörködtető! Ez biztosan felhívja a vendégek figyelmét. Ezt a formatervezést nyomon követheti az újratelepítéshez.

 • Ez a kialakítás újra létrehozható pontok készítésével, majd a minta követésével.
 • Az alkalmazott módszer tökéletes tervezést biztosít a kezdők számára.

59. Rangoli zöldségekkel:

Rangoli zöldségekkel

Itt is gyönyörű, valamint friss zöldségekből készült színes rangoli. A zöldségek színei miatt a Rangoli olyan fényes. A zöldségeket úgy rendezték el, hogy színeik formatervezést alkossanak. Láthatunk brinjal -t, paprikát, paprikát, zöldpaprikát stb., Hogy zöldséges Rangolit készítsünk. Ez határozottan egy Rangoli, amelyet edzőteremben vagy jógaközponton kívül lehet készíteni.

 • Egy ilyen kialakítás különféle gyümölcsökkel és zöldségekkel készíthető.
 • Káposzta, brinjal, sárgarépa, hölgyujj, borsó, édesburgonya – ezek a zöldségek a Rangoli elkészítéséhez.

60. Rangoli fűrészporral:

Rangoli fűrészporral

Fűrészporral készült Rangoli készítéséhez először a fűrészport kell kiszínezni, majd megszárítani. Itt egy gyönyörű fűrészporral készült Rangolit láthatunk. És közepén lótusz díszített. A Rangoli fűrészporból készült még a korai időkben. Ezután a fűrészport porított színekkel helyezték el. A több szép borítójú szirmok használata is jól működik.

 • Ez a Rangoli design virágszirmokból, valamint szemekből és hüvelyesekből készül.
 • Helyezze a diyákat a dizájnra és annak környékére, hogy elegánsabb megjelenést kölcsönözzen.

61. Rangoli sablonokkal:

Rangoli sablonokkal

Kapunk sablonokat, hogy gyönyörű mintákat készítsünk. A kialakítás piros porú lábakat mutat; általában a küszöbön készül, mivel az emberek azt hiszik, hogy olyanok, mint Lakshmi istennő irányító jele. Itt egy sablonból készült Rangolit láthatunk. A sablonok a boltokban is kaphatók, és mi magunk is elkészíthetjük papírvágásokkal. Sok mintát kapunk a sablonokban. Azok az emberek, akik rosszul terveznek, könnyen készíthetnek fantasztikus Rangolit sablonok használatával.

 • Ez a stílus kialakítható a küszöbön.
 • A tervezés alapjául a zöld és a sárga színeket is használhatja.

62. Rangoli úszó virágokkal:

Rangoli lebegő virágokkal

Itt vannak virágszirmok, amelyekből színes rangoli készül. Lebegő rangoli vízzel és virágszirmokkal könnyen elkészíthető. Néhány lépés követésével gyönyörű lebegő Rangolit kapunk. Vizet veszünk egy edénybe, és lassan elrendezzük a szirmokat a határról, és fokozatosan elérjük a Rangoli design közepét. A Rangoli legjobb része az, hogy nem kell aggódnia a pontosság miatt, mivel minden tökéletesen illeszkedik.

 • Különböző virágok használhatók hasonló minták újrateremtésére.
 • A virághagymák helyett használjon szirmokat, hogy esztétikusabb dizájnt hozzon létre.

63. Rajzfilm Rangoli:

Rajzfilm Rangoli

A gyerekek szeretik a rajzfilmeket. És amikor egy Rangolit készítünk rajzfilmfigurákkal. A gyerekek nem mozdulnak messze a Rangolitól. Itt egy Chhota bheem rangolit láthatunk a rajzfilm többi szereplőjével. Az emberek rajzfilm Rangolit készítenek, különösen a gyermekek szórakoztatására. Az ilyen Rangolit játszóházakban vagy kedves kertekben láthatja. És óvodák és óvodák. A tanárok segíthetnek a diákoknak és a kombinálhatóaknak gyönyörű Rangolis rajzfilm készítésében, és megtanulhatják a színek nevét, valamint segíthetnek rajzolástanulásban. Más karaktereket is megszerethet, akiket a Doraemonhoz hasonló gyerekek szeretnek.

 • Ez a kialakítás alkalmas játszóiskolákba és különböző gyermekintézményekbe.
 • Ehhez a rajzhoz sok különböző rajzfilmfigurát is hozzáadhat.

