9 Bedste hjørne Rangoli designs og mønstre med billeder

Festlige fester i Indien kan ikke være komplette uden den sædvanlige Rangoli. Den traditionelle Rangoli -kunst, der er gået i arv fra generationer, er blevet holdt i live og pryder gulvene i stuer, korridorer og gårde med sine kreative designs og stænk af farver. Mangfoldigheden i Rangoli -designs afspejler Indiens mangfoldige kultur. Rangolis farverige temaer og designs spænder fra forenklet til kunstnerisk kreativt. Det kræver ikke meget at mestre rangoli -kunsten, og hvis du ikke er meget til detaljerede designs eller ønsker at spare plads, så er hjørnerangoli -designs lige noget for dig. Her er et kig på 9 af de bedste Corner Rangoli -designs.

1. En fjerdedel af en cirkel:

Hjørne Rangoli Designs

Dette design formet til en kvart cirkel er egnet til hjørnet af dit værelse. Den sorte baggrund sætter tonen i lysere nuancer af lyserød, lilla og orange med den hvide sammenvævning for at danne sarte forbindelser, hvirvler og paisleyprint.

2. Hjørnedesign til Diwali:

Hjørnedesign til Diwali

Dette rangoli -mønster udført uden de sædvanlige flamboyante farver er enkelt, men smukt udført med rosenblade pryder den ydre og indre omkreds af denne dekorative kvadrant. De gule morgenfrue og røde rosenblade er en skarp kontrast til det hvide gulv og Diyas i den inderste sektion omgivet af de traditionelle prikker øger effekten, hvilket gør det til et ideelt hjørne rangoli -design til Diwali.

3. Frihånd Rangoli Design:

Frihånd Rangoli Design

Et frihåndsdesign lavet med gule, pink og blå rangoli -farver, det kan designes i ethvert hjørne af et hus, kontor eller indgang. Kalash eller kande med kokos og blade er blevet placeret i midten af ​​den halve cirkel for ekstra effekt, mens de lyserøde blomster, der grænser op til omkredsen, får dette enkle rangoli-design til at se attraktivt ud.

4. Onam Rangoli Design:

Onam Rangoli Design

Markering af Onams høstfestival er dette rangoli -design, der skildrer den mest ærede Demon King Mahabali. Rangoli er indviklet udført i rigelige farvede kronblade, der gør alle træk ved denne mytiske konge markant. Denne rangoli, der er større end livet, vil helt sikkert få fremtrædende plads i ethvert hjørne af et værelse eller indgang.

5. Diya Rangoli Design:

Diya Rangoli Design

Dette elementære design passer perfekt til hjørnerne af et hus eller kontor. De røde og orange farvede blade ser slående ud på baggrund af sort og grønt. Den oplyste Diyas dekorativt placeret i midten giver hele rangoli -designet en vis varme og glød.

6. kundan Style Swastika Design:

kundan Style Swastika Design

Dette moderne swastika -design i kundan -stil er en moderne variation, der er lavet med perler og krystaller og har al charmen og kreativiteten ved en traditionel rangoli. Det er et sublimt hjørnerangoli -design, der ville se smukt ud i alle fire hjørner af et værelse.

7. Rangoli Design til festivaler:

Rangoli Design til festivaler

Endnu et vidunderligt udformet design til hjørnerne af et hus eller kontor. Denne overflod af farver fremstillet af kronblade er et passende Diwali -design til at fejre farvernes festival. De massive blomsters cirkulære bevægelser sidder pragtfuldt mod den mørkegrønne baggrund med tretonede farvede Diyas, der sætter gang i hjørnerne.

8. Grundlæggende Rangoli -design:

Grundlæggende Rangoli Design

Rangoli er en farverig kunstform, der kommer til live i dette enkle design, der sprænger frem med en række farver fra grøn til rød, pink, violet, blå, gul og hvid. Det holder sig til det grundlæggende design af en Rangoli og ville se lige så tiltalende ud i ethvert hjørne af et hus eller kontor.

9. Peacock Rangoli Design:

Påfugl Rangoli Design

Indiens nationalfugls fascinerende skønhed er inspirationen til dette rangoli-design, der er fantastisk udført i levende nuancer af kongeblå, påfuglgrøntsager og de solkyssede nuancer af gul og rød-orange. Det udførlige design af fjerene, der spænder over hjørnets længde, er det mest arresterende træk. En sikker vinder!