9 Bedste Elephant Rangoli -designs

Rangolis er farverige designs og mønstre lavet til festivaler og lejligheder. Det er en form for folkekunst, der omfatter forskellige mønstre, blandt hvilke der laves former af blomster, blade og forskellige designs. Elephant rangolis er specifikt de rangolis, der har former af elefanter tegnet på dem.

1. Elephant Rangoli With Lotus:

Elephant Rangoli With Lotus

Vi har et elefant rangoli -design på billedet ovenfor. Der er fire lotustegninger tegnet i lyserødt og grønt i fire retninger, og de er omgivet af fire elefanter lige over dem. Rangoli ser farverig ud, fordi den har brune nuancer til elefantens krop, blå en klud på elefanten og et lille design på bagsiden af ​​alle elefanterne, som er til at ride på, er blevet farvet i grønt, orange og rødt.

2. Simple Elephant Rangoli Design:

Simple Elephant Rangoli Design

Vi har et lignende design af elefant rangoli til det, vi så i den forrige. Også denne har fire elefanter tegnet i fire retninger, og de er blevet farvet i kontraster af lilla og gul. Der er et blomstermønster i midten, som er udført i lyserødt og grønt.

3. To søde elefanter med Diya:

To søde elefanter med Diya

To søde elefanter, der blæser i deres trompeter, er blevet skitseret tykt med hvid rangoli og derefter blevet farvet i to forskellige nuancer af blå. Der er to paraplyer trukket på bagsiden af ​​elefanterne, og de har også en klud over dem. Der er en ‘diya’ ovenpå i gult og vermilion, og der er en lotus, der er trukket over, hvor halvdelen af ​​solen er trukket over sig.

4. Rangoli: Elephant and Floral Pattern:

Elefant og blomstermønster Rangoli

Vi har et meget attraktivt og smukt rangoli -design på billedet ovenfor. Det er blevet udført med stor omhu, og der er blevet præsenteret et pænt arbejde. Der er tegnet fire elefanter omkring blomstermønsteret i midten. Elefanterne er blevet yderligere omgivet af påfugle og redskaber, der synes at være fulde af slik. Generelt kan vi konstatere, at designet er meget farverigt, og påfuglene er det, der tilføjer liv til designet.

5. Rangoli omgivet af elefanter:

Rangoli omgivet af elefanter

Endelig får dette design viser elefanten deres rigtige farver tilbage, og selvom grå er kedelig; det gør stadig ikke rangoli livløs. Der er tegnet et blomstermønster omkring en anden blomst i midten. De er yderligere blevet omgivet af elefant rangolis, der har en fløjlsagtig klud på ryggen og en lotus holdt i deres trompeter.

6. Dekoreret Elephant Rangoli:

Dekoreret elefant Rangoli

Elefanten er skitseret med hvidt i den store rangoli ovenfor, og derefter fyldt med grå eller lys nuance af sort rangoli. Elefanten er blevet dekoreret godt, da kluden, der er over elefantens bagside, er smukt malet. Hovederne og benene er også blevet dekoreret med en krans holdt på trompeten.

7. Lille Elephant Rangoli:

Lille elefant Rangoli

Den grå lille elefant er tegnet med farverne orange og grønt til kluden og holder s gyldent materiale designet på bagsiden. Dyrets hoved har været farvet lyserødt som en klud, og øjet får det til at se rigtig sødt ud.

8. Kompliceret hvid Rangoli:

Kompliceret hvid Rangoli

Et kompliceret design på indersiden med hvide rangoli, er blevet omgivet af elefanter på seks sider. Det er i form af en sekskant, og der er hvirvler indtegnet på indersiden af ​​et blomstermønster.

9. Glimt af en Big Rangoli:

Glimt af en Big Rangoli

Vi har et glimt af en stor rangoli, som blev klikket på, da arbejdet stadig var i gang. Elefanten er tegnet i mørkeblå farve og er blevet dekoreret godt i lyserød, rød, orange osv. Den har fået en kontrastblanding af en lysegul farve på ydersiden, som får rangoli til at se lyst ud.