9 Bájos Lord Krishna Rangoli Designs and Patterns

Az első dolog, ami eszünkbe jut bármely híres hindu fesztivál során, a Rangoli. Többnyire nők készítették, és elismerték, hogy a legszebb műalkotások, amelyeknek szemtanúi lehettek Indiában. Legyen az Diwali vagy Sri Krishna Janmashtami, mindannyian szeretjük Krishna rangoli urat készíteni, hogy kihozza az ünnepi hangulatot. A Krishna Rangoli Design az egyik legnépszerűbb dizájn. Ha inspirációra vágysz, akkor van egy számodra.

9 legjobb Radha Krishna Rangoli dizájn képekkel:

Az alábbiakban néhány különleges Radha Krishna és Krishna rangoli mintát kaptunk fotókkal olyan fesztiválokra, mint a Krishna Ashtami és más fesztiválok.

1. Diwali Bal Krishna Rangoli Design:

Diwali Bal Krishna Rangoli Design

A Diwali a legjobb fesztivál az indiai naptárban. Ezen a csodálatos ünnepi alkalmon olyan csodálatos dolgokat kaphat, mint a Diwali Krishna Rangoli Design. Ez nagyszerű hangulatot hoz, és sok bókot is hoz. A baba Krisna képe egy zöld levél közepén csodálatosnak tűnik.

2. A legújabb Radha Krishna Rangoli Design:

A legújabb Radha Krishna Rangoli Design

A rangoli kiváló formája lehet a Radha Krishna rangoli design. Ezeknek a szerelmeseknek a képe olyan szép és romantikus. Ezt a mintát bármely Rangoli versenyen használhatja, és biztos lehet benne, hogy nyereményt szerez magának. A használt színek kombinációja gyönyörű, és a megjelenés is hiteles.

3. Diya Krishna Rangoli Design for Diwali:

Krishna Rangoli Design Diwali számára

Ez egy csodálatos ötlet egy Krishna Rangoli tervezéshez. Diyas veszi körül, és valóban nagyon szépnek tűnik. A fiatal Lord Krishna rózsaszín lótuszt tartó képe gyakori lehet, de ha nagyszerű színeket használ, és hímzésként Diyas -t használ, akkor biztosan jó eredményeket fog elérni.

4. Modern Radha Krishna Rangoli Design:

Modern Radha Krishna Rangoli Design

Ha élénk és világos Rangoli -t keres, használja a Modern Krishna Rangoli Design -t. Radha és Krisna gyönyörű, aranysárga hátterű képe elegánsnak tűnik. Zöld szegéllyel is ki lehet emelni szépségét.

5. Egyszerű Radha Krishna Rangoli Design:

Egyszerű Radha Krishna Rangoli Design

Az egyszerű Radha Krishna rangoli dizájn valóban nagyon szép. A krétát más élénk színekkel együtt csodálatos tájképeket rajzolhat, ahol a pár nagyon vonzó helyzetben ül. Ezt berajzolhatja a házába, és néhány szép lámpát is használhat, hogy szebb legyen. Ez a hagyományos kolam Radha Krishna rangoli pöttyökkel.

6. Professzionális Krishna Rangoli Design:

Professzionális Krishna Rangoli Design

A professzionális Krishna Rangoli Design, akárcsak a neve, csak szakember készítheti. A használt színek nagyon élénkek, és a kép ábrázolása látványosnak tűnik. A zöld háttér növeli ezt a varázst, és az egyik legjobb dizájnt teszi láthatóvá. Ez az egyik legnépszerűbb és legújabb ura Krishna rangoli élénk színekkel.

7. Anya és fia Krishna Rangoli Design:

Anya és fia Krishna Rangoli Design

Az anya és fia Krishna Rangoli Design nagyon egyedi és csinos. Ez mutatja a szeretet kötelékét, amelyet Krisna megosztott édesanyjával, Yashodhával. A jól megtervezett, írókkal teli edény képe hátul csodálatosnak tűnik. Ez a kialakítás nagyon modern módon készült, és sok értékelést fog kapni.

8. Baba Krishna Rangoli Design:

Baba Krishna Rangoli Design

Janmashtami gyönyörű alkalmával használhatja a baba Krishna Rangoli dizájnt. Ez előhozza a boldogság és az öröm hangulatát, és kedvezővé teszi az ünnepi időszakot. Használhatja néhány kedvencét, és létrehozhat egy olyan dizájnt, amelyre mindenki emlékezni fog. Ez a fajta Bal Krishna rangoli pöttyökkel nagyon könnyen kivitelezhető és egyszerű is.

9. Látványos Bala Krishna Rangoli Design:

Látványos Bala Krishna Rangoli Design

A látványos Krishna Rangoli Design az egyik legjobb rangoli dizájn, amelyet valaha láttak. Ezt leginkább fesztiválok vagy esküvők alkalmával lehet használni. Szépnek tűnik az a kép, amelyen Krisna baba lop egy vajat egy piros tálból. A stílus, amelyben ez a Rangoli készült, extravagánsnak és nagyon vonzónak tűnik.