9 bedste republikkens dag Rangoli -designs til 26. januar 2021!

Republikkens dag Rangoli

Rangoli er en indisk traditionel farverig måde at udtrykke lykke og glæde på en stille måde. Dette traditionelle farverige design tegnet på gulvet er et kreativt kunstværk, som mange damer har praktiseret kunsten grundigt. En sådan lejlighed til at udtrykke glæde er Den Indiske Republiks dag, der definerer fred og lykke, der finder sted den 26. januar overalt. For at kende nogle interessante Republic day rangoli designs, ville denne artikel være til stor hjælp med Republic day rangoli billeder.

Seneste Republic Day Rangoli -designs med billeder:

Republikkens dag

Her er listen over 9 bedste rangoli til republikkens dag. at prøve disse rangoli -designs få den bedste påskønnelse i dit hus og din skole.

1. Happy Republic Day skriftligt flag:

Happy Republic Day skriftligt flag

Indisk er repræsenteret ved deres tricolor flag, som helt sikkert har skabt den største betydning blandt samfundet. For at indbringe flagets værdi kan designere dekorere deres hus ved at fremvise deres kalligrafi -evner ved hjælp af disse rangoli -designs til republikkens dag, der har flaget som hovedtema for Happy Republic Day -citater.

2. Peacock Design Republic Rangoli:

Peacock Design Republic Rangoli

Påfugl, som er indisk nationalfugl, symboliserer fred, glæde, lykke. For at markere fred ved at implementere den indiske forfatning på republikkens dag, kan damer derhjemme male deres husindgang med påfugl rangoli -design.

3. Dove Image Republic Rangoli:

Dove Image Republic Rangoli

Duen symboliserer renhed, fred og kærlighed. Republikkens dag betyder fred og glæde, man kan dekorere deres hus med republikkens særlige rangoli med et billede af flyvende due sammen med indisk flag og enkelt liniedesign.

4. Tricolor Republic Rangoli:

Tricolor Republic Rangoli

Et enkelt stregdiagram kan gøre underværker, når det kommer til 26. januar Rangoli -design. Republic day kolam -design kan gøres enkelt og smukt ved at bruge indisk flagfarve som tema. Det indiske flag har tre hovedfarver, grøn, hvid og orange. Denne tricolor bruges til at dekorere Rangoli sammen med mørkeblå, der symboliserer chakraet.

5. Forenede hænder Rangoli:

Tilmeldte Hands Republic Rangoli

Ved siden af ​​at dekorere Republic Rangoli -design med duer og påfuglbilleder kan man også bruge håndbillede. Et velkomment håndbillede kan også være et symbol på skildring af taknemmelighed og ydmyghed. Hænderne, der holder Indien, kan være passende er temaet for republikkens dagstegning af konkurrencebilleder.

6. Freedom Fighters Rangoli:

Freedom Fighters Republic Rangoli

Republikkens dag fejres kun på grund af indiske frihedskæmpere, der gav deres fulde tanke og sjæl i at opnå Freedom for India. For at hylde store mennesker kan man dekorere deres hus ved at tegne frihedskæmperes billeder som et rangoli -design. Dette temadesign er også populært i rangoli -konkurrencen.

7. 26. januar Rangoli:

26. januar Rangoli

Det er en national helligdag i Indien, for at give betydning for dato og måned, kan folk designe deres husindgang ved at rangoli tegne og nævne dagen og måneden på Rangoli -designet.

8. Indien kort skitserer Rangoli:

Indien kort skitserer Republik Rangoli

Folk der kan lide at tegne en kæmpe rangoli på republikkens dag, dette Rangoli -mønster kan være det ideelle valg. Dette rangoli -mønster har Indien -kortet som hovedtema, som er farvet ved hjælp af tricolor -pulveret sammen med et due -billede.

9. Forenet indisk Rangoli:

Den Forenede Indiske Republik Rangoli

Enhed i mangfoldighed er det vigtigste designtema for republikkens dag Rangoli -designs. Forening af mennesker, der er frembragt i et simpelt rangoli -design, kan helt sikkert være en passende dekorationside under republikkens dag.

Som man kan sige, er hver dag en fredelig og glad dag. Men for at huske vigtigheden af ​​at opnå denne fred og glæde, som borger i Indien, bør folk tage vigtige dage i betragtning og respektere frihedskæmperne. En sådan dag er bestemt republikkens dag!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80