9 Bedste portræt Rangoli -designs med fotos!

Portræt rangolis udføres kun af professionelle mennesker, der udmærker sig i Rangolis kunst. De er ofte udført i løbet af festivaler og også for at hylde levende legender, der har gjort en forskel i menneskers liv på grund af deres eksistens.

Smukke og nyeste portræt Rangoli designs:

1. Radha Krishna Rangoli til Festival Holi:

Radha Krishna Rangoli til Festival Holi

Billedet ovenfor viser os, at mange børn er gået sammen om at lave et så smukt portræt af Radha Krishna på Holi -festivalen. Portrætterne af gud og gudinde er blevet tegnet meget med den rette hjælp fra professionelle, og følelsen af ​​holi kommer med farvenes udseende sprøjtet på bunden af ​​det gule. Farverne rød og sort på den gule bund og de farver, der spredes ujævnt af guderne, viser Holi’s fremtrædende plads.

2. Malala Rangoli Design:

Malala Rangoli Design

Billedet ovenfor er tegnet af en kunstner ved navn Ashish Jadav. Der blev klikket på billedet, da han gav sidste hånd på portrættet af ‘Malala Rangoli’. Damen var en aktivist i Pakistan ved navn Malala Yousafzai, og hun var blevet myrdet af en Taliban -bevæbnet mand.

3. Rangoli Design af Bal Thackeray:

Rangoli Design af Bal Thackeray

Portrættet ovenfor er af Bal Thackeray, som var en indisk politiker og havde grundlagt Shiv Sena. Han havde spillet en stor rolle i at omdanne staten Maharashtra til et bedre sted at bo i. Han var oprindeligt tegneren og har en enorm kærlighed til kunst. Portrættet ovenfor er en rangoli lavet af ham, meget professionelt ikke op med nuancer af orange, pink, sort, hvid og creme.

4. Rangoli Design af Lata Mangeshkar:

Rangoli Design af Lata Mangeshkar

Lata Mangeshkar er kendt som den indiske nattergal på grund af hendes smukke stemme og den service, hun har tilbudt folket gennem sin stemme i over syv årtier. Hun har sunget mere end 8000 sange på 36 regionale sprog, som hun har Guinness -verdensrekord for. Dette portræt var blevet lavet til hendes ære af fagfolk.

5. Rangoli Design af Moder Teresa:

Rangoli Design af Moder Teresa

Moder Teresa var grundlæggeren af ​​missionærerne for velgørenhed. Hun havde brugt hele sit liv på at tjene mennesker i forskellige aspekter for at give de fattige et bedre helbred og en bedre levevilkår. Hun var en uselvisk helgen, der var blevet hædret med forskellige præmier på grund af hendes tjeneste, hun lagde til sit folk.

6. Rangoli Design af Maa Ambe:

Rangoli Design af Maa Ambe

Vi har et meget smukt billede af Maa Ambe ovenfor. Portrættet er blevet udført så perfekt, at det ser ud til at komme virkeligt ud foran øjnene. Guddommens ansigt ser så roligt ud, at enhver hengiven bare kan blive betaget af kunstens skønhed. Farvekombinationer og kontraster er perfekt blandet.

7. Rangoli Design af Sachin Tendulkar:

Rangoli Design af Sachin Tendulkar

Sachin Tendulkar er en tidligere indisk cricket, der er blevet taget som den største batsman i øjeblikket. Han har dedikeret 24 års hårdt arbejde mod sit land og har fået den højeste civile pris af Bharat Ratna, og han er tilfældigvis den første sportsmand, der opnåede den. Dette portræt er en hyldest til legenden.

8. Rangoli Design af Narendra Modi:

Rangoli Design af Narendra Modi

Narendra Modi er den nuværende premierminister i Indien, der repræsenterer BJP. Han er blevet rost på grund af sin økonomiske politik, og folk ser op til ham for en lysere fremtid for nationen.

9. Gudinde Durga Rangoli Design:

Gudinde Durga Rangoli Design

Dette er et portræt af gudinde Durga, der er fremstillet professionelt af de kunstnere, der er dygtige til rangoli -designs. Ansigtets kontur er blevet udført meget pænt og derefter fyldt med lyse farver, som fik kunsten til at se fabelagtig ud. Vi kan se, at gul er mere dominerende, fordi den fylder det meste af kunstens rum. Der bruges også en god mængde sort til håret, og andre farver er blå, orange, grøn og pink.