64. Rangoli portré:

Portré Rangoli

Egy gyönyörű Rangoli Lord Krishna és Radha Ji portréjával, Rangoli színekkel. A Rangoli művészet szakértői készíthetnek ilyen Rangolit. A versenyeken való részvételkor választhatunk egy rangoli portré készítését. Ez sok időt, pontosságot és türelmet igényelhet. A Rangoli szépségét nem lehet elhanyagolni. Az emberek kedvenc bálványaikat, istenüket és istennőiket készítik, híres hírességeket is. A tervezés során Lord Shiva és Parvati istennő képe is felhasználható. Minél jobban értesz a kreativitáshoz, annál szebb lesz a Rangoli.

 • A Rangoli tervezési stílusa csak több szakember erőfeszítései segítségével hozható létre.
 • Hasonló tervet készíthet az istenek és istennők másolatainak létrehozásával is.

65. Rangoli az OHP -lapon:

Rangoli az OHP lapon

Ez egy nagyon praktikus technika egy Rangoli elkészítéséhez és bárhol a házunkban való elhelyezéséhez. Itt a művész vett egy OHP -lapot, amelyre tervezetet készített és üvegfestékkel színezte. Ezután ütemezheti a lepedőt a ház bármely pontján, és elhelyezheti a padlón. Az üvegfestékeken kívül bármilyen más anyaggal is díszíthet, hogy Rangoli -t készítsen az OHP lapon. Ragaszthat dekoratív anyagot a lapra, és gyönyörű Rangoli -t készíthet. Ez a kialakítás Pooja vagy vallási funkció számára is létrehozható.

 • Ezt a stílusstílust felhasználhatja vallási funkciókhoz és eseményekhez.
 • A motívumok egyedileg használhatók a kuckók és sarkok díszítésére.

66. Páva toll Rangoliban:

Páva Rangoli

A hinduizmusban a páva a szerencsét és az együttérzést szimbolizálja, míg a toll a szépséget és az integritást is. A páva nem tartható otthon, de művészete elkészíthető otthonunkban, hogy szerencsét hozzon. A Rangolist különleges alkalmakkor és fesztiválokon készítik, és ez a páva tollból álló rangoliban nagyon egyszerű Rangoli design. Ha elkészíti a küszöbön vagy a bejárati csarnok közepén, fokozza a ház szépségét. A páva a tollában azt mutatja, hogy még a páva is szeret elvetett szépséggel lenni, és önmagát szeretni a legjobb. Páva motívum inspirációt is vehet a mehndi tervekből. Ez a Rangoli motiválja a demotivált barátait és rokonait, akik küzdenek az életben.

 • Ez a stílusú Rangoli design alkalmasabb a szakemberek számára.
 • További színeket adhat hozzá, például lila és rózsaszín, hogy ez a design szebb legyen.

67. Gyöngyök és kövek Rangoli:

Gyöngyök és kövek Rangoli

A Rangolis gyönyörűvé teszi házunkat, mi pedig szebb, vonzóbbnak tűnő Rangoli mintákat keresünk. A színek nem sugároznak, de ha élénk Rangolit szeretnél, akkor ez a Rangoli minta tetszeni fog neked. Nincs por színe; gyöngy és színes kövek helyett használják. Mindegyik kőből egy különleges dizájnt készítenek, és középen egy gyönyörű Diyát helyeznek el. Ez egy nagyon egyszerű Rangoli dizájn az otthon számára, ahol nem is kell időt vesztegetnie a színek kitöltésével. Csak az elrendezés elkészítése után kell megfelelően elhelyezni a köveket és a gyöngyöket. Ez egy nagyon más típusú Rangoli, amely tökéletes Diwali számára, és hasonló stílusú Rangolit láthat az ékszerüzletekben.

 • Ez a formatervezési stílus alkalmas irodákba és kis helyiségekbe is.
 • A design körül több diyát is használhat, hogy szebb legyen.

68. Egyszerű örvény Rangoli Design:

Egyszerű örvény Rangoli Design

Úgy gondoljuk, hogy az egyszerű rangoli minták nem néznek ki jól, mert valami nagyon bonyolultat szeretnénk több színnel, de végül iszonyatos dizájnnal végződik. Kezdők egyszerre nem tudnak tökéletes Rangolit készíteni, időbe telik. Van néhány egyszerű rangoli terv kezdőknek, amelyekből kiindulhatnak. Ez az örvénytervezés egyszerű, és hiba nélkül elkészíthető. Sehol nincsenek ilyen bonyolult tervek, amelyek problémákat okoznak a tanulóknak. Ebben a Rangoliban csak néhány színt használnak, de nagyon vonzó. Egyszerű koncentrikus félkörökkel rendelkezik, amelyek örvényekben mozognak. Ez az örvény egy chakri kinézetét kelti – a petárdázó gyerekek szeretnek feltörni Diwaliban.

 • A motívumok az örvény körül készültek, mint a páva tollának mintái.
 • Használja a lila, kék és zöld színeket, hogy szebbé tegye ezt a dizájnt.

69. Gyönyörű pillangó Rangoli Design:

Gyönyörű pillangó Rangoli Design

sokféle Rangoliare készült a bejárati ajtónknál, és az elkészített minták megfelelnek hagyományainknak, és a gyerekeket nem mindenki érdekli a Rangoli -k elkészítésében. A mai generációban a gyerekek szeretnek több időt tölteni mobiltelefonon és számítógépen, és hagyni hagyják hagyományainkat. Ahhoz, hogy felkeltessék érdeklődésüket a hagyománya iránt, tegyen meg mindent, amit akar. Vond be őket, hogy készíts egyszerű pillangókból és virágokból álló Rangoli mintákat. Imádni fogják ezt a Rangolit, és még tanulni is fognak. Ez a Rangoli különböző típusú színes pillangókat tartalmaz gyönyörű virágokkal, amelyek tökéletes természeti jelenetet alkotnak. Ezt a Rangolit a gyerekszobában vagy az erkélyen, vagy az iskola kapuján kívül készítheti el.

 • Ez a fajta Rangoli dizájn tökéletes egy iskola, játszóiskola vagy egy gyereknevelő intézet számára.
 • Különféle virágokat készíthet, valamint hernyókat is hozzáadhat ehhez a kialakításhoz.

70. Innovatív Rangoli minták:

Innovatív Rangoli minták

Elég, ha porított színeket használnak a Rangoli készítéséhez, túl sokáig használják őket. Kipróbálhat valami újat, ami nagyon különbözik a többitől. Bár sok Rangoli tervez képeket, ez a kép a maga nemében. Virágokat használt, hogy a Rangoli ne virágszirmok legyen, ami nagyon gyakori. A megfelelő típusú virág kiválasztása és megfelelő helyzetbe helyezése teszi ezt a Rangoli -t. Ebben a különleges Rangoli fehér virágok különböző növények és egy narancssárga virág közepén elhelyezett, hogy Rangoli. Ez a fajta Rangoli alig látható senki házában, és Ön lehet az első, aki elkészíti otthonában.

 • A mogra virág rügyeit és a körömvirágot használták ehhez a kialakításhoz.
 • Különböző virágok segítségével újrateremtheti ezt a gyönyörű és elegáns dizájnt.

71. Teddy Rangoli Design:

Teddy Rangoli Design

A mackó szerelmeseinek ez lesz a legjobb Rangoli. Ha már unja, hogy geometriai alakzatokat készítsen a Rangoliban, próbálja ki ezt a mackós rangolit. Akár a gyerekeinek is elkészítheti őket. Ez a Rangoli két mackóval rendelkezik, esernyővel, amely a rangolinak festményi megjelenést kölcsönöz. Ez a kialakítás megfelelő egy iskolának vagy egy gyermekintézetnek, valamint egy friss házaspárnak.

 • Hozzáadhat virágszirmokat, hogy szebb megjelenést adjon ehhez a kialakításhoz.
 • Számos más rajzfilmfigura is felhasználható egy ilyen Rangoli -dizájn létrehozásához.

72. 3- D Rangoli formatervezési minták:

3- D Rangoli Designs

Eddig biztosan kétdimenziós Rangolit készített fesztiválokon és alkalmakkor. Ez a fesztivál egyedülálló Rangolit készít, ami mások számára is megdöbbentő. TAll bámulni fogja az Ön által készített háromdimenziós Rangolit. Ha egy kicsit magasabb helye van, mint a padló, akkor ez a Rangoli elkészíthető. A felső emelet alsó szinttel való lefedése a 3-D Rangoli megjelenését kölcsönzi. Virágfüzéreket készíthet, amelyek oldalra csúszhatnak, mivel a színek nem tapadhatnak oda. További díszítést végezhet úgy, hogy a Diya -kat minden oldalra helyezi. A központban készült virág az igazi vonzerő és fénypontja ennek a gyönyörű dizájnnak.

 • Ez a Rangoli design Rangoli por és virágszirmok felhasználásával készült.
 • Hasonló kialakítást hozhat létre más stílusú virágmintával.

73. Jóga Rangoli minták:

Jóga Rangoli Designs

Ha jóga tanár vagy, és szeretnéd, ha csendes helyed színesnek tűnne, akkor ezt a Rangolit a helyeden készítheted, és azt is egy megfelelő témával. Egy jógaintézet vagy jó közérzet, például meditációs központok, kihasználhatják ezeket a terveket. Ez a Rangoli művészete egy jógázó embernek, gyönyörű színkombinációval, amely a természet jelenetét hozza létre. Ez a Rangoli a belső békét ábrázolja, amelyet minden jógázó ember el akar érni.

 • Ez a kialakítás tökéletes fitnesz- vagy wellnessközponton kívüli kialakításhoz.
 • Buddha arcát is középre állíthatja, hogy megnyugtatóbb hatást gyakoroljon erre a kialakításra.

74. Levél Rangoli minták:

Leaf Rangoli Designs

A virágokból, rizsből és színekből készült Rangolist évszázadok óta gyártják, de most zöld forradalomra indulhat. Ki mondta, hogy mindenre pénz kell? Valószínűleg nem tudtak Rangoliról. Ez egy környezetbarát Rangoli, ahol nincs szükség diyákra és színekre, csak a levelekre van szükség. Távolítson el különféle leveleket a kertjeiből, és készítsen belőle gyönyörű, egyszerű Rangolit. Ebben a Rangoliban még egy fillért sem kell költenie.

 • Ezt a kialakítást virágszirmok segítségével is elkészítheti.
 • Bármilyen levél és akár száraz levél is felhasználható hasonló tervezési stílus létrehozásához.

75. Bangle Rangoli Designs:

Bangle Rangoli Designs

Először a Rangoli szegélyeit készítjük el, hogy a későbbi színek megfelelően kitölthetők legyenek. Meg fogsz lepődni, ha tudod, hogy a Rangoli -t közvetlenül is elkészítheted, hiba nélkül a régi karpereceid használatával. Gyönyörű mintákat készíthet a karperecei és a színek kitöltésével. Használjon diyákat a széleken, hogy ez a Rangoli jobb megjelenést kapjon. Ragyogóvá teheti, ha a kicsi Diyákat is a karperecek közé helyezi.

 • Ehhez a Rangoli kialakításhoz használjon sávokat vagy karpereceket.
 • Ehhez a kialakításhoz különböző színkombinációkat használhat.

76. Páva Rangoli esküvői tervezés:

Páva Rangoli Design esküvők

Ez egy ideális rangoli kialakítás esküvőkre vagy eljegyzési szertartásokra. Ez az élénk színek, virágok és design egyedi kombinációja. Ezen a fotón a páva közepén lévő terve tökéletes képet ad két lélek eggyé válásáról. Ez egy szemet gyönyörködtető alkotás. Ha évforduló, eljegyzés vagy esküvői szertartás zajlik nálad, próbáld ki ezt a Rangoli dizájnt!

 • Használjon szitát az árnyékoló hatás eléréséhez a Rangoli kivitelben.
 • A virágokat a legvégén rendezze el, hogy az utolsó pillanatban bármikor elvégezhesse a változtatásokat.

77. Csodálatos Rangoli Design minden alkalomra:

Csodálatos Rangoli design minden alkalomra

Az élénk színek csodálatos rangoli dizájnt alkotnak- ideális minden alkalomra. Ez a kialakítás kiemelkedik a többiek közül, mivel különböző színű gyöngyöket használ a színekkel és a szirmokkal együtt. A közepén lévő diya szemet gyönyörködtető, és ragyogóvá teszi a rangoli megjelenését. Ez egy nagyon egyszerű rangoli design a könnyű rangoli minták listájában. A szépség fokozásához használjon Kundant vagy más műköveket.

 • A kialakításhoz Rangoli port, kavicsokat és mesterséges drágaköveket használtak.
 • Hasonló kialakítást készíthet gyöngyök és kövek helyett virágok használatával.

78. Rangoli Design kis alkalmakra:

Rangoli Design kis alkalmakra

Ezt nevezik absztrakt művészetnek. A remek remekmű, ez a rangoli design tökéletes kis alkalmakra. A design kitöltéséhez színeket és virágszirmokat is használhat. Itt a rangoli kialakítása nagyon egyszerű, de nehéz olyan nagyszerűvé tenni, mint a fenti kép. A dolgok megkönnyítése érdekében vázlatot készíthet krétákkal, majd folytathatja a Rangolival.

 • Ez a kialakítás alkalmas vállalati terek és oktatási intézmények számára.
 • Színesebb megjelenés érdekében impulzusokat használhat a design újrateremtéséhez.

79. Hindu Rangoli egyszerű diyákkal:

Hindu Rangoli egyszerű diyákkal

Ez egyszerű, mégis páratlan rangoli, még egy kezdő is tökéletesen elvégezheti. Főleg geometriai mintákon és kontrasztos színeken, valamint diyákon alapul, amelyek figyelemfelkeltővé tették. Nincs más rangoli minta, mint ez az egyszerű rangoli kialakítás. És szépsége kétségtelenül az egyszerűségében rejlik.

 • Használja hüvelyes és szemes szirmokat ennek a kialakításnak a létrehozásához.
 • Helyezzen egy nagyobb méretű Diyát a design középpontjába a teljes megjelenés elérése érdekében.

80. Halminta Rangoli Design:

Halminta Rangoli Design

Ha unja ezeket a köröket, virágokat és pávákat, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. Ez alapvetően négyzet alakú kialakítás, négy halmintával. Az egész koncepció csodálatos, és az élénk színek még látványosabbá tették. Ez egy olyan dizájn, amely felkelti mindenki figyelmét.

 • Ez a kialakítás alkalmas a Koli fesztiválokra és az éttermekbe.
 • Készítse el ezt a mintát szemcsékkel vagy hüvelyesekkel, hogy esztétikusabb legyen.

81. Lotus Rangoli Designs for Pooja:

Lotus Rangoli Designs for Pooja

Jó rangoli tervezést keresel a pudzsák és más vallási alkalmak során? Menj erre. Mivel tisztességes művészet, amely különböző formákat és mintákat tartalmaz, minden bizonnyal boldoggá teszi ünnepi napjait. A nagy és élénk rózsaszín lótuszok nagy előnye ennek a rangoli -nak. Annak érdekében, hogy ez a design szebb legyen, használhat Lotus szirmokat a tervezésben.

 • Valódi lótuszvirágokat használhat, hogy szürreális megjelenést kölcsönöz ennek a kialakításnak.
 • Ez a kialakítás alkalmas a templomon kívüli újjáépítésre.

További tippek kezdőknek:

 • Mindig nézze meg a különböző indiai kultúrákban elterjedt Rangoli stílusokat, hogy kreatívabb ötleteket kapjon.
 • Használjon otthon különböző dolgokat sablonként, hogy egységesebb megjelenést kölcsönözhessen a dizájnnak, például egy tálat.
 • Keressen az interneten több tervezési képet és oktatóanyagot, hogy elkészítse a legjobb és talán a legegyszerűbb Rangoli dizájnt egy kezdő számára..
 • Kezdje a tervezést nagyobb mintákkal és elemekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsék a Rangoli por feltöltésének pontosságát ezekben a mintákban.
 • Ha nem tetszik a Rangoli szabadkézi készítése, használjon krétát a körvonalak elkészítéséhez, majd készítse el a Rangolit ezeken a vonalakon.

Végső gondolatok:

Ahogy az emberek szeretik a jól öltözött embert, az emberek is értékelik a jól berendezett házat, különösen fesztiválokon. A Rangoli egy olyan elem, amely a ház kiegészítőjeként működik, így a vendég még különlegesnek érzi magát, amikor meglátogatja lakhelyét. A szín és a design tükrözi kreativitását, valamint békét és harmóniát hoz. A terveket bármivel elkészítheti, ami a kezébe kerül, legyen az Rangoli por, szemek, virágszirmok, kréta vagy festék. Tehát, ha legközelebb otthonos megjelenést szeretne varázsolni otthonához, csak vegyen be egy púdert, és kezdje el elkészíteni bármelyik válogatott Rangoli mintánkat.

A rangolisz létrehozásának művészete önmagában tudomány. Amikor legközelebb alkalom adódik, győződjön meg róla, hogy lenyűgöz mindenkit, annak ellenére, hogy kezdő, egyszerű és színes rangoli terveinkkel. Neked bevált? Tudassa velünk.

Egyszerű és könnyű Rangoli Designs